Domica Leiden

Langebrug 85
2311 TJ LEIDEN
Woonruimte huren
Overzicht huurwoningen van Domica Leiden

Tussenwoning te huur: Volmolengracht in Leiden

€ 1250,00 p/m

Appartement te huur: Hooigracht in Leiden

€ 1500,00 p/m

Woning te huur: Vrouwenweg in Leiden

€ 1450,00 p/m

Tussenwoning te huur: Sint Jorissteeg in Leiden

€ 1250,00 p/m

Kamer te huur: Druckerstraat in Leiden

€ 625,00 p/m
Verhuurd

Appartement te huur: Langebrug in Leiden

€ 1150,00 p/m
Verhuurd

Woning te huur: Langebrug in Leiden

€ 1500,00 p/m
Verhuurd

Appartement te huur: Haarlemmerstraat in Leiden

€ 1600,00 p/m

Studio te huur: Hooigracht in Leiden

€ 895,00 p/m

Welkom bij Domica Leiden, uw (ver)huurspecialist!

Leiden Sleutelstad; studeren aan de oudste universiteit, hutspot en haring en wittebrood, Jewelste bij de Koornbrug, Rembrandt, lid worden van Minerva, picknicken in de Hortus Botanicus, ronddwalen in de 35 hofjes en natuurlijk borrelen aan de Nieuwe Rijn maken onze stad; Leiden.

Bij ons kantoor aan de Langebrug 85 werken mensen met kennis van de stad. Een lekker kopje koffie, een fantastisch vakantiehuis in Noordwijk, een studentenkamer in het centrum of de weg kwijt? Wij helpen je graag verder!

Liever wat meer rust? Domica Leiden heeft ook fantastische woningen in de aangrenzende gemeenten zoals, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Oud Ade, Oude Wetering, Ter Aar, Rijnwoude, Boskoop, Nieuwkoop, Alkemade, Lisse, Lisserbroek, Warmond, Noordwijk, Katwijk, Voorhout en Voorschoten.

Deze actieve verhuurmakelaars van Domica Leiden zijn continu op zoek naar meer… Heeft u een woning te huur of zoekt u een betrouwbare, professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille?

Meer informatie over het huren van een woning of wilt u er juist een verhuren in de regio Leiden? Loop eens binnen op ons kantoor, bellen of e-mailen kan uiteraard ook.