Woning verhuren in Amsterdam

Bent u een vastgoedeigenaar en wilt u uw woning verhuren in Amsterdam? Maak het uzelf gemakkelijk en besteed het vastgoedmanagement uit aan Domica. Ook het onderhoud en financiële administratie kunt u door Domica Vastgoedmanagement laten doen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door. Neem gerust contact met ons op.

Verhuurmakelaar Amsterdam

Domica is een verhuurmakelaar in Amsterdam met vestigingen over het hele land. Het ontzorgen van de verhuurder is een van onze specialiteiten. Dit doen wij al ruim 20 jaar. Wij helpen particulieren, institutioneel beleggers en vastgoedbeleggers met de verhuur van woningen, appartementen, studio's en kamers. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat huurders een geschikte woning kunnen vinden die matcht aan de eisen van de verhuurder. Alle voorkeuren kunnen we met u bespreken. Wij werken tevens met een persoonlijke benadering en hebben een team van professionele verhuurmakelaars.

Vastgoedbeheer in Amsterdam

Door Domica uw vastgoedbeheer in Amsterdam te laten doen wordt het hele (ver)huurproces overgenomen. Denk hierbij aan de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en bijbehorende administratie. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit alle gescreende kandidaten. De huurder krijgt van ons een huurdossier waarin alle stappen duidelijk uitgelegd staan. Dankzij ons grootse online en offline bereik kunnen wij makkelijk een passende huurder voor u vinden.

Populaire wijken Amsterdam

Amsterdam telt meer dan 800.000 inwoners en is tevens de hoofdstad van Nederland. De stad zit vol projecten en er is volop vraag naar huisvesting in Amsterdam. Door de hoge werkgelegenheid en makkelijke bereikbaarheid is de stad een populaire woonplek. De prijzen die men wil betalen om er te wonen zijn dan ook hoog. Wijken die hard toenemen in populariteit zijn Omval/Overamstel, IJplein, Vogelbuurt, Plantagebuurt, Czaar Peterbuurt, Oostelijk Buiksloterham en Volewijck. Aantrekkelijke buurten voor jongeren zijn Oud-West, Zeeburg en Westerpark. Als we kijken naar 55-plussers zijn vooral Slotervaart en Slotermeer populair. Gezinnen met kinderen kijken vooral in Bos en Lommer. Laatstgenoemde is ook populair bij lagere inkomens. Hogere inkomens wonen voornamelijk in De Vondelparkbuurt en het Oostelijk Havengebied. Bent u inmiddels benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

To the point

Wij zeggen waar het op staat en geven een eerlijk en realistisch advies. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Toch ontevreden? Wij lossen het op. Altijd.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


Woningezoekenden

Wij hebben een groot bestand aan kandidaat-huurders. Wij hebben persoonlijk contact met onze huurders en geven eerlijk advies aan alle betrokkenen.

Gratis huurprijsadvies

Bij ons begint niet direct de rekening te lopen. Eerst een eerlijk en kosteloos huur- en huurprijsadvies. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt gaan verwachten.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Woningeigenaar en wilt u verhuren?


Bent u op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Waarom Domica?

Gratis huur- en huurprijsadvies

Duizenden woningezoekenden

Wij boeken snel een goed resultaat

To the point


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.