Woning verhuren bij Domica in Tilburg

Domica verhuurmakelaardij is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Tilburg en omgeving. Ons team van ervaren verhuurmakelaars staat klaar om u te helpen bij het verhuren van uw pand of woning. Wij verhuren een ruime scala aan huurwoningen, van appartementen tot herenhuizen en van studio's tot familiewoningen. Particulieren, vastgoedbeleggers en institutioneel beleggers zijn allemaal welkom bij ons.

Verhuurmakelaar Tilburg

Bij Domica als verhuurmakelaar in Tilburg staan duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Zo komen wij vrijblijvend langs bij u om u te informeren over de verhuur van uw woning. We maken een overeenkomst en zorgen ervoor dat de huurprijs is samengesteld. Daarna kunnen we een passende huurder voor uw woning vinden. De woning wordt online aangeboden voor de 100.000 maandelijkse bezoekers van www.domica.nl. Verder komt de woning op de 20 websites van onze partners. Uiteraard verzorgen wij professionele foto's en maken wij een duidelijke omschrijving.

Vastgoedbeheer in Tilburg

Door Domica in te huren voor uw vastgoedbeheer in Tilburg wordt u volledig ontzorgd. Dit doen wij door het hele (ver)huurproces over te nemen. Dit betekent dat wij de contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en alle administratie doen. De verhuurder hoeft alleen maar te kiezen uit een aantal gescreende kandidaten. U kunt er ook voor kiezen om door ons ook het onderhoud en de financiële administratie te laten doen. De huurder neemt dan contact op met Domica in plaats van met u.

Populaire wijken in Tilburg

De stad Tilburg heeft bijna 200.000 inwoners. Opkomende buurten in Tilburg zijn Hoevenseweg, Wandelbos-Noord, Vlashof, De Quirijnstok en De Lijnse Hoek. Jonge gezinnen gaan vooral wonen in Koolhoven, Dalem, Berkelse Akkers, Tuindorp de Kievit en Dongewijk. Oudere gezinnen gaan voornamelijk voor Heerevelden, Huibeven, Tuindorp de Kievit en Campenhoef. Voor studenten is Het Zand, het centrum en Wandelbos een populaire plek. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden, of heeft u vragen aan ons? Neem gerust contact met ons op.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.