Goede huurders

Bij een goede belegging hoort een goede huurder. Domica is naast een professioneel beheerder ook een ervaren verhuurmakelaar. Al onze huurders worden zeer zorgvuldig gescreend.

Rendement

Niet alleen vanwege onze tarieven, maar ook vanwege onze brede kennis op vastgoedvlak kunnen wij u het maximale rendement bieden op uw portefeuille.

Lokaal

Overal een vestiging waar u naar binnen kunt stappen. Wij zijn bereikbaar, door heel Nederland. Voor ieder type belegger.


Huurafrekening

Iedere maand ontvangt u één overzichtelijke huurafrekening. Wel zo handig voor uw eigen overzicht en administratie.

Onderhoud

Vanzelfsprekend hoeft u niet langer zelf zorg te dragen voor het (uitbesteden van) onderhoud. Wij werken samen met regionale bedrijven en bieden voordelige tarieven.

Volledige ontzorging

Waar het uiteindelijk allemaal om draait: u geniet uw rendement, wij doen de rest. Daar zijn we voor en dat doen wij graag. Al heel erg lang.


Greep uit onze beoordelingen

4.7 / 5


6 maart 2019
Correcte en professionele benadering van verhuurder. Goed advies m.b.t. verwachtingen van huurders en evt. woning hierop aanpassen. Compliment geven als woning er goed uit ziet wat fijn is te weten. Wensen van verhuurder worden meegenomen in aanbod potentiele huurder. Sinds aansturing door nieuwe manager voelen we ons goed gehoord in wensen en verwachtingen. Medewerkers Domica lijken zich hier ook zekerder en prettiger bij te voelen. Hebben weer vertrouwen in het bedrijf wat goed voelt.

14 februari 2019
Prettige samenwerking met Rianne van Domica Amersfoort. Fijn dat er snel wordt gehandeld en goed wordt overlegd.

12 februari 2019
We hebben Domica Zwolle benaderd toen 1 van onze woningen via andere bemiddelaars niet snel doorgezet werd en Domica Zwolle had binnen een week een betrouwbare nieuwe huurder gevonden. Deze huurder zit er nu al meer dan een jaar in en alles verloopt zoals gehoopt.
Mocht je een woonruimte hebben om te verhuren, raden wij Donica Zwolle aan als betrouwbare partner.

Interesse gekregen?

Waarom een afspraak met ons?

Vrijblijvend

Deskundig advies

Gewoon goede tarieven


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.