Woning verhuren Leiden

Bezit u een woning in de regio Leiden die u wilt verhuren? Er komt vaak meer kijken bij verhuren dan van tevoren wordt verwacht. Wij kunnen uw woning voor u verhuren. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon. Wij lichten u graag in over alle mogelijkheden voor het verhuren in Leiden.

Verhuurmakelaar in Leiden

Wij kunnen zowel institutionele- als particuliere beleggers helpen met de verhuur van vastgoed. Het maakt voor ons niet uit of je 1 of meer panden wilt verhuren. Wij zijn een betrouwbare partner die verstand heeft van het goed beheren van uw portefeuille en vastgoedbeheer. Bij Domica wordt u als belegger ontzorgd. Er komt namelijk veel kijken bij het zowel institutioneel als particulier beleggen in Leiden. Voorbeelden hiervan zijn de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en bijbehorende administratie.

Vastgoedbeheer Leiden

Voor vastgoedbeheer in Leiden hebben we veel kennis in huis. Wij zorgen voor een passende huurovereenkomst en gaan op zoek naar een huurder die erbij past. Met behulp van onze screening kunt u gemakkelijk kiezen uit alle kandidaten. Ook zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Als u graag wilt weten hoe wij precies te werk gaan kunt u gerust contact met ons opnemen. De kop koffie zetten wij voor u klaar.

Populaire Leidse wijken

In Leiden wonen meer dan 120.000 mensen. Deze mensen zijn verdeeld over 55 buurten. De wijken waar het meest betaald wordt per vierkante meter zijn de Vreewijk, de Vogelwijk en Havenwijk-Noord. De prijs per vierkante meter loopt hier op tot €3810. In de wijken Binnenstad-Noord en Merenwijk wordt het minst per vierkante meter betaald. De wijken Molenbuurt, de Camp en Merenwijk Centrum worden beschouwd als opkomende buurten. De populariteit is hier aan het groeien. Ook d'Oude Morsch en Groenenoord behoren hieronder. De meest gewilde buurten van Leiden zijn Havenwijk-Noord, Levendaal-West, Raadsherenbuurt, Havenwijk-Zuid en Noordvest.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.