Woning verhuren in Eindhoven

Heeft u interesse in het verhuren van een woning in Eindhoven? Of zou u willen weten wat de mogelijkheden bieden? Dan kan Domica u daarmee helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen voor particulieren, vastgoedbeleggers en institutioneel beleggers.

Verhuurmakelaar Eindhoven

Domica heeft al meer dan 20 jaar ervaring als verhuurmakelaar. Ook in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren studio's, appartementen, huizen en kamers voor verschillende verhuurders. We doen ons best om een geschikte huurder te vinden voor uw Eindhovense pand. Dit wordt gedaan door een huurder te matchen aan uw eisen als huurder. Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoudt en financiële administratie van een verhuurde woning door Domica Vastgoedmanagement te laten doen. Dan hoeft u als verhuurder niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten.

Vastgoedbeheer Eindhoven

Wij zorgen er als vastgoedbeheerder in Eindhoven voor dat we zowel huurders als verhuurders ontzorgen. Dit doen wij door heel het (ver)huur proces over te nemen. Dit houdt in dat we de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen en screening uitvoeren. Daarbij behoort alle administratie ook tot onze taken. De huurder wordt het makkelijk gemaakt doordat de huurder precies weet wat de status van zijn/haar huurdossier is en waar hij/zij aan toe is.

Populaire wijken in Eindhoven

Eindhoven ligt in Noord-Brabant en is de vijfde stad van Nederland. Tevens is Eindhoven de grootste stad van de provincie. Er is veel vraag naar woningen, studio's, kamers en appartementen in Eindhoven. De stad heeft veel werkgelegenheid en ook veel (internationale) studenten van Technische Universiteit Eindhoven. De stad bestaat uit zeven stadsdelen die onderverdeeld zijn in 19 wijken. Studenten kiezen voornamelijk voor een studentenhuis in het centrum van de stad. Jonge gezinnen zoeken voornamelijk woningen in Waterrijk, Bosrijk, Grasrijk, Tongelresche Akkers en Blixembosch-Oost. Oudere gezinnen zitten vooral in Blixembosch-West, Riel, Blixembosch-Oost, Kapelbeemd en Grijzenrooi. De senioren van Eindhoven zitten voornamelijk in Hondsheuvels, Schuttersbosch, Karpen, Luytelaer en Genneperzijde. De duurste wijken zijn Kerkdorp Acht, Karpen, Villapark, Ooievaarsnest en Driehoeksbos. In Vaartbroek, Vlokhoven, Generalenbuurt, Rapenland en Kronehoef wordt gemiddeld het minste betaald voor een woning.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.