Domica Den Bosch

Bruistensingel 210
5232 AD 'S-HERTOGENBOSCH
Woonruimte huren
Overzicht huurwoningen van Domica Den Bosch

Vrijstaand te huur: Torenstraat in Helvoirt

€ 2450,00 p/m

Appartement te huur: Graafseweg in 's-Hertogenbosch

€ 1225,00 p/m

Appartement te huur: De Bossche Pad in 's-Hertogenbosch

€ 1275,00 p/m

Appartement te huur: Schout van Doernestraat in 's-Hertogenbosch

€ 1495,00 p/m

Bedrijfruimte te huur: Doelenstraat in Hilvarenbeek

€ 500,00 p/m

Appartement te huur: Prins Bernhardlaan in Vught

€ 1550,00 p/m

Appartement te huur: Bordeslaan in 's-Hertogenbosch

€ 1495,00 p/m

Appartement te huur: Verlengde Statenlaan in 's-Hertogenbosch

€ 1595,00 p/m

Appartement te huur: Admiraliteitslaan in 's-Hertogenbosch

€ 950,00 p/m

Hoekwoning te huur: Ariastraat in Rosmalen

€ 1495,00 p/m

Appartement te huur: Bleekerstraatje in 's-Hertogenbosch

€ 1175,00 p/m

Woning te huur: Eikenstraat in Nieuwkuijk

€ 1350,00 p/m

HUIS HUREN ‘S-HERTOGENBOSCH

’s-Hertogenbosch, of ook wel Den Bosch genoemd, is een heerlijke stad om te wonen. De wereldberoemde Sint Jan Kathedraal, het oergezellige marktplein in het hart van de stad, de vele wandelmogelijkheden in het natuurpark Bossche Broek, de betoverende middeleeuwse kanalen, de gezellige winkelstraten, unieke boetiekjes en niet te vergeten de bourgondische cafés en restaurants van de stad. Dat is ’s-Hertogenbosch! Wil jij in ’s-Hertogenbosch wonen? Bekijk ons aanbod

HUURWONINGEN IN ’S-HERTOGENBOSCH
Ben je op zoek naar appartement, hoekhuis, studio, studentenkamer, vrijstaande villa, of gezinswoning? Lekker centraal wonen in het gezellige, altijd bruisende en karakteristieke centrum. Of ben je juist op zoek naar de rust en ruimte van een populaire woonwijk of typisch Brabants dorp in de regio? Bij Domica vind je een breed aanbod huurwoningen in alle prijsklassen. Zowel in ‘s-Hertogenbosch als in omliggende gebieden van Den Bosch zoals: Veghel, Uden, Oss, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel, Boxtel, Vught, Rosmalen, Den Dungen, Vlijmen, Kerkdriel, Hedel, Sint- Michielsgestel, Berlicum, Heusden en Drunen.

HUREN BIJ DOMICA ‘S-HERTOGENBOSCH
Domica staat voor een persoonlijke benadering en snelle afhandeling van het huurproces. Een woning huren kan al binnen 24 uur! Het aanbod van huurwoningen in Den Bosch en ’s-Hertogenbosch is breed en altijd actueel. Geef binnen de zoekopties de wensen aan voor jouw ideale woning om te huren in ’s-Hertogenbosch.

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak maken? Direct inschrijven als woningzoeker? Bel of mail naar 073-6128110 / denbosch@domica.nl. We kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.