Waarom Domica?


Krediettoetsing

Wij maken gebruik van speciale systemen om uw huurder(s) te toetsen alvorens er een overeenkomst wordt gesloten. Denk hierbij aan BKR, EDR, en Focum.

Moderne media

Het grote voordeel van verhuren via Domica is dat uw woning op de bekende verhuursites komt te staan. Het is als particulier niet mogelijk te adverteren op deze websites. Hiermee bereiken wij duizenden potentiële kandidaten voor uw woning.

Bliksemsnel

Woningen staan binnen 24 uur on-line en in 95% van de gevallen staat binnen 48 uur de 1e bezichtiging in de agenda. Wij pakken snel door en verliezen detail nooit uit het oog.


20367 woningezoekenden

Waarom verhuren via Domica? Wij hebben het grootste actieve zoekersbestand van Nederland. Wij houden persoonlijk contact met onze huurders en geven een goed advies. Prettig voor iedereen.

Gratis huurprijsadvies

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een huurprijs op maat te adviseren. Wij bespreken dan uw wensen en de mogelijkheden omtrent de verhuur van de woning.

Resultaat

Hier draait het om. Resultaat. Wij voorzien uw huurwoning zo snel mogelijk van een goede huurder met een valide huurovereenkomst. Met als resultaat: maandelijkse huurpenningen op uw rekening.


Huurprijscalculator

Vul onderstaande gegevens in en u ziet direct de te realiseren huurprijs. Houdt er rekening mee dat het een indicatie betreft en dat wij altijd adviseren om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze verhuurmakelaars.