Woning verhuren Den Bosch

Heeft u een woning die u wilt verhuren in Den Bosch? Laat al uw zorgen uit handen nemen door Domica. Er komt namelijk meer kijken dan van tevoren wordt verwacht. Onze collega's helpen u graag over de mogelijkheden die u hebt voor het verhuren van een woning in Den Bosch.

Verhuurmakelaar in 's-Hertogenbosch

Domica is actief als verhuurmakelaar in 's-Hertogenbosch. Wij helpen institutionele beleggers, particuliere beleggers en vastgoedbeleggers. Daarbij maakt het niet uit of u 1 pand wilt verhuren of meerdere panden. Wij hebben al 20 jaar ervaring in het verhuren van vastgoed. Daarmee kunt u ons vertrouwen op dat we uw portefeuille goed beheren. Wij zijn actief in meerdere steden in Nederland. Neem gerust contact op voor advies of vragen.

Vastgoedbeheer ‘s-Hertogenbosch

Bij het vastgoedbeheer dat we uitvoeren in ‘s-Hertogenbosch houden we rekening met zowel de huurder als de verhuurder. De huurder weet bij ons precies wat de status is van het huurdossier en waar hij of zij aan toe is. De verhuurder wordt het makkelijk gemaakt door alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Denk aan de marketing, contracten, check-in, check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en alle administratie die daarbij hoort. U kunt bij ons ook kiezen om het onderhoud te laten doen van uw woning. U hoeft dan niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten.

Populaire wijken in Den Bosch

Den Bosch, soms 's-Hertogenbosch genoemd, heeft 150.000 inwoners. De stad is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad is ingedeeld in 14 wijken. Voor jonge mensen zijn De Buitenpepers en Paleiskwartier populaire wijken. Andere populaire wijken zitten vooral in de binnenstad. Denk aan Den Bosch-Zuid, De Maaspoort, De Morgen, De Vughterpoort, Empel en Engelen. Een voorbeeld van een opkomende wijk in Den Bosch is de Aawijk aan de Oosterplas. Deze wijk heeft veel groen en ligt aan de binnenstad. Veel starters komen er wonen. Bent u inmiddels benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Stuur dan een berichtje of neem contact op.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.