Domica Leiden

Langebrug 85
2311 TJ LEIDEN
Woonruimte huren
Overzicht huurwoningen van Domica Leiden

Studio te huur: Veurseweg in Voorschoten

€ 1150,00 p/m
Verhuurd

Kamer te huur: Oosterstraat in Leiden

€ 580,00 p/m
Verhuurd

Kamer te huur: Oosterstraat in Leiden

€ 350,00 p/m
Verhuurd

Kamer te huur: Haarlemmerstraat in Leiden

€ 575,00 p/m

Appartement te huur: Emmaplein in Katwijk

€ 1600,00 p/m
Verhuurd

Studio te huur: Caeciliastraat in Leiden

€ 765,00 p/m
Verhuurd

Kamer te huur: Duizenddraadsteeg in Leiden

€ 485,00 p/m

Kamer te huur: Hoge Rijndijk in Leiden

€ 874,00 p/m

Tussenwoning te huur: Vrouwenweg in Leiden

€ 1500,00 p/m

Welkom bij Domica Leiden, uw (ver)huurspecialist!

Leiden Sleutelstad; studeren aan de oudste universiteit, hutspot en haring en wittebrood, Jewelste bij de Koornbrug, Rembrandt, lid worden van Minerva, picknicken in de Hortus Botanicus, ronddwalen in de 35 hofjes en natuurlijk borrelen aan de Nieuwe Rijn maken onze stad; Leiden.

Bij ons kantoor aan de Langebrug 85 werken mensen met kennis van de stad. Een lekker kopje koffie, een fantastisch vakantiehuis in Noordwijk, een studentenkamer in het centrum of de weg kwijt? Wij helpen je graag verder!

Liever wat meer rust? Domica Leiden heeft ook fantastische woningen in de aangrenzende gemeenten zoals, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Oud Ade, Oude Wetering, Ter Aar, Rijnwoude, Boskoop, Nieuwkoop, Alkemade, Lisse, Lisserbroek, Warmond, Noordwijk, Katwijk, Voorhout en Voorschoten.

Deze actieve verhuurmakelaars van Domica Leiden zijn continu op zoek naar meer… Heeft u een woning te huur of zoekt u een betrouwbare, professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille?

Meer informatie over het huren van een woning of wilt u er juist een verhuren in de regio Leiden? Loop eens binnen op ons kantoor, bellen of e-mailen kan uiteraard ook.