Verhuurmakelaar die ontzorgt

Ons werk houdt in dat wij onze verhuurders én huurders ontzorgen, of dit nu particulieren zijn of institutioneel beleggers. Wij nemen het hele (ver)huurproces over. Wij zorgen voor de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en alle administratie die daarbij hoort.

Domica Vastgoedmanagement

Domica Vastgoedmanagement ontzorgt institutioneel beleggers en particuliere verhuurders nog verder. Onze verhuurders kunnen er bij Domica voor kiezen om ook het onderhoud en de financiële administratie van een verhuurde woning door Domica Vastgoedmanagement te laten doen. De verhuurder hoeft dan verder niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten. De huurder neemt daarvoor direct contact met Domica Vastgoedmanagement op.Vastgoedmanagement

Domica organiseert het woningmanagement en de verhuur. Dit betekent dat u voor uw verhuurmakelaar en propertymanager één aanspreekpunt hebt.

Wonen

Residentieel vastgoed is het focuspunt van Domica. Dat is handig omdat wij een landelijke partij zijn maar wel met lokale kennis van de woningmarkt.

Wet- en regelgeving

Al onze ervaren verhuurmakelaars zijn op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van huur.


Nieuwbouw/transformatie

Door het hele land verhuren wij iedere maand nieuwbouwcomplexen en/of transformatiepanden. Van 5 tot 250+ units.

Vast aanspreekpunt

Elke regio heeft een vast aanspreekpunt met verstand van de lokale woningmarkt. Wij maken daarnaast gebruik van onze landelijke aanwezigheid als organisatie.

Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.Neem contact met ons op

Waarom Domica?

Gespecialiseerd in residentieel vastgoed

Vastgoedmanagement

Landelijke dekking

Zorgvuldige krediettoetsingen huurders


Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. De koffie regelen wij! Of iets anders natuurlijk.