Woning verhuren in Utrecht

Wilt u uw woning verhuren in de regio Utrecht? Domica kan u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuurmakelaardij. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Dus als u appartementen, studio's of kamers in Utrecht heeft die u wilt verhuren, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat zowel de huurder als verhuurder ontzorgt wordt.

Verhuurmakelaar in Utrecht

Als u een verhuurmakelaar in Utrecht zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt hierbij niet uit of u een institutioneel belegger bent of een particuliere woningverhuurder. Wij zijn in beide gevallen een betrouwbare en stabiele partner voor het verhuren van uw vastgoed. Ook het beheren van uw portefeuille is een van onze werkzaamheden. Als u hier meer over wilt weten kunt u gerust bellen of mailen naar onze vestiging. Onze collega's weten alles af wat betreft verhuur in Utrecht en omstreken.

Vastgoedbeheer in Utrecht

Heeft u interesse in vastgoedbeheer in Utrecht? De stad Utrecht is razend populair om te wonen. Dit komt mede door de centrale ligging en makkelijke bereikbaarheid. Vanuit Utrecht is het makkelijk om naar alle hoeken van het land te reizen. Verder is er veel werkgelegenheid te vinden en heeft Utrecht een hoog aantal voorzieningen. Daardoor is er een hoge vraag naar het huren van een woning, appartement, kamer of studio in Utrecht.

Populaire wijken

Utrecht heeft meer dan 184.000 huishoudens. Elk jaar stijgt dit aantal huishoudens. Onder studenten zijn de wijken Wittevrouwen, Abstede, de Vogelenbuurt en Oudwijk populair. Als er gekeken wordt naar jonge gezinnen zien we dat Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, Wittevrouwen, Oog in Al en Tuindorp populair zijn. Een van de populairste wijken in het algemeen is de wijk Oudwijk. Er is een grote vraag naar huur mogelijkheden in de gehele stad. Onze makelaars geven graag advies of antwoord op uw vragen over de verhuurmogelijkheden in Utrecht. Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.