Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen
ZEER LUXE EN GESTOFFEERD 3-KAMER APPARTEMENTEN AAN DE BEVERWIJCKSPLAATS IN DORDRECHT.

Per 1 maart kunt u intrekken in dit zeer luxe en gloednieuwe appartement van 103 m2 aan de Beverwijcksplaats in Dordrecht. Het betreft wooncomplex “De Robijn”.
De Robijn Dordrecht is een warm thuis voor haar bewoners. Met 19 moderne en comfortabele 3-kamer appartementen, variërend tussen de ruim 59 – 104 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving. De locatie biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en recreatie, gecombineerd met een uitgebreid winkelaanbod en gezellige horeca. Tevens nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. U bent u zo in Rotterdam!

Edelwonen, een uniek en onderscheidend concept, waarbij naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving willen wonen. Trendy appartementen voor singles, studenten en stellen zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm en veilig thuis biedt. Daarbij kunt u binnen het complex genieten van een prachtig dakterras!

Het appartement verkeerd in nieuwstaat en wordt gestoffeerd opgeleverd, PVC vloer en verduisterende gordijnen. Riante woonkamer met luxe open keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur als inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Veel lichtinval door de vele raampartijen. Twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een wastafel met spiegel en kast, zwevend toilet, douchecabine en designradiator. Ook kunt u gebruik maken van een gezamenlijk dakterras!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 1 maart voor minimaal 12 maanden.
- Kale huurprijs van € 1183,-exclusief nutsvoorzieningen.
- De servicekosten bedragen € 125,- en het voorschot voor warmte, elektra en water € 115,-.
- Totale huurprijs van € 1423,-.
- Geschikt voor singles, stellen, een gezin met 1 kind of twee werkende woningdelers.
2
103
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct