Hinthamerstraat , Den Bosch

€ 1350,00 p/m
Gemeubileerd appartement in de Hinthamerstraat nabij de Markt beschikbaar voor 6 maanden. Het appartement bevind zich op de eerste etage en is bereikbaar via trap. U komt binnen in de woonkamer, gelegen aan de gezellige Hinthamerstraat. De woonkamer huist o.a. grote comfortabele bankstellen en een eettafel met 6 stoelen om uw bezoek te kunnen ontvangen. Via de gang met spiegelwand grensend aan de woonkamer bereikt u de overige ruimtes, beginnende bij de keuken. De keuken is voorzien van vaste apparatuur zoals vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuigkap, koelkast met vriezer en een combi-oven. Ook treft u alle gebruiksvoorwerpen aan zoals een koffiezetapparaat, servies, bestek enz. Het toilet is voorzien van een urinoir, toilet en wasmeubel. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, wasmeubel en een designradiator. De slaapkamer is voorzien van 2 persoons bed, een bureau om aan te werken en geeft toegang tot het balkon aan de stille achterzijde van het gebouw. De woning is in eerste instantie beschikbaar tot 15 april 2019, maar in overleg kan deze periode langer zijn. Het houden van huisdieren is niet toegestaan. De woning is geschikt voor 1 à 2 personen (stel) De kale huur is € 1.350,-, hierbij komt een vast bedrag voor gas, water, elektra, televisie en internet van € 150,-. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
80
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
GEMEUBILEERD APPARTEMENT RUSTIG GELEGEN IN HARTJE CENTRUM VAN S'-HERTOGENBOSCH Prachtig, zonnig 3 kamer appartement. Het bevindt zich in de buurt Uilenburg in de nabijheid van gezellige kroegen, restaurants, de markt en het station. Dit lichte appartement is 70m2 groot en heeft een afsluitbaar binnenterrein. U geniet ook van een ruim balkon op het noorden en een gemeenschappelijke tuin. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer. De woonkamer bestaat uit een compleet ingericht kookgedeelte met gezellige eethoek en een zitgedeelte. Vanwege de grote ramen komt er veel licht binnen in deze kamer. De ramen zijn voorzijn van zowel luxaflex als zonneschermen (buitenzijde). De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Ook deze kamer heeft twee grote ramen. Daarbij kan men vanuit deze kamer ook op het balkon komen. De 2e slaapkamer kan als logeerkamer dienst doen, maar kan ook gebruikt worden als studeerkamer. De badkamer bestaat uit een ruime inloopdouche en een wasmeubel. In een aparte ruimte treft u de wasmachine. De toilet is separaat. Het appartement heeft de beschikking over een bergkast (standplaats cv - 2007). Het appartement is goed onderhouden, geheel voorzien van dubbel glas en het buitenschilderwerk is in 2009 uitgevoerd. Een schitterend, rustig gelegen appartement gesitueerd midden in het bruisende bourgondische gedeelte van het Bossche stadsleven, op slechts 5 minuten loopafstand van het Station tevens geschikt voor tijdelijke bewoning ter overbrugging van een paar maanden. Beschikbaar tot 31 mei 2019 Geen huisdieren Niet roken Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Moeraskers , Den Bosch

€ 850,00 p/m
Dit moderne appartement bevind zich in Empel Noord. Wonen in Empel is wonen aan de rand van Den Bosch en vlakbij alle uitvalswegen. Voor sport en spel kunt u ook terecht bij de Empelse sportvereniging en op de tennisbanen. In de vriendelijke dorpskern kunt u uw dagelijkse boodschappen halen en zelfs de bushalte is om de hoek. De entree deelt u met de beneden bewoners en de bewoners van de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevind zich het appartement met een eigen afgesloten voordeur. De afwerking van het appartement is van hoog niveau. Bij binnenkomst komt u in de ruime hal die naar eigen wens in te delen is. Hier is tevens een bergkast aanwezig. De woonkamer heeft een U indeling vanwaar de open keuken centraal gesitueerde. Links van de keuken is de badkamer en recht de slaapkamer. Het appartement voelt prettig en licht aan door de hoeveelheid ramen en het uitzicht dat het heeft. Het hele appartement is voorzien van automatische zonneschermen. In de woonkamer bevind zich vervolgens de open keuken met diverse inbouwapparatuur, w.o. een 4 pits inductiekookplaat met afzuigkap en koelkast. Er is echter geen vaatwasser aanwezig. De slaapkamer is ruim genoeg voor een twee persoons bed en is voorzien van een luxe inbouwkast. Hier is tevens een elektrische zonnescherm aanwezig. Vanuit het andere punt in de woonkamer is er toegang tot de badkamer waar een inloopdouche, wastafel wasmachine en toilet aanwezig is. De wasmachine zal in het appartement achter blijven zo ook de bank in de woonkamer. Huisdieren worden niet toegestaan. Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet. Hiervoor wordt een vast bedrag gerekend van € 100,-. Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
60
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/12/2018
Nieuwe en luxe gemeubileerde studio te huur. De studio bevindt zich in het volledig gerenoveerde pand in de van Tuldenstraat. De woning wordt geheel gemeubileerd opgeleverd, hiervan volgen nog details. Deze studio is gelegen aan de (gedeelde) binnentuin. De woning is voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De badkamer bestaat uit een toilet, douchecabine en wasmeubel. Het slaapgedeelte is half open, maar geeft wel het gevoel van een slaapkamer. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine. Bent u geïnteresseerd in deze studio? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
50
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Nieuwe en luxe gemeubileerde studio te huur met parkeerplaats. De studio bevindt zich in het volledig gerenoveerde pand in de van Tuldenstraat. De woning wordt geheel gemeubileerd opgeleverd, hiervan volgen nog details. Deze studio is gelegen aan de (gedeelde) binnenplaats. De woning is voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De badkamer bestaat uit een toilet, douchecabine, en centraal geplaatst wasmeubel. Het slaapgedeelte is half open, maar geeft wel het gevoel van een slaapkamer. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine. Bij de studio hoort 1 parkeerplaats. Bent u geïnteresseerd in deze studio? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
45
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Nieuwe en luxe gemeubileerde studio te huur. De studio bevindt zich in het volledig gerenoveerde pand in de van Tuldenstraat. De woning wordt geheel gemeubileerd opgeleverd, hiervan volgen nog details. De woning is voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De badkamer bestaat uit een toilet, douchecabine, en centraal geplaatst wasmeubel. Het slaapgedeelte is half open, maar geeft wel het gevoel van een slaapkamer. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine. Bent u geïnteresseerd in deze studio? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
45
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Geheel nieuw 2 slaapkamer appartement in volledig gerenoveerde woning. De woning is gelegen op de begane grond van een volledig gerenoveerd complex in de van Tuldenstraat te 's-Hertogenbosch. De woonkamer is ruim en is voorzien van mooie grote raampartijen waar erg veel licht doorheen komt. De twee slaapkamers zijn aan de achterkant gelegen. Vanuit beide slaapkamers is de (gedeelde) binnentuin bereikbaar. Het appartement is voorzien van open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriescompartiment, combi-oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap. De badkamer is voorzien van wasmeubel, douchecabine en toilet. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie pvc vloer. De badkamer is geheel betegeld. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de straat. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110.
2
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Geheel nieuw 2 slaapkamer appartement in volledig gerenoveerde woning. De woning is gelegen op de 2e en 3e etage van een volledig gerenoveerd complex in de van Tuldenstraat te 's-Hertogenbosch. De woonkamer is erg ruim en is voorzien van mooie grote raampartijen waar erg veel licht doorheen komt. Onder de trap is een wasmachine aansluiting gecreëerd. Het appartement is voorzien van open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriescompartiment, combi-oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap. Via de vaste trap in de woonkamer is de 2e etage te bereiken. Op deze etage zijn 2 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van velux-dakramen. De badkamer is voorzien van douchecabine en wasmeubel. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie pvc vloer. De badkamer en het toilet zijn geheel betegeld. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de straat. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110.
2
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Geheel nieuw 2 slaapkamer appartement in volledig gerenoveerde woning. De woning is gelegen op de 2e en 3e etage van een volledig gerenoveerd complex in de van Tuldenstraat te 's-Hertogenbosch. De woonkamer is erg ruim en is voorzien van mooie grote raampartijen waar erg veel licht doorheen komt. Onder de trap is een wasmachine aansluiting gecreëerd. Het appartement is voorzien van open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriescompartiment, combi-oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap waar ook een groot raam voorziet in veel lichtinval. Via de vaste trap in de woonkamer is de 2e etage te bereiken. Op deze etage zijn 2 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van velux-dakramen. De badkamer is voorzien van douchecabine en wasmeubel. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie pvc vloer. De badkamer en het toilet zijn geheel betegeld. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de straat. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110.
2
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Geheel nieuw 2 slaapkamer appartement in volledig gerenoveerde woning. De woning is gelegen op de 2e en 3e etage van een volledig gerenoveerd complex in de van Tuldenstraat te 's-Hertogenbosch. De woonkamer is erg ruim en is voorzien van 2 mooie grote raampartijen waar erg veel licht doorheen komt. Onder de trap is een wasmachine aansluiting gecreëerd. Het appartement is voorzien van half open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriescompartiment, combi-oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap. Via de vaste trap achter de keuken is de 2e etage te bereiken. Op deze etage zijn 2 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van velux-dakramen. De badkamer is voorzien van douchecabine en wasmeubel. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie pvc vloer. De badkamer en het toilet zijn geheel betegeld. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de straat. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110.
2
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Geheel nieuw 2 slaapkamer appartement in volledig gerenoveerde woning. De woning is gelegen op de 2e en 3e etage van een volledig gerenoveerd complex in de van Tuldenstraat te 's-Hertogenbosch. De woonkamer is erg ruim en is voorzien van mooie grote raampartijen waar erg veel licht doorheen komt. Onder de trap is een wasmachine aansluiting gecreëerd. Het appartement is voorzien van half open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriescompartiment, combi-oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap waar ook een groot raam voorziet in veel lichtinval. Via de vaste trap in de woonkamer is de 2e etage te bereiken. Op deze etage zijn 2 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van velux-dakramen. De badkamer is voorzien van douchecabine en wasmeubel. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie pvc vloer. De badkamer en het toilet zijn geheel betegeld. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de straat. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110.
2
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Kolperstraat , Den Bosch

€ 995,00 p/m
Sfeervol appartement met hoge plafond en uitzicht op de Bossche Markt! Het appartement is gelegen op de eerste etage, bereikbaar per trap. De woonkamer is voorzien hoge plafonds en 3 mooie, grote raampartijen die een prachtig uitzicht op de markt geven. De woning is voorzien van aparte keuken met voorzieningen zoals een ingebouwde koelkast, oven, gasfornuis en een afzuigkap. De badkamer is uitgerust met zowel een badkuip als een douchecabine, een toilet en wasmeubel. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Max. 2 personen Min. 12 maanden Beschikbaar per november Vast bedrag voor G/W/E à € 150,- per maand Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 05/11/2018

Kolperstraat , Den Bosch

€ 850,00 p/m
Per direct beschikbaar 1-slaapkamer appartement gelegen aan de gezellige Bossche markt! Het appartement is gelegen op de derde etage, bereikbaar per trap. De woonkamer is voorzien 3 mooie, grote raampartijen die een prachtig uitzicht op de markt geven. De woning is voorzien van aparte keuken met voorzieningen zoals een koelkast, gasfornuis en een afzuigkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Max. 2 personen Min. 12 maanden Beschikbaar per direct Vast bedrag voor G/W/E à € 150,- per maand Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Postelstraat , Den Bosch

€ 695,00 p/m
KNUS APPARTEMENT GELEGEN IN HET MIDDEN VAN HET BRUISENDE CENTRUM VAN 'S-HERTOGENBOSCH. Door de ligging midden in het centrum, zijn alle voorzieningen om de hoek te vinden en is het centraal treinstation gelegen op slecht 5 minuten loopafstand. Indeling: Via de entree, welke u deelt met 2 andere appartementen, komt u aan bij het appartment gelegen op de 3e tevens bovenste verdieping. De woning beschikt over een gezellig woonkamer met eenvoudige open keuken. Aansluitend aan de keuken is de badkamer gesitueerd welke is voorzien van douche en toilet. Aan de achter zijde van de woning is de aparte slaapkamer. Het parkeren van de auto kan in de directe omgeving doormiddel van een avond vergunning. Deze vergunning kunt u aan vragen via de gemeente s-Hertogenbosch. Dit appartement is geschikt voor 1 persoon. Huursubsidie is voor deze woning helaas NIET mogelijk. Huurprijs € 795,- inclusief nutsvoorzieningen! Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
45
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Drie kamer hoekappartement op de begane grond met prachtig uitzicht over het water en met een eigen parkeerplaats aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Appartement: De gezamenlijke entree geeft toegang naar een ruime hal met videofoon. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, toiletruimte, berging/wasruimte met opstelling van de cv-ketel, badkamer, woonkamer en twee slaapkamers. Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige Italiaanse plavuizen met vloerverwarming. De ruime woonkamer ligt op de hoek waardoor er door de vele ramen veel lichtinval is en prachtig uitzicht op het water. Vanuit de woonkamer is de loggia en de keuken bereikbaar. De loggia ligt op het zuid-westen en is voorzien van houten vlonders. Er is gezellig uitzicht op het water en groen. De open keuken is opgesteld in een hoek met boven en onderkasten en is uitgevoerd in kasten met lichte kleurstelling en een antraciet kunststof werkblad. De keuken beschikt over een elektrisch fornuis, afzuigkap en andere basis voorzieningen waaronder een aansluiting voor een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft het appartement een eigen (tweede) ingang via een portiek aan het Muntelbolwerk. De twee slaapkamers zijn beide van ruim formaat. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling en is voorzien van een wastafel, ligbad en een aparte douche. Bijzonderheden - Een wand in de woonkamer en in een slaapkamer zijn voorzien van zeer speciaal fraai stucwerk dat door studenten van stukadoorsopleiding i.s.m. met de fabrikant is vervaardigd. - De ramen zijn voorzien van op maat gemaakte luxaflex. - Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige Italiaanse plavuizen met vloerverwarming. Het geavanceerde StorkAir systeem verzorgt warmte, warm water en zuivert de lucht. - Berging (2,5 x 4 meter) in de kelder. - Eigen parkeerplaats in parkeergarage. - Op het Muntelpoort complex rust een dubbele bestemming: ‘wonen’ en ‘klein zakelijk / praktijkruimte’. Men kan het voor beide doeleinden gebruiken of een van beide. - Het gebruikersdeel van de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 50,- per maand. - Het voorschot voor elektra en (stads)verwarming bedraagt € 150,- per maand. Locatie en complex: Het appartement bevindt zich in het Muntelpoort wooncomplex op de hoek van het Muntelbolwerk en de Van Boelenstraat. Tegen het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch aan gelegen, en met het Prins Hendrikpark (IJzeren Vrouw) om de hoek. De woning biedt uitzicht op rivier de Aa, die daar precies de stad in buigt om over te gaan in de Binnendieze. De plek is geliefd onder stadse zonaanbidders die bij mooi weer de groene kades opzoeken. De Muntelpoort is een populair en representatief wooncomplex waarin zich karakteristieke herenhuizen bevinden maar ook appartementen van diverse soorten en maten. De gezellige binnentuin is ontwikkeld naar Berlijns voorbeeld en is een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. Onder het complex bevindt zich een grote parkeergarage en bergingen van de bewoners. Bent u geïnteresseerd in het huren van deze woning? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
94
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Leuk 3-kamer appartement te huur bij de Maaspoort! Het appartement is gelegen op de 4e etage van de Lokerenpassage en is voorzien van 2 slaapkamers. De woonkamer is voorzien van open keuken met vaatwasser, koelkast met vriezer, oven en gasfornuis. Aan de woonkamer is een heerlijk balkon bereikbaar. Vanwege de hoogte kijkt u over andere bebouwing en het groen van de straten heen. De badkamer is voorzien van een ruime douche met jets, een wasmeubel en een toilet. In de hal is een extra ruimte waarin de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur zich bevinden. Tevens hangt hier de ketel. Het appartement is ook deels gemeubileerd te huur, zie foto's voor de mogelijke meubels. Het appartement is bereikbaar via zowel een lift als met de trap. Op de begane grond bevindt zich de berging (8m2). Parkeren is gratis en er is op het achtergelegen parkeerterrein genoeg plek. Huurprijs is € 945,- exclusief. Gebruikersdeel servicekosten is € 50,-. G/W/E/tv/internet is op eigen kosten. De totale huurprijs is € 995,- per maand. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
75
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Het Wielsem , Den Bosch

€ 710,00 p/m
Een te realiseren modern appartement complex bestaande uit 43 zelfstandige appartementen, met een gezamenlijke inpandige (fietsen)berging en een wasserette op de begane grond. Op het dak bevindt zich een riant gemeenschappelijk dakterras van ruim 60 m². Tevens zijn er 28 parkeerplaatsen op eigen terrein te huur. Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Orthen aan het Wielsem. In het complex komen 11 woningen á EUR 710,- per maand met mogelijkheid tot huursubsidie en 32 appartementen á EUR 750,- per maand. De locatie bevindt zich op ca. 700 meter van winkelcentrum "De Rompert" (www.derompert.nl), een overdekt winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels en gratis parkeren (o.a. Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Pearle, etc.). Interesse? Schrijf jezelf in via onze website www.domica.nl èn stuur ons een mail naar denbosch@domica.nl met de mededeling dat je interesse hebt en wij houden je op de hoogte. LET OP HET COMPLEX MOET NOG WORDEN GEBOUWD VERWACHTE OPLEVERING AUG 2019.
40
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/08/2019
Zeer ruime studio in de gezellige Korte Putstraat!! In het hart van de Korte Putstraat bevindt zich deze ruim opgezetten studio van maarliefst 70m2! De studio is voorzien van een keurige laminaatvloer en een ruime open keuken. Middels een simpele afscheiding kan een slaapgedeelte gecrëeerd worden. De studio bevindt zich op de tweede etage. Op de eerste etage is een privé-badkamer gevestigd. Tevens is hier het toilet welke met 1 medebewoner gedeeld wordt. Voor gas, water en electra wordt een vast bedrag gerekend van € 150,- per maand. Het is niet mogelijk om bij deze woning voor huurtoeslag in aanmerking te komen. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Gelegen in het bruisende centrum van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving op loopafstand aanwezig. Het appartement bevind zich op de eerste etage en is met de trap te bereiken. Indeling: Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer. Deze ruime kamer is voorzien van een kleding kast die ter gebruik achter zal blijven. Over de hele breedte van de slaapkamer is een schuifdeur aanwezig die toegang geeft tot het balkon. De badkamer is verbonden aan de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met medicijnenkastje, inloop douche en aansluiting voor de wasmachine en droger. Door het gehele appartement ligt een lichte pvc vloer. Vanuit de hal zijn het toilet en de berging toegankelijk. Aan de voorkant van het pand treffen wij de keuken en woonkamer aan. Door de raampartijen zijn beide ruimtes zeer licht. De keuken is uitgerust met apparatuur zoals de koel/vries combinatie, gasfornuis en afzuigkap. De keuken is gescheiden van de woonkamer. In overleg met de verhuurder blijven enkele meubels achter in de woning. De woonkamer is zeer licht door de hoeveelheid ramen en de lichte vloer, hier is tevens een airco aanwezig. U kijkt hier uit over het Burgemeester Loefplein en hebt tevens van hieruit toegang tot het balkon. De kamer is voorzien van een haard, echter is deze niet meer functioneel. Mocht uw interesse zijn gewekt dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Schrijft u zich in op www.domica.nl of bel voor meer informatie naar 073-6128110.
1
75
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Sint Annaplaats , Den Bosch

€ 1495,00 p/m
Modern en sfeervol 3-kamer appartement van twee verdiepingen met loftuitstraling in een monumentaal pand, direct achter de Grote Markt. Het zonnige dubbele dakterras maakt de woonbeleving uniek in een verrassend rustig gedeelte midden in de bourgondische binnenstad, op loopafstand van natuurgebied de Bossche Broek en het Centraal Station. Begane grond Dit appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping. Bij de gezamenlijke entree/hal voor drie appartementen, treft u het bellentableau, brievenbus, meterkast en toegang tot privé berging met kasten en een grote vriezer. 1e en 2e etage De entree/ontvangsthal, met toiletruimte voorzien van een zwevend closet en fonteintje, biedt toegang tot alle vertrekken verdeeld over twee historische panden waardoor er 3 niveauverschillen zijn. De linkerzijde van de hal biedt toegang tot de eerste slaapkamer met een splinternieuwe badkamer met inloopdouche, ruime wastafel en kastruimte. Ook bevindt zich hier een aparte berging met CV ketel, wasmachine, droger en een extra koelkast met klein vriesvak. Vanuit de hal aan de rechterzijde biedt een trap toegang tot de tweede etage met een ruime lichte slaapkamer voorzien van airconditioning, een electronisch dakraam en een kleine nis met een bureau. De slaapkamer biedt toegang tot een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de andere kant van de hal komt u via een kleine trap in de sfeervolle woonkamer met een plafond van ruim 5 meter hoog. Samen met de vele raampartijen zorgt dit voor een zeer ruimtelijk gevoel. De moderne, open keuken is uitgerust met een kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasmachine, (stoom)ovens, koelkast en cooker. De keuken biedt toegang tot een zonnig terras bestaande uit twee niveau's. Dit luxe appartement is goed afgewerkt en volledig gemeubileerd. Het gehele appartement is uitgerust met een fraaie houten vloer en in de keuken met sfeervolle elektronische houten lamellen. Kortom een heerlijk appartement op één van de meest schitterende locaties in het centrum van 's-Hertogenbosch. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
115
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Postelstraat , Den Bosch

€ 1095,00 p/m
Prachtig appartement van maar liefst 4 verdiepingen in "hartje centrum'' van het bruisende 's-Hertogenbosch. Midden in het centrum van 's-Hertogenbosch bevindt zich dit unieke appartement welke verdeeld is over 4 etages. Via de entree op de begane grond komt u in de bergruimte waar ook de trap naar de eerste verdieping gevestigd is. OP de eerste verdieping bevinden zich de ruime woonkamer en de half-open keuken welke voorzien is diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij met veel lichtinval en een houten vloer. Tevens is hier de doorgang naar het ruime (25m2) gezamelijke dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich de badkamer en een slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad waar ook een douche in gevestigd is. De slaapkamer is voorzien van een houten vloer. Op de derde verdieping is een zeer ruime slaapkamer gesitueerd welke beschikt over een houten vloer en veel ruimte. Een prachtige woning, rustig gelegen en toch middenin het centrum van de levendige stad 's-Hertogenbosch. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
120
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Ridderstraat , Den Bosch

€ 1000,00 p/m
Luxe appartement op de tweede en derde verdieping van een van de gezelligste straten van 's-Hertogenbosch! Het appartement is gedeeltelijk gemeubileerd, onder andere met bank, salontafel, eettafel, kledingkast en een rek voor hangkleding. Ook een wasmachine is aanwezig. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Het appartement is recentelijk gerenoveerd en voorzien van een goede laminaat vloer en modern keuken voorzien van koelkast, oven, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Op de etage van de woonkamer is een apart toilet. Op de tweede etage van het appartement, te bereiken middels een vaste trap bevinden zich de grote slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel. Let wel de slaapkamer is in open verbinding met de woonkamer. De huurprijs is € 1000,- Bijkomende nutsvoorzieningen bedragen € 150, Het appartement is geschikt voor maximaal 2 personen (stel) voor een minimale periode van 12 maanden. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
65
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Vughterstraat , Den Bosch

€ 520,00 p/m
Studio te huur in het centrum van 's-Hertogenbosch. Deze kamer bevindt zich op de bovenste etage van een karakteristiek Herenhuis, gelegen aan de Vughterstraat. De Vughterstraat kenmerkt zich als één van de mooiste straten van de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Door deze ligging zijn alle gemakken binnen handbereik. Zo loopt u in 5 minuten naar het centraal station, bent u binnen 2 minuten op de markt en binnen 10 minuten lopen staat u in de prachtige natuur van "Het Bossche Broek". De sanitaire voorzieningen zijn helemaal privé en tevens beschikt de kamer over een vliering welke prima als opslag kan fungeren. Let wel! er is geen wasmachine aansluiting aanwezig. Dit is tevens niet te realiseren. Kenmerken: Geschikt voor 1 persoon Vrij uitzicht Sanitaire voorzieningen worden niet gedeeld. Bijkomende voorschot g/w/l €75,- Huisdieren zijn niet toegestaan. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Schrijft u zich dan in op www.domica.nl en neem contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
30
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Prachtige gemeubileerde Finn-logg woning te huur. Bijzonder gunstig gesitueerd in rustige en geliefde woonwijk van kerkdorp Engelen op korte afstand van onder andere uitvalswegen (A2 en A59), diverse scholen, medische voorzieningen, de uiterwaarden van de Maas, natuur en recreatieplas ‚Engelermeer en de golfbaan van Burggolf Haverleij. De winkelvoorzieningen van de overdekte winkelpassage Helftheuvel zijn binnen 10 minuten bereikbaar en de buurtsuper is zelfs op loopafstand gelegen. Zeer aparte Finn-Logg woning, houtbouw te Engelen. Op de begane grond bevind zich de woonkamer van 40m2 met tegelvloer en vloerverwarming. Hier is tevens een slaapkamer van 18m2 en een badkamer met douchecabine, 2 wastafels, toilet en bidet. De woning heeft een aparte keuken en is voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping aangekomen heeft u een vide/werkkamer van 16m2, slaapkamer van 12 m2 en een slaapkamer van 16 m2. De tweede badkamer is voorzien van dubbele wastafel, toilet, douche/ligbad. Hier is tevens de aparte wasruimte. Verder is het geheel incl. tuin en terras gelegen op een perceel van plus minus 325m2. De woning is beschikbaar tot 31 mei 2019. De huurprijs is exclusief kosten voor gas, water, elektra, televisie en internet. Kosten voor TV en internet liggen ongeveer € 45,- per maand. De contracten voor G/W/E dienen op eigen naam afgesloten te worden. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
3
144
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Bordeslaan , Den Bosch

€ 1595,00 p/m
Heerlijk licht, royaal en stijlvol 3-kamer appartement op de eerste verdieping van de Armada (type ‘Longhouse’), met een ruim en zonnig balkon op het zuiden, prive-parkeerplaats en een aparte wijnkelder in het souterrain. Aan de rand van het water in het Paleiskwartier ligt dit schitterende appartementencomplex, dat wordt gekenmerkt door de fraaie gebogen gevels en de prachtige architectuur. Op loopafstand van diverse restaurants, cafés, terrassen, winkels, natuurgebieden Gement en de Bossche Broek, het Centraal Station en de Bourgondische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. De diverse uitvalswegen bieden u binnen enkele minuten toegang tot de A2 en A59. Begane grond: Gezamenlijke entree/hal met bellentableau, videofoon, lift, trappenhuis en toegang tot het souterrain met de privé-parkeerplaats, een eigen berging en een wijnkast in de gezamenlijke wijnkelder. 1e Verdieping: Ruime entree/ontvangsthal met de meterkast, toiletruimte voorzien van een zwevend closet en fonteintje en toegang tot alle overige vertrekken. De woonkamer is over de volle breedte van het appartement gesitueerd, waardoor er voldoende ruimte is voor het creëren van een ruim zit- en eetgedeelte. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig vrij en weids zicht op de omgeving. Middels een grote schuifpui heeft u toegang tot het heerlijk op het zonnige zuiden gelegen royale balkon. De moderne, open keuken is uitgerust met een modern keukenmeubel in rechte opstelling met een natuurstenen blad en daarnaast nog een separate kastenwand. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, vaatwasmachine, combi-oven en een koelkast. Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee volwaardige slaapkamers gelegen. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, ruime inloop douche, enkele vaste wastafels en een designradiator. Daarnaast beschikt het appartement nog over een flinke inpandige berging met de standplaats van de WTW-installatie en de aansluitingen van de wasapparatuur. Dit luxe appartement is goed afgewerkt en volledig gemeubileerd. Het gehele appartement is uitgerust met een fraaie houten vloer. Het appartementencomplex is gelegen in het toonaangevende Paleiskwartier. Een nieuwbouwwijk die nog volop in ontwikkeling is, zich kenmerkt door moderne bebouwing en ontworpen is als gemengd woon- en werkgebied. Vele voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid en op slechts een paar minuten loopafstand van het Centraal Station. Via de Paleisbrug bereikt u in korte tijd lopen het gezellige Bossche stadscentrum.
1
330
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Handelskade , Den Bosch

€ 1495,00 p/m
Mooi, ruim en volledig gemeubileerd appartement midden in het centrum van 's-Hertogenbosch met vrij uitzicht op het water. Dit appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping van dit kleinschalige complex. Bij de entree treft u de brievenbussen, de lift en de trappenopgang. 2e verdieping: Indeling: U komt binnen in de ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door de vele ramen geniet u van veel licht inval met een schitterend uitzicht over het water. Vanuit de woonkamer gaat u naar de hal waar de badkamer alsmede het seperaat toilet is gesitueerd De badkamer is voorzien van een ligbad met aparte douche en dubbele wastafel. Het appartement is recentelijk helemaal gerenoveerd. 3e verdieping: Ruime hal met veel lichtinval, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk dakterras waar u in alle privacy kunt genieten van de zon. In de kelder is een fietsenberging beschikbaar Kortom een heerlijk volledig gemeubileerd appartement met vrij uitzicht op 1 van de meest schitterende locaties in het centrum van 's-Hertogenbosch. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
140
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Bordeslaan , Den Bosch

€ 1595,00 p/m
Luxe gemeubileerd appartement in de populaire wijk "Paleiskwartier"!! Op loopafstand van het centraal station en het centrum gelegen, royaal 3 kamerappartement met uitzicht over de stadsvijver en een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage. De woning: Entree/gang met de videofooninstallatie en een verbinding met de heerlijk ruim bemeten sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar het zonnige op het zuidwesten gesitueerde balkon vanwaar een vrij uitzicht over de stadsvijver. Direct grenzend aan de woonkamer is de halfopen woonkeuken(Bulthaup) welke beschikt over een prachtig design en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een vaatwasser en een 4-pits kookplaat. Vanuit de centrale gang zijn tevens de slaapvertrekken bereikbaar. De ouderslaapkamers is voorzien van een ruim 2-persoons bed en een grote kast in hoekopstelling. De tweede slaapkamer is op dit moment in gebruik als werkkamer. Vanaf de gangzijn ook het toilet, de badkamer en de praktische berging bereikbaar. In deze berging bevindt zich het aansluitpunt voor de droog- en wasapparatuur. De badkamer beschikt over een keurge wastafel en een mooi afgewekte inloopdouche. Het gehele appartement is goed onderhouden en bijzonder stijlvol afgewerkt met o.a. een fraaie houten vloer en moderne kleurstellingen. De ruimte, kwaliteit in de afwerking, de gunstige ligging t.o.v. van het centrum, centraal Station en de diverse uitvalswegen en natuurlijk de bijzondere moderne architectuur van het Paleiskwartier, maken dit appartement tot een ideale combinatie. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Schaarmeesterstraat 194 te 's-Hertogenbosch.
2
110
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/12/2018

Capucijnenpoort , Den Bosch

€ 1600,00 p/m
Geheel gerenoveerd luxe appartement op heerlijke locatie in de prachtige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het appartement is volledig en zeer grondig gerenoveerd. Alles in het appartement is splinternieuw doordat de gehele lay-out van de woning is aangepakt. Er wordt een zeer luxe open keuken ingebouwd welke zelfs wordt voorzien van een wijnkoeler naast alle andere gebruikelijke keukenapparatuur. De woonkamer zelf is voorzien van 3 grote raampartijen welke ook open kunnen. Aan de stille achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers. In de master bedroom is een walk-in kledingkast gemaakt. In de kleinere slaapkamer is geen kast aanwezig, deze is in een andere ruimte geplaatst om zo ruimte te winnen. De ruimte waar de kledingkast van de tweede slaapkamer zich bevindt, herbergt ook de aansluiting(en) voor de was- en droog apparatuur. Er is een berging waar fietsen/spullen gestald kunnen worden op de begane grond. Voor het parkeren van een auto moet u een vergunning aanvragen bij gemeente 's-Hertogenbosch. Voor het gebruik van G/W/E wordt een voorschot van € 150,- gehanteerd. Het betreft een monumentaal pand waarvan hetvolgende bekend is: 'De Meermin'. Huis met gevel van het 'Vingboonstype'; ingezwenkte halsgevel, geleed door vier doorgaande pilasters waarvan de middelste met jonische kapitelen. Gebogen fronton waarin het jaartal 1677. Festoenen in de middentravee, siertrossen op de voluten, festoenen en een acanthusmotief onder de aanzetstukken. Gerestaureerd in 1936. In hetzelfde gebouw wordt nog een appartement gerenoveerd. Schrijf u in om meer informatie te ontvangen op www.domica.nl. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit prachtige appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
125
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Palmboomstraat , Den Bosch

€ 1250,00 p/m
Prachtig gerenoveerde tussenwoning met 3 slaapkamers te huur! Deze woning is in 2005 compleet gerenoveerd en is bijzonder mooi afgewerkt. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, HR-CV ketel, elektrische bedrading, isolatie, dubbelglas en schilderwerk. Op de begane grond komt u via de hal waar zich de meterkast en trap naar boven bevinden in de woonkamer. De woonkamer met een moderne open keuken is dankzij een aanbouw lekker ruim en open. De keuken beschikt over diverse apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met wok-brander en RVS afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en een vaatwasser. In de bijkeuken vindt u de aansluiting voor de was- en droogapparatuur en ook het toilet met fonteintje en de toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer te vinden. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, en de kleinere slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is is voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en zwevend toilet. Via de slaapkamer aan de voorzijde is de zolderverdieping te bereiken middels een vaste trap. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel en heeft bergruimte. De verdieping is als slaapkamer te gebruiken. De achtertuin is geheel bestraat en ook bereikbaar via een achterom. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
3
110
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

IJsselsingel , Den Bosch

€ 995,00 p/m
Prachtig 4 kamer appartement (81m2) met parkeerplaats gelegen op de 7e etage met een heerlijk uitzicht! Dit appartement aan de Ijsselsingel wordt momenteel geheel gerenoveerd, de foto's zijn ter indicatie maar zullen afwijken van het eindresultaat!~ Via de entree waar zich ook de brievenbus bevindt kunt u zowel met de lift als met de trap op de 7e etage komen. U betreed de woning via de hal waar zich de meterkast en het intercom systeem bevinden. Vanuit de hal, welke wordt voorzien van matte beglazing, betreed u de woonkamer van ca. 30m2 met een open keuken van ca. 8,5m2. De voorzijde van het appartement geeft een prachtig uitzicht over de Oosterplas tijdens alle 4 de seizoenen van het jaar. Via de woonkamer kunt u het balkon aan de voorzijde bereiken. De open keuken is voorzien van een koelkast, oven, 4-pits gasfornuis en een vaatwasser. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk ca. 6m2, 8m2 en 13m2 groot en alle voorzien van ramen en ventilatiekanalen. In de slaapkamer van 8m2 moet rekening gehouden worden met de ketel en aansluiting voor de was- en droogapparatuur. Deze worden ingebouwd. De slaapkamer aan de voorzijde geeft ook toegang tot het balkon en u geniet hier vanuit bed ongestoord van het prachtige uitzicht over de Oosterplas. De badkamer wordt geheel vernieuwd en is dan voorzien van toilet en inloopdouche. Het appartement wordt voorzien van een mooie PVC-vloer van goede kwaliteit en alle muren worden geschilderd. De bij het appartement behorende parkeerplaats is afgesloten met een automatische poort. Kosten: € 995,- kale huur € 55,- servicekosten € 100,- parkeerplaats (verplichte afname) € 1.150,- totaal De contracten voor G/W/E en televisie/internet moeten op eigen naam worden afgesloten. Bent u geïnteresseerd in dit heerlijke appartement? Neem dan direct contact op met 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
3
81
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018
Stijlvol GEMEUBILEERD appartement aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch! Dit prachtig gemeubileerde appartement is gelegen aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch. De woning is gelegen op de bovenste etage van een prachtig pand met uitzicht over het water. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De moderne luxe keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, combi magnetron en kook plaat. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een prachtig uitzicht over het water. Aan de achter zijde van de woning is de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van inloop douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt de woning over een ruim dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Door de ligging aan de rand van het centrum zijn alle voorziening op loop afstand te bereiken. ook parkeren is geen probleem. Dit kan door middel van een vergunning die verkrijgen is via de gemeente 's-Hertogenbosch. Er wordt een voorschot berekend van € 150,- per maand voor het verbruik van gas/water/ Electra en tv/internet. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
65
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Stijlvol GEMEUBILEERD appartement aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch! Dit prachtig gemeubileerde appartement is gelegen aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch. De woning is gelegen op de eerste etage van een prachtig pand met uitzicht over het water. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De moderne luxe keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, combi magnetron en kook plaat. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een uitzicht over de binnenplaats. Aan de achter zijde van de woning is tevens de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van inloop douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt de woning over een terras en een Frans balkon. Door de ligging aan de rand van het centrum zijn alle voorzieningen op loop afstand te bereiken. Parkeren is tevens geen probleem, dit kan door middel van een vergunning die te verkrijgen is via de gemeente 's-Hertogenbosch. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Schaarmeesterstraat 194 in 's-Hertogenbosch.
2
80
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Torenstraat , Den Bosch

€ 1950,00 p/m
Volledig gemeubileerd en luxe afgewerkt 3 kamer appartement met ruim dakterras gelegen op een unieke locatie midden in het centrum recht tegenover de Sint-Janskathedraal. Vanuit het complex stapt u direct in het bruisende centrum van Den Bosch. Op steenworp afstand van de Parade en de Korte Putstraat die bekend staan om de gezellige horecagelegenheden. Tevens bevindt u zich direct in het bruisende winkel centrum en zijn er diversen parkeergelegenheden op korte afstand. Via de ruim afgesloten buitenentree betreedt u de binnenentree van het complex waar het trappenhuis en de lift zich bevinden. Via het trappenhuis/de lift betreedt u de woning die gesitueerd is op de 3e verdieping van het complex. Op de 3e verdieping is een ruime entree die slechts gebruikt wordt door de 2 appartementen die zich op deze verdieping bevinden. Dit luxe sfeervolle appartement is voorzien van 2 slaapkamers en 1 badkamer. Tevens bevindt zich in ruime de hal een apart toilet en een wasruimte voorzien van een wasmachine en droger. De slaapkamers en de badkamer zijn gelegen aan de achterzijde van het complex waar een binnentuin is gesitueerd. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer/leefkeuken met hoog plafond die te betreden is via de brede hal met openslaande deuren. Vanuit deze ruimte heeft u een uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal. Tevens bevindt zich in de woonkamer een trap naar de balustrade die kan worden gebruikt als werkkamer en is voorzien van kastruimte. Via de balustrade is tevens het ruime dakterras te betreden en deze is ook voorzien van bergruimte. Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, dat wil zeggen dat alle voorzieningen zoals een wasmachine/droger tot aan badlakens en benodigde apparatuur in de keuken aanwezig zijn in het appartement. Kortom deze luxe loft beschikt over alle benodigde voorzieningen en is daarmee turn key te noemen. Dit hoogwaardig afgewerkt en smaakvol gemeubileerd appartement is per direct beschikbaar met een minimale huurtermijn van 12 maanden.
3
115
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Pettelaarseweg , Den Bosch

€ 1285,00 p/m
Gestoffeerd en zeer ruim appartement met 3 slaapkamers, 2 balkons en een berging. Centraal gelegen in de gewilde wijk "Zuid". Centrale entree met intercom en toegang tot de lift, het appartement is op de derde verdieping gelegen. Op de begane grond is ook een berging aanwezig. Bij binnenkomst treed je binnen in een ruime hal met toegang tot alle vertrekken, hier tref je ook het separate toilet. De woning is volledig voorzien van een lichte laminaatvloer en een aantal radiatoren zijn afgeschermd met een ombouw. De woning heeft overal veel lichtinval en dat zorgt met de witte muren voor een zeer prettige leefruimte. De woonkamer aan de voorzijde biedt genoeg ruimte voor een zithoek en geeft ook toegang tot het balkon. De ruimte kan afgesloten worden met een tussendeur. De woonkamer loopt verder in de eetkamer en keuken. De eetkamer biedt plaats aan een grote eettafel met 8 stoelen, de grote buffetkast blijft achter in de woning en hoort bij het gehuurde. De open en moderne keuken is voorzien van veel kastruimte en is uitgerust met een inductie kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en afzuigkap. Vanuit hier heb je ook toegang tot het grote zonnige balkon aan de achterzijde die op het zuid-oosten is gelegen. De grote slaapkamer meteen links bij binnenkomst is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een grote kast, ook hier toegang tot het balkon en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Rechts in de gang tref je de overige twee slaapkamers, genoeg ruimte wederom voor een bed en kasten.1 kamer is nu in gebruik als kantoor en heeft ook toegang tot het balkon. De badkamer heeft een inloopdouche, wandmeubel en is geheel betegeld, Hier is ook de wasmachine en droger aansluiting. De wasmachine hoort bij het gehuurde. De boiler is 2 jaar geleden vernieuwd. Een prachtig direct bewoonbaar appartement met vele voorzieningen nabij. Omgeving: Het complex ligt in de super gewilde wijk "Zuid". In deze wijk zijn alle voorzieningen op korte afstand bereikbaar, evenals het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Lopend en/of fietsend zit je midden in de natuur en in de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Watersport, de Zuiderplas en natuur het Zuiderpark en het Bossche Broek, liggen om de hoek. De Parade (Sint-Jan) ligt op ca.15 minuten lopen. Indien u toch van plan bent de auto te nemen bent u binnen 5 minuten op de A2. Contractsvorm: Er wordt gebruik gemaakt van de kort lopende huurovereenkomst van maximaal 24 maanden conform de “Wet doorstroming huurmarkt 2015”. De huurprijs van de gestoffeerde woning bedraagt € 1.285,- inclusief servicekosten. Voorschot gas is € 90,- per maand. Totale huurprijs per maand: € 1.375,- U dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op elektra, televisie en internet. Wij kunnen dit namens u verzorgen. Een parkeervergunning kost € 42 per jaar en kunt u aanvragen bij de gemeente. Roken is niet toegestaan in de woning. Huisdieren in overleg.
3
90
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Orthen , Den Bosch

€ 950,00 p/m
GEMEUBILEERD appartement in een prachtige en historische pand, 'De Meerwijck is Dit appartement gelegen op de bovenste verdieping, onder de imposante kap waarvan de historische afwerking in het appartement zichtbaar zijn. Indeling: Het appartement is zowel via de lift als via het trappenhuis te bereiken. Voorportaal met meterkast. Hal van waaruit zowel woonkamer, slaapkamer als de badkamer bereikbaar zijn. De woonkamer beschikt over drie raampartijen. De ligging op de hoek zorgt de gehele dag voor veel daglicht en een mooi zicht op de gehele omgeving. Het hoge plafond (ca. 4 meter) met originele balkenpartij vergroot het gevoel van ruimte in dit appartement. De kamer biedt ruimte voor zowel een zit- als eethoek. In open verbinding met de woonkamer bevindt zich de keuken met een moderne gebroken witte inrichting. Het keukenblok is voorzien van een diversen inbouw apparatuur. De keuken beschikt over voldoende kastruimte. In het appartement is een ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is circa 17 m² groot, heeft een dakraam, een zijraam, tv-aansluiting en voldoende ruimte voor een grote garderobekast. De badkamer en het separate toilet zijn modern afgewerkt. In de badkamer is een ligbad , een wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de keuken is het privé dakterras te bereiken waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de zon. Tevens is Het buitenleven vorm gegeven door een parkachtige kloostertuin. Deze is gezamenlijk en kent een speelse indeling met 'tuinkamers' zodat je toch privé kunt zitten. Hier kun je met uw visite heerlijk BBQ-en of gezellig kletsen in deze ruime binnentuin. Het geheel is netjes aangelegd en heeft vast tuinmeubilair. Beschkbaarheid is 6 tot 8 maanden. Huurprijs € 950,- Voorschot nutsvoorzieningen, tv, internet € 150,- Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
60
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Vughterstraat , Den Bosch

€ 995,00 p/m
GEZELLIG RUIM 2-KAMER APPARTEMENT TE HUUR IN HARTJE DEN BOSCH Gelegen in het midden van het centrum en van alle gemakken voorzien! Via de gezamelijk entree komt u op de eerste verdieping bij het appartement. Indeling: Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal komt u links binnen in de woonkamer (ca. 25m2). Deze ligt aan de voorkant van het appartement en heeft een open keuken met inbouwapparatuur. Apart het toilet en nog een aparte bergruimte voor de wasgelegenheid. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad met douche gelegenheid. Het appartement beschikt over 1 grote slaapkamer en bevind zich aan de achterzijde. Ook treft u hier het dakterras welke u deelt met de achterburen. Kortom een erg ruim appartement met karakter! Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
75
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Vivaldistraat , Den Bosch

€ 925,00 p/m
Mooi appartement in de gewilde wijk "Zuid". Op steenworp afstand van het centrum van 's-Hertogenbosch bevindt zich dit bijzonder leuke 3-kamer appartement. Dit drie-kamer appartement beschikt over een ruime woonkamer welke beschikt over een vloerbedekking. Aan de voorzijde bevinden zich de 2 slaapkamers. Alle vertrekken zijn vanuit de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van o.a. een douchecabine en een wastafel. De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een grote raampartij welke zorgt voor de benodigde lichtinval. Vanuit hier is de keuken te bereiken. De keuken is zeer ruim van opzet en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een magnetron-oven. Tevens is er op de benedenverdieping een gezamelijke bergruimte waar u b.v. uw fiets kunt stallen. In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels waaronder een grote supermarkt, natuurgebied "Het Bossche Broek", kathedraal "De Sint-Jan" en natuurlijk het centrum van de gezellige stad 's-Hertogenbosch. Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Choorstraat , Den Bosch

€ 3000,00 p/m
WERKELIJK SCHITTEREND PENTHOUSE TE HUUR IN 'S-HERTOGENBOSCH Het penthouse ligt op 1 van de beste locaties van 's-Hertogenbosch met 2 parkeerplaatsen in de onderliggende kelder. Woonoppervlak van maarliefst 235 m2 met een riant dakterras van 70 m2. Indeling: De gehele woning is voorzien van parketvloer. Zittend in de woonkamer kunt u heerlijk genieten van het vele daglicht wat binnen valt door de grote raampartijen. Tevens beschikt de woonkamer over een gashaard. U beschikt over een complete semi-open keuken met aan twee zijden balkons, waarvan 1 met glaspanelen is af te sluiten. Dit penthouse heeft 2 slaapkamers van 30m2 en 10 m2, met elk een eigen badkamer en een aparte waskamer. Vanaf het balkon aan de voorzijde heeft u direct uitzicht op een van de grootste trekpleisters van 's-hertogenbosch, de St-jan Kathedraal. Zeg nu zelf, wie wil er niet wonen in de oude binnenstad van 's-Hertogenbosch in een penthouse met 2 parkeerplaatsen! Kan eventueel ook gemeubileerd verhuurd worden!
2
235
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Capucijnenpoort , Den Bosch

€ 1800,00 p/m
Geheel gerenoveerd luxe appartement op heerlijke locatie in de prachtige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het appartement is volledig en zeer grondig gerenoveerd. Alles in het appartement is splinternieuw doordat de gehele lay-out van de woning is aangepakt. Er wordt een zeer luxe open keuken ingebouwd welke zelfs wordt voorzien van een wijnkoeler naast alle andere gebruikelijke keukenapparatuur. De woonkamer zelf is voorzien van 3 grote raampartijen welke ook open kunnen. Aan de stille achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers. In de master bedroom is een walk-in kledingkast gemaakt. In de kleinere slaapkamer is geen kast aanwezig, deze is in een andere ruimte geplaatst om zo ruimte te winnen. De ruimte waar de kledingkast van de tweede slaapkamer zich bevindt, herbergt ook de aansluiting(en) voor de was- en droog apparatuur. Er is een berging waar fietsen/spullen gestald kunnen worden op de begane grond. Voor het parkeren van een auto moet u een vergunning aanvragen bij gemeente 's-Hertogenbosch. Voor het gebruik van G/W/E wordt een voorschot van € 180,- gehanteerd. Het betreft een monumentaal pand waarvan hetvolgende bekend is: 'De Meermin'. Huis met gevel van het 'Vingboonstype'; ingezwenkte halsgevel, geleed door vier doorgaande pilasters waarvan de middelste met jonische kapitelen. Gebogen fronton waarin het jaartal 1677. Festoenen in de middentravee, siertrossen op de voluten, festoenen en een acanthusmotief onder de aanzetstukken. Gerestaureerd in 1936. In hetzelfde gebouw wordt nog een appartement gerenoveerd. Schrijf u in om meer informatie te ontvangen op www.domica.nl. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit prachtige appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
125
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Colvenierstraat , Den Bosch

€ 1550,00 p/m
Op top locatie gelegen prachtig gemeubileerd appartement op steenworp afstand van het centraal station en de Bossche binnenstad. De woning is gelegen op de begane grond van een mooi statig pand en is volledig gerenoveerd. Via de gezamenlijke entree is de woning te bereiken deze beschikt over twee slaapkamer en twee badkamers. De woning beschikt verder over en gezellige woonkamer met een luxe inrichting en moderne open keuken voorzien van diversen inbouw apparatuur. Vanuit de woonkamer is het binnenplaatsje te bereiken. Hier kunt u heerlijk genieten van de avond zon. De woning beschikt op de begane grond over een gezamenlijk fietsenberging ook parkeren is op deze locatie geen probleem. Er is via de gemeente een vergunning aan te vragen. De woning is volledig gemeubileerd. Bijkomende kosten: voorschot g/w/l € 150,-. Tv en internet is reeds inbegrepen. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit mooie woonhuis? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
2
95
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Luijbenstraat , Den Bosch

€ 1395,00 p/m
Ligging: 's-Hertogenbosch centrum, schuin tegenover station, bij binnenstad in rustige woonstraat. Zeer gewild door centrale ligging en rust. Het betreft geen straat met doorgaand verkeer; daardoor extra aantrekkelijk woongenot! Een sfeervolle woning in authentiek monument op 2e etage. Ook zeer geschikt voor bewoning door 2 personen zonder partnerschap. Algemeen: In 2017 gerenoveerd. Nieuwe badkamer, nieuwe laminaatvloeren, CV-ketel, extra isolatie, enz. enz. Indeling: Entree Via authentiek buiten trapportaal, portiek en 2 trappen naar ingang. Gang met deuren naar voorkamer, achterkamer, zijkamer voor, badkamer en keuken. 2 grote kamers en balkons: Voorkamer met openslaande deuren naar balkon en zicht op de stad. Inbouwspots en twee originele vaste kasten 600 x 400. Gescheiden met schuifdeuren naar: Achterkamer met openslaande deuren naar balkon op het zuiden, 780 x 400 en zicht op Paterskerk. Zijkamer achter: Een sfeervolle kleine kamer met veel licht (280 x 200) Zijkamer voor: Een kleine kamer met zicht op de straat (400 x 200) Keuken (320 x 210): Witte keuken, spoelbak, afzuigkap, koelkast. Vaatwasser, koelkast, magnetron, wasmachine. Deur naar balkon. Badkamer: Nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafel en hangend toilet. Slaapkamer(s): Naar eigen indeling zijn de 4 kamers te gebruiken als zitkamer, eetkamer, werkkamer of slaapkamers. Technisch: - Zeer goede staat van onderhoud, zeer verzorgd. - Wanden met fijn schuurwerk. CV: - Centrale verwarming via radiatoren. - Nieuwe CV-combi-ketel Intergas (2018). Isolatie: Kozijnen, voorzien van speciaal isolatieglas. Geluidsisolatie: het perceel is voorzien van extra geluids-isolerende materialen. Wat resteert, zijn contactgeluiden, inhaerent aan panden van deze constructie en leeftijd. Extra: - Het appartement is gestoffeerd met gordijnen in lichte tint en nieuwe laminaatvloeren. In keuken en badkamer: tegels. - De woning is ruim voorzien van verlichting, met veel LED- en inbouwspots. - Naar wens leeg of met sfeervolle meubilering. Aanvaarding: Aanvaarding: september 2018 Huurprijs: € 1395,- per maand, exclusief. Desgewenst ook tijdelijk te huur. Parkeren: 1 In de straat zijn enkele plaatsen voor meter met uurtarief 2 In de straat een flink aantal plaatsen voor belangenparkeerders (Wachtlijst?) 3 Verderop is een lager tarief langs het water, vanaf de fietsbrug. 4 Evt. parkeren: achter station (via passerelle). Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct