Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

Hoge Rijndijk , Leiden

€ 1395,00 p/m
Heerlijk lichte maisonette te huur op de Hoge Rijndijk.

● Samenvatting:
- Gestoffeerde oplevering
- 2 slaapkamers
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Privé terras
- Huurprijs €1.595,-
- Huurprijs inclusief voorschot nutsvoorzieningen (gas/water/elektra)
- Borg één maand huur
- Beschikbaar per 18 mei aanstaande.
- Huurovereenkomst voor een bepaalde tijd van (maximaal) twee jaar
- VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Xyn08Je1YTI

● Advertentietekst:
Op loopafstand van het centrum vind je deze ruime dubbele bovenwoning. De woning is gelegen aan het begin van de Hoge Rijndijk. Vlakbij de Hogewoerd, het Levendaal en het Plantsoen waar u heerlijk in het park kunt ontspannen. Het is ca. 10 minuten wandelen naar het centrum maar met de fiets bent u er binnen 5 minuten. Tevens stopt er een bus voor de deur welke u naar het centrum of Centraal Station brengt. Deze rijdt tevens verder richting Leiderdorp en o.a. Zoeterwoude.
De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op het Levendaal. U vindt in deze omgeving tevens andere leuke winkels zoals de bloemist en boetiekjes maar ook restaurants en café’s.

Indeling
Entree op de begane grond welke gedeeld is met de bewoner van deze verdieping.
Trap naar eerste verdieping, deur welke afgesloten kan worden. Entree in hal.
Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, de ruime woonkamer en een trap naar de 2e etage.

Toegang tot ruime lichte woonkamer welke is voorzien van een balkon aan de voorzijde en een ruim dakterras aan de achterzijde. De schuifdeuren geven een zeer ruimtelijk gevoel. Het dakterras aan de achterzijde is heerlijk rustig en in het groen gelegen. De woonkamer is v.v. een prachtige laminaatvloer en een strakke keuken. De keuken is v.v. combimagnetron, gaskookplaat, koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer vindt u tevens op deze eerste etage welke is v.v. een douchehoek, wastafelmeubel en toilet.

Trap naar de 2e etage waar de twee slaapkamers gesitueerd zijn. De slaapkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim. De slaapkamer aan de achterzijde heeft inbouwkasten en een keukentje waar tevens de wasmachine gesitueerd is.
2
91
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 18/05/2022

Middelstegracht , Leiden

€ 1591,00 p/m
Luxe nieuwbouw maisonnette mét veel karakter, hartje centrum!

● Samenvatting:
- Dubbele bovenwoning (maisonnette)
- Ca. 60M²
- 2 slaapkamers
- Gelegen op de 2e en 3e etage
- Huurprijs €1.691 inclusief voorschot energie, servicekosten, stoffering, onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimten. (kale huurprijs €1496).
- Borg bedraagt twee maanden huur.
- Beschikbaar per 1 juli 2022
- Parkeervergunning niet mogelijk
- Geschikt voor delers

● Advertentietekst:
Hier wil je wonen! Tussen de Middelste- en Uiterstegracht is in 2020 een fantastisch project gerealiseerd met vijf hofjeswoningen en acht appartementen. In deze advertentie bieden we een van de grootste appartementen aan!

Om de hoek bij de Hooigracht, de Albert Heijn, nabij openbaar vervoer en op korte afstand van de markt, het centraal station en diverse gezellige cafés en restaurants bevindt je je hier op toplocatie.
Uitvalswegen als de A44 en A4 zijn te bereiken binnen tien minuten en vanuit daar bereik je Schiphol en Den Haag in 20 minuten, Amsterdam in 25 minuten, en Utrecht in 30 minuten.

Het appartement is gelegen aan de Middelstegracht. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, is voorzien van een prachtige keuken, uiteraard voorzien van alle gemakken waaronder vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en oven. Daarnaast is het appartement ook voorzien van wasmachine en droger en met o.a. verlichting in de vorm van spots en plafonnieres, raambekleding en laminaatvloer.
De appartementen hebben tussenmeters voor de aansluiting van de nutsvoorzieningen. Het gehele (gasloze) project is energieneutraal dus de energierekening zal bijzonder laag zijn bij een normaal verbruik!

Via de trap bereik je de tweede etage waar de voordeur van het appartement zich bevindt. Entree in de hal, welke toegang biedt tot de 1e slaapkamer, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is uitgerust met een fantastische keuken met kookeiland!
De tweede slaapkamer is gesitueerd op de bovenste etage.

● ENGLISH:
A fantastic project with five courtyard houses and eight apartments was realized in 2020 between the Middelste- and Uiterstegracht. In this advertisement we offer one of the largest apartments!

Around the corner from the Hooigracht, the Albert Heijn, near public transport and a short distance from the market, the central station and various cozy cafes and restaurants, you are in a prime location.
Highways such as the A44 and A4 can be reached within ten minutes and from there you can reach Schiphol and The Hague in 20 minutes, Amsterdam in 25 minutes, and Utrecht in 30 minutes.

The apartment is located on the Middelstegracht. The apartment is unfurnished and has a beautiful kitchen, of course equipped with all amenities including dishwasher, fridge-freezer, induction hob and oven. In addition, the apartment is also equipped with a washing machine and dryer and with lighting in the form of spotlights and ceiling lights, window coverings and laminate flooring.
The apartments have intermediate meters for the connection of the utilities. The entire (gasless) project is energy neutral, so the energy bill will be very low with normal consumption!

On the 2nd floor we reach the entrance of the door, with access into the hallway. The hallway leads to the 1st bedroom, the bathroom and the livingroom, situated on the frontside. The livingroom is equipped with a fantastic kitchen(island).
The 2nd bedroom is situated on the top floor.
2
60
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2022

Tollensstraat , Leiden

€ 565,00 p/m
*BEZICHTIGINGSMOMENT VOL*
Zelfstandig studio/appartementje beschikbaar op loopafstand van het centrum!

● Samenvatting:
- Appartementje met eigen faciliteiten (badkamer en kitchenette)
- Separate slaapkamer
- Ca. 18m²
- Privé buitenplaatsje
- Gemeenschappelijk gebruik van wasmachine/droger
- Gemeenschappelijke entree met drie anderen
- Beschikbaar per 1 juni 2022
- Geschikt voor één persoon
- Huurprijs €625,- inclusief nutsvoorzieningen en servicekosten
- Borg €625,-

● Advertentietekst:
Gelegen in de gezellige Tollensstraat, om de hoek van de Da Costastraat en de Haagweg vinden we deze leuke tussenwoning waar vier zelfstandige units gerealiseerd zijn. Het ruimste appartement, gelegen op de begane grond aan de achterzijde, komt per 1 juni aanstaande beschikbaar.
Via de gemeenschappelijke entree bereiken we hal waar de wasmachine en droger gesitueerd zijn in de trapkast, welke voor gemeenschappelijk gebruik zijn met de drie andere bewoners.
Het appartementje is gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is ca. 8m² groot en voorzien van een kitchenette welke is uitgerust met een koelkastje, 2-pits elektrische kookplaat en wasbak. De woonkamer biedt toegang tot het privé buitenplaatsje d.m.v. openslaande deuren.
De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.
De slaapkamer biedt precies genoeg ruimte voor een bed en een kast.

● ENGLISH:
Located in the cozy Tollensstraat, around the corner from Da Costastraat and Haagweg, we find this nice house where four independent units have been realized. The most spacious apartment, located on the ground floor at the rear, will be available from June 1st.
Through the communal entrance we reach the hall where the washing machine and dryer are situated in the stair cupboard, which are for common use with the three other residents.
The apartment is located at the rear of the house. The living room is approximately 8m² in size and equipped with a kitchenette which is equipped with a fridge, 2-burner electric hob and sink. The living room provides access to the private outdoor area by patio doors.
The bathroom has a toilet, sink and shower.
The bedroom offers just enough space for a bed and a closet.
1
18
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/06/2022

Hoge Rijndijk , Leiden

€ 300,00 p/m
Op zoek naar een leuke kamer nabij het centrum van Leiden?

● Samenvatting:
- Gestoffeerde oplevering
- Privé balkon
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Huurprijs €340,- inclusief
- Borg twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.

● Advertentietekst:
Dit is je kans! Per 1 julibeschikbaar!

Deze kamer is 8m2 en beschikt een eigen kitchenette met koelkast, kookplaat en afzuigkap. Tevens heeft het een balkonnetje en zal het gedeeltelijk gemeubileerd opgeleverd worden met o.a. een hoogslaper.
Er zijn twee badkamers en twee toilet die worden gedeeld met totaal 6 personen. Deze ruimtes worden 1 keer per week schoongemaakt.

De borg bedraagt twee maanden huur.
1
8
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/07/2022

Van der Werfstraat , Leiden

€ 1200,00 p/m
Een heerlijk rustig gelegen -nieuw- appartement, in het hart van Leiden!

● Samenvatting:
- NIEUW! Compleet geverfd, nieuwe vloeren en nieuwe apparatuur.
- Gestoffeerde oplevering
- 1 slaapkamer
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Huurprijs €1.295,- inclusief voorschot
- Aparte meters (huurprijs inclusief voorschot nutsvoorzieningen)
- Borg twee maanden huur
- Eenmalige kosten
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.

● Advertentietekst:

Dit nieuwe, compleet gerenoveerde, appartementen vinden we precies tussen de Van der Werfstraat en de Haarlemmerstraat, de winkelstraat.
Je bevindt je in het hart van Leiden, tussen de winkels, restaurants, café's, markt en natuurlijk op loop- of fietsafstand van het centraal station.

Het appartement is gelegen op de eerste etage, welke vanuit binnen via de gemeenschappelijke entree toegankelijk zijn.
De woonkamer, keuken, en de badkamer bevinden zich op één woonlaag.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, met een prachtige vloer, nieuwe keuken, badkamer, raambekleding en verlichting.
De huurprijs bedraagt €1.295,- inclusief servicekosten, en een voorschot voor gas, water en elektra.
De borg bedraagt twee maanden huur.
1
49
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2022

Hooigracht , Leiden

€ 1300,00 p/m
Fantastisch gemeubileerd appartment gelegen in een monumentaal pand.

● Samenvatting:
- Gemeubileerde oplevering
- 1slaapkamer
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Huurprijs €1.380,- exclusief
- Aparte meters (huurprijs exclusief nutsvoorzieningen)
- Borg twee maanden huur
- Eenmalige kosten
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.

● Advertentietekst:

Gelegen in het centrum van Leiden, nabij diverse supermarkten, het openbaar vervoer en het bruisende leven van Leiden vind je deze woning.

Via de gemeenschappelijke entree, een prachtige monumentale toegang, sta je in de hal waar de meterkasten zich bevinden.
Het appartement bevindt zich op de eerste etage.

Binnenkomst in ruime woonkamer waar alle faciliteiten aan grenzen. De keuken is voorzien van vaatwasser, koel-vriescombinatie, gaskookplaat en afzuigkap.
De woonkamer is gekenmerkt met de oude karakteristieke details, een heerlijke knusse woonkamer welke zicht heeft op de Hooigracht. Vanuit de woonkamer bereik je de slaapkamer en de badkamer welke is voorzien van douche-bad, toilet en wastafel.
De wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken.

Er is een grote gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van het pand.
Het appartment wordt gemeubileerd opgeleverd, niet alle meubilering blijft aanwezig zoals op de foto's.

De woning is beschikbaar per 1 juli a.s.
De huurprijs bedraagt €1.380,00,- inclusief servicekosten, exclusief nutsvoorzieningen.
De borg bedraagt twee maanden huur.
Er worden eenmalige schoonmaakkosten in rekening gebracht door de verhuurder.
1
58
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2022
Verhuurd

Rapenburg , Leiden

€ 900,00 p/m
Prachtige studio gelegen in een monumentaal pand, hartje centrum.

● Samenvatting:
- NIEUW! Compleet geverfd, nieuwe vloeren en nieuwe apparatuur.
- Gemeubileerde oplevering
- 1 ruimte (studio)
- 1 badkamer met douche
- Gemeenschappelijke keuken
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Huurprijs €975,- inclusief servicekosten en een voorschot voor nutsvoorzieningen
- Borg twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 mei aanstaande.

● Advertentietekst:

Gelegen in het centrum van Leiden, nabij diverse supermarkten, het openbaar vervoer en het bruisende leven van Leiden vind je deze woning. Via de gemeenschappelijke entree, een prachtige monumentale toegang, kom je het pand binnen.

Alle kamers zijn volledig gemeubileerd, en voorzien van een eigen badkamer (toilet, douche, wastafel). Beddenmaat is 140 x 200 cm. Dekbed en kussen zijn aanwezig. Bed- en badlinnen door huurder zelf te regelen. Keuken/woonkamer: iedere huurder mag gebruik maken van de grote, gemeenschappelijke professionele keuken/eetkamer. Individuele (koelkast)bergruimte en een vriesvak zijn voor iedere huurder beschikbaar. Er is een wasruimte aanwezig. Directe toegang tot een zeer grote fraaie tuin. Fietsenberging in de tuin (met achteringang) aanwezig.

Huurprijs van €975,- is inclusief : lokale belastingen, onderhoud/reparaties inclusief een voorschot internet, elektra (warm) water.

Bezichtigen? Neem direct contact op via leiden@domica.nl of bel 071-8200378

De woning is beschikbaar per 1 mei aanstaande.
De borg bedraagt twee maanden huur.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afbeeldingen of afgebeelde illustraties en artists-impressions. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
1
21
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Haarlemmerstraat , Leiden

€ 900,00 p/m
Heerlijk 2-kamer appartement op toplocatie mét buitenplaatsje te huur!

● Samenvatting:
- 2-kamerappartement
- Zonnig buitenplaatsje aanwezig
- Gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droger aanwezig
- Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig
- Gestoffeerde oplevering
- Beschikbaar per direct
- Beschikbaar voor maximaal 1 werkend persoon
- Huurprijs €990,- inclusief gas, water, elektra, tv en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen/heffingen.
- Borg één maand huur

● Advertentietekst:
In het hart van Leiden vinden we dit leuke appartementje, gelegen op de tweede etage. Op loopafstand van alle gezellige winkels, café's en restaurants en fietsafstand van het centraal station.

Via de gemeenschappelijke entree, waar op de begane grond de fietsenberging is gesitueerd, bereiken we via de trap de eerste etage. Op deze verdieping bevindt zich de gemeenschappelijke wasruimte voor het complex. De trap leidt naar de tweede etage waar de voordeur van de woning gesitueerd is.
Entree in de ruime en lichte woonkamer. De grote raampartijen zijn voorzien van dubbelglas en raambekleding.
De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van inbouwkasten. De keuken is tevens gesitueerd aan de achterzijde en is voorzien van kookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie en magnetron. Vanuit de keuken bereik je de badkamer welke is voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet.
De kers op de taart is vervolgens het heerlijke zonnige buitenplaatsje. Waar je even heerlijk kan ontkomen aan de gezellige drukte van de stad.

● ENGLISH:
In the heart of Leiden we find this nice apartment, located on the second floor. Within walking distance of all cozy shops, cafes and restaurants and cycling distance from the central station.

Via the communal entrance, where the bicycle shed is located on the ground floor, we reach the first floor via the stairs. The communal laundry room for the complex is located on this floor. The stairs lead to the second floor where the front door of the house is located.
Entrance into the spacious and bright living room. The large windows have double glazing and window coverings.
The bedroom is located at the rear and has fitted wardrobes. The kitchen is also located at the rear and is equipped with a hob, dishwasher, fridge-freezer and microwave. From the kitchen you reach the bathroom which is equipped with a corner shower, sink and toilet.
The icing on the cake is the lovely sunny outdoor area. Where you can escape the bustle of the city for a while.
1
50
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Druckerstraat , Leiden

€ 600,00 p/m
SHORT STAY AVAILABLE FOR INTERNATIONAL STUDENTS!

Fantastic studio located in a monumental building, right in the centre.

● Summary:
- Unfurnished delivery
- Toilets and showers shared with 3 other rooms
- Kitchen with several appliances
- Rental price €645,- including an advanced payment for utilities
- Deposit two months' rent
- One-time costs
- Available from the 1st of June.

● Advertisement text:

Spacious and bright room for rent!

Right in the centre on a quiet street, with restaurants and shops within walking distance, you will find this room at the Druckerstraat.

Layout: The room is located on the ground floor. Entering room in the living area, thanks to the high ceiling this room feels spacious.

In the hallway, each room has its own kitchenette with space for a refrigerator.
You cook in your own room.

Toilets and showers are shared with 3 other rooms.

The house is available from June 1st.
The deposit is two months rent.
One-time contract and cleaning costs will be charged by the landlord.
1
16
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/06/2022
Verhuurd

Haarlemmerstraat , Leiden

€ 1195,00 p/m
BEZICHTIGING RONDE IS VOL!

Appartement op top locatie!

● Samenvatting:
- Gestoffeerde oplevering
- 1 slaapkamer
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Huurprijs €1.295,- inclusief een voorschot voor gas, water en elektra
- Borg twee maanden huur
- Eenmalige kosten
- Beschikbaar per 5 mei aanstaande.

● Advertentietekst:
Gelegen in dé winkelstraat van Leiden, met diverse winkels, café's, restaurants en supermarkten om de hoek.
Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het pand waardoor er geen sprake is van geluidsoverlast.
Als kers op de taart is er, aangrenzend aan de slaapkamer, een heerlijk zonnig privé terras.

Binnenkomst in de hal waar zich het separate toilet bevindt.
Via de hal entree in de lichte, ruime woonkamer met open keuken voorzien van koelkast, 4 pits gaskookplaat en wasbak.
De woonkamer heeft uitzicht op het privé terras.
Toegang tot slaapkamer met badkamer "en suite" voorzien van douche en wastafel.
De slaapkamer biedt toegang tot het terras waar het zomers heerlijk vertoeven is.

De huurprijs van €1.295,- is inclusief een voorschot voor gas, water en licht.
De borg bedraagt twee maanden huur.
De woning is zojuist compleet gerenoveerd en dus voorzien van een nieuwe vloer, badkamer, keuken en wandafwerking!
1
77
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hoge Rijndijk , Leiden

€ 700,00 p/m
BEZICHTIGINGSRONDE ZIT VOL!

Ruime kamer met eigen voorzieningen beschikbaar!

● Samenvatting:
- Gemeubileerd oplevering
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse apparatuur
- Huurprijs €747,- inclusief
- Borg twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.


Beschikbaar per 1 juli!

Op loopafstand van het centrum is deze leuke ruime kamer beschikbaar.
De bus stopt voor de deur en ook uitvalswegen als A4 zijn goed te bereiken. 15 minuten fietsen naar het Centraal station of nog geen 10 minuten fietsen naar station Lammenschans.

Indeling:
Gezamelijke entree, trap naar tweede verdieping.
Toegang tot kamer aan de voorzijde, open ruimte met mooie schouw. De kamer is voorzien van een keukenblokje v.v. elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Je beschikt over je eigen badkamer met douche en wastafel.

De huurprijs is inclusief g/w/e/internet/meubilering. Huurtoeslag niet mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op via leiden@domica.nl of 071-8200378
22
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/07/2022

Van der Werfstraat , Leiden

€ 1240,00 p/m
Appartement beschikbaar op top locatie!

● Samenvatting:
- Gestoffeerde oplevering
- 1 slaapkamer
- 1 badkamer met douche
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Aparte meters (huurprijs inclusief een voorschot nutsvoorzieningen)
- Borg twee maanden huur
- Eenmalige kosten
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.
- Appartement rustig gelegen tussen de Van der Werfstraat/Haarlemmerstraat
- Huurprijs € 1.340,00 inclusief €82,50 voorschot nutsvoorzieningen, exclusief tv/internet

● Advertentietekst:
Gelegen midden in het centrum, aan de leuke Van der Werfstraat, vind je dit appartement op de 1e etage.
Toegang via zowel Haarlemmerstraat en Van der Werfstraat.
Via een gemeenschappelijke entree bereik je de trap welke je naar de 1e etage brengt. Op de begane grond (aan de v/d Werfstraat kant) is de gemeenschappelijke fietsenberging te vinden.

Indeling:
Entree in hal met toegang tot separaat toilet. In de hal bevind zich de toegang tot de badkamer welke voorzien is van aparte douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Door naar rechts waar zich de keuken bevindt welke voorzien is van diverse apparaten met o.a. koel/vries combinatie, 4-pits kookplaat en wasemkap.
Hier aansluitend bevindt zich een kleine opbergruimte welke ook gebruikt kan worden als bijv. washok. Door de keuken gaan we richting de woonkamer welke beschikt over klapdeuren en volledig geopend kunnen worden. Vanuit hier kan je terecht bij de gezamenlijke doorgang.

Terug door de hal vind je ook toegang tot de ruime slaapkamer welke tevens uitkijkt op het terras/gezamenlijke doorgang.

Er worden eenmalige contract- en schoonmaakkosten door de verhuurder in rekening gebracht.
1
60
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2022
Top appartement te huur in hartje centrum!

● Samenvatting:
- Gemeubileerdeoplevering
- 1 slaapkamer
- 1 badkamer met douche en bad
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Privé dakterras
- Huurprijs €1.375,- unclusief een voorschot
- Borg één maand huur
- Eenmalige kosten
- Beschikbaar per 1 juli aanstaande.

● Advertentietekst:
Op de hoek van de Breestraat en Pieterskerk-Choorsteeg bevindt zich dit top appartement van ca. 56m². Het appartement ligt tegenover het stadhuis, om de hoek bij de Pieterskerk en te midden van gezellige restaurants en winkels. De bus stopt voor de deur, fietsafstand naar het station is vijf minuten.

Ruime, lichte woonkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht op de Breestraat door de Maarsmansteeg. Het appartement heeft een grote badkamer met ligbad, apart toilet, luxe keuken en buitenzitje op het dak.

Het appartement is geheel gemeubileerd!

Huurprijs is 1.375,00 inclusief servicekosten, elektra en water.
Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Doe die via email leiden@domica.nl of bel ons via 0031(0)71 - 820 03 78
1
56
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2022
Verhuurd

Gerecht , Leiden

€ 800,00 p/m
!BEZICHTIGINGSRONDE ZIT VOL!

Geweldige studio op een TOP locatie!

● Samenvatting:
- Privé badkamer
- Privé kitchenette (uitgerust met waterkoker, koelkast en magnetron)
- Gemeubileerd (o.a. inbouwbed met heel veel opbergruimte, dekbed en kussens, bureau met stoel, relax stoel, kleerhangers in de kast, spiegel, lampen en raambekleding)
- Eén ruimte voor wonen en slapen, zogenoemde studio
- Gebruik van algemene ruimten
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Huurprijs €850,- inclusief
- Borg twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 juni aanstaande.

● Advertentietekst:
Deze studio is gelegen op de begane grond aan de achterzijde, en heeft een klein eigen tuintje, welke aan de gemeenschappelijke tuin grenst! Dit in combinatie met de openslaande deuren maakt deze studio's tot een van de leukste!

Het pand bestaat uit 4 woonlagen met in totaal 18 units. Het heeft een grote gemeenschappelijke tuin, een fietsenstalling en een grote luxe uitgevoerde gemeenschappelijke woonkeuken. Dit laatste is voornamelijk in de huidige tijd een aanwinst. Naast dat iedere unit een eigen badkamer en kitchenette heeft, kan er dus ook gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke faciliteiten. Even samen koken, samen de dag opstarten of samen de dag afsluiten.

Via de prachtige gezamenlijke entree bereik je de hal met de postbussen. Aan weerszijden van de hal zijn studio’s gesitueerd. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de gemeenschappelijke keuken en de tuin met fietsenstalling en achterom. Via de trap bereiken we de volgende etages.

UNIT 5:
Studio, 21,9 m²
Ligging: begane grond, achterzijde tuin
Uitzicht: op de tuin/heg
Huurprijs inclusief: €850,-

De inclusieve huurprijs is gebaseerd op een kale huurprijs plus servicekosten.
De servicekosten omvatten o.a. het voorschot op gas, water, elektra, internet gebruik, belastingen en heffingen, de stoffering/meubilering, divers onderhoud en schoonmaak van de algemene ruimten.
1
22
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/06/2022

Roomburgerlaan , Leiden

€ 600,00 p/m
Ruime kamer met privé balkon en eigen keuken beschikbaar in de gezellige Rijndijkbuurt!

● Samenvatting:
- Ruime kamer met eigen keuken en balkon
- Semi-gemeubileerde oplevering inclusief hoogslaper, tafel met stoelen, kast en keukenfaciliteiten.
- Beschikbaar per 1 juni
- Huurprijs €690 inclusief servicekosten/nutsvoorzieningen
- Borg bedraagt twee maanden huur
- Geschikt voor één persoon

● Advertentietekst :
Deze mooie, ruime kamer bevindt zich op de Roomburgerlaan, op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum. De grote ramen maken de kamer zeer licht, daarnaast is er ook toegang tot het privé balkon. De kamer is gesitueerd op de 1e verdieping aan de achterzijde en beschikt over een eigen keuken met koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.

De badkamer op de verdieping heeft een douche en apart toilet en wordt gedeeld met slechts 1 persoon.
Er zijn in het huis totaal vier kamers (vier bewoners) en twee badkamers aanwezig. De wasmachine is voor gemeenschappelijk gebruik.


● ENGLISH:
Spacious semi-furnished room with private kitchen for rent!

This beautiful, spacious room is located on the Roomburgerlaan, only 5 minutes by bike from the center. The large windows make the room very light, and there is also access to the private balcony. The room is located on the 1st floor at the rear and has its own kitchen with refrigerator, electric hob and extractor.

The bathroom on this floor has a shower and separate toilet and is shared with only 1 person.
The house has a total of four rooms (four residents) and two bathrooms. The washing machine is for common use.
1
19
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/06/2022
Verhuurd

Rijn en Schiekade , Leiden

€ 1420,00 p/m
BEZICHTIGING RONDE IS VOL!

Heerlijke 3-kamer woning met tuin en fantastisch uitzicht te huur!

● Samenvatting:
- Eengezinswoning gelegen aan de Rijn en Schiekade, tegenover 't Kasteeltje. (https://nl.wikipedia.org/wiki/%27t_Kasteeltje)
- Loopafstand van het centrum
- Rustige straat
- Parkeren kan voor de deur middels vergunning
- 2 slaapkamers
- Gestoffeerde oplevering
- Voor- en zonnige achtertuin
- Berging
- Beschikbaar per 1 juli 2022
- Huurprijs €1.420,- exclusief nutsvoorzieningen
- Borg bedraagt één maand huur

● Advertentietekst:
Op het randje van het centrum aan de Rijn en Schiekade bevindt zich dit goed onderhouden woonhuis met tuin.
Leiden centraal station en het centrum met winkelstraten en cafés en restaurants op wandel- en fietsafstand.

Binnenkomst in de hal, vanwaar de deur leidt naar de ruime, lichte woonkamer met eetgedeelte.
Naast de woonkamer is de keuken gelegen voorzien van 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en oven.
Via de keuken toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en luxe douche. Ook biedt de keuken toegang tot de tuin gelegen op zuid- westen met berging.

Hal bij binnenkomst biedt tevens toegang tot de eerste etage, waar de twee slaapkamers zijn gelegen.
Eén aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het water en het kasteeltje aan de Rijn en Schiekade/Jan van Goyenkade. De tweede kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze kamer kijkt uit over de tuin.

De woning wordt zowel van binnen als van buiten volledig geschilderd en zal per 1 juli weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe huurder.

Is je interesse gewekt?
Wacht dan niet langer en bel of mail voor het maken van een afspraak!

● ENGLISH:
This well-maintained house with garden is located on the edge of the city center and on the Rijn en Schiekade.
Leiden central station and the center with shopping streets and cafes and restaurants are within walking and cycling distance.

Entering the hall, from where the door leads to the spacious, bright living room with dining area.
Next to the living room is the kitchen with 4 burner gas hob, fridge, freezer and oven.
Through the kitchen access to the bathroom with toilet, sink and luxury shower. The kitchen also provides access to the south-west facing garden with storage room.

Entrance hall also provides access to the first floor, where the two bedrooms are located.
One at the front with a beautiful view over the water and the castle on the Rhine and Schiekade/Jan van Goyenkade. The second room is located at the rear of the house, this room overlooks the garden.

The house will be fully painted both inside and out and will be completely ready for a new tenant as of 1st of July.
2
75
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/07/2022

Oxfordlaan , Leiden

€ 750,00 p/m
!BEZICHTIGINGSRONDE ZIT VOL!

Fully furnished and complete studio available!

● Samenvatting:
- Zelfstandige studio
- Gemeubileerde oplevering
- Hospitaovereenkomst (9 maanden)
- Beschikbaar per mei 2022
- Huurprijs €790,- all in.
- Geschikt voor maximaal 1 persoon (rustige bewoner)
- Borg 1 maand huur
- Parkeren is gratis
- Op slechts 7 minuten fietsafstand van Leiden centrum

Rustig gelegen op het Waardeiland vind je deze studio welke gesitueerd is aan de voorzijde van een eengezinswoning. Er is een privé ingang, de studio is volledig zelfstandig. Het is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafelcombinatie. Ook is er een kitchenette voorzien van de nodige apparatuur. De studio zelf is ingericht met een slaapbank, televisie, haard, en kast. Ook is er een koffiezetapparaat en is de keuken volledig ingericht met servies.
De studio heeft een schuifpui en een privé voortuin van ca. 7m² met zitje!

--------

Quietly located on the Waardeiland you will find this studio which is situated at the front of a single-family home. There is a private entrance, the studio is completely independent. It has a bathroom with a shower, toilet and sink combination. There is also a kitchenette with the necessary equipment. The studio itself is furnished with a sofa bed, television, fireplace, and cupboard. There is also a coffee maker and the kitchen is fully equipped with crockery.
The studio has a sliding door and a private front garden with seating!
0
18
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hoefstraat , Leiden

€ 1560,00 p/m
Hartje centrum gelegen tussenwoning met dakterras!

● Samenvatting:
- Eengezinswoning
- Gestoffeerde oplevering
- Ruim en zonnig dakterras
- Beschikbaar per mei 2022
- 'Dorpsstraat' in het hart van de stad
- 2 slaapkamers (één slaapkamer is niet afgesloten, is wel deels mogelijk)
- Huurprijs €1.560,- exclusief nutsvoorzieningen
- Borg bedraagt één maand huur
- Niet geschikt voor studenten

● Advertentie:
In de autoluwe Hoefstraat bevindt zich deze tussenwoning uit 1850. De Hoefstraat is een zijstraat van de gezellige Doezastraat waar de Franse bakker, de bloemist, de slager en de andere winkeliers het tot een van de leukste straten van de stad maken. Het is slechts 5 minuten wandelen naar de supermarkt en de markt (op woens- en zaterdagen). Het is ca. 10 minuten fietsen naar het Centraal station of station Lammenschans.

Entree in de hal welke voorzien is van kapstok en bergruimte.
Toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De achterkamer is voorzien van prachtige schuifdeuren welke toegang bieden tot de keuken, welke uitgerust is met o.a. een koelkast, kookplaat en oven.
De badkamer en het separaat toilet bevinden zich achter de keuken.

Via de open trap in de woonkamer bereiken we de eerste etage welke voorzien is van twee ruime kamers.
De afgesloten slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een kastenwand.
De open kamer aan de achterzijde is zeer ruim en licht en geeft toegang tot het heerlijke dakterras.
De kamer aan de achterzijde is eventueel af te sluiten door middel van een schuifdeur welke door de vorige bewoners geplaatst en verwijderd is.

● English:
This terraced house from 1850 is located in the car-free Hoefstraat. The Hoefstraat is a side street of the cozy Doezastraat where the French baker, florist, butcher and other shopkeepers make it one of the nicest streets in the city. It is only a 5 minute walk to the supermarket and the market (Wednesdays and Saturdays). It is about 10 minutes by bike to Central Station or Lammenschans Station.

Entrance into the hall which is equipped with a coat rack and storage space.
Access to the spacious and bright living room. The back room has beautiful sliding doors which provide access to the kitchen, which is equipped with a refrigerator, hob and oven.
The bathroom and separate toilet are located behind the kitchen.

Via the open staircase in the living room we reach the first floor which has two spacious rooms.
The closed bedroom at the front has a wardrobe.
The open room at the rear is very spacious and light and gives access to the lovely roof terrace.
The room at the rear can be closed off by means of a sliding door which has been placed and removed by the previous occupants.
2
92
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hooigracht , Leiden

€ 995,00 p/m
Fantastisch appartment gelegen in een monumentaal pand.

● Samenvatting:
- Studio appartement met slaapvide
- Monumentaal pand
- Gemeenschappelijke binnentuin aanwezig
- Huurprijs €995,- inclusief 30 euro servicekosten, exclusief nutsvoorzieningen
- Eigen meters voor nutsvoorzieningen
- Borg bedraagt twee maanden huur
- Beschikbaar per 1 juni of 11 juni 2022.

Gelegen in het centrum van Leiden, nabij diverse supermarkten, het openbaar vervoer en het bruisende leven van Leiden vind je deze woning.

Via de gemeenschappelijke entree, een prachtige monumentale toegang, sta je in de hal waar de meterkasten zich bevinden.
Aan het einde van de hal vind je de enorme gemeenschappelijke tuin waar je heerlijk gebruik van kan maken.

De trap brengt je naar de eerste etage waar de woning zich bevindt.
Toegang in woonkamer met open keuken in L-vorm, voorzien van diverse apparatuur waaronder vaatwasser, combioven, koel-vriescombinatie en afzuigkap.
De badkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van douchehoek, zwevend toilet en wastafel. Hier is tevens een aansluiting voor een wasmachine.
Naast de badkamer bevindt zich een inbouwkast waarin de ketel zich bevindt.

Een vaste trap brengt je naar de slaapvide waar tevens een velux dakraam voor een heerlijke lichte ruimte zorgt.

De woning heeft een hoog plafond wat het heerlijk ruimtelijk maakt. Dit in combinatie met de enorme stadstuin maakt het tot een droomhuis.
Ideaal voor één persoon.

De huurprijs is exclusief g/w/e

De borg bedraagt twee maanden huur
Er worden eenmalige contract- en schoonmaakkosten gerekend door de verhuurder
1
35
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 11/06/2022