Raadhuisstraat , Enschede

€ 695,00 p/m
Midden in het centrum van Enschede, op loopafstand van de Oude Markt, het van Heekplein en alle winkels mag Domica Enschede dit ruime tweekamerappartement te huur aanbieden. De woning is ideaal gesitueerd aan de achterzijde van het pand wat alle rust geeft, maar toch ook het voordeel van het wonen midden in het centrum.

Indeling:
Entree van het complex. Trappenhuis met trap naar eerste etage. Vanuit de voordeur bereikt u een gang die toegang geeft tot een ruime en lichte woonkamer. Deze geeft weer toegang tot een half open keuken voorzien van een elektrisch kooktoestel, afzuigkap en koelkast met vriezer.
De slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 12 m². De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. De woning beschikt over toegang tot een gezamenlijk dakterras!

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 maart 2019
- huurperiode van tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd).
- huurprijs is exclusief € 150,00 servicekosten voor de levering warmte, elektra en water
- internet, TV en gemeentelijke lasten voor eigen rekening van huurder
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar: screening maakt deel uit van selectieprocedure
- normering inkomen: 3 x de maandhuur aan netto inkomen o.b.v. 1 persoon

Voor meer informatie over deze of andere woonruimte kijkt u op onze website of belt u naar 053-7820500. Like ook onze Facebookpagina!
1
45
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/03/2019
Nabij het centrum van Enschede, op korte afstand van uitvalswegen en diverse voorzieningen mag Domica Enschede dit ruime appartement voor de verhuur aanbieden. De woning is boven een praktijkruimte gelegen en is gelegen in een rustige woonwijk. Een ideale woning voor een expat of jong werkende.

Op de begane grond bereikt u via de gang de ruime keuken met luxe gasfornuis, vaatwasmachine, koelkast en afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met separaat toilet en een wasmachine. Via de deur bereikt u een heerlijke, zonovergoten tuin.
In de hal van de woning vindt u de trap naar de eerste etage.
Op deze eerste etage vindt u de ruime woonkamer met veel lichtinval door grote raampartijen. Tevens is er een slaapkamer van ruim 13 m² met kastruimte aanwezig.
Kortom: een heerlijke woning, van alle gemakken voorzien!

Kenmerken:
- per 01-03-2019 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- huurprijs is excl. g/w/e en overige woonlasten, excl. € 20,00 stofferingskosten (vraag naar voorwaarden)
- voorkeur gaat uit naar één persoon
- verhuur geschied op basis van gunning door de eigenaar: screening van financiële gegevens maakt deel uit van de procedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes kijkt u op www.domica.nl of like onze Facebookpagina www.facebook.com/domicaenschede
1
55
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/03/2019

Assinklanden , Enschede

€ 495,00 p/m
Op de begane grond van deze ruime Drive-inn woning mag Domica Enschede per 1 maart 2019 deze ruime kamer/semi-studio verhuren aan de achterzijde van het pand.
Deze onzelfstandige woonruimte is gelegen in de wijk Stroinkslanden, vlakbij de ringweg.

Indeling:
De kamer heeft een oppervlakte van bijna 20 m². De getoonde keuken op de foto zal worden verplaatst naar een gezamenlijk gedeelte, direct naast de beschikbare kamer. De kamer beschikt over eigen sanitair bestaande uit een douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer is er een directe verbinding met een achtertuin.

Kenmerken:
- per 01-03-2019 beschikbaar
- te huur voor meerdere jaren
- huurprijs kamer met tuin = € 495,00 all inclusive
- huurprijs van de kamer is inclusief een vast bijdrage voor gas, water, elektra, internet en TV en gemeentelijke belastingen
- ideaal gelegen t.o.v. winkels en uitvalswegen
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar: screening van financiële gegevens maakt deel uit van selectieprocedure.
- voorkeur van verhuurder gaat uit naar een werkende jongeman/vrouw

Voor meer informatie over deze woonruimte belt u met 053-7820500 of mail naar Like ook onze Facebookpagina
1
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/03/2019
Verhuurd

Roomweg , Enschede

€ 950,00 p/m
Per 1 maart 2019 mogen wij dit riante appartement, gelegen op het Roombeek, aanbieden. Dit complex is gerealiseerd in 2007 en heeft nog steeds een fraaie en nieuwe uitstraling. De woning is gelegen op de tweede etage en ligt tegenover het winkelcentrum Roombeek. Het centrum van Enschede ligt op 5 minuten fietsen, de Universiteit Twente op 10 minuten.

Indeling:
Entree met lift en/of trap naar de tweede etage. Hier bevindt zich het appartement met twee slaapkamer van respectievelijk 12 en 10 m². De grote slaapkamer is verbonden met de riante loggia waar het heerlijk toeven is. De woonkamer is simpelweg ruim en biedt een fraai uitzicht richting het winkelcentrum Roombeek en 'de Brouwerij". De open keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.
De badkamer is voorzien van een wastafel en een nette douchecabine. Verder vindt u in de gang nog een ruim separaat toilet een een bergruimte met wasmachine aansluiting.

Kenmerken:
-beschikbaar per 01-03-2019 voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
-huurprijs van € 950,00 is exclusief g/w/e, internet en TV en gemeentelijke belastingen
-zeer energiezuinig appartement
-ideaal gelegen t.o.v. winkelcentrum Roombeek, diverse uitvalswegen en het centrum van Enschede
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar. Screening van financiële gegevens maakt deel uit van het selectieproces!

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
2
94
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/03/2019

Minkmaatstraat , Enschede

€ 1295,00 p/m
Op zoek naar een woning met karakter? Zoek niet verder. Domica Enschede biedt deze geweldige woning met liefst 5 slaapkamers per 01 april 2019 aan.
Gelegen tegen het Stokhorst, en toch op slechts enkele minuten van het centrum van Enschede.

Indeling:
Entree, hal met zwevend toilet. Toegang tot een zeer ruime living in L-vorm. Deze woonkamer en-suite kenmerkt zich door authenticiteit gecombineerd met goede isolatie, dubbel glas, maar toch ook glas-in-lood ruitjes. De keuken is voorzien van diverse appartuur welke "om niet" beschikbaar gesteld wordt.
Vanuit de hal kunt u met de trap naar de eerste etage. Hier vindt u drie slaapkamers van 12, 8 en 4 m². De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel en een tweede toilet.
De zolder is voorzien van twee slaapkamers, met daar omheen veel ruimte voor opslag.
Achter de woning ligt een diepe tuin met een garage welke vanaf de achterliggende straat (Kotkampweg) bereikbaar is.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water, elektra, internet en TV en gemeentelijke belastingen
- gunstig gelegen t.o.v. winkelcentrum Stokhorst en het centrum van Enschede
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
5
149
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Verhuurd

Espoortstraat , Enschede

€ 775,00 p/m
Wonen in een ruim appartement op een TOP locatie? Dat kan. Domica Enschede mag per 1 maart 2019 dit ruime driekamerappartement (twee slaapkamers, voorheen drie slaapkamers) verhuren aan de Espoortstraat. Vlakbij het centrum, vlakbij de singels, maar toch zeer rustig gesitueerd, en met een verbluffend uitzicht.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de derde etage.
Entree, toegang tot een ruime woonkamer in L-vorm met toegang tot een fraai balkon. Vanuit een zijraam van de woonkamer heb je een gaaf uitzicht richting het centrum van Enschede, de Watertoren en skyline. Vanuit de gang bereik je tevens een nette maar eenvoudige keuken welke is uitgerust met een gasfornuis en een afzuigkap. Tevens bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine in de keuken. Via de keuken loop je de knusse badkamer met wastafel en meubel en inloopdouche in. Doorlopend kom je in een ruime slaapkamer van ongeveer 12 m². De tweede slaapkamer in de woning is ongeveer 8 m². Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een tweede balkon.
In de kelder van het pand is nog een zeer ruime berging beschikbaar.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 maart 2019 (wellicht iets eerder)
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar
- huurprijs van € 775,00 is exclusief de maandelijkse bijdrage van € 75,00 in de servicekosten
- huurprijs is exclusief de kosten voor gas/water/elektra, internet en TV en overige lasten
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt onderdeel uit van de verhuurprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes bel je met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
2
75
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/03/2019
Aan de levendige Oldenzaalsestraat, op een steenworp afstand van de Lasondersingel/Laaressingel, mag Domica Enschede deze ruime tussenwoning te huur aanbieden. Het centrum van Enschede is op ongeveer 800 meter van deze authentieke maar nette woning gelegen. De woning is ook geschikt voor twee woningdelers/studenten!

Indeling:
Entree in de voorkamer met meterkast, kachel en veel lichtinval door grote raampartijen. Deze kamer-en-suite is dus door schuifdeuren in twee gedeeltes te verdelen. De separate keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, zes pits kookplaat met afzuigkap. Achter de keuken is nog ruimte voor een wasmachine. Daar weer achter bevind zich een nette badkamer welke is voorzien van een ligbad, een wastafel met meubel en zwevend toilet.
Achter de woning bevindt zich een tuin met schuur.
Vanuit de woonkamer loopt de trap naar de eerste etage alwaar zich een slaapkamer van ongeveer 10 m² is. Tevens is er op de eerste etage een werk/bergkamer. Op de tweede etage vindt u nog twee slaapkamer, beiden van zo'n 10 m².
Prima woning voor een werkend stel.

Kenmerken:
- per 1 maart 2019 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar
- huurprijs van € 850,00 is exclusief de kosten voor g/w/e, internet en TV en overige lasten
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van financiële gegevens maakt deel uit van de verhuurprocedure
- vanwege verhuizing huidige bewoners is het helaas nog niet mogelijk om een representatieve fotopresentatie te verzorgen
- huidige foto's geven een goed maar beperkt beeld van de woning

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
3
109
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct

Geessinkweg , Enschede

€ 630,00 p/m
Aan de rand van de Wesselerbrink staat dit keurige appartementencomplex. In dit appartementencomplex bevinden zich woningen waarvan Domica Enschede er één mag aanbieden. Met een mooi uitzicht en alles bij de hand (winkels, uitvalswegen etc.) maakt het dit een heerlijke plek om te wonen! Het Rutbeek bijvoorbeeld ligt op slechts 10 minuten fietsen, het buitengebied van Enschede ligt om de hoek.

Let op: foto's zijn van een vergelijkbare woonruimte. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Indeling:
Nette entree met lift naar de verdieping. Via gallerij bereikt u de voordeur met een gang met meterkast.
Doorloop naar een relatief ruime woonkamer met fraai uitzicht. De keuken is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap.
De slaapkamer is knus maar ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. Deze is voorzien van een inbouwkast. De nette badkamer beschikt over een douche met wastafel en een wasmachine aansluiting.

Kenmerken:
-beschikbaar per 01-03-2019 (onder voorbehoud).
-LET OP: bezichtigen is nog niet direct mogelijk i.v.m. huidige huurder
-foto's van het gehuurde kunnen afwijken van de presentatie.
-te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar oftewel: onbepaalde tijd
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar: screening van gegevens maakt deel uit van selectieprocedure
-huurprijs € 630,00 per maand excl. de servicekosten van € 140,00. Deze zijn weer inclusief voorschot stookkosten.
-huurprijs is excl. gas/water/elektra internet en TV en gemeentelijke belastingen
-aanvragen van huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen financiële situatie dit toelaat

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar Like ook onze Facebookpagina
1
48
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 17/03/2019
Verhuurd

Raadhuisstraat , Enschede

€ 667,56 p/m
Midden in het centrum van Enschede, aan de gezellige Raadhuisstraat welke het H.J. van Heekplein en de Oude Markt verbindt, mag Domica Enschede dit ruime en lichte appartement aanbieden. Alle voorzieningen zijn op loopafstand; het appartement is boven de winkels gelegen. Ideaal voor een startend stel of een jong werkende.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar de tweede etage. Via de hal en de gang bereikt u de woonkamer van 22 m² met eethoek. De naastgelegen keuken beschikt over een afzuigkap, koelkast met vriesvak en een elektrische kookplaat.
Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer en een badkamer welke voorzien is van douche, wastafel en toilet.
Het appartement is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen.

Getoonde foto's zijn een impressie van de woning van enkele jaren geleden. Woning wordt kaal opgeleverd.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 februari 2019
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurprijs is excl. een bijdrage van € 155,00 voor gas, water, elektra en servicekosten
- aanvragen van huurtoeslag is mogelijk indien je eigen (financiële) situatie hier de mogelijkheid toe biedt
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van financiële gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure
- vanwege de verwachting dat velen zich aanmelden is een groepsbezichtiging een te verwachten mogelijkheid

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
50
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
22
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
35
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
27
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
30
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn tot € 700,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Verhuurd

Marathonstraat , Enschede

€ 900,00 p/m
Aan de rustige zuid-oostkant van Enschede mag Domica Enschede deze opvallend ruime en deels uitgebouwde hoekwoning aanbieden. De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, het centrum alsmede de A35.

Indeling:
Entree. Hal met meterkast en een toilet welke nog vervangen zal worden door een nieuw zwevend toilet. Toegang tot een gezellige woonkamer met veel lichtinval.
Aan de achterzijde is de begane grond uitgebouwd waardoor er een grote eethoek ontstaat. De nette keuken is voorzien van een Boretti kooktoestel met vier pitten, een afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Naast de keuken bevind zich nog een aanbouw waar ruimte is voor opslag en waar een aansluiting en afvoer voor de wasmachine aanwezig is.
Via een trap bereikt u de eerste etage waar u drie slaapkamers vindt van respectievelijk 10, 8 en 6 m². Boven is ook het luik met toegang tot een vliering welke voor opslag van goederen is bestemd. De nette badkamer is voorzien van een fraai badkamermeubel met wastafel, een tweede toilet en een inloopdouche.
Achter de woning vindt u een ruime en fraaie, goed onderhouden tuin waar het met goed weer heerlijk toeven is.
Naast de woning is een ruime garage aanwezig van ongeveer 6 meter diep en 2,75 meter breed. Ruim genoeg voor de stalling van één auto en de stalling van meerdere fietsen en overige zaken.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 maart 2019
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- de huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en TV en overige persoonlijke lasten
- gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen aan een rustige straat in Enschede zuid oost
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
3
81
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Hoekwoning
Beschikbaar vanaf 01/03/2019
Net buiten Enschede, midden in de natuur, mag Domica Enschede deze compleet ingerichte luxe drie-kamer appartementen aanbieden. De appartementen zijn gelegen nabij hotel Bad Boekelo, en bieden alle rust en ruimte die u wenst. De appartementen zijn volop beschikbaar voor langere tijd. In het nabij gelegen hotel "Bad Boekelo" kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt, zoals zwembad, wellness en speeltuin. Het huren van een auto tegen scherp tarief is ook mogelijk!

Indeling:
Via de hal betreedt u de knusse woonkamer met links een keuken die van alle gemakken is voorzien; 4 pits elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuiging en oven. In de woonkamer vindt u een eethoek met tafel en 4 stoelen, een bank, fauteuil en TV. Ook het ruime balkon bereikt u door de grote schuifpui in de woonkamer. De appartementen beschikken over twee slaapkamers; een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoons bedden. De eerste badkamer beschikt over een ligbad met douche, toilet en wastafel met badkamermeubel. De tweede badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.
De appartementen zijn uitermate geschikt voor expats of medewerkers van UT of M.S.T.

Kenmerken:
-per direct beschikbaar voor tenminste 3 maanden.
-voor langere tijd (inschrijving in G.B.A. mogelijk)
-meerprijs voor all-inclusive verhuur € 245,00 (gas, water, elektra, internet en TV, lokale lasten/toeristenbelasting). Totaalprijs € 995,00 p/mnd
-in rustige omgeving gelegen
-ideaal voor expats of mensen die tussen twee verhuizingen in zitten
-openbaar vervoer naar Enschede/Hengelo op korte afstand!
-huur van een auto is optie: vanaf € 295,00 all-in, exclusief brandstof. Vraag naar de voorwaarden!

Voor meer informatie over deze en andere huurobjecten in Enschede bel +31(0)53 7820500. Check onze website of kijk op www.facebook.com/DomicaEnschede voor ons volledige woningaanbod. De algemene voorwaarden vindt u op www.domica.nl.
2
52
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Geessinkweg , Enschede

€ 674,00 p/m
In het zuiden van Enschede mag Domica Enschede in dit zeer nette appartementencomplex het Weustink een appartement aanbieden. De woning is onlangs gerenoveerd en voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Omgeven door veel groen maar met alle denkbare faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen bij de hand.
De woning ligt op slechts enkele fiets-kilometers van het bruisende centrum van Enschede.

Indeling:
Gelegen op de vijfde etage. Entree: lift of trap naar de etages. Via de hal, met de meterkast en toegang tot het toilet met fonteintje, bereikt u de verrassend ruime woonkamer met veel lichtinval en een weids uitzicht. De keuken is erg netjes en voorzien van een afzuigkap. De woning beschikt over één ruime slaapkamer van ongeveer 14 m² en een nette, licht betegelde badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor uw wasmachine. Vanuit de woonkamer bereikt u het zonnige balkon met een heerlijk uitzicht.
De woning beschikt over een berging.

Zaken die onlangs zijn gerenoveerd/aangebracht:
- Video-intercom
- Inbraakveilige voordeur
- kunststof kozijnen
De toegang van de woning wordt verkregen middels een electrische tag!

Kenmerken:
- beschikbaar per 15-12-2018
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- woonoppervlakte is 50 m²
- huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en TV en gemeentelijke lasten
- voorschot op de warmte wordt per maand aan verhuurder voldaan en bedraagt € 85,00
- gunstig gelegen, nabij winkelcentrum en snelweg A35
- aanvaarding op basis van gunning door de eigenaar: screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes van Domica Enschede belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
1
50
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Schitterend gelegen appartementencomplex aan de rand (zuid-oost) van Enschede. Waar de bebouwing ophoudt, en de velden beginnen, daar mag Domica Enschede een ruim vierkamerappartement aanbieden. Dit appartement is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen (A35 op 5 autominuten) en het centrum van Enschede (10 minuten fietsen).

Indeling:
Entree: hal met meterkast. Toegang tot een zeer ruime woonkamer welke ook als kamer voor een vierde student gebruikt kan worden. In totaal beschikt de woning nog over drie andere slaapkamers: 1 x 16 vierkante meter en 2 x 8 vierkante meter. De woning is dus door vier studenten of een gezin te gebruiken. Het appartement beschikt over een ruime en luxe woonkeuken met vaatvasser, combi-oven, koelkast, vier pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de woonkeuken vindt u een ruim balkon! In de kelder van het complex is een ruime fietsenberging aanwezig.
Het complex wordt netjes onderhouden en beschikt over een lift.

Kenmerken:
-beschikbaar 01-02-2019
-huurprijs is inclusief servicekosten en gemeentelijke belastingen
-de kosten voor gas, water, elektra, internet en TV komen voor eigen rekening van huurders (ook de stookkosten via V.v.E.)
-huurperiode van tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
-studenten (max. 4) zijn toegestaan
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder: screening van gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
3
96
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Domica Enschede mag per zeer binnenkort deze riante bovenwoning aanbieden. De woning is ideaal gelegen aan de Haaksbergerstraat, nabij de singel en op korte afstand van het centrum. Alle voorzieningen zijn voor u op loopafstand. De woning wordt op dit moment geheel gemoderniseerd en is in topstaat bij aanvaarding.

Indeling:
Entree, trap naar de eerste etage. Hier komt u aan in een ruime woonkamer van bijna 25 m² met fraai uitzicht over de levendige Haaksbergerstraat.
De keuken wordt vernieuwd, maar wel o.a. voorzien van een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Op de eerste etage bevindt zich ook een zeer ruime slaapkamer van bijna 18 m². Naast deze slaapkamer is ook een badkamer aanwezig op deze etage. En wat voor één! Een super-de-luxe badkamer voorzien van whirpool, dubbele wastafel en luxe douchecabine. En deze is gloednieuw! Tevens een fraai zwevend toilet.
Overigens bevindt zich in de gang op deze etage zich ook nog een separaat toilet.
Via de trap bereikt u de eerste etage. Deze is voorzien van twee ruime slaapkamers, ieder van ongeveer 12 m² en een kleinere slaapkamer van 8 m², voorzien van een wasmachineaansluiting. Ook op deze etage bevindt zich nog een zogenaamde "natte" ruimte met een net toilet en douche. Ook hebt u via deze etage toegang tot een enorm dakterras van 20 m². Mocht u daar nog geen genoegen meenemen, dan kunt u ook vertoeven in de diepe achtertuin. Deze wordt ook gedeeltelijk gebruikt door personeel van de kapsalon welke zich op de begane grond bevindt.
De woning wordt t.z.t. aangeboden met nieuwe vloeren, nieuw gestucte wanden en schilderwerk én een full-option nieuwe keuken: u kunt er dus zo in.
Deze woning is een aanrader voor een gezin of stel die graag iets meer luxe willen dan een regulier studentenhuis en toch niet te veel willen betalen.

Kenmerken:
- per 15 december 2018 beschikbaar
- zeer veel woonruimte: keuken wordt vervangen, wanden voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe vloeren etc.
- gunstig gelegen t.o.v. Saxion, UT en centrum van Enschede
- genoemde huurprijs is excl. gas, water, elektra en overige lasten
- maandelijkse vergoeding voor stoffering is inbegrepen in de huurprijs
- internet en TV, alsmede Gemeentelijke lasten voor eigen rekening van huurder
- ook stellen/families wordt aangeraden hierop te reageren
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar: screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woningen kunt u contact opnemen met Domica Enschede via 053-7820500 of like onze Facebookpagina.
4
141
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 01 maart 2019 mag Domica Enschede deze zeer luxueuze woning aanbieden. De woning is gelegen in een nieuwbouwwijk (Eschmarke, tussen Enschede en Glanerbrug). Kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheden voor kinderen. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Indeling:
Entree, hal met toilet. Toegang tot een ruime woonkamer van ruim 20 m² met deur naar een diepe en brede tuin (15 x 7 m) voorzien van een schuur. De eenvoudige maar nette keuken is gesitueerd in de eethoek. De keuken is voorzien van een vier pits gasfornuis en een afzuigkap.
In de hal vindt u ook de trap naar de eerste etage waar drie ruime slaapkamers zijn. Deze zijn respectievelijk 8, 8 en 14 m².
De luxe badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een tweede toilet. De woning is erg energiezuinig.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 maart 2019
- woning van binnen geheel gerenoveerd
- huurprijs is exclusief g/w/e en overige woonlasten
- in kindvriendelijke buurtgelegen

Voor meer informatie over deze of andere woningen kijkt u op www.domica.nl of like onze Facebookpagina www.facebook.com/domicaenschede
3
110
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/03/2019
Verhuurd
Aan de Wethouder Elhorststraat in Enschede mag Domica Enschede drie ruime studio's afzonderlijk van elkaar aanbieden. De woningen zijn zeer gunstig gelegen, nabij winkelcentrum Boswinkel, vlakbij de singels en op korte afstand van het centrum van Enschede.

Indeling:
Entree aan de voorzijde. Via de trap naar boven krijg je toegang tot de woonruimte welke is opgedeeld in een woonkamer en een slaapkamer met veel lichtinval. Deze woonruimte heeft een vloeroppervlakte van 27 m² en beschikt over een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet. Tevens is een wasmachineaansluiting aanwezig. Deze woning beschikt over een eigen tuin, afgeschermd door beplanting, en een eigen schuur.

Kenmerken:
- per 1 december 2018 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar
- gunstig gelegen t.o.v. centrum Enschede, singels en Winkelcentrum Boswinkel
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar; screening van gegevens maakt deel uit van selectieproces
- huurprijs is exclusief het voorschot voor g/w/e € 75,00 per maand
- exclusief internet en TV, alsmede gemeentelijke belastingen
- geschikt voor bewoning door één persoon.
- foto's en plattegronden zijn indicatief: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
27
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Alleeweg , Enschede

€ 710,00 p/m
Zeer binnenkort mag Domica Enschede deze schitterend gerenoveerde tweekamerappartementen aanbieden. Dit appartement, dat deel uit maakt van een complex met meerdere soortgelijke woonruimtes, is gelegen tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in! Het winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 300 meter. Kortom: alles bij de hand!

Indeling:
Entree. Doorgang naar een ruime woonkamer. Deze is voorzien van een ruime open keuken. De luxe keuken beschikt over een vier pits kookplaat, een afzuigkap, oven/magnetron en een koelkast met vriezer.
De zeer fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer met fraai dakraam welke elektrisch is te bedienen!
De woningen worden op dit moment afgewerkt en zullen wellicht iets eerder gereed zijn.

Kenmerken:
- huurprijs € 710,00 per maand
- kosten voor stoffering € 115,00 per maand
- huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen (financiële) situatie dit toelaat
- verhuur geschiedt op basis van gunning door eigenaar: screening maakt deel uit van het selectieproces
- ideaal gelegen t.o.v. centrum en Universiteit Twente
- kosten voor gas, water, elektra, internet en TV alsmede de gebruikerslasten (gemeentelijke belastingen) voor eigen rekening
- huurder huurt voor tenminste 12 maanden; daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
45
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019