Domica Tilburg

DE MOBIELE MAKELAAR
TILBURG
Woonruimte huren
Overzicht huurwoningen van Domica Tilburg

Woning te huur: Deken Batenburgstraat in Dongen

€ 1650,00 p/m
Verhuurd

Appartement te huur: Voltstraat in Tilburg

€ 999,00 p/m
Verhuurd

Appartement te huur: Wilhelminastraat in Waalwijk

€ 625,00 p/m

Tussenwoning te huur: Stationsstraat in Hardinxveld-Giessendam

€ 1300,00 p/m
Verhuurd

Appartement te huur: Westerpark in Tilburg

€ 710,00 p/m

Domica Tilburg, dé specialist in huur en verhuur van woningen in de regio!

Bent u op zoek naar een?
Appartement/studio
studentenkamer
vrijstaande villa
gezinswoning
Heeft u een woning te huur in Tilburg? Zou u uw huis in Tilburg willen verhuren onder “de leegstandswet” omdat de verkoop van uw huis stagneert?

Of bent u een (institutioneel) belegger en op zoek naar een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille?

Als dé regionale specialist in het (ver)huren van particuliere huurwoningen beschikken wij over de vereiste kennis met de juiste professionaliteit en zijn wij bovendien continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod in de regio Tilburg.

Wilt u centraal wonen in de levendige en karakteristieke binnenstad van Tilburg? Bent u op zoek naar rust en ruimte in onze populaire woonwijken of net daarbuiten zoals: Goirle, Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Dongen of Gilze Rijen? Wij hebben een breed aanbod aan woningen in verschillende prijsklasse.

Tilburg
De gemeente Tilburg telt meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Het is een kleurrijke stad: er zijn in de afgelopen decennia mensen uit verschillende landen in Europa en daarbuiten in Tilburg komen wonen. Zij brengen allemaal hun eigen cultuur en gewoontes mee en de gemeente vindt het belangrijk dat iedereen zich in gelijke mate welkom voelt in Tilburg. Het is prettig wonen en leven in Tilburg. Alle voorzieningen die een grote stad zou moeten hebben heeft Tilburg: onderwijsinstellingen op alle niveaus, gezondheidszorg van hoge kwaliteit, culturele instellingen met voor elk wat wils en ruimte om te spelen, te recreëren, te wandelen én te wonen.

Tilburg is opgedeeld in Noord, Oost, Zuid en West

Tilburg Noord omvat de volgende wijken: Heikant, Quirijnstok, Stokhassel
Tilburg Oost, het gebied ten oosten van de Ringbaan Oost
Tilburg Zuid omvat de volgende wijken: Koningshoeven, Groenewoud, Het Laar, inclusief de wijk De Blaak en industrieterrein Katsbogte
Tilburg West omvat de volgende wijken: Zorgvlied, De Reit, Mariaziekenhuis-Vredeburcht, Het Zand, Wandelbos, De Oude Warande, exclusief de Reeshof (het nieuwbouwgebied in het uiterste westen van de gemeente)
De binnenstad is grofweg het gebied tussen het Centraal Station tot en met het Koningsplein, en tussen de Noordhoekring en Tivolistraat/Piusplein
De makelaars van Domica Tilburg beantwoorden graag al uw vragen over de voordelen en mogelijkheden van wonen in Tilburg.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze woonruimtes neem dan contact met ons op of kom gerust even langs op ons kantoor. De koffie staat voor u klaar

Bezoek adres:

Domica Tilburg
Ringbaan Oost 102 unit 26
5013 CD TILBURG
013 782 09 99
tilburg@domica.nl
http://www.domica.nl/