Goede huurders

Bij een goede belegging hoort een goede huurder. Domica is naast een professioneel beheerder ook een ervaren verhuurmakelaar. Al onze huurders worden zeer zorgvuldig gescreend.

Rendement

Niet alleen vanwege onze tarieven, maar ook vanwege onze brede kennis op vastgoedvlak kunnen wij u het maximale rendement bieden op uw portefeuille.

Lokaal

Overal een vestiging waar u naar binnen kunt stappen. Wij zijn bereikbaar, door heel Nederland. Voor ieder type belegger.


Huurafrekening

Iedere maand ontvangt u één overzichtelijke huurafrekening. Wel zo handig voor uw eigen overzicht en administratie.

Onderhoud

Vanzelfsprekend hoeft u niet langer zelf zorg te dragen voor het (uitbesteden van) onderhoud. Wij werken samen met regionale bedrijven en bieden voordelige tarieven.

Volledige ontzorging

Waar het uiteindelijk allemaal om draait: u geniet uw rendement, wij doen de rest. Daar zijn we voor en dat doen wij graag. Al heel erg lang.


Beoordelingen

4.7 / 5


7 februari 2020
Ik was opzoek met spoed naar een huisje het en team van Domica heeft voor mij een geweldig mooi huisje gevonden! Ik ben jullie heel dankbaar! Top team en goede service en voor vragen kun je altijd bij ze terecht.

18 januari 2020
In deze tijden is het hectisch een huis te vinden. Nadat iets online komt, snel bellen, want anders is de bezichtiging vol. Sta je daar met 8 mensen in een kamertje, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je moet vragen. Tot de volgende dag 9 uur heb je de tijd om te zeggen of je het werkelijk wilt. Ik heb gezegd dat ik wel wil en met een hoop geluk ben ik uitgekozen door de verhuurder. De verhuurder heb ik trouwens niet gezien. Dat is ook niet nodig, want Domica regelt alles. In de steden is het vaak hectisch om een nieuwe woning te vinden. Voordeel van Domica is dat het een goed aanbod heeft op woningen, waar je ook in aanmerking komt, als je snel genoeg reageert. Aan de telefoon wordt je vriendelijk benaderd. Er werd mij ook gevraagd wat voor woningvoorkeur ik zou hebben. Ik zou het echt niet weten. Uiteindelijk ben ik in een goede studio terecht gekomen en ben ik tevreden over mijn nieuwe woning.

16 januari 2020
Ik kwam via via bij Dominica Utrecht voor een huur appartementje en had het binnen 1 maand allemaal geregeld. Heel tevreden!

Interesse gekregen?

Waarom Domica?

Vrijblijvend

Deskundig advies

Gewoon goede tarieven


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.