Oudegracht , Utrecht

€ 1500,00 p/m
PRACHTIG GESTOFFEERD 2-KAMER APPARTEMENT AAN DE OUDEGRACHT.

Dit prachtige appartement is gelegen in het hart van Utrecht, aan de Oudegracht en te midden van al het moois wat Utrecht te bieden heeft. Een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés is op loopafstand gelegen. Het Centraal Station is met 3 minuten fietsen te bereiken. Openbaar vervoer is om de hoek en diverse uitvalswegen zijn goed te bereiken. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een riante woonkamer met luxueuze open keuken, één ruime slaapkamer en het appartement heeft een luxe afwerking. Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex. In de gemeenschappelijke achtertuin heeft u de mogelijkheid tot het stallen van een fiets. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

Indeling:

Begane grond:
Gedeelde entree, hal met meterkasten. Trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
U komt binnen in de riante woonkamer met open keuken. U kijkt vanaf de voorzijde uit op de Oudegracht. De woonkamer is voorzien van een linoleumvloer en hoge ramen. Luxueuze open keuken, welke beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Apart toilet met fontein.

Derde verdieping:
Trap naar de riante zolderkamer, welke goed in te delen is als slaap- en werkkamer. Ook vindt u hier de aansluiting voro de wasmachine en droger, welke is voorzien van een ombouw. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer, welke is voorzien van wastafel, douchecabine en 2e toilet.

Unieke kans om te wonen op de Oudegracht!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 01 januari 2023 voor minimaal 12 maanden;
- de huurprijs bedraagt € 1.500,00 ex. nutsvoorzieningen;
- geschikt voor een stel of alleenstaande;
- niet geschikt voor studenten en woningdelers;
- gunning eigenaar.
1
75
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023

Smederijstraat , Leiden

€ 2750,00 p/m
Heerlijke ruime eengezinswoning aan de rand van het centrum te huur, met tuin én schuur!

● Samenvatting:
- Eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers
- Grote woonkamer met schuifpui naar tuin
- Tuin met schuur én achterom
- Vloerverwarming
- Nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Badkamer voorzien van douche én hoekbad
- Alle slaapkamers voorzien van inbouwkasten
- Beschikbaar per 1 januari aanstaande voor langere duur
- Gestoffeerde oplevering (raambekleding en verlichting), meubilering bespreekbaar
- Ideaal voor een (expat) gezin, maar ook mogelijk voor woningdelers (vergunning aanwezig)
- Huurprijs €2.750,- excl. nutsvoorzieningen
- Gunstig lopend energiecontract ter overname
- Borg bedraagt twee maanden huur

● Advertentie:
Op loopafstand van het gezellige centrum van Leiden, via bijvoorbeeld de prachtige Jan van Goyenkade/Schelpenkade of de Singel, vind je deze heerlijk ruime eengezinswoning. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuintjes om de hoek. Ook scholen zijn nabij gelegen, evenals diverse winkels gelegen aan het 5 Meiplein/De Luifelbaan.

De auto parkeer je, middels vergunning zone B, voor de deur en de fiets zet je via de achterom veilig in je schuur.

Entree in de hal, waar het separaat toilet en de meterkast gesitueerd zijn. Toegang tot de zeer ruime woonkamer, direct valt het heerlijke licht op door de grote schuifpui. De keuken is voorzien van alle gemakken en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Onder de vaste trap is een trapkast aanwezig.
Toegang tot de ruime achtertuin met schuur en achterom.

Via de vaste trap in de hal bereik je de eerste etage. Hier zijn twee zeer ruime slaapkamers gesitueerd (oorspronkelijk vier slaapkamers, samengevoegd tot twee).
Op de tweede etage bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, een wasruimte voorzien van wasmachine en droger, separaat toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met hoekbad, douche en wastafelmeubel.

● ENGLISH●

● Summary:
- Family home with 4 spacious bedrooms
- Large living room with sliding doors to garden
- Garden with shed and back entrance
- Underfloor heating
- New kitchen with appliances
- Bathroom with shower and corner bath
- All bedrooms have fitted wardrobes
- Available from January 1st for long term
- Unfurnished (window coverings and lighting included), furniture negotiable
- Ideal for an (expat) family, but also possible for house sharing (permit available)
- Rental price €2.750,- excl. utilities
- Favourable current energy contract to be taken over
- Deposit is two months rent

Advertisement:
Within walking distance of the cozy center of Leiden, via for example the beautiful Jan van Goyenkade/Schelpenkade or the Singel, you will find this lovely spacious family house. The house is located in a child-friendly neighborhood with playgrounds around the corner. Schools are nearby, as well as several stores/shops located at the 5 Meiplein / De Luifelbaan.

The car you park, through permit zone B, in front of the door and the bike you put through the back safely in your shed.

Entrance into the hall, where the separate toilet and cupboard are located. Access to the very spacious living room, immediately strikes the wonderful light through the large sliding doors. The kitchen is fully equipped and is located at the front of the house.
Under the staircase is a cupboard situated.
Access to the spacious backyard with shed and back.

Through the staircase in the hall you reach the second floor. Here are two spacious bedrooms located (originally four bedrooms, merged into two).
On the second floor are two more spacious bedrooms, a laundry room with washer and dryer, separate toilet and bathroom. The bathroom is equipped with corner bath, shower and washbasin.
4
144
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/01/2023

Loolaan , Apeldoorn

€ 775,00 p/m
Wonen met een werkelijk prachtig uitzicht over de Veluwe? Dit is uw kans! Deze studio met balkon gelegen op de 12e verdieping van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn beschikbaar.

Indeling:
Via de lift en/of trap bereikt u de 12e etage, vanuit de gemeenschappelijke hal opent u uw voordeur. Via de hal bereikt u de badkamer, keuken en het woon- en slaapgedeelte. Via hier komt u op uw balkon.

De woning wordt op dit moment geschilderd, zodat u straks kan genieten van een frisse uitstraling met de Veluwe op de achtergrond.

Kenmerken:
- Beschikbaar voor bepaalde tijd maximaal 24 maanden.
- maandelijkse servicekosten bedragen € 200,00 - dit inclusief (voorschot) water en stookkosten
- elektra op eigen naam
0
40
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
PRACHTIG EN RIANTE 5-KAMER HOEKWONING MET TUIN AAN DE AQUAMARIJNDRIFT.

Gelegen aan de Aquamarijndrift in Nieuwegein ligt deze riante 5-kamer hoekwoning. De woning heeft een woonoppervlakte van 112 m2 en is voorzien van een woonkamer met half open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, tuin en externe berging. De woning is voorzien van vloerverwarming, airconditioning en zonnepanelen. De woning is gelegen in de wijk Batau Zuid, gesitueerd op fietsafstand van het Antonius ziekenhuis en het winkelcentrum City Plaza met zijn velen winkels en horeca. Tevens op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. Gratis parkeren voor de deur en in de directe omgeving.

Indeling:

U komt binnen in de hal met garderobemogelijkheid en toegang tot het toilet met fontein. U komt binnen in de riante woonkamer met half open keuken. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en airconditioning. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. De woonkamer geeft toegang tot de prachtige tuin van maar liefst 90 m2, voorzien van veel groen en een tuinkas, waar u uw eigen groenten en fruit kan kweken.

Eerste verdieping:
Hal welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee ruime slaapkamers, waarvan één gelegen aan de voorzijde en één gelegen aan de achterzijde, voorzien van airconditioning. Beide slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. De derde slaapkamer, welke is gelegen aan de achterzijde is goed te gebruiken als walk-in-closet. De luxe badkamer is voorzien van wastafel, douche, bad, tweede toilet én vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Ruime kamer voorzien van voldoende opbergruimte. Tevens vindt u hier de wasmachine en droger en opstelling CV ketel.

Externe berging:
De schuur is voorzien van tweede koelkast, vriezer, oven, afzuigkap en vaatwasser.

Kortom, prachtig wonen op een toplocatie!

Bijzonderheden:
-beschikbaar per direct voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1595,- exclusief nutsvoorzeiningen;
-het is mogelijk om de woning met of zonder meubels te huren;
-de woning beschikt over 10 zonnepanelen, airconditioning, vloerverwarming en elektrische rolluiken;
-voldoende gratis parkeergelegenheid;
-geschikt voor een stel, gezin met kind en twee werkende woningdelers.

--------------------------------------------

BEAUTIFUL AND SPACIOUS 5-ROOM CORNER HOUSE WITH GARDEN ON THE AQUAMARIJNDRIFT.

This spacious 5-room corner house is located on the Aquamarijndrift in Nieuwegein. The house has a living area of 112 m2 and is equipped with a living room with half open kitchen, 4 bedrooms, bathroom, garden and external storage room. The house is equipped with underfloor heating, air conditioning and solar panels. The property is located in the Batau South district, within cycling distance of the Antonius hospital and the City Plaza shopping center with its many shops and restaurants. Also within walking distance of a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away. Free parking in front of the door and in the immediate vicinity.

Layout:

You enter the hall with wardrobe space and access to the toilet with fountain. You enter the spacious living room with half open kitchen. The living room has a tiled floor with underfloor heating and air conditioning. The kitchen is equipped with a gas hob, extractor hood, fridge and microwave. The living room gives access to the beautiful garden of no less than 90 m2, with lots of greenery and a greenhouse, where you can grow your own fruit and vegetables.

First floor:
Hall which gives access to 3 bedrooms and the bathroom. Two spacious bedrooms, one located at the front and one located at the rear, with air conditioning. Both bedrooms have electric shutters. The third bedroom, which is located at the rear, can be used as a walk-in closet. The luxurious bathroom has a sink, shower, bath, second toilet and underfloor heating.

Second floor:
Spacious room with sufficient storage space. You will also find the washing machine and dryer and central heating system.

External storage:
The barn is equipped with a second fridge, freezer, oven, extractor hood and dishwasher.

In short, beautiful living in a prime location!

Features:
-available immediately for a period of 24 months;
-the rental price is € 1595,- exclusive utilities;
-possible to rent with or without furniture;
-the house has 10 solar panels, air conditioning, underfloor heating and electric shutters;
-plenty of free parking;
-suitable for a couple, family with child or two working home sharers.
4
112
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Hoekwoning
Beschikbaar vanaf per direct
PRACHTIG EN GEMEUBILEERDE 2-KAMER BENEDENWONING MET PATIO.

Sfeervolle 2-kamer benedenwoning aan de B.F. Suermanstraat, gelegen in de geliefde wijk "Tuinwijk". De woning beschikt over een riante woonkamer, keuken, één slaapkamer en een patio. De woning biedt volop comfort, wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is voorzien van een prachtige houten vloer. Tuinwijk is een zeer gewilde buurt in Utrecht. De winkels en restaurantjes aan de Willem van Noortstraat en het prachtige Griftpark liggen op enkele minuten lopen. Winkelcentrum Overvecht en Station Overvecht bereikt u binnen 5 minuten fietsen. Tevens nabij de bruisende binnenstad van Utrecht, met haar diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Indeling:
Hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aangezien het een hoekwoning betreft, geniet u van veel natuurlijk licht door de velen raampartijen. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer en authentieke schouwen. De keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, magnetron en wasmachine. Middels de keuken bereikt u de patio. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een linnenkast en hangkast. De badkamer is voorzien van wastafel en douchecabine. Apart toilet.

Kortom, prachtig wonen op een toplocatie!

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 15 december 2022 voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1350,- exclusief GWE;
-energielabel A;
-geschikt voor een stel of alleenstaande;
-oplevering gemeubileerd.

----------------------------------------------------------------

BEAUTIFUL AND FURNISHED 2-ROOM GROUND FLOOR APARTMENT WITH PATIO.

Beautiful 2-room ground floor apartment on the B.F. Suermanstraat, located in the popular "Tuinwijk" district. The house has a spacious living room, kitchen, one bedroom and a patio. The house offers plenty of comfort, is delivered fully furnished and has a beautiful wooden floor. Tuinwijk is a very popular neighborhood in Utrecht. The shops and restaurants on Willem van Noortstraat and the beautiful Griftpark are a few minutes' walk away. Overvecht shopping center and Overvecht station can be reached within 5 minutes by bike. Also near the bustling city center of Utrecht, with its diversity of shops, restaurants and cafes.

Layout:
Hall, which gives access to all rooms. Since it is a corner house, you can enjoy a lot of natural light through the many windows. The attractive living room has a beautiful wooden floor and authentic fireplaces. The kitchen is located at the rear and equipped with an induction hob, extractor hood, fridge with freezer, microwave and washing machine. Through the kitchen you reach the patio. The bedroom is located at the front and is equipped with a wardrobe. The bathroom has a sink and shower cabin. Separate toilet.

In short, beautiful living in a prime location!

Features:
-available from December 15th 2022 for a period of 24 months;
-the rental price is € 1350,- exclusive GWE;
-energy label A;
-suitable for a couple or single person;
-delivery furnished.
1
75
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/12/2022
Kijkronde vol
Middenin het centrum van Nieuwleusen, recht boven de winkels, mag Domica Zwolle dit nette en relatief ruime tweekamerappartement te huur aanbieden. De woning is per direct beschikbaar en wordt geleverd zonder vloer of raamdecoratie: geheel naar eigen smaak in te richten. De woning is voorzien van kunststof kozijnen!

Indeling:
Via een gang bereikt u de woonkamer met prettig zicht op de winkelstraat. De woonkamer is ruim 25 m² groot. De eenvoudige maar nette keuken is voorzien van voldoende kastruimte en een afzuigkap.
De woning beschikt verder over een slaapkamer van 11 m² en een nette, licht betegelde badkamer voorzien van wastafel en douchecabine.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- huurprijs is € 795,00 + € 10,00 servicekosten
- g/w/e, internet en TV en overige woonlasten komen voor rekening van de huurder
- gunstig gelegen in het centrum van Nieuwleusen
- inkomenswens o.b.v. één persoon: 3 x de maandhuur aan bruto inkomen. Bij twee personen 4 x.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 038-7820557 of mail naar zwolle@domica.nl
1
58
Domica Zwolle 038-7820557 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Venlosepoort , Roermond

€ 1100,00 p/m
Te huur: Luxe maisonnette met 3 slaapkamers in de binnenstad van Roermond Bijzonderheden: - Huurprijs 1.100 euro - Woonoppervlakte 116 m2 - Luxe afwerking - Luxe keuken - Luxe badkamer - 3 Slaapkamers - Werkkamer - Gelegen op een mooie locatie Omschrijving Luxe wonen in een uiterst sfeervol pand met veel ruimte. Dit appartement ligt in een charmant pand in het historisch gedeelte van centrum Roermond. De verbouwingen van dit appartement zijn met veel smaak uitgevoerd. Gelegen op de tweede en derde woonlaag is dit een prachtige woning voor mensen met een voorkeur voor het stadse leven. De lichte, moderne woonkamer met laminaatvloer is zeer sfeervol en biedt veel ruimte. Er zijn drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. Het station en het stadshart bevinden zich op slechts vijf minuten lopen, evenals het Roermondse outletcenter. De woonomgeving met historische panden geeft een prettige en stadse sfeer. Alle leuke winkels en terrassen bevinden zich op loopafstand. De indeling is als volgt: Begane grond: Gezamenlijke entree met meterkasten van alle 3 de appartementen, alsmede een algemene meterkast en een mooi, verzorgd trappenhuis. Tevens stallingsplaats voor de fietsen. 1e Verdieping: eigen entree, hal met garderobe en trap naar de 2e verdieping. 2e Verdieping: De verrassend licht en ruime woonkamer met mooie raampartijen biedt erg veel ruimte en is voorzien van een nette neutrale laminaatvloer. Bovendien is in de woonkamer airconditioning aangelegd. Alle radiatoren zijn keurig weggewerkt. De open en luxe SieMatic keuken met mooi werkblad heeft een kook-/spoeleiland met inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. In de hoge kastenwand is een combi-oven en koelkast voorzien. Aan de andere zijde van het eiland bevindt zich een barretje waar je lekker kan zitten of de krant kan lezen. Middels de overloop is de berging bereikbaar, hier bevinden zich de aansluitpunten voor de wasapparatuur. Verder op deze verdieping nog een fijne slaapkamer/werkkamer met Frans balkon. Volledig betegelde nette badkamer met mooie tegelvloer en douche, toilet en vaste wastafel. 3e Verdieping: Ruime overloop. Mooie zeer royale slaapkamer met dakkapel en dakvenster. Ook deze ruimte is voorzien van airconditioning. Aparte zolderkamer, ideaal als werk-/hobbyruimte. Zolderberging met CV- installatie (Remeha circa 19 jaar oud). Bijzonderheden: - Ruim appartement in de Roermondse binnenstad; - Zeer laag gasverbruik van circa 450m³ per jaar, op basis van 1 persoon; - Energielabel F. Algemeen: Dit historische pand aan de Venlosepoort heeft slechts drie appartementen. De aangrenzende bebouwing is eveneens historisch waardoor er een Bourgondische en levendige sfeer heerst in dit gedeelte van het centrum Roermond. Het station, het winkelhart en het outletcenter liggen op enkele minuten lopen evenals alle andere voorzieningen. In de omgeving is voldoende gelegenheid om openbaar (betaald) te parkeren (eventueel parkeervergunning). De servicekosten bedragen op dit moment € 100,00 per maand incl. water. Bij interesse, informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl
3
116
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Middelstegracht , Leiden

€ 1848,00 p/m
Hier wil je wonen! Tussen de Middelste- en Uiterstegracht is in 2020 een fantastisch project gerealiseerd met vijf hofjeswoningen en acht appartementen. In deze advertentie bieden we een hofjeswoning te huur aan!

● Samenvatting:
- GESCHIKT VOOR DELERS/WERKENDE/STUDENTEN/EXPATS
- Gasloos
- 2 slaapkamers
- Huurprijs €1998,00 exclusief elektra, water en tv/internet. De huurprijs is inclusief servicekosten, vergoeding stoffering en apparatuur.
- Borg bedraagt twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 januari 2023

Advertentietekst:
Om de hoek bij de Hooigracht, de Albert Heijn, nabij openbaar vervoer en op korte afstand van de markt, het centraal station en diverse gezellige cafés en restaurants bevind je je hier op toplocatie. De auto kan met vergunning voor de deur worden geparkeerd op zowel de Middelste- als de Uiterstegracht. Uitvalswegen als de A44 en A4 zijn te bereiken binnen tien minuten en vanuit daar bereik je Schiphol en Den Haag in 20 minuten, Amsterdam in 25 minuten, en Utrecht in 30 minuten.

Indeling:
Het hofje is gelegen aan de gezellige gemeenschappelijke binnentuin, die voorzien is van mooie beplanting en verlichting. Het hofje is verdeeld over twee verdiepingen namelijk de begane grond en de eerste etage. De begane grond is voorzien van een prachtige keuken, uiteraard voorzien van alle gemakken waaronder vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en oven. Op de eerste etage zijn de twee slaapkamers, de badkamer en eventueel inbouwkasten gesitueerd. Het hofje wordt gestoffeerd opgeleverd voorzien van wasmachine en droger en met o.a. verlichting in de vorm van spots en plafonnieres, houten jaloezieën en visgraat laminaatvloer.

Het hofje heeft een eigen meter voor de aansluiting van de nutsvoorzieningen en het is voorzien van zonnepanelen.
_____________________________________________________________________________________________

English below:

This is where you want to live! Between the Middelstegracht and Uiterstegracht, a fantastic project has been realized in 2020 with five courtyard houses and eight apartments. In this ad we offer a courtyard house for rent!

● Summary:
- SUITABLE FOR SHARERS/WORKING/STUDENTS/EXPATS
- Gas free
- 2 bedrooms
- Rent €1998,00 excluding electricity, water and TV/internet. Rent includes service charges, allowance upholstery and appliances.
- Deposit is two months rent
- Available from 1 January 2023

Advertisement text:
Around the corner from the Hooigracht, the Albert Heijn, near public transport and a short distance from the market, the central station and several cozy cafes and restaurants you will find yourself here on prime location. The car can be parked in front of the door with a permit on both the Middelste- and Uiterstegracht. Highways like the A44 and A4 can be reached within ten minutes and from there you can reach Schiphol and The Hague in 20 minutes, Amsterdam in 25 minutes, and Utrecht in 30 minutes.

Layout:
The courtyard is located on the cozy communal courtyard garden, which has beautiful planting and lighting. The courtyard is divided over two floors namely the first floor and the second floor. The first floor has a beautiful kitchen, obviously equipped with all amenities including dishwasher, fridge-freezer, induction hob and oven. On the second floor are the two bedrooms, bathroom and possibly fitted wardrobes located. The courtyard is unfurnished with washer and dryer and lighting in the form of spotlights and ceiling lights, wooden blinds and herringbone laminate flooring.

The courtyard has its own meter for the connection of utilities and it is equipped with solar panels.
2
74
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
KNUSSE STUDIO MET BALKON AAN DE GEDEMPTE TURFHAVEN.

Deze studio is gelegen aan de Gedempte Turfhaven, midden in het gezellige centrum van Hoorn. U bevindt zich nabij winkels, supermarkten, restaurants en lunchrooms.
Tevens nabij openbaar vervoer en binnen enkele minuten bent u op de uitvalswegen.

Indeling:
Gedeelde entree, trap naar de tweede verdieping, gedeelde overloop. De studio is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand. De woon- slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. U beschikt over een eigen keukenblok met een koelkast. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche, zwevend toilet en wasmachine.
Middels openslaande deuren komt u op het ruime balkon, waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomermaanden.

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 01 december 2022 voor een periode van 12 maanden;
- de kale huurprijs bedraagt € 675,-;
- de kosten voor gas, water en elektra bedragen € 225,- per maand;
- geschikt voor maximaal één werkend of studerend persoon;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- gunning eigenaar
0
18
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Torenstraat , Helvoirt

€ 2450,00 p/m
Aan de charmante Torenstraat in Helvoirt is deze vrijstaande woning met een karakteristieke uitstraling gelegen. Passend bij de sfeer van de woning zijn er mooie details in de afwerking aanwezig. Enkele kenmerken een woonkamer met schouw, een woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin gelegen op het zuid/westen. Parkeren kan op eigen terrein en de centrumvoorzieningen zijn op loop/fietsafstand.

ENTHOUSIAST geworden over deze gezellige en ruime solide woning? Een juiste beoordeling van de woning komt het beste tot zijn recht bij een persoonlijke rondleiding, die ik graag voor u verzorg.

Wonen in de heerlijkheid Helvoirt, een buitenplaats van Vught!
Een typisch en idyllisch Brabants dorpje in de gemeente Vught. In Helvoirt leef je in het Groene Woud tussen de natuurgebieden Helvoirts Broek en Nationaal Park de Loonse & Drunense Duinen. Er zijn volop mogelijkheden om in de nabijheid van de woning in de prachtige natuur te fietsen en te wandelen, waarbij je eventueel een stop kunt maken in een van de gezellige restaurants en cafés in de buurt.

Helvoirt is een verrassend dorp met diverse faciliteiten, winkels en een actief verenigingsleven.
Een plaats, die juist door de vele faciliteiten al snel een thuisgevoel geeft voor jong en oud.
In het dorp en de omgeving wordt het hele jaar door van alles georganiseerd; van festivals, concerten, sportevenementen tot culturele activiteiten. Bourgondisch Brabant is echt van toepassing op deze regio met volop mooie kleine en wat grotere plaatsen.

Binnen een paar minuten ben je bovendien in het eveneens gezellige Vught of Oisterwijk en het is nog geen kwartier rijden naar Den Bosch of Tilburg. In Helvoirt woon je vooral heel comfortabel met scholen, sportvelden en supermarkten op loopafstand.
4
265
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf per direct
Te koop: Vrijstaande royale casco levensloopbestendige woning met 4 slaapkamers, carport en ruime tuin, gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk te Kelpen-Oler. Bijzonderheden: - Vraagprijs 495.000 k.k. - Bouwjaar 2005 - Woonoppervlak 199 m2 - Perceeloppervlak 667 m2 - Slaapkamer en badkamer begane grond levensloopbestendig - Kantoorruimte begane grond of als extra slaapkamer - Extra badkamer met toilet op de verdieping - Twee slaapkamers op de verdieping - Zolder, hier is ook nog een mogelijkheid voor slaapkamer of werkkamer - Carport - Royale tuin - Energielabel B - Woning is levensloopbestendig; Begane grond Deze vrijstaande woning, welke als casco woning wordt opgeleverd met 199 m2 woonoppervlak ligt op een ruim perceel van 667 m2 Entree, hal, vaste hardhouten trap naar boven, kantoorruimte/slaapkamer, slaapkamer, badkamer met ruimte voor ligbad. Verdieping Extra badkamer met toilet en douche, 2 slaapkamers en trap naar de zolder. Casco Het betreft een casco woning dat betekent dat er nog een aantal zaken afgebouwd dienen te worden. Dat kan in overleg, deze zaken betreffen: keuken, sanitair, cv installatie, schakelmateriaal, deze zaken behoren nog tot casco bouw en staat waarin deze woning wordt opgeleverd. Voor meer informatie bel met Domica Venlo 077-369 05 20 of mail naar venlo@domica.nl
5
199
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct

Leerdamhof , Amsterdam

€ 0,00 p/m
Te koop: Zeer goed onderhouden 3-kamer appartement op de vierde verdieping van het complex, fraai uitzicht en overdekte privé parkeerplaats gelegen in de rustige, groenste wijk Nellestein te Amsterdam Zuid Oost nabij de Gaasperplas. BIJZONDERHEDEN - Ruim en licht appartement 71m² woonoppervlak; - 1 slaapkamer, 2 mogelijk; - Heerlijke tuin bij het complex op 5 minuten van de Gaasperplas; - Erfpacht onderhandelingen daarover lopen voor eeuwigdurende afkoop middels jaarbetaling van circa 70,00 per jaar - Energielabel B; - Eigen parkeerplaats op het dak van parkeergarage Leerdamhof - Berging in de hal bij de entree, voorzien van elektra; - Gezonde VvE in professionele handen; - De servicekosten aan de VvE voor de woning en parkeergarage bedragen ca. € 199,28 - Alle voorzieningen (o.a. winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op loop- en fietsafstand; - Ideale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen; - Aanvaarding in overleg. INDELING Vanuit de parkeergarage loop je door het groen (Nellestein autoluw) richting het Leerdamhof, onderweg wordt je vrolijk toegefloten door de vogels. Bij het appartement aangekomen heeft het de volgende indeling; Entree/gang met garderobe, inpandige berging, ruime lichte woonkamer, keuken met moderne in hoek opgestelde keuken voorzien van inbouw koelkast, inductiekookplaat, wasemkap en een vaatwasser, luxe afgewerkte badkamer met toilet en ligbad/douche, vaste wastafel met meubel en separate wasruimte met wasmachine-/drogeraansluiting, ruime slaapkamer met toegang tot de woonkamer. Als alternatief kan in de ruime woonkamer een tweede ruime slaapkamer gemaakt worden, van origine heeft deze daar ook gezeten en is nu bij de woonkamer getrokken! Het appartement is tevens voorzien van airco voor de warme dagen. TUIN, BERGING en PARKEREN De ruime en zonnige tuin bij gelegen bij het complex, hiervandaan is er zicht op de Gaasperplas. De privé (fietsen)berging bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en is voorzien van elektra. De overdekte parkeerplaats bevindt zich in de parkeergarage Leerdamhof aan het begin van Nellestein en is op ca. 2 minuten loopafstand te vinden. Voor praktische gebeurtenissen is er een ontheffing om met de auto voor de deur te komen dus sjouwen hoeft niet! OMGEVING Het appartement ligt in de buurt Nellestein en behoort tot de wijk Gaasperdam in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost. De wijk is bijna geheel omsloten door het Gaasperpark en grenst aan de Gaasperplas. Het appartement is per openbaar vervoer bereikbaar met metrolijn 53 die aan de oostkant van de wijk eindigt op metrostation Gaasperplas. Verder hebben de buslijnen 41, 47 en 49 een halte bij het metrostation, je bent dus in no time op Amsterdam CS indien gewenst. Binnen enkele minuten is met de auto de oprit van de A9 te bereiken met de verbindingen naar de A1, A2, en A10. Je auto kun je kwijt in de parkeergarage bij de woning. De wijk is autoluw en een basisschool zit praktisch voor de deur, zeer kindvriendelijk gelegen. Op circa 5 minuten fietsen zit een winkelgebied aan de Karspeldreef. Onlangs is de laatste hand gelegd aan het verbreden en ondertunnelen van de nieuwe A9. Dit heeft de bereikbaarheid beter gemaakt en het is nog stiller in de wijk geworden. Bovengronds komt het langste park van Amsterdam, 2 keer het Vondelpark! Heeft u interesse in de appartement, neem dan contact op met Domica Venlo, venlo@domica.nl
2
71
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Händellaan , Zwolle

€ 735,00 p/m
Vlakbij het Zwarte water, op één van de mooiste plekken van de Zwolse wijk Holterbroek, mag Domica Zwolle voor zijn opdrachtgever dit zeer nette tweekamerappartement aanbieden. De woning is gunstig gelegen t.o.v. winkelcentrum Holterbroek maar ook met de auto bent u binnen enkele minuten op de A28.
Het complex Terborch Veste is een goed onderhouden complex op een fraaie plek.

Indeling:
Entree met intercom. U neemt de lift naar de 5e etage. Van hieruit loopt u via de corridor naar het appartement. Eenmaal binnen loopt u via de entree en gang de woonkamer met eethoek binnen. De grote ramen bieden een fraai zicht over Zwolle. De woning beschikt over een open keuken welke is voorzien van een koel-vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat en een afzuigkap.
Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer van bijna 12 m². Dat is nog exclusief de ruime inloopkast, die ook 2 m² opslagruimte biedt.
In de woning is een nette maar eenvoudig badkamer aanwezig. Deze beschikt over een toilet, inloopdouche en wastafel.
De woning beschikt over een ruim balkon en een berging in de kelder van het complex.

Kenmerken:
- beschikbaar per 19 december 2022.voor bepaalde tijd (max. 24 maanden)
- huurprijs van € 735,00 is excl. € 50,00 servicekosten en € 100,00 stookkosten (blokverwarming)
- energie, internet en TV alsmede gemeentelijke lasten voor eigen rekening van huurder
- woning wordt gestoffeerd, dus met vloer, opgeleverd
- zeer geschikt voor iemand alleen of een stel
- kandidaat dient werkend en/of studerend te zijn en o.b.v. één persoon tenminste € 2000,00 bruto te verdienen en o.b.v. twee personen tenminste € 3000,00
- kandidaten met een Premium account krijgen voorrang op het inplannen van een bezichtiging.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes van Domica Zwolle belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 038-7820557 of mail naar zwolle@domica.nl of like onze Facebookpagina
1
54
Domica Zwolle 038-7820557 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 19/12/2022
Kijkronde vol

Korte Mare , Leiden

€ 745,00 p/m
Leuk appartement beschikbaar middenin het centrum van Leiden!

● Samenvatting:
- Gestoffeerde oplevering
- 1 slaapkamer
- Separaat toilet
- Huurpijs €900,00 inclusief voorschot gas, water en licht
- Borg is 2 maanden huur
- Appartement is geschikt voor 1 werkende

● Advertentietekst:

Het appartement bevindt zich aan de Korte Mare. Leiden Centraal is gemakkelijk te bereiken, met 3 minuten fietsen sta je op het station. Daarnaast vind je de winkels, supermarkten, restaurants en bars, om de hoek. Ook voor een heerlijke wandeling ben je hier aan het juiste adres, zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de verschillende singels die Leiden kent.

Wanneer je het pand binnenkomt bevindt zich daar direct een gedeelde wasmachine en droger. Dit appartement is gelegen op de begane grond. Vanuit de gemeenschappelijke hal kun je aan de linkerzijde dit appartement betreden en kom je in de hal terecht. Via de hal zijn de woonkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de straatkant, waardoor je vanaf de bank een mooi uitzicht hebt op de Korte Mare. De slaapkamer is gelegen aan de achterkant van de woning. Tevens bereik je via de hal de badkamer en het seperaat toilet.
1
30
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 12/12/2022
Heerlijke gerenoveerde boven woning met 2 slaapkamers gelegen aan de de Graafseweg.
De ligging van de woning aan de rand van het "Hinthamerpark" nabij het centrum van onze Bourgondisch hoofdstad behoeft geen nadere toelichting. Het Hinthamerpark is een jaren '30 wijk met veel groen en leuke karakteristieke woningen. Een mooie wijk om een wandelingetje te maken.
Tevens is in de nabijheid "Het IJzeren Kind" gelegen, een klein meertje dat onderdeel is van de "IJzeren Familie" in en rondom 's-Hertogenbosch.
In de wijk treffen we winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, sportvoorzieningen, tennisbanen, sportcentrum Sportiom (met fitness, zwembad, ijsbaan) en recreatiemogelijkheden. Ook het centrum van 's-Hertogenbosch met zijn diversiteit aan winkels, horeca- en culturele voorzieningen is op loop-/ fietsafstand. Uitvalswegen naar de snelwegen zijn eveneens in de nabijheid.
De woning beschikt over een gezellig woonkamer met open keuken. De open keuken beschikt over een vaatwasser, combi oven. kookplaat en koelkast. via de vast trap is de 2e etage te bereiken. waar zich 2 slaapkamers en de moderne badkamer bevinden.
de hele woning is voorzien van mooie pvc vloer en gordijnen.
het parkeren van een auto is gratis recht voor de deur.

Er zal maandelijks een voorschot van 200 euro in rekening worden gebracht voor het verbruik van energie.
2
60
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Eemweg , Baarn

€ 985,00 p/m
Zoek je een gloednieuw luxe en knus appartement? Voor dit appartement geldt letterlijk "Inpakken en verhuizen maar! " Dit voormalige kantoor is vorig jaar getransformeerd naar 19 fraaie appartementen.

De appartementen worden namelijk opgeleverd met keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, raambekleding, prachtige PVC-visgraatvloer, zwarte inbouwspots, complete badkamer en toilet.

Dit betreft een tweekamerappartement met open keuken en een aparte slaapkamer. Tevens is dit appartement voorzien van airco. Je fiets en of scooter kan je parkeren in de gezamenlijk stalling, heb je een auto? Geen probleem deze parkeer je op eigen terrein.

Locatie

De Eemweg is op een fantastische locatie gelegen. Een supermarkt en het gezellige centrum van Baarn vind je op loopafstand. Vlakbij is er een bushalte en de snelweg A1 is nabij!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 01-01-2023 voor minimaal 12 maanden (in overleg kan de woning misschien wat eerder worden betrokken)
- De huurprijs is exclusief € 200,- voorschot voor GWL en € 35,- servicekosten (incl TV/internet). De totale all-in huurprijs is dus € 1.220,-
- 2 maanden borg
- appartementen zijn medio vorig jaar NIEUW opgeleverd
- Milieulabel C
- Gestoffeerd met luxe raambekleding en visgraat vloer, lift aanwezig
- Gunning eigenaar
- Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze huurwoning en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
1
40
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Op loopafstand van de haven van Scheveningen en de altijd gezellige 'Fred' vinden we dit prachtig en lichte appartement.

● Samenvatting:
- Loopafstand Scheveningen Haven en de 'Fred'
- Gestoffeerde oplevering
- 1 slaapkamer
- Badkamer en-suite
- Wasruimte voorzien van wasmachine en droger
- Huurprijs €1.750,- excl. nutsvoorzieningen (gezamenlijk internet en nuts)
- Borg bedraagt twee maanden huur
- Beschikbaar per direct
- Huisdieren in overleg

● Advertentietekst:
Op loopafstand van de haven van Scheveningen en de altijd gezellige 'Fred' in het Statenkwartier vinden we dit zeer ruime en lichte appartement. Gezamenlijke entree op de begane grond, via de trap bereiken we de eerste etage. Toegang tot het appartement, waar in de hal het separaat toilet gesitueerd is. De woonkamer is ruim van opzet, door de grote raampartijen komt veel daglicht binnen wat het appartement tot een heerlijke lichte ruimte maakt. De keuken is zeer ruim en voorzien van alle gemakken waaronder koel-vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en zeer veel kastruimte. De slaapkamer is grenst aan de woonkamer, de badkamer is en-suite en toegankelijk via de schuifdeur. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafelmeubel en handdoekenradiator.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich nog een inbouwkast en een wasruimte waar de wasmachine en droger opgesteld staan.

● ENGLISH●

Summary:
- Walking distance Scheveningen Harbour and the 'Fred'.
- Unfurnished
- 1 bedroom
- Bathroom en-suite
- Laundry room with washer and dryer
- Rental price €1.750,- excl. utilities (shared internet and utilities)
- Deposit is two months rent
- Available immediately
- Pets in consultation

Ad text:
Within walking distance of the port of Scheveningen and the always lively 'Fred' in the Statenkwartier we find this very spacious and bright apartment. Communal entrance on the first floor, via the stairs we reach the second floor. Entrance to the apartment, where the separate toilet is located in the hallway. The living room is spacious, through the large windows lots of daylight enters what makes the apartment a lovely bright room. The kitchen is very spacious and equipped with all amenities including fridge-freezer, dishwasher, stove, hood and plenty of storage. The bedroom is adjacent to the living room, the bathroom is en-suite and accessible through the sliding door. The bathroom is equipped with shower corner, washbasin and towel radiator.
Adjacent to the living room is another closet and a laundry room where the washer and dryer are located.
1
65
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
SEE YOU APPARTMENTS Velperpoortslangstraat Penthouse per 1 januari 2023:

Het 3-kamer appartement meet circa 112 m2 en ligt op de 5e en hoogste verdieping.
Het uitzicht is geweldig, aangezien het penthouse op de hoek ligt.

Dit prachtige penthouse gelegen in het hart van Arnhem, met alle wenselijke voorzieningen in de directe omgeving. Het penthouse is voorzien van twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad, wastafel, en een heerlijke dakterras (65 m2!) waar u praktisch de hele dag van de zon kan genieten met een prachtig uitzicht.

Het penthouse is enkele jaren volledig gerenoveerd en voldoet volledig aan de hedendaagse moderne maatstaven.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Via het trappenhuis/lift komt u op de vijfde verdieping waar het penthouse gelegen is.

Vijfde verdieping:

Entree/hal met separaat toilet met fontein en toegang tot alle overige vertrekken.
Vanuit de entree heeft u toegang tot de hal met alle vertrekken.
Rechts van de entree bevindt zich de woonkamer en een aparte grote bergruimte. De woonkamer is circa 40m2.
Tegenover de entree bevinden zich de twee ruime slaapkamers en de forse luxe keuken.
De gesloten keuken bevindt zich naast de woonkamer en biedt toegang tot het riante dakterras. Tevens is de keuken van alle gemakken voorzien, zoals een elektrische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie.
De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.
Als laatste bevindt zich in de hal nog een apart toilet en was/bergruimte direct bij de entree.

Het dakterras biedt voldoende ruimte voor 2 lounge sets, want is bijna 14 meter lang 5 meter diep.

Op het achtergelegen terrein is de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren. Nieuwe huurders kunnen voor deze mogelijkheid kiezen tegen een gereduceerd tarief van € 50,- per maand, per plek.
Verder huurt de huidige bewoner een berging; deze is te huur voor € 35,00 per maand.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging!

Midden in het centrum en toch rustig gelegen.

Bijzonderheden:
Eigen parkeerplaats te huur voor € 50,00 per maand.
Beschikbaar voor onbepaalde tijd
Volledig gestoffeerd
Lift aanwezig
Gezamenlijke afsluitbare fietsenberging
Huurprijs exclusief servicekosten ad. € 40,00 per maand
Luxe afwerking
Huurprijs € 1395,00 exclusief € 40,00 servicekosten en exclusief, water en elektriciteit.


Hoe uw appartement of studio eruit ziet.
Vloeren:
De vloeren zijn in marmoleum opgeleverd. Het is mogelijk vloerbedekking naar uw keus (bijvoorbeeld laminaat) hier overheen te leggen.

Plafond, wanden en aansluitingen:
De wanden en plafonds zijn opgeleverd volledig gespoten in RAL 9010. In de woningen is een UTP aansluiting aangelegd. TV, internet, etc. is eveneens qua bekabeling voor u aangelegd. Uw provider doet de rest met een router en de aansluiting van de reeds door ons gelegde kabel hierop.

Keuken:
De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, en tot slot een koelvriescombinatie zodat u voor langere tijd proviand kunt inkopen. De appartementen zijn bovendien voorzien van een vaatwasser.

Badkamer:
De badkamer heeft fraai betegelde wanden met een wastafelmeubel met spiegel + verwarming, een toilet en een inloopdouche. Verder is hier de wasmachine aansluiting. De 5 penthouses beschikken bovendien nog over een ligbad.

Parkeren auto’s, fietsen:
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het parkeren van een auto. Nadere inlichtingen hierover bij ons kantoor. Fietsen kunnen eveneens worden geplaatst op het eigen parkeerterrein.


In totaal zijn aan het Gele Rijdersplein in het voormalige ABNAMRO- gebouw, 57 zelfstandige wooneenheden gebouwd waaronder 36 studio’s, 17 twee kamer appartementen en 4 penthouses. De afmetingen beginnen voor de studio’s circa 30 m2, de 2-kamer appartementen gaan tot circa 60 m2. De penthouses op de 5e verdieping hebben een gebruiksoppervlak vanaf 80 tot > 115 m2.
Het gebouw heeft ook twee marmeren trappenhuizen met twee liften. Ook leuke bijzonderheid: behalve wonen mag er ook in de studio’s en appartementen “gekantoord” worden. Een leuke bijkomstigheid. Na kantoortijd nog even boodschappen doen of op de BG met relaties wat drinken of eten.
Op de begane grond met een circa 300 m2 groot terras, kunt u heerlijk proeven van de Aziatische en Europese keuken. Middels de formule van Dadawan. Een smashing hit om samen te komen, te eten, te smalltalken.
2
112
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Volg jij op dit moment een opleiding en ben je op zoek naar een gemeubileerde kamer (geen eigen toilet, badkamer en keuken) in Apeldoorn? Kom dan wonen bij 'FSG', gelegen aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn. Ook mensen met een grote affiniteit met sport zijn van harte welkom!

Dit betreft een echte studentencampus met maar liefst 125 kamers! Je woont hier tussen de studenten uit de hele wereld. Veel studenten volgen een opleiding bij bijvoorbeeld Saxion, Wittenborg of de Politieacademie in Apeldoorn.

Je komt te wonen in een prachtige groene omgeving op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. Winkels (Ugchelen), busstation en de snelweg (A1) zijn allemaal in de buurt.

Indeling:
Alle kamers worden gestoffeerd én gemeubileerd opgeleverd; er staat een bed en er ligt vloerbedekking in. Ook hangen er gordijnen en er is een kledingkast en een bureau met stoel aanwezig. Ook heeft iedere kamer een eigen koelkast.

Op iedere verdieping bevinden zich afgesloten douche- en toiletruimtes voor gezamenlijk gebruik, ook is er een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. De keuken is voorzien van magnetrons, kookplaten en verschillende keukenbenodigdheden.

Kenmerken:
- woonoppervlakten vanaf 16m2
- de genoemde huurprijs is inclusief energie en water, meubilering, gebruik sportschool, gebruik witgoed, gemeentelijke Belastingen en internet
- de kamer is bestemd voor maximaal 1 persoon
- volledig gemeubileerd
- alleen geschikt voor studenten of (top)sporters
1
18
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Statenlaan , Den Haag

€ 2150,00 p/m
Kom thuis in dit luxe en gemeubileerde appartement op toplocatie in het Statenkwartier te Den Haag.

● Samenvatting:
- Gemeubileerde oplevering (Rivièra Maison), excl. linnengoed
- 1 slaapkamer
- 1 badkamer voorzien van inloopdouche en ligbad
- Separaat toilet
- Gelegen op de eerste etage (lift in gebouw aanwezig)
- Huurprijs €2.150,- incl. meubilering, excl. nutsvoorzieningen (voorschot g/w/e €200,-, excl. internet)
- Borg bedraagt drie maanden huur
- Beschikbaar per direct
- Huisdieren niet toegestaan

● Advertentietekst:
Op loopafstand van de haven van Scheveningen en de altijd gezellige 'Fred' in het Statenkwartier vinden we dit luxe appartement. Gezamenlijke entree op de begane grond, via de lift of statige trap bereiken we de eerste etage. Toegang tot het appartement in een ruime hal, van waaruit toegang is tot alle ruimten.
De openslaande deuren bieden toegang tot de ruime woon-/eetkamer. De ruime keuken is voorzien van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur, waar je als liefhebber je geluk op kan.
De woonkamer is voorzien van gezellige zithoek met televisie, bank en fauteuil, eettafel met stoelen, en diverse kasten. Toegang tot het zonnige en overdekte balkon, waar het heerlijk vertoeven is. Er is altijd wat te zien in deze gezellig drukke straat, maar bij het sluiten van de deuren is er binnen alle rust.

De slaapkamer is toegankelijk vanuit de hal en is voorzien van een tweepersoonsbed en garderobekasten.
De badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Het toilet is separaat gesitueerd.

De prachtige vloer, de strakke wandafwerking en het nét fris geschilderde houtwerk maken het plaatje compleet.
De woning is per direct beschikbaar, plan nú je bezichtigingsafspraak in via leiden@domica.nl of 071-8200378.

● ENGLISH●
Welcome home to this luxurious and furnished apartment in prime location in the Statenkwartier in The Hague.

● Summary:
- Furnished (Riviera Maison), excl. linens
- 1 bedroom
- 1 bathroom with walk-in shower and bathtub
- Separate toilet
- Located on the second floor (elevator in building)
- Rental price €2.150,- incl. furniture, excl. utilities (advance g/w/e €200,-, excl. internet)
- Deposit is three months rent
- Available immediately
- Pets not allowed

Within walking distance of the port of Scheveningen and the always lively 'Fred' in the Statenkwartier we find this luxury apartment. Communal entrance on the first floor, via the elevator or stately staircase we reach the second floor. Access to the apartment in a spacious hall, from which there is access to all rooms.
French doors provide access to the spacious living/dining room. The spacious kitchen is equipped with all amenities and various appliances, where you can try your luck as a lover.
The living room is equipped with cozy sitting area with television, sofa and armchair, dining table with chairs, and several closets. Access to the sunny and covered balcony, where you can relax. There is always something to see in this cozy busy street, but when closing the doors there is peace and quiet inside.

The bedroom is accessed from the hall and is equipped with a double bed and closets.
The bathroom is equipped with walk-in shower, bathtub and double sink. The toilet is located separately.

The beautiful floor, clean wall finishes and freshly painted woodwork complete the picture.
The house is available immediately, schedule your viewing appointment now via leiden@domica.nl or 071-8200378.
1
61
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
TWEEKAMER APPARTEMENT gelegen in Amersfoort.

Dit bijzondere appartement is gelegen in de voormalige huishoudschool, de Vuurvogel, direct gelegen aan het Valleikanaal en op loop-/fietsafstand van het historische centrum van Amersfoort.

Het complex is oorspronkelijk gebouwd in 1969 en in 2017/2018 volledig getransformeerd tot appartementen. De appartementen hebben een energielabel A en zijn dan ook duurzaam en energiezuinig gebouwd. Bij de verbouwing van het complex zijn belangrijke elementen van de school behouden gebleven, wat het geheel een unieke uitstraling geeft. De authentieke entree, de brede gangen en natuurlijk de hoge plafonds zijn hierbij zeker noemenswaardig.

Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over een vrij en groen uitzicht.
Door de gunstige zonligging en de hoge ramen is het appartement bijzonder licht. Ideaal voor een starter.


Indeling appartement
Entree met toegang tot zwevend toilet, bergkast met cv-installatie en wasmachineaansluiting. Via de hal zijn de woonkamer en slaapkamer bereikbaar. De woonkamer beschikt over een hoog plafond en is heerlijk licht. In de woonkamer bevindt zich een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer is een frans balkon aanwezig met dubbele openslaande terrasdeuren. De slaapkamer grenst direct aan de moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel.

Het gehele appartement is voorzien van glad stucwerk, led inbouwspots en een fraaie laminaatvloer met hoge plinten. Het binnenschilderwerk is volledig neutraal uitgevoerd en het appartement is dan ook per direct te betrekken! Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met tripple glas en een hoogwaardige intercominstallatie met videofunctie.

Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Servicekosten
€ 25,-- per maand, ten behoeve van verbruik elektriciteit en water, schoonmaak algemene ruimte, glasbewassing buitenzijde en onderhoud groenvoorzieningen.


ALGEMENE INFORMATIE:
Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Minimale huurperiode is 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- De huurprijs bedraagt een all-in prijs van in totaal € 1.115,-- per maand incl voorschot energie € 150,-- en € 25,-- servicekosten en € 20,-- stofferingskosten, excl TV/Internet. Energie wordt met de eigenaar afgerekend obv de eindafrekening van de energieleverancier.
- Twee maanden borg
- in eerste instantie voor maximaal 24 maanden beschikbaar, daarna in overleg
- Zeer net appartement voorzien van laminaat en zeer energie zuinig
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Voorkeur voor geen huisdieren en niet rokers
- Roken in de woning is niet toegestaan

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.
1
38
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Schiedamseweg , Vlaardingen

€ 1350,00 p/m
Gerenoveerde en luxe 'loft-style' 3-kamerwoning beschikbaar aan de rand van het historische centrum van Vlaardingen!

● Samenvatting:
- Gerenoveerd (2022)
- Energiezuinig
- 2 slaapkamers
- Eet-/woonkamer in loft-style en zeer ruime kelder v.v. bovenlicht, ideaal als woon- of eetkamer
- Separaat washok
- Achtertuin
- Beschikbaar per 1 december aanstaande
- Huurprijs €1.350,- excl. nutsvoorzieningen
- Borg bedraagt twee maanden huur
- Op loopafstand van het historische centrum en o.a. het Oranjepark
- Openbaar vervoer op loopafstand

● Advertentietekst:
Op loopafstand van het historische centrum van Vlaardingen vinden we deze luxe benedenwoning. Entree in eetkamer, waar direct de lichte en grote ruimte opvalt. De eyecatcher van deze ruimte is natuurlijk de keuken welke is voorzien van alle gemakken, o.a. koel-vriescombinatie, vaatwasser en elektrische kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De prachtige vloer, ingebouwde spots, strakke trap en keurige afwerking geven de woning een luxe uitstraling.
Via de vaste (open) trap bereiken we de kelder welke is voorzien van wandverlichting en nette vloer- en wandafwerking. Tevens bevinden zich hier ruime inbouwkasten.
Terug op de begane grond bevinden zich aan de achterzijde twee slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer voorzien van wastafelmeubel en douchehoek. Via de tweede slaapkamer is er toegang tot een wasruimte en vervolgens de achtertuin.

Neem direct contact op via 071-8200378 of Leiden@domica.nl voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak!

● ENGLISH●

Renovated and luxurious 'loft-style' 2-bedroom home available at the edge of Vlaardingen's historic center!

● Summary:
- Renovated (2022)
- Energy efficient
- 2 bedrooms
- Dining/living room in loft-style and spacious basement with skylight, ideal as living or dining room
- Separate laundry room
- Backyard
- Available from December 1st
- Rental price € 1.350,- excl. utilities
- Deposit is two months rent
- Within walking distance of the historic center and Oranjepark
- Public transport on walking distance

Advertisement:
Within walking distance of the historic center of Vlaardingen we find this luxurious ground floor apartment. Entrance into dining room, where immediately the light and large space stands out. The eye-catcher of this room is of course the kitchen which is equipped with all conveniences, including fridge-freezer, dishwasher and electric hob with integrated extractor. The beautiful floor, built-in spotlights, sleek staircase and neat finish give the house a luxurious look.
Through the fixed (open) staircase we reach the basement which is equipped with wall lighting and neat floor and wall finishes. Also located here are spacious closets.
Back on the first floor are located at the rear two bedrooms, a separate toilet, a bathroom with washbasin and shower corner. Through the second bedroom there is access to a laundry room and then the backyard.

Contact us directly at 071-8200378 or Leiden@domica.nl to schedule a viewing appointment!
2
89
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Kloostergaarde , Schalkwijk

€ 1250,00 p/m
RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET TUIN AAN DE KLOOSTERGAARDE IN SCHALKWIJK.

Landelijk wonen in deze fraaie en ruime woning aan de Kloostergaarde. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 126 m2 en bevindt zich op een ruim perceel. De woning is gelegen in Schalkwijk West, een betrekkelijk rustige buurt nabij het centrum met zijn velen voorzieningen. Tevens is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

Indeling:

Entree, hal met toegang tot de badkamer en de woonkamer. De riante woonkamer is voorzien van een parketvloer en geeft toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Via de keuken komt u in de bijkeuken, waar u de aansluiting voor de wasmachine vindt. Tevens toegang tot de schuur en de riante tuin. De badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Overloop, welke toegang geeft tot twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een walk in closet en toegang tot het dakterras.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per direct voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1250,- exclusief nutsvoorzieningen;
-oplevering gestoffeerd;
-geschikt voor twee werkende delers, een stel of gezin met kind.
2
126
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Per direct mag Domica Enschede dit geweldig gelegen appartement aanbieden voor de verhuur.
Het appartement is geheel gemeubileerd en ligt op de eerste etage aan de autoluwe Hengelosestraat, recht tegenover het NS-Station en het centrum.

Indeling:
U komt binnen via de hal. Hier vindt u toilet en meterkast. De op het zuiden gerichte woonkamer is verrassend ruim en voorzien van nette meubilering. De open keuken is voorzien van gasfornuis, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap!
Via de hal bereikt u drie slaapkamers waarvan er op dit moment één dienst doet als inloopkast.
De slaapkamers zijn voorzien van bedden. De nette en licht betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine en een designradiator.
In de berging van het complex vindt u nog een opbergruimte.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar: duur is bespreekbaar
- huurprijs van € 875,00 + € 50,00 servicekosten, € 100,00 voorschot stookkosten per maand
- Kosten voor energie (gas en elektra) aan verhuurder te voldoen: € 90,00 per maand
- internet en TV alsmede gemeentelijke lasten zijn voor rekening van huurder
- zeer gunstig gelegen t.o.v. centrum, uitvalswegen en het NS-Station
- inkomensnorm: tenminste 3 x de kale maandhuur o.b.v. één persoon en 4 x de kale maandhuur o.b.v. twee personen of gezin

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Check ook onze Facebookpagina
3
69
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Nieuwstraat , Baarn

€ 880,00 p/m
Nieuw in de verhuur, in een enkele jaren geleden gerenoveerd pand in het centrum van Baarn hebben wij dit mooie gezellige appartement op de begane grond beschikbaar per 1 februari (eerder in overleg). Ideale locatie vlakbij winkels, restaurants, en het station, gratis parkeergelegenheid in de nabijheid


Indeling:
- Voordeur, gezellige huiskamer voorzien van mooie laminaatvloer, aparte keuken
- Sfeervolle woonkamer voorzien van houten vloer, grote ramen en neutraal schilderwerk,
- Complete keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Badkamer met douche en toilet en wasmachine aansluiting
- 1 slaapkamer
Bijzonderheden:
- beschikbaar per 09-01-2023 voor minimaal 12 maanden
- De huurprijs inclusief € 150,- voorschot voor GWL en € 25,- TV/internet is € 1.065,-
- 2 maanden borg
- enkele jaren geleden volledig gerenoveerd
- Gestoffeerd
- Gunning eigenaar
- Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze huurwoning en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
1
45
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 09/01/2023

Amsterdamseweg , Amstelveen

€ 2200,00 p/m
VOLLEDIG GERENOVEERDE 4-KAMER BOVENWONING AAN DE AMSTERDAMSEWEG IN AMSTELVEEN.

Op dit moment is de renovatie in volle gang. De moeite waard om een bezichtiging in te plannen!

Prachtig en volledig gerenoveerde 4-kamer bovenwoning van ca. 90 m2 aan de Amsterdamseweg in Amstelveen. De woning is gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van een tussenwoning en bevindt zich boven de kaaswinkel. U bevindt zich in de wijk "Patrimonium". De brede Amsterdamseweg met z’n opvallende bomen (platanen) loopt centraal door de wijk. Een gezellige straat met alles op loopafstand, zoals de bakker, de slager en de kapper! Nabij het Oude Dorp met zijn gezellige bars en restaurants. Het Stadshart van Amstelveen is ook makkelijk te bereiken en biedt een breed scala aan winkels en horeca. Binnen 2 minuten autorijden bereikt u de uitvalswegen en binnen 5 minuten bent u in het Amsterdamse Bos!

Indeling:
Portiek, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met toilet en fontein. U betreedt de ruime woonkamer middels openslaande deuren, voorzien van glas. De woonkamer is maar liefst ca. 40 m2 en voorzien van een open keuken en PVC vloer. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien; koel- vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. U geniet van veel licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde bereikt u middels openslaande deuren het balkon en kijkt u uit over de Amsterdamseweg.

Tweede verdieping:
Hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers, waarvan één gelegen aan de voorzijde en één gelegen aan de achterzijde. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van wastafel en spiegel, douchecabine, tweede toilet en aansluiting wasmachine.

Derde verdieping:
Ruime zolderkamer, voorzien van Velux dakramen en goed in te delen als werk- logeerkamer.

Kortom, prachtig wonen op een toplocatie!

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 1 januari 2023 voor minimaal 12 maanden met verlenging;
-de huurprijs bedraagt € 2200,- exclusief nutsvoorzieningen;
-nieuwstaat, volledig gerenoveerd en oplevering gestoffeerd;
-gehele woning wordt voorzien van PVC vloeren en raambekleding;
-geschikt voor een werkend stel, gezin met kind of twee werkende woningdelers.
3
90
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Jufferenwal , Zwolle

€ 1350,00 p/m
Wonen in een uniek en ruim object midden in het centrum van Zwolle? Domica Zwolle mag voor zijn opdrachtgever deze fraaie tussenwoning uit 1901 aanbieden. De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. het centrum met al zijn voorzieningen en de diverse uitvalswegen richting de A28.

Indeling:
Entree. Hal met meterkast en een nieuw en zeer net betegeld toilet.
Toegang tot een woonruimte met een open keuken. Deze keuken beschikt over een koelkast, magnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is een zeer klein balkon bereikbaar.
Via de trap bereikt u de eerste etage met twee ruime slaapkamers (hiervan is er maar één gefotografeerd), van respectievelijk 14 en 10 m².
Op deze etage vindt u ook de badkamer met wastafel, toilet en douchecabine.
Via een volgende trap bereikt u de bovenste etage. Deze beschikt over een ruime slaapkamer en toegang tot een dakterras.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- huurprijs van € 1350,00 is excl. g/w/e, internet en TV en overige lasten
- parkeren (indien nodig) geschiedt op basis van een vergunning, aan te vragen bij de gemeente
- zeer gunstig gelegen
- inkomenswens o.b.v. 1 persoon = 3 x de maand huur bruto en bij 2 personen/gezin 4 x de maand huur aan bruto inkomen
- eventueel beschikbaar voor max. twee woningdelers

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 038-7820557 of mail naar zwolle@domica.nl
3
95
Domica Zwolle 038-7820557 zwolle@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Langebrug , Leiden

€ 895,00 p/m
AANMELDEN VOOR BEZICHTIGING NIET MEER MOGELIJK
-VIEWING CLOSED-

Studio/appartement te huur in de gezellige Pieterswijk!

● Samenvatting:
-Videocom installatie aanwezig
-Vloerverwarming aanwezig
-Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig
-1 semi-separate slaapkamer
-1 badkamer
-Wasmachineaansluiting aanwezig in badkamer
-Huurprijs € 895 exclusief nutsvoorzieningen (eigen aansluitingen)
-Borg bedraagt twee maanden huur
-Beschikbaar per 1 december aanstaande! (Oplevering mogelijk vanaf 15 november)
-Gestoffeerde oplevering. Meubilering ter overname van huidige bewoner
-Geschikt voor 1 werkend persoon

● Advertentietekst:
De ingang is gelegen aan de rustige Langebrug, in de Pieterswijk. Een gezellige wijk met tal van café's, restaurants en winkeltjes.
Via de gemeenschappelijke entree bereik je via de trap de binnenplaats. De entree is inpandig.

Entree in de hal, toegang tot badkamer, uitgerust met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Toegang tot de lichte woonkamer, open keuken welke van alle gemakken is voorzien. De grote ramen bieden veel daglicht.
Om de hoek bevindt zich de semi-separate (niet afsluitbare) slaapkamer.

● ENGLISH ●
-Videocom installation
-Floor heating
-Communal bicycle storage
-1 bedroom
-1 bathroom
-Rental price € 895 excluding utilities (own connections)
-Deposit is two months rent
-Available from December 1st! (Checkin already possible from November 15th)
- Upholstered delivery, but furniture for sale by current tenant

● Ad text:
The entrance is located on the quiet Langebrug, in the Pieterswijk. A cozy neighborhood with numerous cafes, restaurants and stores.
Through the common entrance you reach the courtyard via stairs. The entrance is indoors.

Entrance hall, access to bathroom, equipped with shower, toilet, sink and connection for washing machine.
Access to the bright living room, open kitchen which is fully equipped. The large windows provide plenty of natural light.
Around the corner is the semi-separate (not closable) bedroom.
1
34
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Prachtig en volledig nieuw gerenoveerde bovenwoning.

De woning is gelegen op slechts enkelen minuten lopen van het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch. De woning beschikt over twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde (zuid) bevind zich de lichte woonkamer met open keuken.
De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Via twee openslaande deuren is het balkon te bereiken. Direct aan de woonkamer bevind zich de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Via een mooie vaste trap in de hal betreed u het privé dakterras van ca 30m2. Op deze plek heeft u een prachtig uitzicht en kunt u heerlijk genieten van de zon.
Het parkeren van de auto kan gratis voor de deur.
2
55
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hendrikkenhofstraat , Venlo

€ 1200,00 p/m
Te huur: Bedrijfsunit, circa 130 m2 met 4 parkeerplaatsen industrieterrein Noorderpoort Venlo Bijzonderheden: - Bedrijfshal, circa 130 m2 - Met elektrische sectionaal deur - Vrije hoogte 6.30 - Vrije overspanning 10.00 m - 4 parkeerplaatsen voor de hal - Huurprijs 1.200,00 ex BTW - Voorzien van pantry en toilet - Overige voorzieningen in overleg en bespreekbaar - Geschikt voor bedrijven categorie 2, 3.1 en 3.2 - Vloerbelasting begane grond 1.000 kg / m2 en verdieping 300 kg / m2 Op een centrale en zicht locatie aan de Hakkestraat, op het bedrijventerrein Noorderpoort, worden 16 representatieve, multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers maar ook eventueel interessant als beleggingsobject. Het plan bestaat uit een bouwblok met in totaal 16 units. De bedrijfsunits variëren in grootte vanaf 130 m2 en twee of meerdere units zijn tot een bepaald moment (indien gewenst) ook samen te voegen. De vrije hoogte is ca 6,30 m. De bedrijfsunits zijn voorzien van een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De units worden standaard al bedrijfsklaar (o.a. elektra en water tot meterkast en aansluiting toilet/riool afgedopt tot peil) opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Iedere unit heeft minimaal vier eigen parkeerplaatsen. De units zijn voorzien van een gedeeltelijke verdiepingsvloer vanaf 30 m2. Deze kan naar wens aangepast en/of uitgebreid worden. De units worden duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Bij de aankoop van één van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt immers een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren. Bestemming Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Ligging Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers. Omschrijving Vloeren De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk). De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti¬ sliptreden. Dakconstructie De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen. Gevels en scheidingswanden De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen, deze worden blind bevestigd. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Sereen Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). De beplating wordt verder voorzien van diverse accentstroken luifels en afwerkstukken. Buitenkozijnen De buitenkozijnen worden uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en worden voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters. Overheaddeuren De geïsoleerde overheaddeuren, zijn elektrisch bediend en werkend aangesloten. Bij iedere deur wordt een afstandsbediening meegeleverd. Meterkast Per bedrijfsunit wordt een meterkast geplaatst conform tekening, voorzien van: een wateraansluiting; basisaansluiting zakelijk (capaciteit tot 1,5m3 /uur), aansluitdiameter 25 mm. een standaard elektra-aansluiting; het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt per bedrijfsunit 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden. een internetnetaansluiting tot in de meterkast. De eenmalige kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en data (internet) en ook de kosten voor de meters en de aansluiting voor water en elektra zijn in de koopsom inbegrepen. Bestrating Het gehele buitenterrein wordt verhard met betonklinkers en voorzien van de nodige straatkolken, parkeervakken en groenstroken. Overige opties De units worden standaard al bedrijfsklaar opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Zo kunnen bijv. de verdiepingsvloeren worden uitgebreid. Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bij interesse, stuur een mail om te bezichtigen naar Domica Venlo, venlo@domica.nl en informeer naar de mogelijkheden.
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Fuutweg , Apeldoorn

€ 1295,00 p/m
Deze ruime twee-onder-één kap woning met 3 slaapkamers komt per 1 november beschikbaar.

De woning is centraal gelegen in een kindvriendelijke en nette buurt, ideaal voor gezinnen. Letterlijk om de hoek is een supermarkt gelegen en binnen 5 minuten bent u in het centrum van Apeldoorn of bij diverse uitvalswegen.

Indeling:

Via de oprit komt u in de achtertuin van de woning. Bij binnenkomst in de woning komt u in de hal, vanuit daar bereikt u het toilet en de open keuken met woonkamer. Vanuit de keuken is ook de eerste badkamer aanwezig, welke is voorzien van een ligbad en wastafel met spiegel. Tevens vindt u hier de aansluiting voor uw wasmachine.

De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, oven en magnetron. Een koelkast dient u zelf aan te schaffen.

De woning heeft een lichte woonkamer met prachtige lichtinval gedurende de dag. De kelderkast is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Via de trap in de woonkamer loopt u naar de 1e etage, hier vindt u drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een wastafel. Daarnaast vindt u hier ook de tweede badkamer met toilet, welke is voorzien van een douche en wastafel. Met een vlizotrap bereikt u de zolder.

De woning is afgewerkt en voorzien van een vloer. In de slaapkamer staat een grote kledingkast.

Achter de woning is een schuur welke is omgebouwd tot multifunctionele ruimte met toilet, douche en pantry. Deze wordt als schuur verhuurd.

Kenmerken:
Beschikbaar voor onbepaalde tijd;
Gedeeltelijk gestoffeerd;
Nutsvoorzieningen op eigen naam;
Zowel een voor- en achtertuin;
Vrij parkeren in de omgeving.
3
100
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
RIANTE EN UITGEBOUWDE 5-KAMER EENGEZINSWONING AAN DE HERMAN HEIJERMANSHOVE.
Ook geschikt voor twee werkende delers!

Prachtige tussenwoning van maar liefst 135 m2, voorzien van een riante en uitgebouwde woonkamer met half open keuken, 4 slaapkamers, voor- en achtertuin en externe berging. De woning bevindt zich in een rustige straat in de gewilde wijk Galecop, nabij diverse voorzieningen als winkels, sportgelegenheden, scholen en openbaar vervoer. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Nieuwegein. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden en bent u binnen tien minuten in Utrecht centrum. Tevens bereikt u binnen 9 minuten met de auto en binnen 18 minuten met de fiets de Internationale school, gelegen in Kanaleneiland. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met garderobemogelijkheid, meterkast en modern betegelde toilet met fontein. U komt binnen in de riante en uitgebouwde woonkamer. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast en een plavuizen vloer. Middels een schuifpui betreedt u de prachtig betegelde tuin (Zuiden) met achterom en ruime stenen berging van maar liefst 8 m2, voorzien van elektra. De luxueuze half open keuken is gelegen aan de voorzijde en u kijkt uit over de voortuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur als koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en vaatwasser. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de achterzijde vindt u de master bedroom (voorheen 2 slaapkamers) voorzien van kledingkasten én elektrische rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een kledingkast en een handmatige rolluik. Luxe badkamer, voorzien van dubbele wastafel met meubel en spiegel, ruime inloopdouche, kast met legplanken, design radiator en tweede toilet.

2e verdieping:
Vaste trap naar de tweede verdieping. Ruime overloop met aansluiting wasmachine en mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van kledingkast, dakkapel en elektrische rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een Velux dakraam. Over de gehele breedte van de woning vindt u extra bergruimte achter de knieschotten. Middels een losse trap bereikt u de bergvliering voor extra opslag.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per direct voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 2300,- exclusief nutsvoorzieningen;
-energielabel A;
-verwarming middels stadsverwarming;
-oplevering gestoffeerd;
-geschikt voor een werkend stel, gezin of twee werkende delers!;
-geen huisdieren.
4
135
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Wiekslag , Amersfoort

€ 1195,00 p/m
Prachtig drie-kamer appartement in een groene omgeving vlakbij het centrum en de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Apeldoorn. De woning is zeer netjes en wordt gestoffeerd opgeleverd. Het appartement is voorzien van laminaatvloer.

Indeling appartement:
Entree, hal met separate berging en meterkast, 1 slaapkamer van ca. 15m2, badkamer met vaste wastafel en douche, apart toilet, aan de voorzijde een royale en goed indeelbare woonkamer met ruim balkon op het zuiden dus de gehele dag zon en aansluitend een werk-/annex slaapkamer. De gesloten keuken, aan de achterzijde van het appartement is voorzien van voldoende kastruimte, gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser.

Het complex beschikt over een afgesloten portiek, een liftinstallatie en voldoende parkeergelegenheid. In de onderbouw is er nog een eigen berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Ingangsdatum: 01-01-2023
- Gestoffeerd
- Huurprijs inclusief het voorschot voor de stookkosten a € 65,-- per maand, servicekosten a € 60,-. en stoffering € 20,- bedraagt € 1.340,-
- Borgsom € 1340,-
- Huisdieren in overleg. Eén hond is toegestaan.
- Geschikt voor single, stel of stel + 1 kind.
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl
2
75
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Maliesingel , Utrecht

€ 3000,00 p/m
UNIEK EN RIANT 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT IN EEN RIJKSMONUMENT AAN DE MALIESINGEL.

Dit prachtige hoekappartement van ca. 220 m2 is gelegen in een Rijksmonument aan de Maliesingel, hoek Parkstraat. Het appartement kenmerkt zich door de prachtige details als marmeren vloeren, hoge plafonds, authentieke schouw en glas-in-lood ramen. Aangezien het een hoekappartement betreft met hoge plafonds en hoge raampartijen, geniet u van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de Maliesingel en Park Lepelenburg. Het terras is gelegen aan de achterzijde. Tevens beschikt u over een privé parkeergarage. De Maliesingel is gelegen aan de rand van het centrum, in de wijk Buiten Wittevrouwen. U kunt heerlijk vertoeven in het Park Lepelenburg en bevindt zich op loopafstand van de Nachtegaalstraat, het levendige centrum, de Stadsschouwburg, winkels, lunchrooms en restaurants. Nabij openbaar vervoer en de rijkswegen A27 en A28.

Indeling:
Statige entree, hal met mailbox en meterkast.
Entree appartement; U komt binnen in een ruime hal, voorzien van een marmeren vloer. Hier vindt u een garderobemogelijkheid en het toilet met fontein, toegang naar de woonkamer en trap naar het souterrain. De riante woonkamer is ruim opgezet en hier treft u meerdere hoekjes om een zitgedeelte te creëren. De voorzijde van het pand is voorzien van een erker en schouw en u kijkt uit op park Lepelenburg. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. De achterzijde geeft middels ensuite deuren toegang tot de riante woonkeuken met aparte zithoek. Hier geniet u van de prachtige details als glas-in-lood ramen. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en kijkt u uit op de Parkstraat. Middels een buitentrap komt u bij de parkeergarage. De zeer luxueuze keuken is van alle gemakken voorzien als koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en inbouw koffiemachine (Siemens).

Souterrain
Hal, trap naar het souterrain. Ruime hal, welke toegang geeft tot alle vetrekken. Hier vindt u drie riante slaapkamers, welke voorzien zijn van vaste inbouwkasten. Luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche, bad, toilet en designradiator. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een tweede badkamer. Deze badkamer is ook voorzien van dubbele wastafel, douche, bad, toilet en designradiator. Aparte inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger. Tevens beschikt het appartement over ontzettend veel inbouwkasten, zo ook onder de trap. De gehele verdieping is voorzien van een marmeren vloer.

Garage
Vanuit de Parkstraat heeft u toegang tot de privé parkeergarage.

Kortom, prachtig wonen op een schitterde locatie!

Kenmerken:
-beschikbaar per 15 november 2022 voor minimaal 12 maanden, dan onbepaalde tijd;
-de huurprijs bedraagt € 3000,- exclusief nutsvoorzieningen;
-privé parkeergarage én parkeren middels vergunning;
-220 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, luxe keuken en marmeren vloeren;
-oplevering gestoffeerd;
-geschikt voor een werkend stel of gezin;
-huisdieren in overleg.
3
222
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Hoe leuk is dit? Wonen aan de rand van het centrum met alle levendigheid. De achterzijde is gelegen aan een hofje met een huisartsenpraktijk. De woning heeft 2 grote en 1 kleinere slaapkamer, een complete badkamer met een separate douche en een ligbad, moderne inbouwkeuken en een grote lichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar de vrij gelegen zonnige achtertuin (zuidwesten) met een vrijstaand stenen garage. Voor een 2e auto kan een parkeervergunning worden aangevraagd.

Indeling:

Sfeervolle overdekte entree met een ouderwetste voordeurbel, moderne groepenkast, kelder en een vernieuwd vrijhangend toilet met een fonteintje. Ruime lichte doorzonwoonkamer met een erker, houten vloer en veel lichtinval, openslaande tuindeuren tot het terras. De keuken is modern, v.v. diverse apparatuur en uitgevoerd in een lichte tint met een natuurstenen aanrechtblad. Doorloop naar de bijkeuken met eveneens vaste kasten in dezelfde stijl als de keuken, aansluiting voor de wasapparatuur, de stookruimte en een achterom.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 groot en beiden v.v. vaste kasten. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Fijne complete badkamer met een groot ligbad, dubbel wastafelmeubel, vrijhangend toilet en een inloopdouche.

2e verdieping:
Kleine bergvliering.

De ligging is centraal, aan de overzijde van de straat begint het centrum met al zijn winkelvoorzieningen, restaurants, barretjes, de Schouwburg, de vele stadsparken, het busstation, de NS en wanneer je hoek omloopt en de Asselsestraat afrijdt, zit je al in de prachtige bossen die Apeldoorn kent. Kortom een heerlijke plek wanneer je houdt van reuring en rust. Een gouden combinatie!

Bijzonderheden:
- De woning staat reeds te koop. De huurder dient het huis open te stellen voor de bezichtigingen die blijven doorgaan;
- Huurcontract van maximaal 1 jaar;
- Er is een mogelijkheid om tot 1 februari 2023 gebruik te maken van het huidige gas en elektra contract. De kosten hiervan zijn: €225 per maand.
3
95
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf per direct
Op loopafstand van het centrum van Eindhoven ligt deze fraaie en zeer ruime woning.

Deze woning met drie verdiepingen is volledig gemeubileerd, heeft maar liefst 3 slaapkamers en een eigen tuin en terras.

Ideaal voor een gezin, twee collega's of vrienden!

Indeling:
Begane grond:

Zeer lichte en diepe woonkamer met dakraam
Moderne volledig uitgeruste keuken
Apart toilet
Eigen tuin
Voldoende opbergruimte
Eerste verdieping:

2 slaapkamers
Grote badkamer met douche en ligbad
Aparte opbergruimte/inloopkast
Tweede verdieping:

Grote extra woon/slaapkamer
Eigen dakterras
Aparte opbergruimte met wasmachine en droger
Algemeen:

Volledig gemeubileerd
Beschikbaar per 1 november
Minimale huurperiode 12 maanden
Huurprijs exclusief GWE, internet/tv en gemeentelijke belastingen.
3
145
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct
PANORAMISCH 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE MAAS!
Met een ligging op de zesde verdieping heb je vanuit dit appartement een fantastisch uitzicht over de Maas en zijn uiterwaarden. Bootjes, wandelaars, scheepvaart, fietsers, verkeer, water, groen, koeien, schapen, vogels; van alles is er te zien aan de Schout van Doernestraat. Vervelen doet het nooit en ieder seizoen is het anders.
Vanuit het appartement wandel je zo de boulevard op en de uiterwaarden in. Houdt je van rust, uitzicht, fietsen en wandelen dan is het hier fantastisch wonen. Het appartement heeft veel leefruimte met een mooie grote centrale hal en een ruime woonkamer, ruime badkamer en ruime slaapkamers. Daar het appartement op de hoek van het complex is gelegen heb je veel ramen (en dus ook veel daglichttoetreding) en een vrij gelegen balkon van circa 8 m2. Het complex is kleinschalig met 32 appartementen verdeeld over 8 verdiepingen, welke allen een eigen berging en een parkeerplaats op het buitenterrein hebben. Ook is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de direct omgeving.
Kom snel kijken en geniet ook van het fraaie uitzicht dat dit appartement je kan gaan bieden.
2
89
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
AVAILABLE IMMEDIATELY!

The apartment is located in a comfortable apartmentcomplex, with a beautiful garden inside and the apartment has a private parkingplace.
Hoofddorp is a very nice residential and green area, 15 minutes from Amstelveen bus 300, 20 minutes to CS Amsterdam, 15 minutes to Schiphol.
Very good shops, restaurant, cafe and of course a primary school for children

Lay-out:
You reach the apartment with the lift/stairs on the third floor
You enter your apartment through a large hall, there is a bright living room with many windows and a sunny terrace with a great view.
The open kitchen is equipped with all modern appliances, fridge, freezer and dishwasher.
There are two bedrooms, but you can use it as a bedroom or office. You also have a very comfortable bathroom with bath, double sink, shower and separate toilet.

Details:
- excluded utilities
- 2 months deposit
- Perfect for a family or to share
- decorated, unfurnished.
2
89
Domica Amsterdam amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Utrechtseweg , Amersfoort

€ 2450,00 p/m
Aan een van de mooiste straten in het zeer gewilde Bergkwartier staat deze karakteristieke, royale vrijstaande villa op een geweldige plek. De bovenwoning van deze villa is nu te huur. De woning is gelegen aan en kijkt uit de Utrechtseweg. Afgelopen jaren is deze woning gerenoveerd, badkamer en keuken zijn anderhalf jaar oud en overal is dubbelglas aangebracht. De begane grond van de villa wordt de komende maanden getransformeerd naar een plek die ruimte biedt aan diverse creatieve ondernemers (personal training, social media, marketingbureau, uiterlijke verzorging etc. en 2 flexplekken)

De woning is gelegen in de mooiste wijk Amersfoort. In deze laan wonen mensen van uiteenlopende leeftijden en opvallend veel kinderrijke gezinnen. Dat is begrijpelijk gezien de centrale ligging maar ook omdat er veel scholen in de directe omgeving zijn gevestigd. Overige voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer w.o. Amersfoort CS en de prachtige Amersfoortse binnenstad zijn zeer nabij gelegen. Het Bergkwartier geniet zeker de bekendheid van een heerlijke woonomgeving. Of je nu met de auto of de trein reist voor beide zit u hier goed.

Indeling eerste etage:
Aan de achterzijde van de villa bevindt zich de eigen opgang middels een trap naar de eerste etage. Op de eerste etage bevindt zich de ruime hal met de trap naar de tweede etage en het toilet en toegang tot de woonkamer.
De zeer royale woonkamer van 80m2 (!) is voorzien van een houten vloer en heeft rondom hoge ramen met uitzicht op de Utrechtseweg en toegang naar het even royale dakterras van 60m2 al waar men de gehele dag van de zon kan genieten. Ook de keuken is vanuit de hal bereikbaar, en biedt plaats aan een eettafel, de keuken is 1,5 jaar geleden compleet vernieuwd en beschikt over alle moderne apparatuur.

Tweede etage: royale overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. In overleg zijn er van 2 uitermate grote slaapkamers met een kleine ingreep ook 4 normaal bemeten slaapkamers te creëren.
Fraaie nieuwe lichte badkamer o.a. voorzien van dubbele wastafel en ruime inloopdouche.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Ook aanwezig een zeer ruime vliering te gebruiken als opbergruimte.ALGEMENE INFORMATIE:
- Woonoppervlakte 180 m²;
- Beschikbaar per 01 january 2023 (in overleg)
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en in overleg deels gemeubileerd
- Huurperiode: maximaal 24 maanden, daarna in overleg
- de kale huur bedraag 2.450,00 euro excl 400,00 voorschot energie
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen, energie op basis van voorschot en tussenmeters
- 2 parkeerplekken op eigen terrein
- huisdier in overleg toegestaan
- LET OP: WONINGDELERS TOEGESTAAN
- Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en/of andere huurwoningen in Amersfoort e.o. kunt u contact opnemen met ons kantoor: 033-4632499 of mail amersfoort@domica.nl.
4
180
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Eemweg , Baarn

€ 1015,00 p/m
Zoek je een zo goed als nieuw luxe en knus appartement? Voor dit appartement geldt letterlijk "Inpakken en verhuizen maar!"

De appartementen zijn opgeleverd met keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, raambekleding, prachtige PVC-visgraatvloer, zwarte inbouwspots, complete badkamer en toilet.

Indeling
Centrale entree, hal en opgang (of lift) naar de 1e verdieping. Entree appartement; Dit betreft een twee-kamerappartement met open keuken en alle nodige apparatuur en een aparte ruime slaapkamer. Tevens is deze woning voorzien van een airco. Badkamer is voorzien van douche, wasbak en wasmachine aansluiting.

Je fiets en of scooter kan je parkeren in de gezamenlijk stalling, heb je een auto? Geen probleem deze parkeer je op eigen terrein.

Locatie
De Eemweg is op een fantastische locatie gelegen. Een supermarkt en het gezellige centrum van Baarn vind je op loopafstand. Vlakbij is er een bushalte en de snelweg A1 is nabij!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 01-12-2022 voor minimaal 18 maanden
- De huurprijs is exclusief € 150,- voorschot voor GWL en € 35,- servicekosten (incl. TV/internet). De totale huurprijs is dus € 1.200,-
- 2 maanden borg
- appartementen zijn medio vorig jaar NIEUW opgeleverd
- Milieulabel C
- Gestoffeerd met luxe raambekleding en visgraat vloer, lift aanwezig
- Gunning eigenaar
- Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze huurwoning en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
1
48
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Koppenhinksteeg , Leiden

€ 2500,00 p/m
In het historische centrum van Leiden, op 100 meter afstand van de oude Burcht bevindt zich Pakasa.
Hier bevinden zich verschillende luxe appartementen, waaronder dit short stay appartement.
Dit appartement heeft een totale oppervlakte van 51 m².

Personen : 2 max.
Slaapkamer 1: één tweepersoons bed
Badkamers : 1
Toilets: 1, in badkamer

Dit is een voorbeeld van één van de appartementen die verhuurd kan worden.

Het appartement heeft een luxe badkamer met een douche, wasbak en toilet. Daarnaast heeft het appartement een 'frans balkon' met uitzicht op de Hooglangdse Kerk (Zuid).

Het pand heeft camera beveiliging bij de entree, de hal, het trappenhuis en de terrassen aan de Oude Rijn zijde. Toegang tot het pand en appartementen is geregeld via z.g. ‘slimme sloten’.

Het appartement is voorzien van TV, Wi-Fi en een moderne, vaste internet aansluiting.
De ruime woonkamer is ingericht met een gezellige zithoek en eettafel met 4 stoelen.
De keuken is volledig ingericht met de nieuwste apparatuur, voldoende opbergruimte en alle kookbenodigdheden.
Alle slaapkamers zijn voorzien van garderobekasten.

Kortom, een zeer luxe appartement midden in het gezellige centrum van Leiden!

De huurprijs is afhankelijk van het type appartement en de duur van het verblijf. Deze huurprijs is hierdoor niet gelijk aan de huurprijs van de andere appartementen. Een overzicht van alle appartementen en de uitgebreide omschrijving kun je vinden op de website van Pakasa: https://www.pakasa.nl/appartementen-leiden/

Extra boeking informatie:
Het appartementencomplex heeft geen lift.
Alle appartementen op de verdiepingen zijn alleen via het trappenhuis te bereiken.
1
51
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
2x opslagruimte te huur op zeer centraal gelegen locatie in Hilvarenbeek.
Beide ruimtes zij 80 m2 en beschikken over een eigen ingang.
De huurprijs is 500 per maand inclusief energie ( water en Electra)
De ruimtes zijn ideaal voor tijdelijke opslag, werkplaats en tijdelijk werkplak.
maximale huur periode is 12 maanden.
80
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Op een geliefde locatie in Nieuwland treft u dit uitermate luxe en gloednieuwe appartement op de begane grond. De woning is gelegen aan een rustige straat en kenmerkt zich door de luxe hoogwaardige afwerking.

De woonomgeving heeft veel groen en om de hoek ligt een grote vijver. De winkelcentra De Nieuwe Hof, Kraailandhof en Emiclaer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig. Er zijn goede busverbindingen, onder andere naar het gezellige Amersfoortse stadscentrum dat overigens ook met de fiets in circa 15 minuten bereikbaar is. De opritten naar de snelwegen (A1 en A28) liggen op enkele minuten afstand. Amsterdam is 40 km (30 minutes) and Utrecht 20 km away.

Indeling

Entree, hal met meterkast, garderobe, fraai toilet en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de sfeervolle woonkamer. Door de fraaie raampartijen is dit een lichte en prettige ruimte, De mooie grijs gepolijste tegel (60cm x 60cm) is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is eveneens voorzien van LED sfeerverlichting, alles dimbaar. De half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een Quooker, een Bosch combi-oven, Siemens elektrische kookplaat, Miele vaatwasser en Bosch inbouwkoelkast.

De centrale hal in het midden geeft toegang tot de slaapkamer, badkamer en berging met aansluiting voor wasmachine en droger en ruim voldoende mogelijkheden voor opslag. De eigenaar zorgt voor de aanwezigheid van een droger en wasmachine. De badkamer beschikt over een luxe douche en een moderne wastafel. De spiegel heeft geïntegreerde LED verlichting + indirect boven- en onder verlichting waardoor een sfeervolle omgeving ontstaat. De spiegel heeft ook spiegelverwarming, zodat uw badkamerspiegel niet beslaat tijdens het gebruik van de douche. Tevens voorzien van een Geberit zwevend toilet.

Men kan voor de deur op eigen terrein parkeren.

Bijzonderheden:
- Zeer luxe hoogwaardige woning
- Max. huurperiode van 24 maanden.
- Beschikbaar per 01-10-2022, eerder in overleg
- Huurprijs is inclusief stoffering, parkeren en gebruik wasmachine/droger
- De huurprijs inclusief voorschot energie (200,00), stoffering en internet en televisie bedraagt € 1.800,00
- Borgsom € 2.990,00
- Geschikt voor een single of een stel zonder kinderen
- Geen huisdieren en roken in de woning niet toegestaan
- Gunning verhuurder

Meer informatie of bezichtigen? Neem contact op met Domica Amersfoort - amersfoort@domica.nl -
1
60
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Nieuwstraat , Baarn

€ 950,00 p/m
Nieuw in de verhuur, in een enkele jaren geleden gerenoveerd pand in het centrum van Baarn hebben wij dit mooie gezellige appartement op de begane grond beschikbaar per 1 februari (eerder in overleg). Ideale locatie vlakbij winkels, restaurants, en het station, gratis parkeergelegenheid in de nabijheid


Indeling:
- Voordeur, gezellige huiskamer voorzien van mooie laminaatvloer, aparte keuken
- Sfeervolle woonkamer voorzien van houten vloer, grote ramen en neutraal schilderwerk,
- Complete keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Badkamer met douche en toilet en wasmachine aansluiting
- 2 slaapkamers
Bijzonderheden:
- beschikbaar per 01-11-2022 (eerder in overleg) voor minimaal 12 maanden
- De huurprijs inclusief € 150,- voorschot voor GWL en TV/internet is € 1.135,-
- 2 maanden borg
- enkele jaren geleden volledig gerenoveerd
- Milieulabel C
- Gestoffeerd
- Gunning eigenaar
- Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze huurwoning en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
2
54
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hartingstraat , Utrecht

€ 1725,00 p/m
PRACHTIG 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET TERRAS AAN DE HARTINGSTRAAT.

Dit prachtige hoek appartement aan de Hartingstraat is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. U bevindt zich in de woonwijk 'Hoogh Boulandt', op een ideale locatie door de centrale ligging. Het gezellige centrum van Utrecht met al haar winkels, restaurants, cafés en het Centraal Station liggen op loopafstand. Tevens nabij het stadspark, Zocherplantsoen, langs de Catharijnesingel en het gezellige Ledig Erf waar u van de zonnige terrasjes kunt genieten.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en voorzien van 3 slaapkamers, een balkon en een berging in de onderbouw.

Indeling:

Begane grond:
Centrale hal met brievenbussen, intercom, lift en toegang naar de fietsen bergingen en verdiepingen.

Tweede verdieping:
Entree, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. U komt binnen in de riante woonkamer met half open keuken. Aangezien het een hoek appartement betreft, geniet u van veel natuurlijk licht door de velen raampartijen. De woonkamer geeft toegang tot het riante balkon van ca 9 m2. U kunt hier heerlijk vertoeven en geniet van een vrij uitzicht! De half open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers (resp. 9, 10 en 15 m2) De master bedroom kijkt uit op het balkon. De badkamer is voorzien van wastafel en douchecabine. Apart toilet met fontein. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Tot het appartement behoort een fietsenberging die in de onderbouw van het complex is gelegen.

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 15 september 2022 voor een periode van 24 maanden;
- de huurprijs bedraagt € 1725,00 incl. servicekosten en exclusief nutsvoorzieningen;
- de woning wordt gestoffeerd opgeleverd, maar in overleg kunt u gebruik maken van een aantal meubels;
-parkeren d.m.v. vergunning van de gemeente;
-geschikt voor een werkend stel, twee werkende woningdelers of een gezin.
3
90
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Stadsring , Amersfoort

€ 1250,00 p/m
Gloednieuw zeer duurzaam gasloos deels gemeubileerd en gestoffeerd penthouse in Amersfoort. Gelegen langs de oude stadsmuren van het historische centrum van Amersfoort ligt het complex Stadsring 181 op loopafstand van de bruisende binnenstad.

De Stadsring 181 biedt een breed assortiment aan twee- en driekamerappartementen, elk voorzien van volledig geïnstalleerd sanitair, een berging en een parkeerplek in de garage onder het gebouw. Met het oog op duurzaamheid zijn de woningen voorzien van een elektrische ventilatie- luchtwarmtepomp en heeft elke woning 4 zonnepanelen op het dak van het gebouw. Elke woning heeft haar eigen unieke eigenschappen, door bijvoorbeeld de lichtinval of het uitzicht door de grote ramen.

Vanaf uw balkon kijkt U uit op de oude muren van Amersfoort die verscholen tussen het groen nog grotendeels te herkennen zijn. Direct achter deze historische veste ligt de eeuwenoude binnenstad, met prachtige straatjes, pittoreske pleintjes en karakteristieke grachtjes en singels. Het bruisende stadscentrum van Amersfoort herbergt talloze eetgelegenheden, winkelstraten en cafes. Welke vanaf de Stadsring te voet binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Ook het geliefde, authentieke theater en bioscoop De Lieve Vrouw en Park Randenbroek liggen op loopafstand van de Stadsring.

De Stadsring is zeer goed bereikbaar, via uiteen lopende vervoersmogelijkheden. Zo bevindt zich recht voor de deur een bushalte waarmee U binnen 7 minuten op Amersfoort Centraal Station bent of rechtsreeks naar Utrecht CS. Met de fiets is het station te bereiken binnen ca. 10 minuten en ook de uitgestrekte bossen en heidegebieden zijn per fiets heerlijk te ontdekken.

Naast de mooie locatie kenmerkt het gebouw van de Stadsring 181 zich door haar speciale vormgeving en architectuur. Het gebouw is in de jaren '80 ontworpen door De Jong, Van Olphen en Bax, in opdracht van de Rijksgebouwendienst. In die tijd hechtte men veel waarde aan rijke, ruimtelijke algemene ruimtes in kantoorpanden. Er werd daarom geïnvesteerd in een gebouw met robuuste constructies, open trappenhuizen met veel lichtinval, brede doorgangen en buiten een kunstwerk. Deze bouwstijl sluit feilloos aan bij de hedendaagse wens voor lichte, ruimtelijke appartementen, wat het gebouw uitermate geschikt maakte voor een transformatie van voormalig kantoor naar duurzame luxe appartementen.

Het appartement is voorzien van een gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW-installatie) en 4 eigen zonnepanelen, tevens beschikt het appartement over vloerverwarming en airconditioning tegen lage energiekosten, het appartement heeft een A++ energielabel.

Indeling:
bij binnenkomst komt u via de hal in het woongedeelte. De wanden zijn wit geschilderd. De PVC vloer is werkelijk prachtig en natuurlijk zeer onderhoudsvrij. Het appartement is voorzien van mooie gordijnen en neutraal gekleurd. Er is een open keuken aanwezig voorzien van koel/vriescombi, inductie kookplaat, spoelbak, combi-magnetron, vaatwasser. Vanuit de lichte woonkamer met rondom grote ramen kan met het zeer ruime dakterras betreden met uitzicht over de stad.
Ook de slaapkamer geeft toegang tot het dakterras en de badkamer, deze is voorzien van een douchecabine, wastafel en een design radiator (elektrisch). Vanuit de hal kun je de ruime inpandige berging bereiken waar de wasmachine neergezet kan worden, evenals het toilet.
Alle ramen zijn voorzien van zonwering.

Bijzonderheden:
- Maximale huurperiode van 12 maanden tot 1 jan 2024 (minimaal 6 maanden)
- Beschikbaar per 01-01-2022
- De huurprijs van 1.450,00 is inclusief 150,00 servicekosten (incl eigen parkeerplaats en afsluitbare berging in de garage), en 45 euro meubilerings en stofferingskosten (geen bed, TV en wasmachine) en volledig gestoffeerd. De huur is exclusief energie, internet, TV en gemeentelijke belastingen
- Lage energielasten d.m.v. duurzame en energiezuinige installaties en zonnepanelen
- Borgsom 2 maanden huur
- Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur
- Gunning verhuurder


Meer informatie of bezichtigen? Neem contact op met Domica Amersfoort - amersfoort@domica.nl -
** Aan de informatie en afbeeldingen in deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend **
1
47
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Kijkronde vol

Goudestein , Eindhoven

€ 500,00 p/m
Gezellig zolderkamer(15m2) met eigen toilet en keuken. De badkamer wordt gedeeld met 1 ander persoon ( eigenaresse). De kamer is gelegen aan een rustig doodlopend pleintje in de kindvriendelijke groene woonwijk Genderbeemd’ in stadsdeel Gestel. Op korte afstand van, winkelcentrum Kastelenplein, Maxima Medisch Centrum, ASML, HighTech Campus en uitvalswegen en het busstation.

Kamer is beschikbaar per 1 september voor een 1 vrouwelijke kandidaat huurder die de Poolse, Duitse of Nederlandse taal machtig is.
De huurprijs is inclusief energie, tv en internet.

rzytulny pokój na poddaszu (15m2) z prywatną toaletą i kuchnią. Łazienka jest dzielona z 1 inną osobą (właścicielem). Pokój znajduje się na cichym, ślepym zaułku w przyjaznej dzieciom zielonej dzielnicy mieszkalnej Genderbeemd' w dzielnicy Gestel. W niewielkiej odległości od centrum handlowego Kastelenplein, Maxima Medical Center, ASML, HighTech Campus oraz dróg i dworca autobusowego.

Pokój jest dostępny od 1 września dla kandydatki na najemcę, która posługuje się językiem polskim, niemieckim lub holenderskim.
Czynsz obejmuje energię, telewizję i internet.

Gemütliches Dachzimmer (15m2) mit eigener Toilette und Küche. Das Badezimmer wird mit 1 weiteren Person (Eigentümer) geteilt. Das Zimmer liegt an einem ruhigen Sackgassenplatz im kinderfreundlichen grünen Wohngebiet Genderbeemd' im Stadtteil Gestel. Nicht weit vom Einkaufszentrum Kastelenplein, dem Maxima Medical Center, ASML, dem HighTech Campus und den Straßen und dem Busbahnhof entfernt.

Das Zimmer ist ab dem 1. September für eine weibliche Bewerberin verfügbar, die die polnische, deutsche oder niederländische Sprache spricht.
In der Miete sind Strom, TV und Internet enthalten.
0
15
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
LUXURY FURNISHED 3-ROOM APARTMENT WITH BALCONY ON THE PABLO PICASSOSTRAAT IN UTRECHT.

Beautifully furnished 3-room apartment of approx. 98 m2. The apartment is located on the second floor of a small-scale apartment complex and consists of a spacious living room with open kitchen, two bedrooms, storage room, bathroom, toilet and balcony. You also have a private parking space in the underground parking garage. You are in the popular 't Zand district, within walking distance of the Terwijde shopping center and Terwijde train station. Within a few minutes' walk you will reach the green Maxima Park where you can enjoy walking, cycling or skating. Within a short cycling distance you reach City beach Haarrijnseplas and Leidscherijn center with its various shops and restaurants. Within ten minutes you can reach the bustling city center of Utrecht. Also near the A2/A12 highways.

Ground floor:
Central entrance with mailboxes, intercom system, elevator and staircase.
The private parking space is located in the underground parking garage. An elevator gives access to all floors and from the apartment you look out over the courtyard.

Second floor:
Entrance hall with wardrobe, meter cupboard, toilet with fountain and storage room with washing machine. You enter the spacious living room with open kitchen. You enjoy a lot of light through the large windows and you can relax on the balcony. The luxurious open kitchen is equipped with a cooking island, keramic hob, extractor hood, sink, refrigerator, freezer, combination microwave and dishwasher. Two spacious bedrooms, 1 with fitted wardrobe. The luxurious bathroom has a washbasin with furniture and mirror, shower, bath and design radiator.

in short, beautiful living in a prime location!

Features:
-available from October 1, 2022 for a period of 24 months;
-the rent is € 1600,- inclusive service costs and exclusive GWE;
-delivery furnished;
-private parking place
-suitable for a working couple or family.
-------------------------------
LUXE GEMEUBILEERD 3-KAMER APPARTEMENT MET BALKON AAN DE PABLO PICASSOSTRAAT TE UTRECHT.

Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement van ca. 98 m2. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en bestaat uit een riante woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, inpandige berging, badkamer, toilet en balkon. Tevens beschikt u over een privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. U bevindt zich in de populaire wijk 't Zand, op loopafstand van het winkelcentrum Terwijde en het NS-station Terwijde. Binnen enkele minuten lopen bereikt u het groene Maximapark waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of skaten. Op korte fietsafstand bereikt u City strand Haarrijnseplas en Leidscherijn centrum met haar verschillende winkels en restaurants. Binnen tien minuten bereikt u de bruisende binnenstad van Utrecht. Tevens nabij de snelwegen A2/A12.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, intercominstallatie, lift en trapopgang.
In de ondergrondse parkeergarage bevindt zich de privé parkeerplaats. Een lift geeft toegang tot alle verdiepingen en vanuit het appartement kijkt u uit over de binnentuin.

Tweede verdieping:
Entree, hal met garderobemogelijkheid, meterkast, toilet met fontein en inpandige berging met wasmachine. U komt binnen in de riante woonkamer met open keuken. U geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en kunt heerlijk vertoeven op het balkon, waar u geniet van de middag- en avondzon. De luxe open keuken is voorzien van een kookeiland, keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, combimagnetron en vaatwasser. Twee ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkast. De luxe badkamer is voorzien van een vaste wastafel met meubel en spiegel, douche, bad en designradiator.

kortom, prachtig wonen op een toplocatie!

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 1 oktober 2022 voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1600,- inclusief servicekosten en exclusief GWE;
-oplevering gemeubileerd;
-privé parkeerplaats
-geschikt voor een werkend stel, gezin of alleenstaande.
2
98
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Op een ideale locatie is dit mooie appartement gelegen. De komende maand wordt er een nieuwe PVC vloer door het gehele appartement gelegd, wordt de woning helemaal geschilderd en worden de keukenkastjes wit gespoten. Het wordt dus weer een volledig nieuw appartement.

De woning beschikt over twee slaapkamers, een open keuken, een loggia met uitzicht over het water, een extra groot privé terras en eigen parkeerplaats.

Het appartement is gesitueerd in een fraai appartementencomplex met een royale binnentuin met een speeltuin. Het water bij het appartement zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht, maar biedt u ook de mogelijkheid om een eigen bootje voor de deur aan te leggen. Tevens biedt de omgeving veel fiets- en wandelroutes.

Vanuit het appartementencomplex is het openbaar vervoer binnen 5 minuten op de voet te bereiken en het station is binnen 10 minuten aan te fietsen. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Vathorst. Maakt u gebruik van een auto? Binnen 5 minuten bent u op de A1, A27 of de A28.

Indeling
Entree, hal met toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer beschikt over fraaie raampartijen waardoor dit een heerlijke lichte ruimte is. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de loggia met uitzicht op het water. U kunt hier ’s ochtends van de zon genieten.

De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende werkruimte. Net als in de rest van de woning is hier optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

De woning beschikt over twee in grote variërende slaapkamers. Aan de voorzijde van de hal vindt u de hoofd slaapkamer. Deze royaal opgezette kamer is voorzien van lichte wanden en een inbouw kast. Dankzij het grote raam beschikt u hier over veel invallend licht. De kleinere kamer is een fijne kinder-, logeer- of werkkamer.

De badkamer beschikt over een douche en wastafel die is voorzien van een bijpassend meubel en een grote spiegel. Het douchegedeelte is af te scheiden van de rest van de ruimte aan de hand van een glazen schuifdeur. Tegenover de badkamer bevindt zich het aparte toilet.

In de berging bevindt zich de cv-installatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Groot pluspunt van de woning is het zeer ruime terras gelegen op het noordwesten, waardoor u heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon.

Bijzonderheden
- Gunning eigenaar
- Zeer luxe afgewerkt met eigen parkeerplaats
- De servicekosten bedragen € 60,-- per maand, stofferingskosten € 20,00
- De huurprijs incl. servicekosten, excl. g/w/e/tv/internet/gemeentelijke belastingen bedraagt € 1.350,- per maand
- beschikbaar per 1 november 2022 voor minimaal 18 maanden (afhankelijk van de werkzaamheden misschien enkele dagen eerder)
- 2 maanden borg
- niet-rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Appartement wordt deze maand voorzien van nieuw schilderwerk, vloer en keukenfrontjes
- Energielabel A
- zeer ruim terras
- Binnenterrein van royale afmeting ook geschikt voor kinderen
- Prima ontsluiting richting de A1 (Amsterdam) en A28 (Utrecht), station dichtbij

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl
2
66
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Johan de Wittlaan , Arnhem

€ 1150,00 p/m
Volledig "nieuw" gerenoveerd 3-kamer appartement op de Johan de Wittlaan. Niets in deze woning is aan het toeval overgelaten, alles is volledig nieuw.
Het appartement is echt volledig in het nieuw gestoken en is bovendien duurzaam gasloos gemaakt, zodat de verhoogde energiekosten tot een minimum worden beperkt.

Zeer ruim 3 kamer appartement op de derde etage aan de zeer centraal gelegen Johan de Wittlaan met het centrum van Arnhem op loopafstand.
Tegenover bushalte met directe verbinding naar Centraal Station en Velperpoort Station.

De woning heeft twee ruime slaapkamers, een zeer ruime woonkamer met balkon.
De keuken is inclusief vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap.
In de keuken is eveneens de wasmachine aansluiting.
De gehele woning is voorzien van een mooie laminaat vloer en alle wanden zijn strak wit gestuct.
Doordat de woning is verduurzaamd is er geen CV ketel; verwarming is eveneens elektrisch en de warmwater voorziening is middels een grote elektrische boiler.
Toilet is volledig nieuw en voorzien van zwevend toilet en wasbakje.
Badkamer voorzien van nieuwe tegels, regendouche, badkamer meubel en design radiator.

U hoeft helemaal niets te verbouwen c.q. te veranderen: de woning is 100% instapklaar.

Bij de woning hoort een privé parkeerterrein aan de achterzijde, maar ook aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid. Verder is er een berging en schuur aanwezig.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tweede balkon.

Huurprijs bedraagt € 1150,00 exclusief bijdrage in de servicekosten van € 75,00 per maand.
Voor meer informatie neem contact op met Domica Arnhem 026-3703666.

Uniek wonen in Arnhem. Dat kan goed in deze buurt. Johan de Wittlaan 267-3 is gelegen in de buurt Statenkwartier. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Arnhem, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.
2
81
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol

Korfakker , Eindhoven

€ 1395,00 p/m
Instapklaar 3-kamer appartement op de zesde verdieping van een goed onderhouden complex.
Leuk appartement met twee slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer, complete ruime keuken, badkamer en balkon. Verder is er een berging op de begane grond

De centrale ligging van dit appartement is ideaal!
Binnen 13min is het centraal station van Eindhoven te bereiken per fiets en Winkelcentrum Woensel bevindt zich op loopafstand. Verder zijn er ook voldoende scholen (onder andere de TU/E, Fontys Hogescholen en de Rooi Pannen), het Centraal Station en het Catharina Ziekenhuis op korte afstand van dit appartement gelegen. Door de centrale ligging is ook de snelweg te bereiken met verbindingen richting o.a. de A2 (Den Bosch, Utrecht, Amsterdam en Maastricht), de A50 (Nijmegen en Arnhem) en de A58 (Tilburg, Breda en Rotterdam).


INDELING :
CENTRALE ENTREE
Overdekte centrale entree met bellentableau, intercom en brievenbussen aan de buitenzijde. De afgesloten hal biedt toegang tot de lift en bergingen.

6de VERDIEPING :
APPARTEMENT ENTREE
Ruime hal voorzien van laminaatvloer, lichte wanden, intercom en meterkast.

TOILET
Separaat, volledig betegeld toilet voorzien van fonteintje.

WOONKAMER
Fraaie, moderne living voorzien van riante lichtinval, nette laminaatvloer.


SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1: Master bedroom voorzien van laminaatvloer en riante kastenwanden.

Slaapkamer 2: Deze kamer is nu in gebruik als logeerkamer en is voorzien van doorlopend laminaat

KEUKEN
Moderne en lichte keuken in wandopstelling voorzien van onderhoudsvriendelijke vloer, en diverse onder- en bovenkasten, kunststof werkblad met RVS-spoelbak en betegelde achterwand, kookplaat, oven, magnetron, koel-vriescombi en vaatwasser.

BADKAMER
Geheel betegelde badkamer voorzien van tegelvloer, inloop douche, vaste wastafel in meubel met daarboven een spiegel.

BERGING
Op de eerste verdieping van het complex heeft dit appartement nog een losse inpandig te bereiken ruime berging.
2
108
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hulsmaatstraat , Enschede

€ 3600,00 p/m
Op deze toplocatie op het Mekkelholt in Enschede noord verrijst dit schitterende appartementencomplex.
Dit complex bestaat uit een gedeelte met kantoren op de begane grond en vier geweldige appartementen op de eerste en tweede etage. Op de derde en bovenste etage bevindt zich een schitterend penthouse. En daar ga ik u meer over vertellen!
Luxe en ruimte zijn de toverwoorden van dit complex.
Via de entree, uiteraard met video-intercom, bereikt u de derde etage.
Dit kan via het trappenhuis maar uiteraard ook met de lift.
Het appartement zelf is voorzien van een schitterende vloer en de ramen zijn allen voorzien van screens aan de buitenzijde, uiteraard te bedienen met een afstandsbediening. Rondom de woning vindt u een zeer ruim dakterras!
Eenmaal vanuit de hal de woonkamer in gelopen wordt u overdonderd door de ruimte en de zeer luxe woonkeuken. Deze is uiteraard voorzien van alle denkbare apparatuur, zoals u dit mag verwachten in dit appartement.
Vanuit de riante woonkamer stapt u ook zo het terras op waar u heerlijk kunt genieten.
Loopt u terug naar de hal dan vindt u hier een separaat toilet. Tevens zijn er vier slaapkamers welke respectievelijk 20, 16, 12 en 10 m².
Dit penthouse beschikt over maar liefst drie luxe badkamers waarvan één is voorzien van een ligbad, de andere twee van fraaie inloopdouches. In dit penthouse vindt u maar liefst vier toiletten waarvan één separaat (in de hal) en de drie anderen bevinden zich in de badkamers.
Uiteraard beschikt dit complex over eigen parkeerplaatsen.
Meld u snel aan voor een bezichtiging want deze appartementen zullen niet lang beschikbaar zijn!

Op dit moment worden de appartement afgewerkt en zijn bijna gereed. Aan tekst en foto's kunnen op dit moment dan ook nog geen rechten worden ontleend!

Kenmerken:
-beschikbaar zodra gereed, vermoedelijk rond begin juli 2022
-oppervlakte van 247 m² en omheind door gigantisch dakterras
-te huur voor tenminste 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
-gunstig gelegen tussen de wijken Roombeek en Deppenbroek, beiden met winkelcentra
-huurprijzen zijn exclusief de kosten voor g/w/e, internet en TV en overige woonlasten
-centrum van Enschede alsmede Universiteit Twente liggen op korte afstand.
3
247
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hulsmaatstraat , Enschede

€ 2500,00 p/m
Op deze toplocatie op het Mekkelholt in Enschede noord verrijst dit schitterende appartementencomplex.
Dit complex bestaat uit een gedeelte met kantoren op de begane grond en vier geweldige appartementen op de eerste en tweede etage. Op de derde en bovenste etage bevindt zich een schitterend penthouse.
Luxe en ruimte zijn de toverwoorden van dit complex.
Via de entree, uiteraard met video-intercom, bereikt u de eerste of tweede etage. Dit kan via het trappenhuis maar uiteraard ook met de lift.
Het appartement zelf is voorzien van een schitterende vloer en de ramen zijn allen voorzien van screens aan de buitenzijde, uiteraard te bedienen met een afstandsbediening.
Eenmaal vanuit de hal de woonkamer in gelopen wordt u overdonderd door de ruimte en de zeer luxe woonkeuken. Deze is uiteraard voorzien van alle denkbare apparatuur, zoals u dit mag verwachten in dit appartement.
Vanuit de riante woonkamer stapt u ook zo het terras op waar u heerlijk kunt genieten.
Loopt u terug naar de hal dan vindt u hier een separaat toilet. Tevens zijn er drie slaapkamers welke respectievelijk 20, 16 en 10 m².
De zeer luxe badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een inloopdouche.
Uiteraard beschikt dit complex over eigen parkeerplaatsen.
Meld u snel aan voor een bezichtiging want deze appartementen zullen niet lang beschikbaar zijn!

N.b. de vier appartementen op de eerste en tweede etage zijn in twee versies op te delen. Versie A en B die nagenoeg gelijk zijn!
Op dit moment worden de appartement afgewerkt en zijn bijna gereed. Aan tekst en foto's kunnen op dit moment dan ook nog geen rechten worden ontleend!

Kenmerken:
-beschikbaar per 1 oktober 2022
-te huur voor tenminste 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
-gunstig gelegen tussen de wijken Roombeek en Deppenbroek, beiden met winkelcentra
-ruim 155 m² puur woongenot
-centrum van Enschede alsmede Universiteit Twente liggen op korte afstand.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
3
159
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct
LET OP DE FOTO’S ZIJN TER INDICATIE IVM DE RENOVATIE WAS HET HELAAS NIET MOGELIJK MEER FOTO’S TE MAKEN.
Compleet gerenoveerd onzelfstandig appartement gelegen op de begane grond met ruime achtertuin aan de Admiraliteitslaan in de wijk De Kruiskamp. De woning is gelegen op loop afstand van winkelcentrum “De Helftheuvel” hier bevinden zich diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. De woning beschikt over een woonkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de kleine functionele badkamer voorzien van wastafel en douche. Via de centrale hal beschikt u over een eigen toilet en ruime keuken. De keuken biedt u toegang tot de ruime achtertuin.
Deze woning is geschikt voor 1 persoonshuishouden.
Beschikbaar per 01-12-2022 voor een periode van maximaal 24 maanden met mogelijke verlenging.
Honden en katten niet toegestaan
1
50
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Raadstede , Nieuwegein

€ 1350,00 p/m
PRACHTIG 3 KAMER APPARTEMENT MET BALKON AAN DE RAADSTEDE IN NIEUWEGEIN.

Dit prachtige 3-kamer appartement (ca. 75 m2) is gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex aan de Raadstede te Nieuwegein. Het appartement bevindt zich in hartje Nieuwegein, boven winkelcentrum City Plaza, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. U bent nabij St. Antonius ziekenhuis, openbaar vervoer en uitvalswegen. Binnen tien minuten rijden bevindt u zich in Utrecht. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, inpandige berging, toilet, badkamer en balkon. Tevens gebruik van een privé berging op de begane grond. Er is een lift aanwezig. Parkeren is toegestaan met een vergunning of in de parkeergarage.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree, afgesloten hal met intercom. Toegang tot de berging, het trappenhuis en de lift.

Eerste verdieping:
Op de galerij vindt u de meterkast. Toegang tot het appartement, tochtportaal met garderobemogelijkheid. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. U komt binnen in de zeer sfeervolle en riante woonkamer met open keuken, welke is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De woonkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot het balkon (Zuidwest), waar u geniet van een vrij uitzicht. Twee slaapkamers van resp. 12 en 10 m2. Ruime inpandige berging welke goed is te gebruiken als walk-in-closet. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel. De aansluiting voor de wasmachine en droger vindt u in de slaapkamer. Apart toilet met fontein. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 25 februari 2023 voor een periode van 24 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1350,- inclusief servicekosten en exclusief nutsvoorzieningen;
-u betaalt een voorschot van € 150,- voor de verwarming op basis van nacalculatie;
-oplevering gestoffeerd;
-geschikt voor een werkend stel;
-geen huisdieren.
2
75
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 25/02/2023
Kijkronde vol

Domselaerstraat , Amsterdam

€ 1650,00 p/m
LET OP: TIJDELIJKE VERHUUR VAN 06 JANUARI T/M 15 DECEMBER 2023!

Dit volledig gemoderniseerde appartement met twee slaapkamers vind je in Amsterdam Oost. Gelegen op de tweede verdieping met vrij uitzicht vanuit de woonkamer!
Dit karakteristieke en goed onderhouden appartement is op loopafstand gelegen van het Oosterpark en diverse leuke restaurants en eet- en drinkgelegenheden!
Ook openbaar vervoer is op loopafstand te vinden, in de achtergelegen straat vind je de tram- en busverbindingen. Toch iets verder weg? Dan is aan het einde van de Domselaerstraat station Muiderpoort te vinden!

Inleiding:
De gemeenschappelijke entree biedt toegang tot dit appartement dat gelegen is op de tweede verdieping van het klassieke pand.
In de ruime gang met apart toilet, en een aparte opbergruimte voor wasmachine en droger biedt enorm veel ruimte.
Vanaf de gang loop je zo een woonkamer in met open keuken.
De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, inbouw combi-oven en koelkast.
De woonkamer met grote ramen en klein balkon geven een mooi. vrij uitzicht over de mooie straat.
Aan de voorkant bevindt zich een extra kamer die gebruikt kan worden als thuis kantoor.
Aan de achterzijde van het appartement heb je de grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een inloopkast!
Via de gang bereik je de mooie moderne badkamer met inloop douch en apart een ligbad.

Details
- Alleen beschikbaar van 5 januari 2023 tot 15 december 2023 (niet verlengbaar)
- Niet geschikt voor delers
- Model B contract
- Voorschot nutsvoorzieningen € 350,00 euro
2
58
Domica Amsterdam amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 05/01/2023

Prins Bernhardlaan , Vught

€ 1550,00 p/m
Volledig gemeubileerde woning op steenworp afstand van station Vught, supermarkt en het centrum van Vught. De woning bestaat uit twee woonlagen. Op de eerste etage bevindt zich een mooie ruime woonkamer met een open keuken. Deze keuken is voorzien van diversen inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Op deze etage bevinden zich ook de twee grote slaapkamers en de badkamer met luxe inloop douche. Via een vaste trap in de woonkamer komen we een verdieping lager (de begane grond). Hier bevindt zich nog een zeer ruime kamer die voor diverse doeleinde gebruikt kan worden,
zoals bijvoorbeeld een logeer- of extra werkkamer. Deze ruimte heeft via de berging met separaat toilet een eigen toegangsdeur. Het zou dus ook perfect zijn voor een kantoor aan huis.
3
125
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol
Wij mogen per 01-01-2023 een keurig 3-KAMER APARTEMENT met loggia in het centrum van de stad Doetinchem aanbieden met eigen berging en parkeerplaats.

RECENTE FOTO'S VOLGEN


Dit keurige appartement is gesitueerd in het goed onderhouden complex "Het Bastion". Het is in 1999 gebouwd en onderscheidt zich door de uitstekende centrale ligging net buiten de binnenstad waardoor in de directe nabijheid alle centrumvoorzieningen voor handen zijn. Het is volledig geïsoleerd en heeft een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex en een eigen berging in de onderbouw.

De keuken is afgelopen jaar helemaal geupgrade er zit vrijwel een nieuwe koel/vriescombi in, een 5-pits luxe kookplaat gas op glas met wokbrander, nieuwe kraan, nieuwe achterwand van roestvrijstaal en alle keukenkastdeurtjes zijn opnieuw gespoten. Keuken is dus weer helemaal fris.


De indeling is als volgt:
Begane grond:
Nette entree van het gebouw met postbussen, het bellentableau met videofooninstallatie, trappenhuis en liftinstallatie.

Woonverdieping:
Vanaf de overdekte galerij is er toegang tot het appartement.
Entree; hal met meterkast, berging, toilet met fontein.
Woonkamer met een deur naar de loggia/inpandige balkon voorzien van harmonica pui zodat een 'open balkon gevoel' wordt ervaren; halfopen keuken met een keuken in hoekopstelling welke is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasmachine.
Berging met witgoedaansluitingen, CV ketel en provisieruimte.
Ouderslaapkamer met toegang tot de badkamer.
2e slaapkamer met een raam en uitzicht op de loggia.
Badkamer bad/douche opstelling, plus extra toilet is bereikbaar via de ouderslaapkamer.
Hal extra toilet met wastafel.

Onderbouw:
Parkeergarage en eigen bergingen.

Enkele bijzonderheden:
• Zeer netjes bewoond en onderhouden complex.
• Periodiek schoonmaakwerkzaamheden zoals glazenwasser en schoonmaakster in dienst van de VvE.
• Een eigen parkeerplaats
• Een eigen berging in de onderbouw
• De bijdrage in de servicekosten bedraagt € 50,00 per maand.
• Op loopafstand van alle centrumvoorzieningen van Doetinchem.
• Grotendeels automatische deuren en drempelloze doorgangen.
• Met de lift kunt u zowel naar alle bovengrondse verdiepingen van het complex als de onderbouw met bergingen en parkeergarage.
2
88
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023

Voorstraat , Goor

€ 815,00 p/m
Midden in het centrum van Goor mag Domica Enschede voor zijn opdrachtgever dit fraai afgewerkte appartement te huur aanbieden. Het pand waar dit appartement deel van uitmaakt is gerealiseerd in 2009 en is zeer goed geïsoleerd (energielabel A). Omdat het midden in het centrum van Goor is gelegen moge het duidelijk zijn: alle winkels en diverse faciliteiten zijn op loopafstand!

Indeling:
Via een buitentrap bereikt u de eerste etage met een ruime zithoek voor de woning.
Entree via een tochthal. U bereikt de woonkamer welke met 20 m² opvallend ruim te noemen ís voor dit type woning.
Ondanks het feit dat de woning is 2009 gerealiseerd is heeft vorige eigenaar in 2020 de gehele keuken gerenoveerd en voorzien van een nieuw aanrechtblad en koel/vriescombinatie. Twee jaar ervoor al een nieuwe combi oven/magnetron en uiteraard is de keuken voorzien van een vaatwasser en afzuigkap met kookplaat.
De slaapkamer meet bijna 12 m². De fraaie badkamer is voorzien van een toilet, fraaie van zwart metalen frame voorziene inloopdouche, en een wastafel met meubel. Via een trap in de woonkamer bereikt u een bergzolder met daarin de aansluiting voor wasmachine en droger.
De woning beschikt over een parkeerplaats achter het pand en een berging op de begane grond van ongeveer 6 m².

Kenmerken:
- beschikbaar per 15 januari 2023 voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd.
- gunstig gelegen in het centrum van Goor
- huurprijs is € 815,00 excl. € 45,00 servicekosten en € 25,00 stofferingskosten
- geen huurtoeslag mogelijk!
- huurprijs is excl. g/w/e, internet en TV en overige woonlasten (zeer energiezuinig)

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
1
44
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/01/2023

Markt , Nieuwegein

€ 1350,00 p/m
RIANT 3 KAMER APPARTEMENT MET BALKON AAN DE MARKT IN NIEUWEGEIN.

Dit prachtige 3-kamer appartement (ca. 75 m2) is gelegen op de 5e verdieping van een appartementencomplex aan de Markt te Nieuwegein. Het appartement bevindt zich in hartje Nieuwegein, boven winkelcentrum City Plaza, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. U bent nabij St. Antonius ziekenhuis, openbaar vervoer en uitvalswegen. Binnen tien minuten rijden bevindt u zich in Utrecht. Het appartement bestaat uit een woonkamer, luxe keuken, twee slaapkamers, inpandige berging, toilet, badkamer en balkon. Tevens gebruik van een privé berging op de begane grond. Er is een lift aanwezig. Parkeren is toegestaan met een vergunning of in de parkeergarage.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree, afgesloten hal met intercom. Toegang tot de berging, het trappenhuis en de lift.

Vijfde verdieping:
Toegang tot het appartement, tochtportaal met garderobemogelijkheid. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. U komt binnen in de zeer sfeervolle woonkamer, welke toegang geeft tot het balkon. U geniet van een prachtig en vrij uitzicht over het Marktplein met zijn velen horecagelegenheden en winkels. Aparte luxe keuken, voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Twee slaapkamers van resp. 15 en 10 m2. Ruime inpandige berging welke goed te gebruiken is als walk-in-closet. De luxe badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel met meubel en spiegel en aansluiting voor de wasmachine. Apart toilet met fontein.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 23 november 2022;
-de huurprijs bedraagt € 1350,- inclusief servicekosten en exclusief water, elektra, kabel, internet en
gemeentelijke heffingen;
- u betaalt een voorschot voor de verwarming, gebaseerd op de meterstanden;
-oplevering gestoffeerd;
-geschikt voor een werkend stel, twee werkende woningdelers of een gezin met één kind.
-geen huisdieren.

---------------------------------------------------

SPACIOUS 3 ROOM APARTMENT WITH BALCONY AT THE MARKT IN NIEUWEGEIN.

This beautiful 3-room apartment (approx. 75 m2) is located on the 5th floor of an apartment complex on the Markt in Nieuwegein. The apartment is located in the heart of Nieuwegein, above the City Plaza shopping center, where you can do all your daily shopping. You are near St. Antonius hospital, public transport and exitroads. Within a ten minute drive you are in Utrecht. The apartment consists of a living room, luxury kitchen, two bedrooms, storage room, toilet, bathroom and balcony. Also use of a private storage room on the ground floor. There is an elevator. Parking is allowed with a permit or in the parking garage.

Layout:

Ground floor:
Central entrance, closed hall with intercom. Access to the storage room, the stairwell and the elevator.

Fifth floor:
Access to the apartment, enclosed porch with wardrobe option. The hall gives access to all rooms. You enter the living room, which gives access to the balcony. You enjoy a beautiful and unobstructed view over the Market Square with its many restaurants and shops. Separate kitchen with induction hob, extractor hood, oven, refrigerator and dishwasher. Two bedrooms of approx. 15 and 10 m2. Spacious indoor storage room which can be used as a walk-in closet. The luxurious bathroom has a shower cabin, washbasin with cupboard and mirror and connection for the washing machine. Separate toilet with fountain.

Features:
-available from November 23th, 2022;
-the rent is € 1350,- inclusive service costs and exclusive water, electricity, cable, internet and local -
taxes;
- advance payment for the heating;
- delivery not furnished;
-suitable for a working couple, two working home sharers or a family with one child.
-no pets.
2
75
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Heeghtakker , Eindhoven

€ 1250,00 p/m
Een heerlijk licht en fijn appartement! I
En ook nog eens gelegen op een perfecte locatie op korte afstand van het centrum.

Op de 2e verdieping van dit nette appartementencomplex.
Het appartement is netjes afgewerkt en uitgerust met een lichte woonkamer, open keuken, nette badkamer en 2 ruime slaapkamers.
Het overdekte balkon zorgt ervoor dat je er hier ook buiten comfortabel bij zit.

Indeling

Entree
Binnenkomst in de centrale hal, waar zich tevens de brievenbussen bevinden. Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond en de lift brengt je naar de tweede verdieping, waar het appartement is gelegen. Naast de deur aan de buitenzijde is de meterkast. Je komt het appartement binnen in de hal die direct toegang geeft tot de woonkamer.

Huurprijs van € 1250,- per maand.
Voorschot stookkosten = € 90,-
Voorschot water = € 20,-
Gedeelte servicekosten/onderhoud = € 35,-

Het appartement wordt momenteel her en der opgeknapt en strak getrokken en zal per 1 december gereed zijn voor de verhuur.
Maak alvast een afspraak voor een bezichtiging via 040-7820040 of per mail: eindhoven@domica.nl

Locatie
Gelegen in de wijk “Vlokhoven”.Het appartement is perfect gelegen op korte afstand van het stadscentrum, de TU/E, Fontys Hogeschool, Catharina Ziekenhuis, Winkelcentrum Woensel en nabij alle belangrijke uitvalswegen.
2
71
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
********FOR ENGLISH: SEE TEXT BELOW********

Per 1 december 2022 mag Domica Enschede voor zijn opdrachtgever deze fraaie, gemeubileerde en geheel ingerichte woning te huur aanbieden. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum waardoor winkels en diverse uitvalswegen altijd in de buurt zijn.

Indeling:
Entree. Rechts in de gang bevind zich een ruime werk/slaapkamer van ongeveer 16 m² met veel lichtinval.
Vanuit de hal bereikt u via de trap de eerste etage. Op deze etage bevindt zich een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vries combinatie en een oven/magnetron. Kortom: helemaal compleet.
Op deze etage vindt u tevens een ruime slaapkamer en een badkamer welke is voorzien van een wastafel, toilet en douchecabine. Ook is er een wasmachine/droger aanwezig.
De woning wordt geleverd met diverse meubilering en inrichting zoals servies, bestek, pannen etc.

Kenmerken:
- Beschikbaar per 1 december 2022 voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Huurprijs is € 850,00 + € 375,00 voor meubilering/inrichting, g/w/e.
- Voor verhuurder zoeken wij bij voorkeur iemand die uit het buitenland komt en tijdelijk in Nederland werkt/studeert
- Huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk
- Beschikbaar voor iemand alleen!
- Inkomen dient gelijk of hoger te zijn dan 3 x de kale maandhuur als bruto inkomen

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
2
89
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Nieuwstraat , Apeldoorn

€ 950,00 p/m
Dit appartement is vorig jaar volledig gerenoveerd! U wordt de 2e bewoner van dit prachtige 3-kamer appartement op een heel mooi plekje aan de rand van het centrum van Apeldoorn!

Dit leuke en nette appartement is gelegen aan de Nieuwstraat, in de binnenstad van Apeldoorn. Het appartement bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Met een aantal stappen loopt u de winkelstraten in.

Parkeren geschiedt op basis van een vergunning, welke dient te worden aangevraagd bij de gemeente Apeldoorn.

Indeling:
Entree appartement op de begane grond. Toegang tot sfeervolle living met open keuken voorzien van onder andere koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Het appartement heeft een trap welke toegang geeft tot badkamer met inloopdouche, zwevend toilet, badkamermeubel, radiator en wastafel met spiegelverlichting en separaat toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer.

Het gehele appartement is voorzien van PVC vloer. Geen raamdecoratie aanwezig, deze dient huurder zelf aan te brengen.

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 51m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
- maandelijkse servicekosten bedragen € 50,00
- voorschot maandelijkse stookkosten € 50,00
- gelegen in de binnenstad van Apeldoorn
1
51
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Voltstraat , Tilburg

€ 999,00 p/m
Op korte termijn beschikbaar.

Appartement met 2 slaapkamers, waarvan 1 kamer meer geschikt is als bijvoorbeeld strijk kamer, of tijdelijke baby/kinderkamer.
Meest geschikt voor een werkend stelletje.

De keuken is heeft diverse inbouwapparatuur, vaatwasser, koelkast, afzuigkap, gaskookplaat en oven/magnetron.

De badkamer heeft een douche, wastafel en aansluiting wasmachine.
Het toilet is separaat.

De inkomsteneis is 2,5/3x de huurprijs aan bruto inkomen uit een vaste baan.
Een borgstelling is ook mogelijk, deze dient wel in Nederland te wonen.

Huurprijs €999,- incl servicekosten en excl g/w/e internet en tv.

Interesse, stuur een mail naar c.schollen@domica.nl
Of bel 06 11178001 (tussen 10.00 & 16.00)
2
72
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol

Lemmerkade , Amersfoort

€ 1415,00 p/m
In de populaire en inmiddels allesomvattende wijk Vathorst, aan de rand van het buitengebied van Amersfoort, vindt u dit heerlijke en speels ingedeelde appartement in een ruim opgezette omgeving met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De woning beschikt over een royale woonkeuken, die door een kookeiland met bar plaats biedt om met vrienden heerlijk te borrelen.

De eerste verdieping biedt een zeer lichte living en twee goed bemeten slaapkamers. Op het balkon aan de westzijde kunt u na een lange werkdag ontspannen genieten van de avondzon. De gehele woning beschikt over HR glas en wordt verwarmd middels stadsverwarming. Tevens vindt u op de begane grond een ruime berging met plaats voor meerdere fietsen.

Vathorst is één van de jongste wijken van de groeiende en super centraal gelegen stad Amersfoort. Bij de bouw is rekening gehouden met alle wensen van de moderne mens; rust, speelruimte voor de kinderen, water om ’s zomers te varen en ’s winters te zwemmen en alle voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand vindt u diverse basis- en middelbare scholen, kinderopvang, winkels en bushaltes. Ook station Vathorst is lopend bereikbaar, en via de nabijgelegen A1 en A28 rijdt u in korte tijd naar alle hoeken van het land.

Indeling van de woning
Begane grond: U betreedt de woning via de ruime leefkeuken, welke is voorzien van een nette plavuizenvloer en grote raampartijen op het zuidoosten. De keuken is uitgerust met een kook-schiereiland met bar, en diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, design-afzuigkap, heteluchtoven en vaatwasser. Achter het kookeiland bevindt zich een grote kastenwand voor alle denkbare voorraad, servies en keukengerei. Daarnaast biedt de keuken plaats voor een grote eettafel, een open trap geeft toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping: De eerste verdieping bereikt u via de trap vanuit de keuken of via de tweede toegansdeur. In de ruime hal vindt u een garderobe, nette toiletruimte, badkamer en toegang tot alle woon- en slaapvertrekken. De riante living beschikt over grote raampartijen op het zuidoosten, wat maakt dat u de gehele dag bent voorzien van een ruime hoeveelheid natuurlijk daglicht. Verschillende ramen slaan naar binnen open en zijn voorzien van een frans balkon; u kunt de ramen veilig openzetten en zo vanuit uw woonkamer genieten van de frisse lucht. Ook heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een berging met aansluitingen voor was- en droogapparatuur. De glazen wand met deur naar de hal geeft de living een extra ruimtelijke uitstraling.

De beide slaapkamers zijn gelegen op het noordwesten en beschikken over grote raampartijen met openslaande ramen en ventilatieroosters. Eén van de kamers geeft toegang tot het balkon. De geheel betegelde badkamer beschikt over een badkamermeubel met wastafel, een verwarmde spiegel, een designradiator en een inloopdouche met glazen wand.

Buiten: Aan de noordwestzijde van de woning vindt u een balkon dat strekt over de gehele breedte van de woning. U kunt hier tot laat op de dag van de zon genieten en doordat het balkon is gelegen aan een rustig binnenplein is het een heerlijke plek om te ontspannen.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 4-kamer (2 slaapkamers) gestoffeerd appartement type: maisonnette / split-level
- Woonoppervlak 92 m2
- Moderne eet-/leefkeuken
- Wonen en koken op verschillende verdiepingen
- Balkon
- Separate berging met elektriciteit
- Niet geschikt voor woningdelers
- De servicekosten & bijdrage stoffering bedragen € 35,-- per maand
- De huurprijs incl. servicekosten, excl. gas/water/elektra/internet/tv en (gemeentelijke) belastingen etc. bedraagt € 1.450,-- per maand
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
- Huurperiode minimaal 18 maanden
- Geen huisdieren en niet-rokers hebben de voorkeur
- Gestoffeerd opgeleverd (vloer en raambekleding)
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en/of andere huurwoningen in Amersfoort kunt u contact opnemen met ons kantoor: 033-4632499 of mail amersfoort@domica.nl.
2
94
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd
WONEN IN DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT IN EEN GEMEENTELIJK MONUMENT? DAT KAN!
Boven het bekende Amersfoortse Amicitia aan de Stadsring hebben wij dit ruime en volledige gerenoveerde en stijlvolle appartement met groot dakterras (35 m2!!) gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de Stadsring. Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. De oorspronkelijke gevel is enkele jaren geleden volledig nagebouwd. U woont dus in gloednieuw appartement in een nieuw gebouw en toch de uitstraling van een eeuw geleden.

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en luxe wonen in een statig pand aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen twee minuten in hartje binnenstad, met 5 minuten op het Centraal Station en via de Stadsring zijn uitvalswegen makkelijk te bereiken.

Indeling:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree aan de achterkant van het gebouw, via de gesloten entree, bellenplateau en brievenbussen komt u binnen en kunt u via trap of lift uw etage betreden. Via de hal van ca. 4m2, waar de toegang zit tot het toilet, riante en vooral lichte woonkamer door de vele raampartijen (oppervlakte ca. 35m2) voorzien van moderne open keuken voorzien van o.a afwasmachine, afzuigkap, koelkast en fornuis. Middels openslaande deuren komt u op het grote dakterras (36 m2!) waar u de hele dag zon heeft.
Vanuit de hal bereikt u eerst de kleinere maar zeer lichte slaapkamer met grote schuifdeur ipv openslaande deur, alle slaapkamers hebben een deur naar het dakterras. Ernaast gelegen de ruime master bedroom.

Aangrenzend de nieuwe moderne badkamer van ca. 6m2 voorzien van wastafel, designradiator en inloopdouche en aansluiting voor wasmachine.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 december 2022
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (uitsluitend laminaat vloer en strakke witte wanden);
- Woning beschikt over een eigen afsluitbare berging één etage lager
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onbepaalde tijd;
– Recht op parkeervergunning
– Voorschot energie 170,00, service kosten 80,00, totale huur 1.795,00
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur
– Gunning eigenaar.


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl
2
90
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Modern en zeer luxe 3 kamer appartement (2013) op de 2e verdieping gelegen met berging en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Dit appartement is in een modern complex met liftinstallatie gesitueerd in de wijk Vathorst nabij winkelcentrum, uitvalswegen en openbaar vervoer (bushalte en treinstation)

Indeling complex:

Begane grond:
Entree, belboard met brievenbussen, hal met trappenhuis en liftinstallatie

2e verdieping:
Middels een galerij bereikt u de entree van het appartement. Hal met meterkast, toilet en fontein, en toegang tot de diverse verblijfsruimten. 2 slaapkamers. Wasruimte met wasmachine aansluiting. Badkamer met wastafel en douche. Lichte woonkamer in open verbinding met de keuken. De terrasdeur geeft toegang tot het balkon welke op het noord oosten is gelegen.


Algemeen:
- Beschikbaar per 01/11/2022
- Niet geschikt voor woningdelers
- De servicekosten & bijdrage stoffering bedragen € 45,-- per maand
- De huurprijs incl. servicekosten, excl. gas/water/elektra/internet/tv en (gemeentelijke) belastingen bedraagt € 1.295,-- per maand
- Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur incl. servicekosten & bijdrage stoffering
- Huurperiode minimaal 18 maanden
- Geen huisdieren en niet-rokers hebben de voorkeur
- Gestoffeerd opgeleverd (vloer en raambekleding)
- Gunning eigenaar.
- woning is onlangs volledig opnieuw gestuct, geschilderd en nieuwe pvc vloer

Voor meer informatie over deze en/of andere huurwoningen in Amersfoort e.o. kunt u contact opnemen met ons kantoor: 033-4632499 of mail amersfoort@domica.nl.
2
66
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Oudegracht , Utrecht

€ 1100,00 p/m
BEZICHTIGING IS VOL! VIEWING IS FULL!
RIANTE ETAGE OP EEN TOPLOCATIE AAN DE OUDEGRACHT.

Het betreft een riante etage op een toplocatie aan de Oudegracht. Het appartement is ca. 50 m2 en is gelegen op de derde verdieping van een monumentaal pand. De ruimte beschikt over een hal, woonkamer met open keuken en door zelf een afscheiding te maken, creëert u een aparte slaapkamer. U bevindt zich in het bruisende leven van de stad, maar u geniet ook van rust. U bevindt zich op loopafstand van velen cafés, restaurants en winkels. Utrecht Centraal Station is op loopafstand gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar. Tevens stoppen er meerdere buslijnen in de nabije omgeving.

Indeling:
Trap naar de derde verdieping, entree woning. U komt binnen in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de badkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken, welke op korte termijn wordt vervangen! De huidige huurders hebben middels een kastenwand, een aparte slaapkamer gecreëerd. De ruime badkamer is voorzien van wastafel, bad, toilet en aansluiting wasmachine.

Mogelijkheid om veel meubels van de huidige bewoners over te nemen!

Kortom, een unieke kans op een toplocatie!

Bijzonderheden:
-aanvang huurdatum per 1 NOVEMBER 2022 voor minimaal 12 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1100,- exclusief;
-de keuken wordt op korte termijn vervangen;
-u betaalt geen waarborgsom;
-geschikt voor een werkend stel;
-niet geschikt voor woningdelers;
0
50
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Lijsterstraat , Utrecht

€ 2300,00 p/m
PRACHTIG GEMEUBILEERD EN RIANTE 5-KAMER TUSSENWONING AAN DE LIJSTERSTRAAT IN UTRECHT.

Prachtig gemeubileerde 5-kamer tussenwoning aan de Lijsterstraat te Utrecht. U bevindt zich in een groene en rustige straat in de populaire wijk Vogelenbuurt. Het centrum van Utrecht bevindt zich op loopafstand met haar velen winkels, restaurants en lunchrooms. Tevens nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. Deze sfeervolle woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, een bijkeuken, badkamer en een zonnige achtertuin. Het betreft een karakteristieke woning en kenmerkt zich door de moderne en strakke afwerking gecombineerd met de authentieke kenmerken als hoge plafonds, glas-in-lood ramen en authentieke schouwen. Tevens kunt u heerlijk vertoeven in de zonnige achtertuin met ruime zithoek op het Zuidwesten.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met garderobemogelijkheid en toegang tot de woonkamer en trap naar de bovenverdieping. U treedt binnen in de prachtige en riante woonkamer met open keuken van maar liefst 40 m2. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds, bovenramen met glas-in-lood, een authentieke schouw en houten vloer. De luxe keuken is voorzien van een kookeiland met een hardhouten aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koelkast met vriezer. U geniet van een prachtig lichtinval door het glazen plafond. Tevens is er een deur naar de bijkeuken, welke is voorzien van een modern toilet en wasmachine. Middels openslaande deuren, voorzien van glas-in-lood, bereikt u de sfeervolle tuin, welke is gelegen op het Zuidwesten. Tevens geeft de bijkeuken toegang tot de tuin. De woonkamer is afgewerkt met een mooie houten vloer en de keuken is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Ruime overloop met veel licht, welke toegang geeft tot twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een hoog plafond, schouw, inbouwkasten en glas-in-lood ramen met paneelluiken. De kamer is ingericht als werkkamer. De andere kamer is gelegen aan de achterzijde en wordt leeg opgeleverd. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een brede wastafel met meubel en spiegel, designradiator en tweede toilet.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, die is ingedeeld in twee royale slaapkamers, beiden met twee dakkapellen en een originele houten vloer, alsmede een separate ruimte met de cv-ketel.

Kortom, een unieke en sfeervolle woning op een toplocatie!

Bijzonderheden:
- de huurprijs bedraagt € 2300,- exclusief nutsvoorzieningen;
- de aanvang huurdatum is per 1 oktober 2022 voor een maximale huurperiode van 24 maanden;
- de woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd;
- originele details aanwezig (hoge plafonds, glas-in-lood ramen en schouw)
- geschikt voor een stel, gezin met 1 kind of twee werkende woningdelers;
- niet geschikt voor studenten.


Beautifully furnished 5-room house on the Lijsterstraat in Utrecht.

You are in a green and quiet street in the popular Vogelenbuurt district. The center of Utrecht is within walking distance with its many shops, restaurants and lunchrooms. Also near public transport and exit roads. This attractive house consists a living room with open kitchen, four bedrooms, a utility room, bathroom and a sunny backyard. It is a characteristic house and is characterized by the modern touch combined with the authentic features such as high ceilings, stained glass windows and authentic mantels. You can also relax in the sunny backyard with spacious sitting area on the Southwest.

Layout:
Ground floor:
Entrance, spacious hall with wardrobe options and access to the living room and stairs to the upper floor. You enter the beautiful and spacious living room with open kitchen of no less than 40 m2. The living room has high ceilings, upper windows with stained glass, an authentic fireplace and wooden floor. The luxury kitchen has a cooking island with a hardwood counter top and high-quality built-in appliances, such as a 5-burner gas hob, extractor hood, microwave, oven, dishwasher and fridge with freezer. You enjoy a beautiful light through the glass ceiling. There is also a door to the utility room, which is equipped with a modern toilet and washing machine. Through doublel doors with stained glass, you reach the attractive garden, which is located on the Southwest. The utility room also gives access to the garden. The living room is finished with a beautiful wooden floor and the kitchen is equipped with tiles.

1st floor:
Spacious landing with lots of light, which gives access to two bedrooms. The bedroom at the front has high ceilings, fireplace, fitted wardrobes and stained glass windows with paneldoors. The room can be used as an office. The other room is located at the rear and will be delivered empty. The modern bathroom has a bath, a wide washbasin with furniture and mirror, design radiator and a second toilet.

2nd floor:
The second floor can be reached via a fixed staircase, and is divided into two spacious bedrooms, both with two dormer windows and an original wooden floor, as well as a separate space with the central heating boiler.

In short, a unique and attractive home in a prime location!

Features:
- the rent is € 2300,- exclusive utilities;
- the move in date is October 1st 2022 for a maximum rental period of 24 months;
- the house will be delivered fully furnished;
- original details present (high ceilings, stained glass windows and fireplace)
- suitable for a couple, family with 1 child or two working home sharers;
- not suitable for students.
4
114
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Broedplaats , Apeldoorn

€ 1195,00 p/m
Gelijkvloers wonen in een hele moderne loftwoning met tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde? Gelegen aan het Apeldoorns Kanaal en verkeersluwe straat. Eveneens is de woning gelegen op loop-en fietsafstand van NS-station, stadscentrum en winkelcentra!

Indeling:
Via de entree, waar zich ook de meterkast bevindt, komt u in de unieke royale woonkamer. Door de hoge plafonds en de grote ramen is er volop licht en ruimte. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a.: vaatwasser, magnetronoven, koelkast, inductiekookplaat en afzuigunit. De openslaande deuren geven u toegang tot het zonneterras, vanwaar u blijvend vrij uitzicht heeft.

De praktische bergruimte is voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting en CV ketel Intergas HRE 2017. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en is voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel. Ook in de twee slaapkamers zijn de hoge plafonds doorgevoerd, waardoor er een sfeervolle ruimte is ontstaan.

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 75m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- woning gedeeltelijk gestoffeerd
- Domica Huurservice voor € 9,95 per maand van toepassing
2
75
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Hoekwoning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Deze leuke, knusse studio gelegen op de begane grond van een in vier appartementen gesplitst pand aan de verkeersluwe Arnhemseweg Zuid is per 20 december (in overleg eerder) voor de verhuur beschikbaar. Uitvalswegen, station NS, de binnenstad van Amersfoort en de winkels aan de Leusderweg bevinden zich op loopafstand.

De indeling is als volgt:
entree middels de voordeur, hal met gezamenlijke wasmachine (delen met 1 persoon), eigen deur waar u uw eigen studio betreden kunt. De studio is rond de 25 vierkante meter, en heeft een aparte keuken waar zich ook uw eigen douche en toilet bevindt.

Kortom, een volledig zelfstandige studio per 1 november beschikbaar voor minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden daarna onbepaalde tijd.
- Huurprijs is inclusief voorschot gas, water en elektra (120,00)en gemeentelijke belastingen, maar ook incl WiFi (35,00) en stoffering (10,00). Totaal dus 815,00 incl.
- 1 maand borg
- huurtoeslag niet mogelijk
- inclusief gebruik wasmachine en droger
- voldoende gratis parkeer mogelijkheid, tevens fietsenberging aanwezig
- Bij voorkeur geen huisdieren, niet rokers genieten de voorkeur
- Gunning eigenaar

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
1
28
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Germanenlaan , Apeldoorn

€ 1050,00 p/m
Ben jij op zoek naar een mooi gelegen, ruim 3/4-kamerappartement met een berging in de onderbouw? Kom dan gauw bij dit appartement kijken! Het appartement is gunstig gelegen aan de westkant van Apeldoorn. Op fietsafstand van het centrum en sportpark Berg & Bos, op loopafstand van het recent vernieuwde winkelcentrum Ordenplein. De snelwegen bevinden zich op enkele autominuten.

Indeling:
Entree appartement op de 3e woonlaag (zonder lift), de keuken die je direct vanuit het halletje kunt betreden is vernieuwd en voorzien van alle moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, oven en afzuigkap. Ook tref je hier een klein balkon.

Vanuit de hal bereik je eveneens de woonkamer welke in 2 delen is opgesplitst. Handig voor bijvoorbeeld een eetgedeelte of (extra) werkkamer. Het grote balkon is via de woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkamer kom je in een tussenhal met het separaat toilet en de badkamer met douche en wastafel. De 2 slaapkamers zijn beiden van een prima afmeting!

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt +- 79m2
- maandelijkse servicekosten bedragen € 45,00
- woning is gestoffeerd
2
79
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

P.C. Hooftlaan , Deventer

€ 730,00 p/m
PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Bent u 40 jaar of ouder en op zoek naar een eigen plek in Deventer? Dit is uw kans! Domica Apeldoorn mag dit appartement aanbieden bij 'Solis St. Jurriën' in Deventer, gelegen nabij de IJssel.

U woont geheel zelfstandig in dit complex van 'Solis St. Jurriën', maar u mag vanzelfsprekend wel gebruik maken van de activiteiten die er hier plaatsvinden. Interesse in meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Indeling:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en is voorzien van een keuken inclusief koelkast, keramische kookplaat, spoelbak en afzuigkap. Moderne doucheruimte, wastafel met bijbehorende spiegel, toilet en intercom.

Het 2-kamer appartement heeft een tussenmeter voor gas en water. Het gas verbruik wordt gemeten doormiddel van warmtemeters op de radiatoren. Over alle voorschotten wordt na een kalenderjaar de afrekening opgesteld. Elektra komt op eigen naam.

Op de begane grond is de gemeenschappelijke St. Joriszaal aanwezig. Hier worden diverse evenementen georganiseerd zoals bingo, breiclubs en koffiepauzes. De gemeenschappelijke ruimten zijn voorzien van camerabeveiliging en oplaadpunten voor scootmobielen.

Kenmerken:
- Per direct beschikbaar
- woonoppervlakte bedraagt 39m2
- elektra op eigen naam
2
39
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Leusderweg , Amersfoort

€ 380,00 p/m
Knusse kamer gelegen op de 2e etage van een bovenwoning aan de gezellige Leusderweg. De kamers bevinden zich in het zeer gewilde Leusderkwartier en met een leuk uitzicht over de gezellige winkelstraat. Het centrum en centraal station bevinden zich op 5 minuten afstand.

Indeling;
De kamer ligt op de 2e verdieping en bestaat uit 2 kleine kamertjes, ze zijn naast elkaar gelegen hierdoor heb je een "woongedeelte" en aparte "slaapgedeelte" tot je beschikking. De badkamer met ligbad, toilet en keuken worden gedeeld met 3 medebewoners. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van het grote zonnige terras waar je heerlijk kunt zitten!

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Max. huurperiode bedraagt 12 maanden (in eerste instantie) met intentie te verlengen naar onbepaalde tijd
- De huurprijs is inclusief 90,00 euro voorschot gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen en -heffingen en servicekosten E. 490,00
- Gedeelde voorzieningen
- 1 maand borg

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
1
14
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/01/2023

Briljantlaan , Utrecht

€ 1195,00 p/m
BEZICHTIGING IS VOL! PRACHTIGE 3-KAMER MAISONNETTE MET VOORTUIN EN BALKON AAN DE BRILJANTLAAN.

Het betreft een goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de begane grond van een appartementencomplex met vrij uitzicht op de gezamenlijke binnentuin. De woning is gelegen in de populaire wijk Tolsteeg, op loopafstand van station Vaartsche Rijn en het Smaragdplein met zijn diverse winkels en supermarkten. Het Ledig Erf, het centrum en het centraal station zijn op korte fietsafstand gelegen. Tevens goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Parkeren middels vergunning.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijke entree met brievenbussen en intercom. Hal met trapopgang en toegang naar de privé berging en de binnentuin.

Entree appartement:
De entree is gelegen aan de binnentuin. Hal met garderobemogelijkheid, meterkast en toilet. U komt binnen in de sfeervolle woonkamer met open keuken. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien als inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en Quooker. Tevens kunt u gezellig zitten aan de keukenbar. Middels een houten trap bereikt u de eerste verdieping. Ruime overloop, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Riante slaapkamer, gelegen aan de voorzijde en voorzien van een inbouwkast. Tevens vindt u hier de aansluiting wasmachine. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van vaste kasten. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon, waar u geniet van een prachtig uitzicht over de grasweide. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. In de benedenbouw kunt u uw fiets stallen en heeft u de beschikking over een berging.

Bijzonderheden:
• beschikbaar per 1 februari 2023 voor een periode van 24 maanden;
• de huurprijs bedraagt 1195,- euro inclusief servicekosten;
• u betaalt een voorschot van € 15,00 per maand voor het water;
• exclusief gas, elektra, kabel, internet en gemeentelijke heffingen;
• geschikt voor een werkend stel, alleenstaande of twee werkende woningdelers;
• parkeren middels vergunning.
2
68
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/02/2023

Soerenseweg , Apeldoorn

€ 985,00 p/m
Dit soort appartementen zie je helaas maar zeer zelden! Op een werkelijk prachtige locatie gelegen aan de Soerenseweg in Apeldoorn-West, nabij de bossen, maar ook op loop-/fietsafstand van het centrum van Apeldoorn, komt dit appartement beschikbaar voor de verhuur!

Hier zijn 4 prachtige 2-kamer appartementen ontwikkelt welke zeer mooi zijn afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan visgraat gelegde PVC vloeren door het gehele appartement, houten jaloezieën voor de ramen, volledig ingerichte moderne keuken en ga zo maar door!

Heeft u interesse gekregen in dit appartement? Vraag dan een bezichtiging aan en wij heten wij van harte welkom tijdens een bezichtiging!

Indeling:
Entree appartement op de 1e etage, hal met toegang tot de vertrekken, zeer riante living van 35m2 en volledig ingerichte open keuken, toegang tot eigen balkon slaapkamer van 15m2, moderne badkamer.

Kenmerken:
- oppervlakte bedraagt +- 61m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
- gratis parkeren in de straat/omgeving
- maandelijkse servicekosten bedragen € 30,00
- eigen berging bij te huren in de kelder voor maar € 25,00 per maand
1
61
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Goudvisstraat , Eindhoven

€ 1695,00 p/m
Beschikbaar per direct!

Centraal wonen op een bijzondere plek in Eindhoven!

Hooghwerf is zeer markant gelegen midden op de Hoogstraat en ligt achter een verlaten bedrijventerrein bijna onzichtbaar vanaf de straat, een verborgen plek.

In de directe omgeving bevinden zich vele retailers en horecagelegenheden. Ook is het centrum van Eindhoven op enkele minuten loopafstand gelegen. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Door de nabije ligging van de rondweg en de verbindingsweg Edisonstraat zijn het centrum en de snelwegen rondom Eindhoven zeer goed te bereiken.

Het project Hooghwerf bestaat uit 37 appartementen, 28 rijwoningen en 2 commerciële units. De 28 appartementen type B aan de Goudvisstraat bevinden zich in een L-vormig appartementengebouw verdeeld over 4 verdiepingen. Alle woningen hebben 2 ruime slaapkamers en hebben een buitenruimte.

Er wordt geparkeerd in een stallingsgarage onder het appartementengebouw en er is een doorlopende fiets en wandelroute vanaf de Hoogstraat naar de Philips de Goedelaan, maar geen doorgaande autoroute wat zorgt voor een autoluwe woonomgeving.

Bijzonderheden | Type B1

Beschikbaar: per direct.
Verdieping: Begane grond
Parkeerplaats: Inclusief
Oplevering: Gestoffeerd
Woonoppervlakte: 105 m2
Aantal Type B1 appartementen: 2
Huurprijs: €1695,- per maand
2
105
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol

Ginnekenstraat , Breda

€ 1250,00 p/m
Appartement met 2 slaapkamers aan de Ginnekenstraat in het centrum van Breda.
Hoofdingang naast de winkel via de metalen poort.

Het recent gerenoveerde appartement bevind zich op de 2de verdieping.
Volledig opnieuw geschilderd, mooie nieuwe laminaatvloer.
Nieuw sanitair en keuken.
Kortom, instap-klaar.

Het appartement heeft 2 slaapkamers.
De nieuwe keuken heeft diverse inbouwapparatuur, vaatwasser, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, combi-oven.

Badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.
Separaat toilet.

Het appartement heeft een eigen dakterras.

Huurprijs: €1250,00 per maand excl (incl €11,00 onderhoud cv installatie)
Borg €1250,00
2
77
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Kerkplein , Dalfsen

€ 1600,00 p/m
Vanaf 1 november 2022 is in Dalfsen dit schitterende en zeer ruime appartement op een toplocatie beschikbaar. Dit appartement, bestaande uit twee verdiepingen, is gelegen in de dorpskern van Dalfsen en om u heen vindt u diverse winkels, horeca en overige voorzieningen!

Indeling:
Entree met garderobe op de begane grond. Via een trap bereikt u een ruime hal met aan uw linkerzijde een schitterende en smaakvolle woonkamer met fraai zicht over het Kerkplein. De woonkamer is voorzien van een gezellige haard. Aangrenzend is de open eethoek!
Vanuit de eethoek bereikt u een fraaie, landelijke keuken, uiteraard voorzien van alle apparatuur waaronder een zeer luxe koelkast.
Terug in de gang vindt u een zeer luxe badkamer met douchecabine, dubbele wastafel, toilet en een ligbad/jacuzzi. Ook een separaat toilet is terug te vinden op de gang. Loopt u vanuit de entree naar rechts dan bereikt u twee ruime slaapkamers en een ruimte met wasmachine- en droger. Op de gang is ook diverse kastruimte beschikbaar.
Via een trap bereikt u de tweede verdieping van het object. Ook hier vindt u twee slaapkamers met kastruimte!
Kortom: bent u op zoek naar een ruime, maar zeer gezellige woonruimte? Zoek niet verder!

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 november 2022 voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- huurprijs van € 1600,00 is exclusief g/w/e, internet en TV en overige woonlasten
- woning is deels gemeubileerd beschikbaar: enkele bedden, kasten en overige meubilering behoren tot de woning
- zeer fraai gelegen op het gezellige Kerkplein in het centrum van Dalfsen
- inkomenswens: o.b.v. één persoon tenminste 3x en o.b.v. stel/gezin tenminste 4x de maandhuur als bruto inkomen

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 038-7820557 of mail naar zwolle@domica.nl
4
129
Domica Zwolle 038-7820557 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Arabellapad , Amersfoort

€ 1550,00 p/m
In het Hogekwartier is volop gebouwd aan woontoren Castalia met diverse appartement en 20 verdiepingen hoog. Een markant gebouw met prachtig uitzicht over het Valleikanaal, het Stadscentrum Amersfoort of richting het (groene) buitengebied. Dit hoek-appartement ligt op de 18e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een balkon.

Algemene informatie:
- Nieuwbouw ( ca. 1.5 jr oud)
- 3-kamer hoek-appartement gelegen op de 18e verdieping
- Woonoppervlakte ca. 101 m²
- Balkon gelegen op het noordwesten
- Berging met ruimte voor wasmachine en droger
- Het appartement is voorzien van vloerverwarming
- Eigen parkeerplaats in ondergelegen garage

Indeling:
Centrale entree, portiek met opgang en lift naar de 18e verdieping;
Entree appartement, hal, berg-/waskast, separaat toilet, badkamer met 2e toilet, douche en dubbele wastafel.
Vanuit de hal zijn teven de twee slaapkamers te bereiken en doorloop naar ruime woonkamer met semi-open keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur als: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en combi oven-magnetron.
Dit appartement heeft tevens een balkon.

De woning wordt voorzien van een mooie pvc vloer.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 01-01-2023
- Huurprijs: € 1.755,- per maand inclusief parkeerplaats en servicekosten. Exclusief warmte, elektra en water.
- Borgsom: één maand huur
- Inkomenseis; minimaal circa 3x de maandhuur.
- Gunning verhuurder

Voor meer informatie over deze en/of andere huurwoningen in Amersfoort kunt u contact opnemen met ons kantoor: 033-4632499 of mail amersfoort@domica.nl.
2
101
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd

Stadsring , Amersfoort

€ 660,00 p/m
Wilt je wonen op een A-locatie en midden in het centrum wonen? Het project heet CENTERSIDE en er is één studio beschikbaar gekomen op de derde etage. Het betreft een grote studio met berging (en eventueel parkeerplaats)! Ideaal voor starters.

De woning is luxe afgewerkt met PVC vloer, prachtige zon verduisterende gordijnen, mooi sanitair en fraai afgewerkte keuken. Het complex beschikt over een lift en je hebt (indien beschikbaar) een parkeerplaats in de onderbouw (€ 55,-- per maand, optionele afname). Tevens is er een groot gezamenlijk dakterras aanwezig en in de kelder een grote gezamenlijke fietsenstalling.

Indeling: bij binnenkomst komt je direct in het woon-/slaapgedeelte. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang en zijn wit geschilderd. De PVC vloer is werkelijk prachtig en natuurlijk zeer onderhoudsvrij. De mooie gordijnen zijn verduisterend en eveneens neutraal gekleurd. Er is een open keuken aanwezig voorzien van koel/vriescombi, keramische kookplaat, spoelbak en ruimte voor de wasmachine. Er is een moderne en suite badkamer met inloopdouche en wastafel met bijbehorende spiegel incl. verlichting en handdoekhaakjes. Verder is er een separaat toilet.
En uitzicht op de toren van Amersfoort.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode van 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Beschikbaar per 01-11-2022
- De huurprijs inclusief voorschot gas, water, elektra , servicekosten en stoffering bedraagt de huur € 773,49 per maand (exclusief parkeerplek in garage)
- Optionele parkeerplaats a € 55,- extra per maand (indien beschikbaar)
- Borgsom € 773,49
- Geen huisdieren
- Let op! Er wordt een kredietwaardigheidsonderzoek op persoon uitgevoerd, deze dient positief te zijn anders volgt afwijzing
- Gunning verhuurder

Meer informatie of bezichtigen? Neem contact op met Domica Amersfoort - amersfoort@domica.nl -
** Aan de informatie en afbeeldingen in deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend **
32
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Stadsring , Amersfoort

€ 800,00 p/m
Wil je wonen op een A-locatie en midden in het centrum van Amersfoort? VALI B.V. (voorheen Grehamer & Co.) ontwikkelde in 2021 vijftien extra woningen op de Stadsring 2 t/m 8 te Amersfoort. Het project heet CENTERSIDE Let op! Er is nu een studio beschikbaar.
Het betreffen kleine studio’s / lofts welke uitermate geschikt zijn voor een eenpersoonshuishouden. Een meerpersoonshuishouden wordt afgeraden gezien de oppervlakte.

De woningen zijn luxe afgewerkt met PVC vloer, prachtige zon verduisterende gordijnen, mooi sanitair en fraai afgewerkte keuken. Het complex beschikt over een lift en je hebt de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor € 55,- per maand (indien beschikbaar).

Indeling: bij binnenkomst kom je direct in het woon/slaapgedeelte. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang en zijn wit geschilderd. De PVC vloer is werkelijk prachtig en natuurlijk zeer onderhoudsvrij. De mooie gordijnen zijn verduisterend en eveneens neutraal gekleurd.

Het woon en slaapgedeelte wordt gescheiden door de open keuken voorzien van koelkast, keramische kookplaat, spoelbak, magnetron, afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine. Toegang tot het (zwevend) toilet en de badkamer. De moderne inloopdouche is voorzien van wastafel met bijbehorende spiegel incl. verlichting en handdoekhaakjes.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode van 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Beschikbaar per 12-12-2022
- Voorschot voor gas, water, elektra bedraagt € 77,50 per maand
- Berging kost € 25,- per maand (verplichte afname)
- De inclusief huurprijs met gas, water, elektra, servicekosten en berging bedraagt dan ook € 954,76 per maand
- Eventueel huur parkeerplaats voor € 55,- p.m.
- Borgsom één maandhuur
- Bijzonder geschikt voor een één persoonshuishouden zonder huisdier(en)
- Let op! Er wordt een kredietwaardigheidsonderzoek op persoon uitgevoerd, deze dient positief te zijn anders volgt afwijzing

** Aan de informatie en afbeeldingen in deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend **
Voor vragen neem contact op met Domica Amersfoort / amersfoort@domica.nl
1
36
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 15/12/2022
Verhuurd

Meerring , Eindhoven

€ 1295,00 p/m
Het gebouw ligt prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk en dichtbij alle voorzieningen. Alle appartementen zijn georiënteerd richting park Meerland, voorzien van royale balkons en een luxe afwerking.

Meerrijk is het multifunctionele centrum van Meerhoven. Naast het winkelcentrum zijn in het gebied diverse maatschappelijke voorzieningen zoals onderwijs, kinderdagopvang en gezondheidszorg gevestigd. Onder het centrum is een parkeergarage gelegen, bestaande uit zowel een openbaar gedeelte als privé-parkeerplaatsen.

Details
• Kamers: 2 slaapkamers
• Vloeren: voorzien van vloerverwarming
• Keuken: van alle gemakken voorzien
• Parking: inclusief 1 privé parkeerplaats in de parkeerkelder
• Berging: inclusief separate berging

Bijzonderheden
• Beschikbaar: per 01/04/2021
• Oplevering: Gestoffeerd
• Bouwjaar: 2020
• (excl. GWE, internet, tv + €35,- servicekosten)

The building is beautifully situated on the water, in the epicenter of the district and close to all amenities. All apartments are oriented towards Meerland park, equipped with spacious balconies and a luxurious finish.

Meerrijk is the multifunctional center of Meerhoven. In addition to the shopping center, various social facilities such as education, daycare and healthcare are located in the area. A parking garage is located under the center, consisting of both a public area and private parking spaces.

Details
Rooms: 2 bedrooms
Floors: with underfloor heating
Kitchen: fully equipped
Parking: including 1 private parking space in the basement
Storage room: including separate storage room

Particularities
• Available: from 01/04/2021
• Delivery: Soft furnished
• Year of construction: 2020
- excluding GWE, internet, TV + €35,- service costs)
2
100
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Meridiaan , Amersfoort

€ 1095,00 p/m
Net appartement aan de Meridiaan: turn-key, vlakbij bij de stad. De woonkamer is heerlijk ruim, er zijn twee slaapkamers, top badkamer, een aparte toiletruimte en twee balkons (oost en west). Het merendeel van de kozijnen is van kunststof en heeft isolatieglas; heerlijk wooncomfort.
Via de trap in de gemeenschappelijke hal kom je bij de voordeur van het appartement. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken, toiletruimte met fonteintje en beide slaapkamers te bereiken. In nagenoeg het hele appartement ligt een nette laminaatvloer en zijn de wanden gestukt. De keuken is net als de badkamer en toiletruimte in 2017 vernieuwd; daar kun je nog jaren mee vooruit. Beide slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde en de badkamer beschikt over de douche en wastafel. Het toilet is separaat. Er zijn twee balkons: aan de voorzijde op het oosten (ontbijten in de zon) en aan de achterzijde op het westen (borrelen en eten met middag- en avondzon).

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar per 1 dec 2022
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- De kale huur bedraagt € 1.095,-- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten, stoffering is € 1.150,--
- Eventueel geschikt voor woningdelers
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet
- Borg is twee maanden huur
- Gunstige ligging ten opzichte van het centrum, Meander Medisch Centrum en knooppunt Hoevelaken (A1/A28)
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
- Twee slaapkamers en twee balkons

Wilt u meer informatie over deze of andere huurwoningen in Amersfoort? Bel dan naar 033-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl.
2
70
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 925,00 p/m
Wow! Wat een prachtig afgewerkt (en gestoffeerd!) 3-kamer appartement met BALKON! Midden in het centrum. Het complex beschikt over een lift, fietsenberging en parkeren gaat op basis van een vergunning via de gemeente.

Indeling:
riante hal met de meterkast, toegang naar de lichte woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 22m2, de prachtige keuken is van alle gemakken voorzien, vaatwasser, koelkast, inductieplaat, combi-magnetron en afzuigkap zijn allemaal aanwezig. Aan de voorzijde van het complex heeft u de beschikking over een groot balkon met uitzicht over de gehele Hoofdstraat.

Vanuit de hal heeft u toegang naar de 2 slaapkamers van 16.9m2 en 7,5m2 en de badkamer. Deze nieuwe badkamer is voorzien van douche, wastafel met spiegel en toilet. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine met een wasmachineaansluiting.

Het gehele appartement is voorzien van een lichte pvc vloer en raamdecoratie.

Bijzonderheden:
- beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
- maandelijkse servicekosten bedragen € 150,00 per maand

Op deze woning is de Domica Huurservice van toepassing van € 9,95 per maand. Voor vragen kunt u hiernaar informeren bij onze medewerkers tijdens de bezichtiging.
2
64
Domica Apeldoorn +31 (0) 55 – 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Utrechtseweg , Arnhem

€ 750,00 p/m
Zelfstandige zolderetage te huur in een prachtige woning aan de Utrechtseweg te Arnhem voor een aantrekkelijke prijs.

Gelegen in Arnhem ligt deze fraaie en ruime woning aan de Utrechtseweg.

Utrechtseweg is gelegen in de buurt Klingelbeek. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Arnhem, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

In deze woning mogen wij een zolderetage aanbieden op de 2e verdieping van het pand. Je deelt de voordeur met de bewoners.

Op de eerste etage bevindt zich je eigen toilet.

Op de 2e etage bevinden zich een ruime overloop met keukenopstelling en mogelijkheid extra woonruimte, bijvoorbeeld eetkamer tafel o.i.d. Verder is hier de ruime woonkamer en de aparte slaapkamer.
Ook is hier de douche aanwezig.

De totale oppervlakte bedraagt circa 50 m2 en is als volgt verdeeld: overloop 21 m2 (7 x 3 meter) incl. keuken en de douche, de woonkamer van ruim 19 m2 (6 x 3,20) en slaapkamer van bijna 11 m2 (3,40 x 3,20).

Bijzonderheden:
De huurprijs van € 750,00 is inclusief g/w/e.
Geen ROKERS en geen huisdieren.
Voorkeur gaat uit naar een rustig persoon (starter op de arbeidsmarkt).
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2023
Verhuurd
In 2019 zijn door eigenaar 10 van deze ruim opgezette tweekamerappartementen en studio's gerealiseerd en verhuurd. Per 15 november 2022 komt er één van deze ruime woningen beschikbaar.
Ongeveer 46 m² woongenot, voorzien van een prachtige keuken en dito badkamer.
De woningen zijn geheel gestoffeerd.
De woning is gelegen op het Twekkelerveld, precies tussen het centrum en de Universiteit Twente.
Zeer gunstig dus!
De woning is voorzien van een ruime woonkamer en een keuken met een keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een oven.
De badkamer is fraai betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine. De ruime slaapkamer van 12 m² is voorzien van een groot dakraam dat op afstand te besturen is!

Kenmerken:
- beschikbaar per 15 november 2022 voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- huurprijs is € 760,00 en € 165,00 stofferingskosten
- Gas/water/elektra op eigen naam (eigen meters)
- internet/TV, gemeentelijke lasten en andere woonlasten voor eigen rekening
- aanvragen van huurtoeslag is mogelijk
- beschikbaar voor max. 2 personen als stel
- kandidaat huurder dient werkzaam te zijn en tenminste € 2100,00 bruto aan maandelijks inkomen bij één persoon of € 3000,00 bruto o.b.v. twee personen.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
1
46
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
STUDENT HOUSING

Leuke studio's gelegen aan de Woenselse Markt en de Kruisstraat. De kruisstraat heeft een groot aanbod aan winkels, restaurants en cafés. Het gebouw is op steenworp afstand van het Centraal Station, Strijp-S en de opleidingsinstituten TUe/ Fontys Hogescholen.

Het gebouw heeft 5 verdiepingen. Verder zijn er een gemeenschappelijke was- en droogruimte, fietsenstalling en gemeenschappelijk achterterrein beschikbaar voor gebruik door de huurders.

De studio’s zijn gestoffeerd en gemeubileerd en zijn voorzien van:
- Gordijnen, bureau met stoel en een kledingkast
- Keukenblok, keramische kookplaat met afzuigkap, magnetron en koelkast met vriesvak
- Badkamer met douche, wastafel, spiegel en een toilet
- Bed (120x200cm) met een matras, molton en 2 opberglades (1e /tm 4e verdieping) (Begane grond: geen bed, enkel een matras)
Sommige woningen hebben een entresol die bereikbaar is middels een trapje. De entresol kan bijvoorbeeld gebruikt worden als extra bergruimte of slaapruimte.

*Voorwaarden en extra kosten:
- Alleen beschikbaar voor studenten.
- De minimale huurperiode is 12 maanden.
- Elke kamer heeft toegang tot (LAN) internet connectie en digitale TV kanalen. Je moet een eigen router
aanschaffen om toegang te hebben tot een beveiligd signaal in je kamer.
- Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.

Naast de huurprijs moet de huurder de volgende vergoedingen betalen:
- Servicekosten | € 60,00 per maand
- Voorschot energiekosten | € 65,00 per maand
- Internet en TV | € 35,00 per maand
- Meubilering en stoffering | € 45,00 per maand (begane grond, geen bed, enkel een matras)
- Meubilering en stoffering | € 50,00 per maand (1e t/m 4e verdieping)

Eenmalig bij aanvang van de huurovereenkomst:
- Registratiekosten | € 50,00
- Waarborgsom | € 1.000,00
- Administratiekosten | € 75,00
- Profesionele eindschoonmaak | € 100,00
1
22
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Oude Deldenerweg , Enschede

€ 69000,00 p/m
Voor opdrachtgever mag Domica Enschede per direct appartementen aanbieden als passieve belegging op resort Bad Boekelo.
De appartementen kunnen als belegging worden aangekocht voor € 65.000,- k.k. en worden na aanschaf door opdrachtgever geëxploiteerd voor verhuur.
Het rendement op deze verhuur is 5% per jaar en wordt voor een periode van 5 jaren gegarandeerd. Daarna wordt het rendement herzien.
U wordt geheel eigenaar van het appartement/de appartementen maar vanwege de exploitatie is er geen mogelijkheid op eigen gebruik.

De voordelen zijn:
- geen grote investering in één object
- 100% eigenaar van het appartement
- gegarandeerd rendement
- uitstappen wanneer u dit wilt
- als belegger een ideale en instapklare belegging in box 3


Interesse? Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl We zullen dan een afspraak met eigenaar/opdrachtgever inplannen bij de woningen.
2
52
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Stadsring , Amersfoort

€ 380,00 p/m
Bent u op zoek naar een SEMI-ZELFSTANDIGE knusse studio in het centrum van Amersfoort?! Deze gezellige kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van een mooi karakteristiek jaren 30 pand, tevens het kantoor van Domica, en beschikt over een eigen keukenblokje. U deelt de badkamer met twee andere (vrouwelijke) huurders welke op dezelfde etage wonen. Voorkeur gaat uit naar een rustige vrouwelijke kandidate gezien de andere huursters en de gedeelde badkamer.

De kamer is zeer netjes en heeft een hoogslaper en een laminaatvloer. Door het hoge plafond heeft u veel lichtinval. In de badkamer staan een droger en wasmachine die gebruikt kunnen worden. Op de gang is er nog een grote inbouwkast die alleen voor deze kamer is. TV en snel internet zit bij de prijs in. Aan de achterzijde van het pand is de tuin waar gebruik van gemaakt kan worden en waar de fiets in de schuur gestald kan worden.

U woont hier aan de Stadsring en bent hierdoor binnen 1 minuut in het bruisende centrum van Amersfoort. De kamer bevindt zich echter aan de achterzijde waardoor u geen last heeft van de geluiden op de drukke Stadsring. Ook het station de uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Maximale bewoning door 1 persoon
- GEEN huisdieren toegestaan
- Gunning eigenaar
- Maximale huurperiode in eerste intantie van 12 maanden, met intentie te verlengen
- Voorschot g/w/e is €80,--, serv kosten 25,00 (incl snel internet) Totaalprijs is dan ook €485,-- inclusief
- 2 maanden borg
- ivm samenstelling woning en gedeelde badkamervoorkeur voor een jongedame

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.
15
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Sumatrastraat , Arnhem

€ 600,00 p/m
Zeer forse bedrijfsruimte te huur van bijna 100 m2 in het hippe Klarendal.

De ruimte is bereikbaar via de Sumatrastraat aan de achterzijde.

De bedrijfsruimte ligt op een afgesloten perceel waar voldoende manoeuvreerruimte is. Deze buitenruimte is circa 4 meter diep en 8 meter breed.

De ruimte zelf beschikt over 2 openslaande deuren.

De ruimte is zojuist opgeknapt, voorzien van nieuwe plafonds, nieuwe stoppenkast.

Feitelijk bestaat de ruimte uit 1 grote ruimte van 72m2 en twee kleinere van 14m2 en 12m2.

De ruimte is voor diverse doeleinden geschikt: opslag, klussen, auto's, etc. etc.
98
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Appartement met 1 slaapkamer te huur, per 1 oktober 2021

Wilhelminastraat te Waalwijk.

Nieuwbouwproject: Appartementen in voormalige huishoudschool gelegen in hartje centrum!

Algemeen:

De voormalige Huishoudschool is een begrip in het centrum van Waalwijk. Op loopafstand zijn werkelijk alle openbare gebouwen en winkels te bereiken. In totaal zijn er 43 prachtige nieuwbouwappartementen gerealiseerd.

Er is 1 slaapkamers aanwezig

Het appartement beschikt over een open keuken voorzien van een 4 pits kookplaat, afzuigkap koelkast met vriesvak.
De slaapkamer bevind zich op dezelfde verdieping als de huiskamer en badkamer.

Deze woning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.


Internet:

De wooneenheden hebben een eigen internetaansluiting, bewoners dienen wel zelf zorg te dragen voor internet en tv signaal.

Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex, hierop worden dus geen uitzonderingen gemaakt!


Bijzonderheden:

– Minimale huurperiode van 12 maanden
– Géén huisdieren toegestaan
– Nabij supermarkt , winkels, pinautomaat en centrum
– 1,5 maand waarborgsom
– Nabij uitvalswegen gelegen

Huurprijs excl: €625,00

Voorschot G/W/E: €110,00

Parkeerplaats: €99,00 (verplicht)

Servicekosten: €20,00

De huurprijs incl €854,00

Borg: €1281,00

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de incl huurprijs.
Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.
Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:
Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Email: tilburg@domica.nl/c.schollen@domica.nl
1
46
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Lichte en ruim appartement, dit jaar compleet nieuw opgeleverd, te huur op de bovenste verdieping (zolder) van een een kleinschalig appartementencomplex. In 2012 is het complex gerenoveerd zo zijn o.a. de gevels en daken geïsoleerd, alle beglazing is voorzien van dubbel glas en de kozijnen grotendeels voorzien van kunststof. In het woongedeelte met woon-en eetkamer zorgen de dakramen voor de nodige lichtinval en een prachtig vrij uitzicht over het wijkgroen/ bosgebied aan de voorzijde, terwijl de achterzijde vrij uitzicht biedt over de gemeenschappelijke tuin waar de bewoners van het complex gebruik van mogen maken.

Op korte afstand ligt het Euterpeplein met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook de gezellig binnenstad en de groene omgeving van Amersfoort met o.a. Park Randenbroek treft u op nog geen 5 minuten fietsafstand!

Indeling:
Gesloten, centrale entree met intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Zolderverdieping:
Te bereiken via de centrale trapopgang. Ruime voorzolder, waar een (slaap)kamer gerealiseerd is met dakvenster. Tevens een verrassende, royale en lichte (huis)kamer over de gehele lengte van het appartement uitgerust met 1 dakvensters en inmiddels 1 grote dakkapel aan de voorzijde (gerealiseerd), de badkamer is volledig nieuw met wastafel, douchcabine en wastafel, kitchenette en veel bergruimte.

Bijzonderheden met betrekking tot de woning:
- Verrassend ruime en lichte studio op 4e woonlaag
- Kale huur E. 825,00 serv.kosten E. 45,00 voorschot energie E. 105,00 totaal E. 1000,00
- Maximaal 24 maanden, 1 maand borg
- aanvang huur per 19 december, eerder in overleg.
- Gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming middels blokverwarming en elektrische verwarming op de zolderverdieping;
- Let op! In 2023/2024 wordt het pand energie neutraler gemaakt;
- Gelegen aan een straat met vrijwel alleen bestemmingsverkeer;
- Voldoende parkeergelegenheid rondom appartementencomplex;
- Gedeelde berging op de begane grond;
- GEEN lift aanwezig in het complex;
- Royale, gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van het complex;
- Gelegen op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Amersfoort;
- Gelegen in een groene omgeving nabij Park Randenbroek.

Alle rechten voorbehouden. Voor meer informatie neem contact op met Domica Amersfoort.
1
45
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 19/12/2022
Verhuurd

Biestraat , Gilze

€ 800,00 p/m
Per 1 september te huur 3 kamer appartement in Gilze.
Bezichtigingen zijn mogelijk vanaf laatste week augustus.

Eigenaar is op zoek naar 1 werkende persoon!

Sfeervol en instap klaar appartement.
Het appartement is deels gemeubileerd.
Het betreft een onzelfstandig appartement, gelegen op de bovenverdieping van een woonhuis.

Omschrijving:

Entree, hal met meterkast, bergkast, trap naar het appartement.

De afwerking van het appartement is fraai en comfortabel. De vloer in de slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van laminaat, de hal, keuken en badkamer hebben een mooie donkere tegelvloer.
De wanden zijn gestuukt en geschilderd.

De woonkamer is samen met de keuken circa 45m2 groot en prettig door de lichtinval van de grote ramen aan de voor en achterzijde.

De open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en heeft voldoende kastruimte en inbouwapparatuur.
Grote koelkast met vriesvak, afzuigkap, gaskookplaat.
In de keuken bevind zich een waterkoker en koffiezetapparaat.

Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en heeft een grote inloopkast.
Raam voorzien van zonsverduistering rolgordijn.

Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde, en is iets kleiner als kamer 1

De badkamer is luxe en heeft een wastafelmeubel, toilet, douche en ligbad.
In de kast op de gang bevind zich de wasmachine.


Bijzonderheden:
-Het appartement is prachtig afgewerkt en dus instap klaar
-Parkeren kan op eigen terrein.
-Geen huurtoeslag mogelijkheid
-Inschrijving is mogelijk
-De eigenaar heeft de voorkeur voor 1 werkende persoon.
-Geen huisdieren!
-Borg 1 maandhuur

Huurprijs: €1000,00

Inclusief g/w/e gemeentelijke belastingen, internet, tv

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs.
Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.
Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:
Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Email: tilburg@domica.nl/c.schollen@domica.nl
2
100
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Klarendalseweg , Arnhem

€ 1075,00 p/m
Gelegen op zeer gewilde locatie in de nabijheid van diverse parken, winkels en gezellige horeca wordt u deze goed onderhouden benedenwoning met zeer ruime tuin aangeboden.
Binnen enkele minuten fietsen bent u in het centrum van Arnhem. Diverse openbaar vervoer aansluitingen bevinden zich tevens in de directe omgeving en de op- en afritten van meerdere uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

De woning is in 2020 volledig gerenoveerd opgeleverd met een nieuwe keuken en nieuwe badkamer.

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer meet circa 41m2 (7,70 x 5,30).

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde en badkamer aan de achterzijde. Verder heeft u toegang tot het ruime souterrain aan de voorzijde van de woning. Het souterrain kan prima dienst doen als extra (studeer)kamer. Het souterrain meet 16,4 m2 (3,10 x 5,30).

De slaapkamer meet 11,2 m2 (3.40 x 3,30) en geeft toegang tot de ruime tuin maar liefst 44m2 (8,30 x 5,30).
De badkamer welke ook volledig wordt vernieuwd meet circa 7m2.

De totale woonoppervlakte bedraagt circa 76m2.

Bijzonderheden:
Woning is volledig geschilderd en voorzien van nieuwe keuken en badkamer.
Indicatie g/w/e bedraagt € 125,00 per maand.
Geweldige locatie.
Grote tuin voorzien van schuur en fietsenstalling.

Locatie
Het Modekwartier in Klarendal is dé plek waar het gebeurt in Arnhem. Het is een wijk vol met ateliers en boetieks van ontwerpers, modemensen, kunstenaars en andere zelfstandig ondernemers. Ook de horeca is goed vertegenwoordigd in de wijk. Er is een klein winkelcentrum met onder meer een Albert Heijn in de straat. Je woont hier op 5 fietsminuten van de binnenstad. Het NS Station Velperpoort ligt op loopafstand en de A12 en A50 zijn snel te bereiken. Ook bos en park zijn dichtbij: enkele minuten fietsen en je staat midden in het groen.
1
76
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 19/12/2022
Sfeervol tweekamer-appartement (type maisonnette), gelegen aan een van de mooiste straten in het centrum van 's-Hertogenbosch.

Begane grond:

Centrale entree met postbussen en bellentableau/videofoon-installatie; trapopgang naar het appartement. Hier bevindt zich tevens de meterkast.

Eerste Verdieping:

Entree/ hal, toilet met fonteintje; toegang tot de living van ca. 28m2 met hoogglans keukenmeubel voorzien van keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en vaatwasser; houten spiltrap naar de slaapverdieping.

Tweede verdieping:

Overloop met aansluiting voor de wasmachine, toegang tot de ruime slaapkamer van ca. 18m2, badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
64
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Eikenstraat , Nieuwkuijk

€ 1350,00 p/m
Twee-onder-1-kapwoning in Nieuwkuijk!

Ruime 2 onder 1 kap woning op een rustige locatie dichtbij 's-Hertogenbosch gelegen.
Indeling: Hal met toilet en een trapkast.
Woonkamer van 30 m2 met een semi open keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast, gasfornuis met oven.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig van 6m2, 12m2 en 8m2.
De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en een tweede toilet.

De tweede verdieping is een ruime zolder met een wasmachineaansluiting.
Deze woning heeft een carport en heeft een mooie tuin.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
3
110
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 19/12/2022

Keizersgracht , Amsterdam

€ 840,00 p/m
Location:
Very nice small apartment in the historical centre of Amsterdam.
On the corner of the 9 streets, with many nice coffee bars, restaurants and boutiques.

Layout:
The studio is about 35 m² and located. At the right the small living with a great view over the canal.
Furnished with a couch and a bed. In the hall is the renovated bathroom with shower and toilet.
At the backside is the kitchen with dining table.

Details:
- rent exclusded gas, water & electricity, furnishment: monthly amount of € 155,00
- available directly
- € 1500,00 deposit
- One single expat
- No pets or smoking allowed
1
35
Domica Amsterdam amsterdam@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Boothstraat , Utrecht

€ 150,00 p/m
TE HUUR MEERDERE PARKEERPLAATSEN IN EEN AFGESLOTEN PARKEERGARAGE AAN DE BOOTHSTRAAT TE UTRECHT.

Ruime parkeerplaats te huur in een afgesloten parkeergarage aan de Boothstraat in het centrum van Utrecht. De ingang van de garage is gelegen aan de Boothstraat en u bevindt zich om de hoek van het Jans Kerkhof. De roldeur is vanuit de auto te openen met een bijgeleverde afstandsbediening. Zeer geschikt voor particulieren of bedrijven.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per direct/ in overleg;
-meerdere parkeerplaatsen;
-huurprijs bedraagt € 150,- ex BTW per maand;
-huurperiode in overleg.
8
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct