Woning verhuren Enschede

Heeft u een vrijstaande villa, een appartement, een studentenkamer of een studio in bezit, en wilt u deze verhuren? Een woning verhuren hoeft niet moeilijk te zijn als u het door ons laat doen. Domica staat voor u klaar met een team vol expertise. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen met het verhuren van uw woning in regio Enschede.

Verhuurmakelaar in Enschede

Als u een verhuurmakelaar in Enschede zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een netwerk aan vestigingen over heel Nederland heen. We zitten in zowel grote als middelgrote steden. Doordat wij al 20 jaar ervaring hebben weten we goed hoe we u het beste kunnen helpen met verhuren. Wij doen dit voor zowel institutioneel beleggers als particulieren en vastgoedbeleggers. Domica zorgt voor het ontzorgen van de verhuurders en huurders.

Vastgoedbeheer in Enschede

Vastgoedbeheer in Enschede is voor ons geen probleem. Het hele verhuurproces wordt door ons overgenomen. Dat houdt in dat wij de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en alle administratie doen. Verkijk u niet op al het werk dat erbij komt kijken als u zelf uw woning wilt huren. Bij ons hoeft u alleen maar te kiezen uit een aantal gescreende kandidaten. Ook de huurder wordt geholpen. Hij of zij weet precies waar hij aan toe is door het huurdossier.

Populaire wijken Enschede

Enschede ligt in de gemeente Twente en heeft meer dan 158.000 inwoners. Enschede beschikt over meerdere populaire wijken. Denk hierbij aan Buurtschap Lonneker-West, Buurtschap Broekheurne, Hogeland-Noord en Stokhorst. Enkele buurten die in Enschede in opkomst zijn zijn Stevenfenne, Elferink-Heuwkamp, Wesselerbrink Zuid-West, Velve-Lindenhof en Wesselerbrink Zuid-Oost. Jonge gezinnen kiezen vooral voor de wijken Eilermarke, Oikos, het Brunink, Ruwenbos en Eekmaat West. Oudere gezinnen kiezen juist voor De Slank, 't Zwering, Helmerhoek-Noord en Buurtschap Lonneker-West. Bent u inmiddels benieuwd geworden naar alle mogelijkheden, of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze collega's.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.