Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

Park de Kotten , Enschede

€ 950,00 p/m
ENGLISH TEXT BELOW DUTCH TEXT

Op zoek naar rust en ruimte? Zoek niet verder. Vanaf 15 oktober 2021 mag Domica Enschede voor zijn opdrachtgever dit schitterend gelegen driekamerappartement in de verhuur aanbieden.
Het appartement is gelegen in het gewilde Park de Kotten aan de noordzijde van Enschede. Op slechts 600 meter bevindt zich het winkelcentrum Roombeek en op minder dan 1,5 kilometer het centrum van Enschede alsmede het centraal station.
Ook de Universiteit Twente ligt op slechts 2 kilometer en is daarmee zeer nabij gelegen.

Het appartement zelf is gelegen op de tweede etage van het complex en beschikt over dubbel glas waarvan het grootste gedeelte is gevestigd in kunststof kozijnen.
U bereikt de tweede etage via het trappenhuis. Achter de voordeur vindt u de hal die toegang biedt aan twee ruime en vrijwel identieke slaapkamers van 11 m².
Via een deur aan het einde van de hal bereikt u de zeer ruime woonkamer. Deze woonkamer, met toegang tot het balkon aan de achterzijde, is bijna 10 meter diep en 3,5 meter breed.
Het eerder genoemde balkon biedt een heerlijk uitzicht op het bos en park.
De woning beschikt over een vrijwel nieuwe keuken. Deze beschikt weer over een gasfornuis en afzuigkap.
Via de keuken bereikt u het tweede balkon, aan de voorzijde van het complex.
In het appartement bevinden zich ook nog een zeer nette badkamer met wastafel, meubel en een inloopdouche. Apart van de badkamer is er uiteraard ook nog een toilet aanwezig. In de kelder van het complex vindt u een eigen berging. Voor het complex is gratis parkeerruimte beschikbaar.

Kenmerken:
- huurprijs is € 950,00 per maand
- beschikbaar vanaf 15 oktober 2021 voor tenminste 24 maanden
- huurprijs is inclusief servicekosten maar excl. g/w/e, internet en TV en overige woonlasten
- huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk
- woning wordt zonder vloer, gordijnen of meubilering aangeboden
- voorkeur van eigenaren gaat uit naar iemand alleen of een (ouder) stel zonder kinderen
- niet beschikbaar voor studenten/collega's/vrienden of andere woningdelers
- bezichtigingen kunnen op of na 27 september plaatsvinden.

OP HET MOMENT VAN AANBIEDEN IS HET NOG NIET MOGELIJK OM TE BEZICHTIGEN OF FOTO'S TE MAKEN VAN DE BINNENZIJDE. AAN TEKST EN FOTO'S KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND.

Looking for peace and space? Search no further. From October 15, 2021, Domica Enschede may offer this beautifully located three-room apartment for rent for its client.
The apartment is located in the popular Park de Kotten on the north side of Enschede. The Roombeek shopping center is only 600 meters away and the center of Enschede and the central station are less than 1.5 kilometers away.
The University of Twente is also only 2 kilometers away and is therefore very close by.

The apartment itself is located on the second floor of the complex and has double glazing, the largest part of which is located in plastic frames.
You reach the second floor via the stairwell. Behind the front door you will find the hall that provides access to two spacious and almost identical bedrooms of 11 m².
Through a door at the end of the hall you reach the very spacious living room. This living room, with access to the balcony at the rear, is almost 10 meters deep and 3.5 meters wide.
The aforementioned balcony offers a wonderful view of the forest and park.
The house has an almost new kitchen. This again has a gas stove and extractor hood.
Through the kitchen you reach the second balcony, at the front of the complex.
The apartment also has a very neat bathroom with sink, furniture and a walk-in shower. Apart from the bathroom there is of course also a toilet. In the basement of the complex you will find a private storage room. Free parking is available in front of the complex.

Characteristics:
- rent is € 950.00 per month
- available from October 15, 2021 for at least 24 months
- rental price includes service costs but excluding g/w/e, internet and TV and other housing costs
- Applying for rent allowance is not possible
- house is offered without floor, curtains or furniture
- preference of owners goes out to someone alone or an (older) couple without children
- not available for students/colleagues/friends or other home sharers
- viewings can take place on or after September 27.


AT THE TIME OF LISTING, IT IS NOT YET POSSIBLE TO VIEW OR TAKE PHOTOS OF THE INSIDE. NO RIGHTS CAN BE DERIVED FROM TEXT AND PHOTOS.
2
82
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2021

Roomweg , Enschede

€ 1975,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede dit geweldig Penthouse te huur aanbieden. De woning is gelegen op de derde etage van dit gebouw dat is gerealiseerd in 2007.
Zowel het complex als de woning is van alle gemakken voorzien. Zo is de entree voorzien van video-installatie, een lift en een fraai trappenhuis.
Eenmaal op de etage aangekomen treedt u binnen in een zeer ruim en luxueus appartement.
De woning is voorzien van vloerverwarming en fraai afgewerkt. Zo is de keuken voorzien van alle denkbare apparatuur zoals inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron.
De zeer ruime woonkamer is, net als de rest van de woning, voorzien van fraaie marmeren (look) vloeren.
De woning beschikt over twee ruime slaapkamers. Een derde slaapkamer is eventueel te realiseren (alleen in overleg met de verhuurder).
Uiteraard mag in een penthouse als deze een luxe badkamer niet ontbreken. Hierin vindt u een fraaie douchecabine, dubbele wastafel een tweede toilet en een jacuzzi!
Blikvangers van deze woning zijn de twee dakterrassen: zowel aan de voorkant (noordzijde) waarop u uitkijkt richting winkelcentrum Roombeek als aan de achterzijde (zuidkant) waarin u uitkijkt richting het centrum.
De afstand van de woning naar het centrum van Enschede is ongeveer 800 meter. Naar de Universiteit is ongeveer 2,5 km.

Kenmerken:
- te huur per direct voor tenminste 12 maanden (daarna onbepaalde tijd)
- woning is gunstig gelegen t.o.v. centrum van Enschede en Universiteit Twente
- woning wordt niet verhuurd aan studenten of andere vorm van woningdelers

Voor meer vragen belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl
187
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct

Oude Deldenerweg , Enschede

€ 55000,00 p/m
Voor opdrachtgever mag Domica Enschede per direct appartementen aanbieden als passieve belegging op resort Bad Boekelo.
De appartementen kunnen als belegging worden aangekocht voor € 55.000,- k.k. en worden na aanschaf door opdrachtgever geëxploiteerd voor verhuur.
Het rendement op deze verhuur is 5% per jaar en wordt voor een periode van 5 jaren gegarandeerd. Daarna wordt het rendement herzien.
U wordt geheel eigenaar van het appartement/de appartementen maar vanwege de exploitatie is er geen mogelijkheid op eigen gebruik.

De voordelen zijn:
- geen grote investering in één object
- 100% eigenaar van het appartement
- gegarandeerd rendement
- uitstappen wanneer u dit wilt
- als belegger een ideale en instapklare belegging in box 3
- tot 31-12-2020 profiteert u als belegger van de lage overdrachtsbelasting (2%)

Interesse? Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl We zullen dan een afspraak met eigenaar/opdrachtgever inplannen bij de woningen.
2
52
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Ben jij op zoek naar een trendy woonruimte die eventueel te combineren is met kantoorruimte? Zoek dan niet verder. Op een toplocatie, aan de rand van het centrum van Enschede mag Domica Enschede deze ruime loft-woning aanbieden. Ruimte is het toverwoord.
Vanaf de entree tot het dak is de ruimte gevuld met zeker 250 kubieke meters. Vanuit de woonkamer bereikt u via de trap een open ruimte die te gebruiken is als slaapruimte en via een volgende kleine trap bereikt u de bovenste etage die te gebruiken is als werkruimte.

De woonkamer, met eenvoudige keuken en toilet, beslaan een oppervlakte van ongeveer 40 m². De ruimtes op de etages ongeveer 20 en 15 m².
Achter de slaapruimte op de eerste etage vindt u een badkamer met douchecabine en wastafel.

Dit object is dus te gebruiken als woon- en werkruimte. Wanneer u het nodig acht een gedeelte als werkruimte te gebruiken dan wordt over dát deel van het object btw verrekend.

Kenmerken:
- per 15 augustus 2021 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- huurprijs is op te delen in de prijs voor wonen en werken (huur werkplek wordt met btw belast)
- voorschot voor gas/water/elektra is vastgesteld op € 175,00 per maand.
- internet alsmede gemeentelijke belastingen en overige woonlasten komen voor eigen rekening.
- Fraaie locatie in het centrum van Enschede gelegen.
2
80
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 november 2021 mag Domica Enschede dit schitterend gelegen appartementencomplex aan de rand (zuid-oost) van Enschede te huur aanbieden. Waar de bebouwing ophoudt, en de velden beginnen, daar mag Domica Enschede een ruim vierkamerappartement aanbieden. Dit appartement is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen (A35 op 5 autominuten) en het centrum van Enschede (10 minuten fietsen).

Indeling:
Entree: hal met meterkast. Toegang tot een zeer ruime woonkamer welke ook als kamer voor een vierde student wordt gebruikt. In totaal beschikt de woning nog over drie andere slaapkamers: 1 x 16 vierkante meter en 2 x 8 vierkante meter. De woning is dus door vier studenten of een gezin te gebruiken. Het appartement beschikt over een ruime en luxe woonkeuken met vaatwasser, combi-oven, koelkast, vier pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de woonkeuken vindt u een ruim balkon! In de kelder van het complex is een ruime fietsenberging aanwezig. Het appartement is op de tweede etage gelegen.
Het complex wordt netjes onderhouden en beschikt over een lift.

Kenmerken:
-beschikbaar per 1 november 2021 voor tenminste 12 maanden
-huurprijs en servicekosten op aanvraag maar (ruim) boven huurtoeslaggrens
-huurtoeslag is dus niet mogelijk.
-de kosten voor g/w/e, internet en TV alsmede gemeentelijke belastingen komen voor eigen rekening van huurders
-studenten (max. 3) zijn toegestaan
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder: screening van gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure
3
98
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2021
Kijkronde vol
Nabij het centrum van Enschede, op korte afstand van uitvalswegen en diverse voorzieningen mag Domica Enschede dit ruime appartement voor de verhuur aanbieden. De woning is boven een praktijkruimte gelegen en is gelegen in een rustige woonwijk. Een ideale woning voor een expat of jong werkende.

Op de begane grond bereikt u via de gang de ruime keuken met luxe gasfornuis, vaatwasmachine, koelkast en afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met separaat toilet en een wasmachine. Via de deur bereikt u een heerlijke, zonovergoten tuin.
In de hal van de woning vindt u de trap naar de eerste etage.
Op deze eerste etage vindt u de ruime woonkamer met veel lichtinval door grote raampartijen. Tevens is er een slaapkamer van ruim 13 m² met kastruimte aanwezig.
Kortom: een heerlijke woning, van alle gemakken voorzien!

Kenmerken:
- per 01-10-2021 beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
- huurprijs is excl. g/w/e en overige woonlasten
- voorkeur gaat uit naar één persoon
- niet beschikbaar voor studenten! (NOT AVAILABLE FOR STUDENTS)
- verhuur geschied op basis van gunning door de eigenaar: screening van financiële gegevens maakt deel uit van de procedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes kijkt u op www.domica.nl of like onze Facebookpagina www.facebook.com/domicaenschede
1
55
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2021
Net buiten Enschede, midden in de natuur, mag Domica Enschede deze compleet ingerichte luxe drie-kamer appartementen aanbieden. De appartementen zijn gelegen nabij hotel Bad Boekelo, en bieden alle rust en ruimte die u wenst. De appartementen zijn volop beschikbaar voor langere tijd. In het nabij gelegen hotel "Bad Boekelo" kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt, zoals zwembad, wellness en speeltuin. Het huren van een auto tegen scherp tarief is ook mogelijk!

Indeling:
Via de hal betreedt u de knusse woonkamer met links een keuken die van alle gemakken is voorzien; 4 pits elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuiging en oven. In de woonkamer vindt u een eethoek met tafel en 4 stoelen, een bank, fauteuil en TV. Ook het ruime balkon bereikt u door de grote schuifpui in de woonkamer. De appartementen beschikken over twee slaapkamers; een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoons bedden. De eerste badkamer beschikt over een ligbad met douche, toilet en wastafel met badkamermeubel. De tweede badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.
De appartementen zijn uitermate geschikt voor expats of medewerkers van UT of M.S.T.

Kenmerken:
-beschikbaar per 1 september 2021 voor tenminste 6 maanden.
-voor langere tijd (inschrijving in G.B.A. mogelijk)
-meerprijs voor all-inclusive verhuur € 245,00 (gas, water, elektra, internet en TV, lokale lasten/toeristenbelasting). Totaalprijs € 995,00 p/mnd
-in rustige omgeving gelegen
-ideaal voor expats of mensen die tussen twee verhuizingen in zitten
-openbaar vervoer naar Enschede/Hengelo op korte afstand!
2
58
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct