Aan de oostzijde van Enschede, maar toch maar een paar minuten fietsen van het centrum, mag Domica Enschede dit riante en keurig afgewerkte appartement aanbieden. Het appartement is gelegen op de bovenste laag van het complex, is zeer goed geïsoleerd en beschikt over een berging op de begane grond. Ideaal gelegen t.o.v. A35 (5 autominuten), Miro winkelcentrum (om de hoek) en Duitsland (Gronau op 10 autominuten).

Indeling:
Hal, meterkast (2014), luxe keuken (2009) v.v. apparatuur, balkon, met geïsoleerde kast waarin de cv-ketel is geplaatst (2013, eigendom), luxe badkamer (2014) v.v. douchepaneel met massagestralen, spiegel met verwarming en verlichting, wastafelmeubel en spanplafond met inbouwspots, toilet, L-vormige woonkamer (34 m²) v.v. laminaatvloer en dubbele balkondeuren, 2e balkon op het zuiden, 2 slaapkamers.

Kenmerken:
- beschikbaar per 12 juni 2019
- te huur voor onbepaalde tijd, maar tenminste voor 12 maanden
- gunstig gelegen t.o.v. winkelcentra
- huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water, elektra, internet en TV en gemeentelijke belastingen
- huurprijs is exclusief servicekosten (€ 60,00) en stofferingskosten (€ 20,00) per maand
- kosten voor water zijn bij de servicekosten inbegrepen
- toewijzing van de woning geschiedt op basis van gunning door de eigenaar

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
2
74
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Het Bijvank , Enschede

€ 650,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede voor verhuurder deze ruime studio op de Wesselerbrink in Enschede zuid aanbieden. De studio's zijn gerealiseerd in 2016 en dus nog behoorlijk nieuw. De Universiteit Twente is op ongeveer 20 minuten fietsen, het centrum van Enschede op 10 minuten fietsafstand.

De zelfstandige woonruimte is met een oppervlakte van 25 m² behoorlijk ruim te noemen. De studio beschikt over een keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, een afzuigkap en een koelkast. In de badkamer vind je een nette douchecabine, een wastafel, een toilet en aansluit en afvoer voor de wasmachine.
De studio maakt deel uit van een complex met 8 studio's en een bovenwoning. Alle woonruimtes hebben een eigen huisnummer en zijn van buitenaf bereikbaar.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden; daarna voor onbepaalde tijd
- woning is zelfstandig: huurtoeslag aanvragen is mogelijk
- verhuurder is op zoek naar studerende en/of werkende mensen
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure
- bijkomende kosten: € 80,00 voor levering warmte en elektra (voorschot)
- internet, TV en gemeentelijke lasten als mede overige kosten voor eigen rekening van huurder.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
0
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Janninksplein , Enschede

€ 320,00 p/m
Vanaf 1 juni 2019 mag Domica Enschede voor verhuurder deze kamer in een studentenhuis nabij de Pathmossingel te huur aanbieden.
De woning bestaat uit 5 kamers en is gesitueerd in een karakteristiek voor-oorlogse woning. Achter de woning bevind zich nog een terras waar een gezellige bbq gehouden kan worden. Dit pand beschikt over enkele buitenlandse studenten.
De woning beschikt over een eenvoudige keuken met een koelkast, afzuigkap, gasfornuis en oven. Achter de keuken bevindt zich de badkamer en een toilet.
De beschikbare kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 14 m², en is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van de woning.
De woonkamer in het pand is gezamenlijk; hier vindt de ontmoeting met medestudenten plaats en hier kan vanzelfsprekend worden gegeten.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juni 2019
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- voorkeur van verhuurder gaat uit naar een (buitenlandse) student
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de verhuurprocedure
- huurprijs is inclusief de bijdrage voor gas, water, elektra, internet en TV

Voor meer informatie over deze woning of ander aanbod belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
1
14
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Vanaf 06-07-2019 mag Domica Enschede een ruime kamer aanbieden, welke is gelegen aan de levendige Burgemeester van Veenlaan in Enschede. De woning is gelegen nabij het winkelcentrum. Het centrum van Enschede is ongeveer 10 minuten fietsen, de A35 is op 5 autominuten gelegen. Kortom: ideaal gesitueerd.

Indeling:
De kamer is ongeveer 25 m² en beschikt over een grote dakkapel. De kamer is gelegen op de zolder en de badkamer en keuken worden gedeeld met één medebewoner welke de kamer op de eerste etage bewoond. (Bewoner is zeer weinig aanwezig)

Kenmerken:
- huurprijs is inclusief de kosten voor g/w/e
- beschikbaar per 6 juli 2019
- beschikbaar voor studenten of werkenden
- voor onbepaalde tijd te huur
- beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- verhuur op basis van gunning door de eigenaar
- kandidaat huurder zal worden onderworpen aan een screening van (financiële) gegevens.

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met Domica Enschede 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
0
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 06/07/2019
Verhuurd
Vanaf 1 Juli 2019 mag Domica Enschede aan de westkant van Enschede dit zelfstandige tweekamerappartement aanbieden. De woning maakt deel uit van een complex met nog drie rustige studenten. De woning is gunstig gesitueerd tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede. Winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 200 meter afstand, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling:
Hal met toegang tot een ruime woonkamer. Slaapkamer met een oppervlakte van ongeveer 11 m². De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette keuken, welke is voorzien van een koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Naast de keuken bevind zich nog een ruime opslagruimte/gangkast.
De badkamer is licht betegeld en daarin vindt u de douche, toilet en de wastafel.
Achter/naast het pand is nog een terras waarvan een gedeelte wordt gedeeld met de medebewoners van boven.

Kenmerken:
- per 1 juli 2019 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- woning is zelfstandig: huurtoeslag aanvragen is mogelijk
- huurprijs is inclusief een voorschot/bijdrage g/w/e maar exclusief gemeentelijke belastingen
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure
- foto's geven een goed beeld, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afmetingen zijn onder voorbehoud.

Voor meer informatie over deze of andere woningen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
1
57
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019
Per direct mag Domica Enschede deze schitterend gerenoveerde tweekamerappartementen aanbieden. Hiervan zijn er nog 4 beschikbaar. Dit appartement, dat deel uit maakt van een complex met meerdere soortgelijke woonruimtes, is gelegen tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in! Het winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 300 meter. Kortom: alles bij de hand!

Indeling:
Entree. Doorgang naar een ruime woonkamer. Deze is voorzien van een ruime open keuken. De luxe keuken beschikt over een vier pits kookplaat, een afzuigkap, oven/magnetron en een koelkast met vriezer.
De zeer fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer met fraai dakraam welke elektrisch is te bedienen!
De woningen worden op dit moment afgewerkt en zullen wellicht iets eerder gereed zijn.

Kenmerken:
- huurprijs € 710,00 per maand
- kosten voor stoffering € 65,00 per maand
- huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen (financiële) situatie dit toelaat
- verhuur geschiedt op basis van gunning door eigenaar: screening maakt deel uit van het selectieproces
- ideaal gelegen t.o.v. centrum en Universiteit Twente
- kosten voor gas, water, elektra, internet en TV alsmede de gebruikerslasten (gemeentelijke belastingen) voor eigen rekening
- huurder huurt voor tenminste 12 maanden; daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- Foto's geven een zeer goede indicatie maar kunnen per woning, net als de afmeting, iets afwijken van het daadwerkelijk aangebodene

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Gronausestraat , Enschede

€ 675,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede deze ruime en nette studio aanbieden. De studio is gesitueerd in een voormalig hotel net buiten het centrum van Enschede op ongeveer 10 minuten lopen. De studio zal gemeubileerd worden aangeboden en opgeleverd.

Indeling:
De studio bevind zich op de eerste etage. Het pand zelf bereikt u via een grote hal. Met de trap bereikt u de eerste etage. Hier vindt u de studio met een eigen keuken met gasfornuis, afzuigkap en koelkast. De studio beschikt over een woon -en slaapkamer van totaal ongeveer 25 m².
Achter het complex kan gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke tuin.

Kenmerken:
- woonruimte is geheel zelfstandig
- huurtoeslag is mogelijk
- gemeubileerd opgeleverd: ideaal voor expats
- huurprijs van € 675,00 +€ 50,00 is inclusief alle lasten voor gas, water, elektra, internet en Tv en gemeentelijke belastingen
- medebewoners bestaan voornamelijk uit (buitenlandse) studenten, PhD'ers

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mailt u naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Gronausestraat , Enschede

€ 365,00 p/m
Aan de Gronausestraat, op enkele honderden meters van de Boulevard en het centrum, mag Domica Enschede in dit karakteristieke pand een kamer aanbieden. De te verhuren kamer is gunstig gelegen t.o.v. singels en uitvalswegen. Het Wooldrikspark ligt schuin aan de overzijde van de straat!

Indeling:
de kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m² en beschikt over een klein keukenblok met gootsteen, kastjes, een elektrische kookplaat (een pit) en een tafelmodel koelkast.
In de hal, die toegang biedt aan de kamer, bevinden zich de doucheruimte en toilet. Deze worden gedeeld met twee medebewoners.
Foto's wijken iets af van de werkelijk aangeboden kamer maar bieden een goed beeld.

Kenmerken:
-per 01-04-2019
-te huur voor studenten
-eigen keukenblok
-gezamenlijke grote achtertuin
-prijs inclusief g/w/e en internet
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
-screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
15
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Gronausestraat , Enschede

€ 699,00 p/m
Aan de Gronausestraat, op slechts enkele honderden meters van het centrum van Enschede mag Domica Enschede deze riante, zelfstandige en volledig gemeubileerde en ingerichte studio per direct aanbieden. Het Wooldrikspark ligt schuin aan de overkant en winkels, OV en diverse voorzieningen zijn binnen handbereik.
Deze studio is gelegen in een pand met meerdere kamers, studio's en enkele kleine appartementen.

Indeling:
Centrale entree. Ingang studio.
Ruime, maar eenvoudige keuken met kookplaat, koelkast en afzuigkap. De keuken is ingericht met servies, bestek, pannen etc. Zeer ruime woon/slaapkamer van 40 m² met veel lichtinval. Deze is opgedeeld in een woon- en slaapgedeelte. Bed, bank, tafels en kasten; alles is aanwezig. Nette badkamer met toilet, douchecabine en wastafel. Achter het pand bevindt zich een zeer ruime en fraaie tuin welke met medebewoners gedeeld wordt. Naast het pand is een aparte ingang voor het stallen van de fietsen en de containers.

Kenmerken:
- centraal gelegen
- woning volledig gemeubileerd en ingericht: u kunt er zo in!
- huurprijs is € 699,00 + vaste bijdrage g/w/e, internet van € 150,00 (€ 849,00 gemeubileerd en all-in)
- woonoppervlakte van ruim 50 m²
- per direct beschikbaar
- beschikbaar voor tenminste 12 maanden!
- voorkeur gaat uit naar (buitenlandse) student/werkende
- tuin wordt gedeeld met medebewoners

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes kijkt u op onze website www.domica.nl of like onze facebookpagina. Bel 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
1
55
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Alleeweg , Enschede

€ 710,00 p/m
Vanaf 1 Mei 2019 mag Domica Enschede deze schitterend gerenoveerde tweekamerappartementen voor de verhuur aanbieden. Deze appartementen, die deel uit maken van een complex met 10 van soortgelijke woonruimtes, is gelegen tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in! Het winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 300 meter. Kortom: alles bij de hand!

Indeling:
Entree. Doorgang naar een ruime woonkamer. Deze is voorzien van een ruime open keuken. De luxe keuken beschikt over een vier pits keramische kookplaat, een afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast met vriezer.
De zeer fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer met fraai dakraam welke elektrisch is te bedienen of met een kiep/kantelraam.
De woningen worden op dit moment afgewerkt en zullen wellicht iets eerder gereed zijn.

Kenmerken:
- huurprijs € 710,00 per maand
- kosten voor stoffering € 115,00 per maand (let op: dit zijn geen servicekosten).
- huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen (financiële) situatie dit toelaat
- verhuur geschiedt op basis van gunning door eigenaar: screening maakt deel uit van het selectieproces
- ideaal gelegen t.o.v. centrum en Universiteit Twente
- kosten voor gas, water, elektra, internet en TV alsmede de gebruikerslasten (gemeentelijke belastingen) voor eigen rekening
- huurder huurt voor tenminste 12 maanden; daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)

LET OP: getoonde foto's bieden een goede impressie van het aangebodene, maar kunnen afwijken van het werkelijk gehuurde.
Omdat de bouw nog in volle gang is kunnen nog geen foto's worden getoond van keuken etc.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
45
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Akkerstraat , Enschede

€ 1068,54 p/m
************Let op! De verhuur van deze woning geschiedt via Woningstichting Ons Huis. Domica Enschede is in deze bemiddeling geen partij en zal geen aanvragen voor het huren van deze woning in behandeling nemen. Voor meer informatie belt u met Dhr. van Lente van Ons Huis via 053 - 48 48 939***************

Omschrijving
Ben je op zoek naar een riant appartement in de wijk Stadsveld met haar vele voorzieningen? Dan kunnen wij jou dit prachtige appartement aanbieden met twee badkamers en twee balkons. Het appartement is gelegen op de 5e verdieping van het appartementen complex “De Lienen”, een modern complex voorzien van twee liften.
Het appartement beschikt over een royale hal/entree met toiletruimte, toegang tot een berging en toegang de grote slaapkamer met riante badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche en toilet. De tweede slaapkamer heeft tevens een eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.
De zeer riante woonkamer van ruim 55m2 geeft toegang tot de semi open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en de beide balkons. Tevens zit naast de keuken een tweede inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een prachtige plavuizen vloer. Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, tevens bevindt zich in de kelder een eigen fietsenberging. De totale woonoppervlakte is ongeveer van 160 m².

Kenmerken
Buurt: Stadsveld (Enschede)
Type woning: Appartement
Verdieping: 5
Soort verwarming: Vloerverwarming, in elk vertrek afzonderlijk te regelen
Aantal slaapkamers: 2

Vertrekken:
Woonkamer: 55,74 m2
Keuken: 16,06 m2
Slaapkamer 1: 24,27 m2
Slaapkamer 2: 15,05 m2

Bouwjaar: 2013
Energielabel: A
Buitenruimte: Balkon
Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs € 1.068,54
Servicekosten € 40,20
Stookkosten
Bruto huurprijs € 135,00
€ 1.243,74

Overige eenmalige bijkomende kosten:
Waarborgsom € 180,-
Administratiekosten € 70,-
Naamplaatje € 5,-


Voorwaarden
Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 38.036,- dient te bedragen. Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Jan Jaap van Lente. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 48 48 939.

Voordat u de woning kunt gaan bezichtigen, is het noodzakelijk de volgende gegevens bij Ons Huis in te leveren:

- Kopie legitimatiebewijs
Dit kan een geldig paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs of verblijfsvergunning zijn.

- Inkomensgegevens
Dit zijn uw 3 meest recente loonstroken van 2019. Als u een uitkering of partneralimentatie ontvangt, moet u hiervan een recente specificatie inleveren. Heeft u een weekloon dan dient u 4 aaneengesloten weekstroken aan te leveren.
Bent u eigen ondernemer dan moet u een prognose verlies- en winstrekening van het lopende jaar aanleveren.

- Inkomensverklaring belastingdienst
In plaats van een inkomensverklaring volstaat ook een (voorlopige)- aanslag inkomstenbelasting 2017/2018.

- Verhuurdersverklaring (indien van toepassing)
Huurt u momenteel een woning of heeft u in de afgelopen 5 jaar een woning gehuurd, dan vragen wij van u een getekende verhuurdersverklaring van deze verhuurder (geen huurovereenkomst).

- Verklaring van goed betalingsgedrag (indien van toepassing)
Heeft u op dit moment een koopwoning of heeft u deze in de afgelopen 5 jaar gehad, dan vragen wij van u een getekende verklaring van goed betalingsgedrag van uw hypotheekverstrekker.

- Uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) met woonhistorie (indien van toepassing)
Woont u niet in Enschede, geef ons dan een uittreksel van het GBA waarop uw woonverleden is weergegeven.

Indien u de woning met een medehuurder wilt gaan huren, dient u beiden deze gegevens in te leveren.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.
2
160
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Vlierstraat , Enschede

€ 375,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede aan de Vlierstraat, op de rand van de wijk Boswinkel, deze ruime gemeubileerde kamer, aanbieden. De woning waarin de kamer zich bevinden ligt vlak aan de ringweg en het centrum van Enschede is op 10 minuten fietsen. De kamer is gelegen op de eerste etage van het pand.

Indeling:
De beschikbare kamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ruim 10m². Door het grote raam beschikt de kamer over veel lichtinval.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette keuken. Beneden is ook het toilet en een wasmachine. Op de eerste etage wordt op dit moment een nieuwe en zeer nette badkamer gerealiseerd (gereed rond 1 juli 2019). Achter de woning is nog een ruime gezamenlijke tuin.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een gemeubileerde kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
10
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Vlierstraat , Enschede

€ 400,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede aan de Vlierstraat, op de rand van de wijk Boswinkel, deze ruime gemeubileerde kamer, aanbieden. De woning waarin de kamer zich bevinden ligt vlak aan de ringweg en het centrum van Enschede is op 10 minuten fietsen.

Indeling:
De beschikbare kamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ruim 14 m². Door het grote raam beschikt de kamer over veel lichtinval.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette keuken. Beneden is ook het toilet en een wasmachine. Op de eerste etage wordt op dit moment een nieuwe en zeer nette badkamer gerealiseerd (gereed rond 1 juli 2019. Achter de woning is nog een ruime gezamenlijke tuin.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een gemeubileerde kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
14
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Pluimstraat , Enschede

€ 400,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede in de wijk Velve-Lindehof deze ruime, dubbele kamer, aanbieden. De woning waarin de kamers zich bevinden ligt vlak aan de singel en het centrum van Enschede is op enkele minuten fietsen. De woning is internationaal georiënteerd.

Indeling:
Entree, trap naar de eerste etage. Hier bevinden zich drie kamers waarvan er twee beschikbaar zijn als zijnde één woonruimte. Kortom: je huurt één kamer, maar krijgt er twee. Bijvoorbeeld een slaap- en studeer/verblijfkamer.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette badkamer met douche, toilet, wasmachine en wastafel. Deze bevind zich op de twee etage.
Beneden is nog een keuken beschikbaar.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een dubbele kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
2
20
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Noorderhagen , Enschede

€ 340,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede deze ruime kamer van 10 m² in een kamerpand midden in het centrum van Enschede aanbieden!
Het pand bestaat uit 7 kamers in totaal en worden allemaal gehuurd door studenten. De woning beschikt over twee badkamers en een keuken. Tevens is er een gezamenlijke eetruimte aanwezig. De woning beschikt over een zeer ruim dakterras met veranda waar af en toe een klein drankje gedronken wordt. Vanzelfsprekend is verhuurder voor deze kamer ook op zoek naar een student, bij voorkeur van Saxion of Universiteit.
Meer informatie over deze kamer en het pand volgt op korte termijn!

Kenmerken:
- per 01-06-2019 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- voorkeur gaat uit naar studenten
- huurprijs is inclusief gas/water/elektra, internet en gemeentelijke belastingen
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens van kandidaat maakt deel uit van selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
0
12
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
22
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
35
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
27
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
25
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
30
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 maart 2019 mag Domica Enschede 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling:
Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn tot € 700,00 exclusief gas, water, elektra.
Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen!
De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra.
Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:
- beschikbaar 1 maart 2019
- huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
29
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Net buiten Enschede, midden in de natuur, mag Domica Enschede deze compleet ingerichte luxe drie-kamer appartementen aanbieden. De appartementen zijn gelegen nabij hotel Bad Boekelo, en bieden alle rust en ruimte die u wenst. De appartementen zijn volop beschikbaar voor langere tijd. In het nabij gelegen hotel "Bad Boekelo" kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt, zoals zwembad, wellness en speeltuin. Het huren van een auto tegen scherp tarief is ook mogelijk!

Indeling:
Via de hal betreedt u de knusse woonkamer met links een keuken die van alle gemakken is voorzien; 4 pits elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuiging en oven. In de woonkamer vindt u een eethoek met tafel en 4 stoelen, een bank, fauteuil en TV. Ook het ruime balkon bereikt u door de grote schuifpui in de woonkamer. De appartementen beschikken over twee slaapkamers; een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoons bedden. De eerste badkamer beschikt over een ligbad met douche, toilet en wastafel met badkamermeubel. De tweede badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.
De appartementen zijn uitermate geschikt voor expats of medewerkers van UT of M.S.T.

Kenmerken:
-per direct beschikbaar voor tenminste 3 maanden.
-voor langere tijd (inschrijving in G.B.A. mogelijk)
-meerprijs voor all-inclusive verhuur € 245,00 (gas, water, elektra, internet en TV, lokale lasten/toeristenbelasting). Totaalprijs € 995,00 p/mnd
-in rustige omgeving gelegen
-ideaal voor expats of mensen die tussen twee verhuizingen in zitten
-openbaar vervoer naar Enschede/Hengelo op korte afstand!
-huur van een auto is optie: vanaf € 295,00 all-in, exclusief brandstof. Vraag naar de voorwaarden!

Voor meer informatie over deze en andere huurobjecten in Enschede bel +31(0)53 7820500. Check onze website of kijk op www.facebook.com/DomicaEnschede voor ons volledige woningaanbod. De algemene voorwaarden vindt u op www.domica.nl.
2
52
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Per half juli 2019 mag Domica Enschede in dit pand aan de levendige Oldenzaalsestraat in Enschede de kamer voor verhuur aanbieden. Het pand zal binnen enkele weken van binnen worden opgeknapt: o.a. een nieuwe keuken, opgeknapte badkamer en toilet zullen huurder ten deel vallen. Dit pand is gelegen nabij de kruising Oldenzaalsestraat/Lasonder/Laaressingel. Centrum is op enkele minuten fietsen. Saxion ligt op 2 km., U.T. op 4 km.

Indeling:
Entree. Opgang naar de eerste etage waar zich de keuken bevindt. Via de trap bereik je de tweede etage. Hier bevindt zich de ruime kamer.
De oppervlakte van de kamer is ongeveer 12 m².
Naast de kamer bevind op de tweede etage. Dit betreft een luxe keuken met vier pits gasfornuis, afzuigkap, oven en magnetron en koelkast.
Aan de achterzijde van het pand, ook op de eerste etage, is een klein dakterras aanwezig.
De badkamer, alsmede de vloeren op de gang zullen ook worden vervangen.

Kenmerken:
-nabij centrum van Enschede
-huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke belastingen
-huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
-voorkeur van verhuurder gaat uit naar studerende huurders
-pand wordt van binnen opgeknapt

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
12
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/07/2019

Renbaanstraat , Enschede

€ 1150,00 p/m
Midden in de nieuwe wijk Roombeek mag Domica Enschede dit ruime en zeer lichte appartement aanbieden. De woning is gesitueerd op een steenworp afstand van het Winkelcentrum Roombeek met diverse (medische) voorzieningen. Het centrum is op enkele fietsminuten. De Universiteit bereikt u binnen minder dan 10 minuten op de fiets. Kortom: de slogan "gunstig gelegen" is nog zacht uitgedrukt!

Indeling:
Ruime hal die toegang biedt tot een grote woonkamer met fraai uitzicht door grote raampartijen. De woning is volledig gestoffeerd en voorzien van een fraaie vloer. De fraaie open keuken is uitgerust met een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, koelkast en oven/magnetron. De woning is voorzien van twee slaapkamers van respectievelijk ongeveer 18 en 10 m². De mooie badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet. Vanuit de woonkamer en de grote slaapkamer bereikt u een ruim balkon! Op de begane grond van het complex, dat bestaat uit 6 appartementen, is een berging met ruime voor stalling. Tevens kunt u uw auto desgewenst achter een afsluitbare poort parkeren.

Kenmerken:
- beschikbaar per 01-07-2019
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
- ideaal gelegen t.o.v. winkelcentrum, centrum van Enschede en uitvalswegen
- meer dan 115 m² gestoffeerd woongenot
- complex is uitgerust met een lift
- Huurprijs is exclusief g/w/e, internet en TV en gemeentelijke belastingen.
- Servicekosten € 100,00
- woning is zeer energiezuinig
- de woning wordt geleverd zonder gordijnen, vloer en/of meubilering.
- ideaal voor PhD'ers
- Foto's van de binnenzijde van de woning kunnen iets afwijken van de indeling van het aangebodene!

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
2
115
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019

Roomweg 50-3 , Enschede

€ 1230,00 p/m
Wonen op zo ongeveer de meest geliefde plek van Enschede? Domica Enschede maakt het mogelijk. Schitterend gelegen appartement, op de derde etage, met veel lichtinval. Ideaal gelegen met het winkelcentrum er tegenover, het centraal station en het centrum ongeveer 700 meter en de Universiteit op 3 kilometer. Het appartement wordt bereikt met een lift of via het fraaie trappenhuis.

Indeling:
De indeling en oppervlaktes van ruimtes zijn exact gelijk aan de twee andere appartementen aan de Roomweg welke u ook op deze website vindt.
Drie ruime slaapkamers van 20, 12 en 10 vierkante meter, een zeer ruime woonkamer van 60 vierkante meter. Luxe keuke voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, oven. Grote raampartijen die de woonkamer van veel licht voorzien. De badkamer met een dubbele wastafel, een heerlijk bad en een douchehoek. Tevens vindt u een tweede toilet in de badkamer. Het "eerste" toilet vindt u naast de badkamer.
De woning wordt zonder stoffering opgeleverd: het is mogelijk om in overleg met de verhuurder een stoffering aan te laten brengen tegen een meerprijs.

Kenmerken:
- beschikbaar per 01-08-2019
- woonoppervlakte van 144 m²
- maandelijkse bijdrage servicekosten € 120,00
- berging op de begane grond, parkeerplaats achter het complex
- huurprijs is exclusief gas, water, elektra, TV en internet en gemeentelijke belastingen
- screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure.
- foto's van het aangebodene kunnen iets afwijken van de werkelijkheid.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimte vindt u op domica.nl of bel met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl. Like ook onze Facebooksite.
3
144
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/08/2019