NIEUW IN DE VERHUUR 19 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN AAN DE BEVERWIJCKSPLAATS IN DORDRECHT.

Wij zijn van start gegaan met de verhuur van 19 nieuwbouw appartementen in Dordrecht van Edelwonen!
Het betreft wooncomplex “De Robijn”. De renovatie is in volle gang en dit is uw kans om in dit mooie appartementencomplex te komen wonen!

De Robijn Dordrecht is een warm thuis voor haar bewoners. Met 19 moderne en comfortabele 2 en 3-kamer appartementen, variërend tussen de ruim 59 – 104 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties.
Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving. De locatie biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en recreatie, gecombineerd met een uitgebreid winkelaanbod en gezellige horeca. Tevens nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. U bent u zo in Rotterdam!

De huurprijzen zijn variërend van € 885,- tot € 1160,- exclusief nutsvoorzieningen.
Alle appartementen verkeren in nieuwstaat en worden gestoffeerd opgeleverd, inclusief gordijnen. De luxe open keuken is voorzien van inbouwapparatuur als inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Ook kunt u gebruik maken van een gezamenlijk dakterras. De oplevering vindt plaats op maandag 2 maart 2020 (onder voorbehoud).

Edelwonen, een uniek en onderscheidend concept, waarbij naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving willen wonen.
Trendy appartementen voor singles, studenten en stellen zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm en veilig thuis biedt.
Daarbij kunt u binnen het complex genieten van een prachtig dakterras! Tevens beschikt u over een parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- 19 luxe nieuwbouw appartementen, 2- en 3-kamer appartementen
- Grootte van 59 m2 tot 103 m2
- Huurprijzen variërend van € 885,- tot € 1160,- exclusief nutsvoorzieningen
- De servicekosten zijn inclusief voorschot warmte, elektra en water en variërend van € 190,- tot € 240,-
- Inclusief parkeerplaats in een parkeergarage
- Geschikt voor singles en stellen
2
70
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/03/2020