Kroonpark , Arnhem

€ 650,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 1 woning: Type 1 Verdeeld over de 1e t/m de 9e etage beschikken wij over 11 comfortabele 1 kamer studio’s met een oppervlakte van 22 m² t/m 40 m2. De studio’s beschikken over een open luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Alle studio’s zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 650,00 per maand Servicekosten € 85,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 60,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
40
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 635,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 635,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 610,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 610,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 710,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 710,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 635,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 635,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 695,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 695,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
46
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 655,00 p/m
innenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 655,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
40
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 635,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 635,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 635,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 635,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 700,00 p/m
Binnenkort Te Huur 93 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 januari 2019 (misschien eerder) Er worden drie type appartementen gebouwd. Type 1 (1 kamer Studio 22-40 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 33-50 m2) Type 3 (4 kamer Appartementen 80-82 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 2 woning: Type 2 Verdeeld over de 2e t/m de 11e etage hebben wij 80 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 33 m² tot en met 50 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 700,00 per maand Servicekosten € 90,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel 82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
47
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/01/2019
Volledig gerenoveerd appartement te huur in de jonge wijk Sint Marten. Het appartement is gelegen op de tweede etage. De woning is zowel van binnen als buiten volledig vernieuwd en van alle moderne luxe voorzien. Indeling: centrale hal; toegang tot appartement op tweede etage; hal; slaapkamer aan voorzijde; badkamer met douche en toilet; woonkamer met luxe keuken; Bijzonderheden: - genoemde huurprijs is exclusief vergoeding gas/ water/ elektra € 100,00 per maand. - alleen beschikbaar voor werkenden, geen studenten.
1
45
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Kronenburgsingel , Arnhem

€ 700,00 p/m
Binnenkort TE Huur een nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 15 en 16 oktober 2018! Er worden vier type appartementen gebouwd, waarvan er nu 1 beschikbaar is gekomen. Omdat het nu nog in aanbouw is kan er nog niet worden bezichtigd, wel kun je een afspraak met ons maken zodat we je op kantoor persoonlijk en uitgebreid uitleg kunnen geven over het appartement. Type II Gelegen op de 4de etage hebben wij een luxe tweekamer appartement beschikbaar met een oppervlaktes van 48 m². Het appartement is ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, RVS afzuigkap (koolstoffilter), vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven). Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan. Tevens beschikt het appartement over een eigen wasmachine-aansluiting en is de separate toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Het appartement is nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor in eerste aanleg voor een minimale periode van 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden. Bijzonderheden: - genoemde huurprijs is exclusief voorschot gas/ water/ elektra en servicekosten van € 160,00 p/mnd. - er kan een parkeerplaats worden bij gehuurd voor € 50,00 per maand. - er zijn bergingen beschikbaar voor een huurprijs van € 7,50 per maand.
1
48
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2018

Utrechtsestraat , Arnhem

€ 650,00 p/m
STATIONSIDE APARTMENTS biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie! Uitstekend gelegen in het centrum van Arnhem en dichtbij het station. Een luxe appartement met een oppervlakte van 40m2. het appartement is met een hoog afwerkingniveau opgeleverd: - met luxe vloerafwerking, - gordijnen - luxe keuken incl. o.a. koelkast - modern sanitair zoals een separaat toilet en eigen inloopdouche. STATIONSIDE is voorzien van een riant gezamenlijk dakterras, was- en droogruimtes, fitness voorzieningen en een afgesloten fietsenstalling. Kortom alle luxe binnen handbereik! Tevens bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen, afhankelijk van inkomen en leeftijd. Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige appartement? Neem voor meer informatie contact op met Domica Arnhem. - Bijkomende leveringen: € 24,50 servicekosten € 80,00 voorschot gas/water/elektra € 25,00 stoffering
1
40
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Utrechtsestraat , Arnhem

€ 515,00 p/m
STATIONSIDE APARTMENTS biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie! Uitstekend gelegen in het centrum van Arnhem en dichtbij het station, deze, luxe, STUDIO heeft een oppervlakte van 24m2 en is gelegen op de 1ste verdieping van het pand. De studio is met een hoog afwerkingniveau opgeleverd: - met luxe vloerafwerking, - gordijnen - luxe keuken incl. o.a. koelkast - modern sanitair zoals een separaat toilet en eigen inloopdouche. STATIONSIDE wordt voorzien van een riant gezamenlijk dakterras, was- en droogruimtes, fitness voorzieningen en een afgesloten fietsenstalling. Kortom alle luxe binnen handbereik! Een eigen parkeerplaats is al te huur voor € 50,- per maand. De huurprijs exclusief van deze studio bedraagt € 515,- per maand. Tevens bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen, afhankelijk van inkomen en leeftijd. Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige studio’s of appartementen? Neem voor meer informatie contact op met Domica Arnhem. Bijkomende leveringen: € 15,00 stoffering € 24,50 servicekosten € 65,00 voorschot g/w/e
24
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Koningstraat , Arnhem

€ 1095,00 p/m
In het gezellige stadscentrum van Arnhem op loopafstand van de Rijn en de stadsparken een modern, totaal gerenoveerd, gestoffeerd 3-kamer appartement aan de voorzijde van de woning in een monumentaal herenhuis. U woont in één van de gezellige winkelstraten van Arnhem, winkels, eetgelegenheden/horeca, supermarkt, weekmarkt, en goed openbaar vervoer het NS Centraal Station op 5 minuten lopen. De woning is op de 2de etage gelegen, onlangs prachtig gerenoveerd, waarbij zoveel mogelijk authentieke details bewaard zijn gebleven. Door licht, authentieke details en modern wooncomfort met elkaar te verenigen is een ideaal woonklimaat ontstaan. Deze bijzondere woning is zeker de moeite waard te bezichtigen! Indeling. Gezamenlijke entree met video/intercom installatie en trappenhuis naar de 2de etage. Entree, royale hal, apart toilet, de luxe open (eet)keuken welke is voorzien is van een natuurstenen aanrechtblad, inductie kookplaat, afwasmachine, afzuigkap en combi-oven. Alle apparatuur is van Siemens. De vloer in het volledige appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer. Vanuit diverse kanten valt het licht binnen in de woonkamer, waardoor sprake is van een sfeervol aanzicht. Er bevind zich een royale, luxe uitgevoerde badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Er bevinden zich 2 royale slaapkamer. Een van deze slaapkamers heeft een openslaande deur naar een balkon. Bijzonderheden: Luxe wonen in een prachtig gerenoveerd ruim appartement midden in de stad, waarbij veel authentieke details bewaren zijn gebleven in dit monumentale pand. - huurprijs is excl. gas/ water/ elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen (voorschot € 75,00 per maand). - huurprijs is excl. € 25,00 servicekosten
2
98
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 25/09/2018
Verhuurd
Volledig gerenoveerd appartement te huur in de jonge wijk Sint Marten. Het appartement is gelegen op de tweede etage. De woning is zowel van binnen als buiten volledig vernieuwd en van alle moderne luxe voorzien. Indeling: centrale hal; toegang tot appartement op tweede etage; hal; slaapkamer aan voorzijde; badkamer met douche en toilet; woonkamer met luxe keuken; Bijzonderheden: - genoemde huurprijs is exclusief vergoeding gas/ water/ elektra € 100,00 per maand. - alleen beschikbaar voor werkenden, geen studenten.
1
45
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Velperweg , Arnhem

€ 1195,00 p/m
Op 3de verdieping, in monumentaal herenhuis gelegen, riant 3-kamer appartement met woonoppervlak van 100m2. Het herenhuis harmonieert op een bijzondere wijze met de historie van de jaren 30. Rust en ruimte in combinatie met een centrumlocatie is zeker op dit appartement van toepassing. Wonen wordt weer bijzonder in een klassieke stijl op deze unieke locatie in Arnhem. het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum, winkels, treinstation en nabij uitvalswegen. Indeling: Entree, meterkast, centrale hal met trappenhuis naar verdiepingen, overloop. Binnenkomst ruime woonkamer met hoog palfond en authentiek plafond met kroonluchter. Ruime slaapkamer links met badkamer aan de achterzijde. Slaapkamer aan de voorzijde met keuken en balkon. Ruime woonkamer met aan weerszijde een slaapkamer. Een slaapkamer geeft direct toegang tot de badkamer en de andere slaapkamer grenst aan de keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een riant terras. Parkeren op eigen afgesloten terrein aan de achterzijde van de woning. Bijzonderheden: - Gratis parkeren op eigen terrein. - Aan de achterzijde van de woning kunt u uw fiets stallen. - Per direct beschikbaar. - Huur: € 1.195,- + € 50,- servicekosten (o.a. schoonmaakkosten gez. ruimten, verlichting, tv-aansluiting en internet) - voorschot g/w/e van € 150,- op basis van 1 persoon (bij 2 personen geldt een voorschot van € 200,00, bij 3 personen € 250,00) - Het appartement is uitstekend onderhouden en derhalve direct te betrekken. - Voorzien van een vrij nieuwe en zuinige CV! (2009)
2
100
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2018

Haagdoornstraat , Arnhem

€ 675,00 p/m
In een mooie, goed onderhouden jaren '30 tussenwoning met ruime voor- en achtertuin mogen wij een zelfstandig appartement aanbieden. De woning is gelegen in een rustige straat. Het gezellige centrum van Arnhem is binnen 10 fietsminuten bereikbaar. De woning beschikt over een woonkamer met erker, diverse authentieke paneeldeuren. De woning is gelegen nabij de groene uiterwaarden, natuurgebied Meinerswijk en bovendien is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. uitvalswegen en de voorzieningen in Arnhem-Zuid én Noord. De gehele woning is volledig binnen en buiten geschilderd. Dit appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en beschikt over een eigen grote voortuin van circa 35 m2. De woonkamer meet circa 7,5 bij 3,75 meter. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met apart badmeubel. De slaapkamer meet circa 5,5 bij 3,75 meter. De woning heeft een badkamer met douche en toilet (sanibroyeur). De keuken is voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap. De wasmachine-aansluiting zit tevens in de keuken. De ruime berging in de achtertuin is voor gezamenlijk gebruik met de benedenburen. Het voorschot gas/water/elektra bedraagt € 100,00 per maand.
1
55
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2018
Verhuurd
Ben je op zoek naar een prachtig appartement in een markant pand in de gewilde Transvaalbuurt? Dan is dit appartement op de begane grond met grote tuin wat u zoekt. Het pand is in 1935 gebouwd en is goed onderhouden. Het pand beschikt over 4 zelfstandige appartementen, waarvan er nu 1 beschikbaar is gekomen. Begane grond van circa 70 m2 met grote tuin van circa 60 m2. Het gaat derhalve in dit geval om het zelfstandige appartement op de begane grond, dat vorig jaar volledig is gerenoveerd tot een prachtige 2-kamer benedenwoning. U kunt direct een bezichtiging inplannen, zodat deze kans niet aan u voorbij gaat. Bijzondereheden: genoemde huurprijs is exclusief voorschot gas / water / elektra € 100,00 per maand en exclusief bijdrage Ziggo Horizon en internet € 25,00 per maand Indeling: Begane grond: entree, vestibule, hal, toilet, welke is opgebouwd tot wasmachine en droger ruimte en trap naar de verdiepingen: Appartement begane grond: entree, keuken, ruime woonkamer, ruime slaapkamer en badkamer met douchecabine en wastafelmeubel. De woning bestaat uit een mooie woonkamer aan de voorkant met glas in lood en openslaande deuren naar de voortuin. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van openslaande deuren naar de zeer ruime achtertuin. Alle raampartijen zijn voor uw comfort voorzien van dubbele beglazing. De vloeren in de hal, woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een fraaie laminaat vloer in een lichte kleur. De keuken en badkamer zijn bijpassend bij de stijl van de woning voorzien van een stenen vloer. De ruime moderne en luxe hoekkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Tuin: verrassend ruime aangelegde stadstuin waar het volop genieten is van de middag en avondzon. Laat u verrassen door deze prachtige woning in Arnhem Noord. De transvaalbuurt is een gewilde kleine stadswijk op een toplocatie midden tussen het centrum van Arnhem en het Sonsbeekpark, Arnhems bekend Jansbeek stroomt dwars door de wijk. Alle denkbare voorzieningen zijn op loop of fietsafstand en de ontsluiting via de Apeldoornse en Amsterdamseweg is goed. Dichtbij het station.
1
70
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
In de wijk Kronenburg staat dit vrijstaande kleinschalige appartementencomplex op 5 minuten lopen van het grootwinkelcentrum, de driekamer appartementen zijn circa 75m2 en allen met buitenruimte. Indeling: Entree op de begane grond met de individuele bergingen en lift. Appartement is gelegen op de tweede verdieping. Hal met toegang tot de diverse vertrekken. Woonkamer aan de voorkant van het complex met vrij uitzicht en groot zonnig balkon van circa 6 meter. De woonkamer is ruim van afmeting (35m2). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de half open keuken. De woning heeft twee ruime slaapkamers, aparte bergruimte, ruime badkamer, apart toilet. - Het is een mooi appartementencomplex met voornamelijk senioren. Voorkeur gaat dan ook uit naar 40+. (bespreekbaar) - De huurprijs bedraagt € 760,00 per maand excl. servickosten € 56,28 en excl. gas/water/licht; - Huurtoeslag is derhalve niet mogelijk - Huisdieren zijn niet toegestaan.
2
75
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/11/2018

Amsterdamseweg , Arnhem

€ 725,00 p/m
Te huur prachtige gerenoveerde 2-kamer appartement nabij het station. Sonsbeekpark is op loopafstand te bereiken. Gelegen in de gewilde wijk Burgemeesterkwartier, karakteristieke riante bovenwoning, nabij NS-station, winkels en het bruisende centrum van Arnhem. De woning is onlangs geheel gerenoveerd met moderne materialen. Begane grond entree (beletage), hal, provisiekelder, meterkast met trap naar tussenverdieping. 2e verdieping: Hal, toilet, moderne keuken, woonkamer van ca. 22m2, badkamer, slaapkamer van ca. 14m2. De woonkeuken is groot van omvang, waardoor je perfect een eettafel kwijt kan hierin. Vanuit het raam aan de voorkant heb je een geweldig uitzicht over Arnhem. - De huurprijs bedraagt € 850,00 inclusief g/w/e
1
55
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Op perfecte locatie in de Burgermeesterwijk in Arnhem-Noord gelegen onlangs gerenoveerd 2-kamer appartement op de bovenste etage (tweede) in een herenhuis, voorzien van CV en dakterras aan de achterzijde met schitterend uitzicht richting Sonsbeekkwartier. Indeling: Entree/ trapopgang naar de tweede verdieping, hal, nette open keuken met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, royale woonkamer ca. 35m2 met lichtkoepel en openslaande deuren naar leuk terras met uitzicht op het park. Slaapkamer ca. 16m2. Fraaie badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Bijzonderheden: - Huisdieren zijn niet toegestaan - Woning is voor 1 werkende Huurprijs is exclusief maandelijks vaste kosten g/w/e en servicekosten € 155,00
1
60
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Onder de Linden , Arnhem

€ 509,11 p/m
Geheel gerenoveerd appartement op de 3de (bovenste) etage gelegen met fraai uitzicht over Arnhem. De ligging van deze woning in Arnhem Noord is gunstig, want u bent in enkele minuten in de binnenstad, park Sonsbeek of park Klarenbeek. Prettig is ook de ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Ook winkels en scholen zijn op loopafstand evenals het trendy modekwartier met het populaire restaurant Goed Proeven. Goede, gratis, parkeermogelijkheden in de straat bij het huis. Indeling: Entree; keuken met 2-pits kookplaat en koelkast; woonkamer ca. 15m2 en aansluitend slaapkamer ca 8m2; aparte betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement is voorzien van C.V., intercom en laminaatvloer. - Geschikt voor 1 persoon. - Huisdieren niet toegestaan. - Genoemde huurprijs is exclusief servicekosten en g/w/e van € 180,00 p/mnd. - Minimale huurperiode is 24 maanden.
1
35
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Bergamotte , Arnhem

€ 1095,00 p/m
Schitterend appartement op de eerste verdieping van een vrijstaand pand. De Schuytgraaf heeft goede voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een winkelcentrum. Het appartement is gelegen op korte afstand van NS station Arnhem Zuid, de A-50 naar alle uitvalswegen. Het appartement, gelegen op de eerste verdieping boven een dierenartspraktijk, bestaat uit twee woonlagen en meet maar liefst 100m2. Door de bouw en gebruik van heel veel glas heeft u aan alle zijdes (vrij) uitzicht. Het appartement is gelegen op een vrijstaand pand. Verder bevat het appartement een groot dakaterras van circa 30m2. Indeling: Entree op de begane grond met trapopgang naar de hal. U bent de enige bewoner van het pand, want alleen de praktijk is beneden gehuisvest. Hal, toilet, badkmaer met aparte douche en fonteintje, grote bergruimte van circa 8 m2 met CV en wasmachine aansluiting, slaapkamer 1 van circa 15 m2, woonkamer van circa 30 m2 en slaapkamer 2 van 20m2. Open keuken is voorzien van alle moderne inbouw apparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u het grote dakterras. Tevens beschikt de woning over een grote open vide over de gehele lengte van het pand (circa 25 m2). De vide geeft een extra dimensie aan het appartement en is voor diverse doeleinden geschikt. Extra's: Op de begane grond bevindt zich een aparte berging. Gehele woning voorzien van Laminaat. Veel extra bergruimte. Groot appartement, Veel raampartijen, waardoor veel licht in de woning. Huurprijs is exclusief een vast bedrag voor gas/water/elektra en servicekosten van 175 euro. Absolute aanrader voor mensen die "vrij" en apart willen wonen.
2
110
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Jansbinnensingel , Arnhem

€ 1500,00 p/m
Op prachtige stadse locatie met vrij uitzicht nabij alle voorzieningen in het bruisende centrum van Arnhem. Deze sfeervolle bovenwoning is zojuist volledig gerenoveerd en voorzien van prachtige details door de hoogwaardige materialen die in het huis zijn gebruikt. Bouwjaar: 1955, oppervlakte: 130 m2, 2 woonlagen, groot breed balkon op het zuiden, berging. 4-kamer maisonettewoning. Dit strakke appartement met balkon op het zuiden ligt zeer gunstig t.o.v. parken (o.a. Sonsbeek), diverse winkels, het openbaar vervoer, het dynamische centrum van Arnhem en diverse gezellige eetgelegenheden in de directe omgeving. De afwerking van dit trendvol ingerichte appartement is uitstekend, u kunt er zo in! Indeling: Centrale entree met opgang naar eerste en tweede etage. Op de tweede en derde etage bevindt zich dit prachtige 4-kamer appartement. 2e woonlaag: Riante woonkamer van circa 40m2 met massief eikenvloer en veel lichtinval voorzien van een sfeervolle gas openhaard. De zeer luxe keuken is uitgevoerd in wit hoogglans en voorzien van diverse inbouwapparatuur. 2 slaapkamers met toegang naar het balkon. Was-droger combinatie in een kast. Vaste trap naar de 3e woonlaag: Slaapkamers en zeer luxe grote badkamer met duo ligbad, separate cabine en massagedouche, badmeubel met dubbele wastafel, extra toilet en bidet. - Genoemde huurprijs is exclusief voorschot gas/ water/ elektra ad. € 150,00 p/mnd
3
130
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Agnietenstraat , Arnhem

€ 283,00 p/m
Wij mogen u aanbieden voor de verhuur, een mooie kamer op een rustig plekje aan de rand van het mooie centrum van Arnhem in de gezellig wijk Klarendal. De kamer is gelegen aan de achterzijde van een stadswoning in het souterrain. Indeling: entree; hal, keuken voorzien van fornuis en afzuigkap, koelkast en vriezer. Op de begane grond bevindt zich een badkamer met wastafel en douche. Zowel keuken als badkamer worden gedeeld met vier andere medebewoners van het pand. Bij de woning is een zeer ruime achtertuin met fietsenberging, deze tuin kan goed gebruikt worden voor bijv. een BBQ of gezellig tuinfeest. Bijzonderheden: - Geschikt voor 1 persoon; HBO of universiteit student - Geen huisdieren toegestaan - Huurprijs is inclusief gas/ water/ elektra, internet, gemeentelijke belastingen en heffingen.
15
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Kronenburgsingel , Arnhem

€ 645,00 p/m
Op de begane grond zojuist vrijgekomen appartement vanwege omboeking naar grotere woning. Dit is je kans om een van de laatste appartementen te bemachtigen. Binnenkort TE Huur 51 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 15 en 16 oktober 2018! Er worden vier type appartementen gebouwd. Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Type II Gelegen op begane grond tot en met de 4e etage hebben wij 44 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 38 tot en met 49 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, RVS afzuigkap (koolstoffilter), vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven). Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan. Tevens beschikken alle appartementen over een eigen wasmachine aansluiting en is de separate toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 645,- per maand (recht op huurtoeslag) Servicekosten € 85,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor in eerste aanleg voor een minimale periode van 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden. Bijzonderheden: Appartement 39 m2 € 645,00 (6 appartementen) Optioneel kan een parkeerplaats worden bij gehuurd voor € 50,00 per maand; Ook zijn er 24 bergingen beschikbaar voor een huurprijs van € 7,50 per maand.
1
39
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2018
Verhuurd

Kronenburgsingel , Arnhem

€ 700,00 p/m
Appartement op de vierde etage. Binnenkort TE Huur 51 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 15 en 16 oktober 2018! Er worden vier type appartementen gebouwd. Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Type II Gelegen op begane grond tot en met de 4e etage hebben wij 44 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 38 tot en met 49 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, RVS afzuigkap (koolstoffilter), vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven). Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan. Tevens beschikken alle appartementen over een eigen wasmachine aansluiting en is de separate toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 700,- per maand Servicekosten € 85,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. Huur va.. € 710,- per maand De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor in eerste aanleg voor een minimale periode van 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden. Bijzonderheden: Appartement 48 m2 € 700,00 (11 appartementen) Optioneel kan een parkeerplaats worden bij gehuurd voor € 50,00 per maand; Ook zijn er 24 bergingen beschikbaar voor een huurprijs van € 7,50 per maand.
1
48
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2018
Verhuurd

Kronenburgsingel , Arnhem

€ 705,00 p/m
Appartement op de derde etage! Binnenkort TE Huur 51 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 15 en 16 oktober 2018! Er worden vier type appartementen gebouwd. Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Type II Gelegen op begane grond tot en met de 4e etage hebben wij 44 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 38 tot en met 49 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, RVS afzuigkap (koolstoffilter), vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven). Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan. Tevens beschikken alle appartementen over een eigen wasmachine aansluiting en is de separate toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 705,- per maand Servicekosten € 85,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor in eerste aanleg voor een minimale periode van 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden. Bijzonderheden: Appartement 49 m2 € 705,00 (2 appartementen) Optioneel kan een parkeerplaats worden bij gehuurd voor € 50,00 per maand; Ook zijn er 24 bergingen beschikbaar voor een huurprijs van € 7,50 per maand.
1
49
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2018
Verhuurd

Kronenburgsingel , Arnhem

€ 700,00 p/m
Binnenkort TE Huur 51 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 15 en 16 oktober 2018! Er worden vier type appartementen gebouwd. Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Type II Gelegen op begane grond tot en met de 4e etage hebben wij 44 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 38 tot en met 49 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, RVS afzuigkap (koolstoffilter), vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven). Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan. Tevens beschikken alle appartementen over een eigen wasmachine aansluiting en is de separate toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 700,- per maand Servicekosten € 85,00 per maand. Voorschot gas/water/elektra € 75,00 per maand. De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor in eerste aanleg voor een minimale periode van 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden. Bijzonderheden: Keuken voorzien van de volgende apparatuur: Inductie kookplaat, Combi oven, koelkast met vriesvakje, vaatwasser en afzuigkap. Optioneel kan een parkeerplaats worden bij gehuurd voor € 50,00 per maand; Ook zijn er 24 bergingen beschikbaar voor een huurprijs van € 7,50 per maand.
1
48
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/10/2018
Prachtig, volledig GEMEUBILEERD, 3 kamer appartement te huur! Altijd al een zeer modern afgewerkte bovenwoning willen bezitten met veel licht, luxe en comfort dichtbij het bruisende centrum van Arnhem? Dan is dit uw kans! Super gelegen, perfect onderhouden woning met voldoende (gratis) parkeergelegenheid die u beslist gezien moet hebben! Het appartement bevindt zich in de mode- en kunstwijk waar ontwerpers hun studio en winkels hebben. Indeling Begane grond: entree, brievenbus en trap naar de woning. Eerste verdieping: vanuit de gang met intercominstallatie is de trapopgang naar de 2e verdieping. Loop door naar de woonkamer. Deze is voorzien van een mooie vloer en half open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer op de eerste verdieping heeft een comfortabele bank en een televisie. De tafel met vier stoelen kan worden gebruikt om te studeren, werken of dineren. De grote ramen kijken uit op de straat die is gevuld met hoge loofbomen (groene bladeren in de lente, zomer, herfst). De keuken is volledig uitgerust (vaatwasser, magnetron, oven, vriezer, koelkast). Tweede verdieping: op de ruime overloop komen alle deuren uit. De twee royale slaapkamers zijn fijn afgewerkt. De balken in het plafond geven de kamer net die mooie sfeer. De slaapkamer aan de straatzijde heeft de slaapbank met extra zachte toplaag en voldoende kastruimte. De tuinzijde slaapkamer heeft een klein tweepersoonsbed, een prachtig uitzicht op de kerk en een overzicht van de stad Arnhem, en ook voldoende kastruimte. De badkamer heeft een toilet, douche, wastafel en föhn. Er is een wasmachine, een droogrek, een strijkijzer en een strijkplank. De luxe badkamer heeft een fijne inloopdouche, een grote wastafel, een designradiator en zwevend toilet. Algemeen Ruim, goed onderhouden en netjes afgewerkte bovenwoning. De woning is in 2011 volledig gerenoveerd en u kunt er direct in. Wanden en plafonds zijn gestuct en er ligt een mooie houten vloer. Keuken en sanitair zijn enkele jaren geleden vernieuwd. Verwarming en warm water middels CV-combiketel (2011). Locatie De woning is gelegen in het bruisende Klarendal en op korte afstand van het centrum gelegen. Bijzonder gunstig is ook de ligging nabij station Velperpoort evenals de ligging nabij diverse uitvalswegen. Voor weggebruikers zijn o.a. de A325, A12 en de A50 snel te bereiken. Op loopafstand van scholen en openbaar vervoer. Bijzonderheden: - genoemde huurprijs is exclusief € 50,00 vergoeding meubilair, stoffering en apparatuur.
2
84
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Sint Antonielaan , Arnhem

€ 775,00 p/m
Voor meer informatie kunt u bellen met 026-3703666 of mailen naar arnhem@domica.nl In de wijk Sonsbeek gelegen appartement op de eerste verdieping, op loop afstand van het centrum van Arnhem. Sfeervol 2 kamer-appartement (voor 1 persoon) op 1e etage. Indeling. Entree hal, woonkamer met aansluitend slaapkamer, badkamer met douche en wc, keuken met apparatuur, balkon voor- en achterkant van het huis - Huurprijs is excl. voorschot € 225, gas/water/eletra, kabel, en lokale heffingen. - Huisdieren zijn niet toegestaan.
1
60
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Parkeerplaats te huur in de Kromme Elleboogsteeg te Arnhem - Huurperiode minimaal 6 maanden - Opzegtermijn 3 maanden - Huurbetaling per kwartaal - Borg € 255,00 - op dit moment zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Parkeerplaats
Beschikbaar vanaf per direct

Agnietenstraat , Arnhem

€ 247,25 p/m
Wij mogen u aanbieden voor de verhuur, een mooie STUDENTENKAMER op een rustig plekje aan de rand van het mooie centrum van Arnhem in de gezellig wijk Klarendal. De kamer is gelegen in een stadswoning. Indeling: entree; trap naar boven, keuken voorzien van fornuis en afzuigkap, koelkast en vriezer. Vanuit de kamer heeft u een mooi uitzicht op de wijk Klarendal. Op de verdieping bevindt zich een badkamer met wastafel en douche. Zowel keuken als badkamer worden gedeeld met vier andere medebewoners van het pand. Bij de woning is een zeer ruime achtertuin met fietsenberging, deze tuin kan goed gebruikt worden voor bijv. een BBQ of gezellig tuinfeest. Bijzonderheden: geschikt voor 1 persoon; HBO of universiteit student geen huisdieren toegestaan huurprijs is inclusief gas/ water/ elektra, internet, gemeentelijke belastingen en heffingen.
8
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Agnietenstraat , Arnhem

€ 309,07 p/m
Wij mogen u een mooie kamer aanbieden op een rustig plekje aan de rand van het mooie centrum van Arnhem in de gezellig wijk Klarendal. De kamer is gelegen in een stadswoning op de 2e etage. Indeling: entree; keuken voorzien van fornuis en afzuigkap, koelkast en vriezer.; douche Zowel keuken als badkamer worden gedeeld met vier andere medebewoners van het pand. Bij de woning is een zeer ruime achtertuin met fietsenberging, deze tuin kan goed gebruikt worden voor bijv. een BBQ of gezellig tuinfeest. Bijzonderheden: geschikt voor 1 persoon; HBO of universiteit student geen huisdieren toegestaan huurprijs is inclusief gas/ water/ elektra, internet, gemeentelijke belastingen en heffingen.
10
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Utrechtsestraat , Arnhem

€ 1050,00 p/m
Luxe en modern 3-kamer stadsappartement (op de 1e etage) gelegen in het stadscentrum van Arnhem. Het appartement maakt onderdeel uit van een exclusief onder architectuur ontworpen complex van 19 appartementen met 5 verdiepingen en beschikt over een centrale entree (beveiligd d.m.v. een video intercom) en een lift. Het appartement beschikt over een inpandige private parkeerplaats en een eigen berging (7m2). Indeling: Entree, meterkast inpandige berging met ketelopstelling (2008) en mechanisch ventilatiesysteem. Via de gang is er toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 zeer ruim en voorzien van veel ramen, toiletruimte en een toegang naar de badkamer. Doorloop naar de zonnige woonkamer met toegang naar het balkon/loggia, welke op de zuidzijde is gesitueerd. De woonkamer heeft een zeer fraaie grote raampartij waardoor opvallend veel lichtinval wordt gecreëerd. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals koelkast, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Omgeving: Markante locatie op de hoek Utrechtsestraat/Brugstraat waar zich vooral statige en volumineuze herenhuizen bevinden. Hierdoor heeft de wijk een fraai historisch karakter. Het centraal station, het hoofdwinkelcentrum van Arnhem, het uitgaansgebied, de Rijn en het museum voor moderne kunst liggen op loopafstand van het appartement. Ook heeft de locatie met de auto een goede ontsluiting via de singels en het Roermondsplein. Bijzonderheden: - Bouwjaar 2008 - Private ondergrondse parkeerplaats met exclusieve parkeerlift - Het complex beschikt over een lift - Moderne architectuur in een historische setting - Optimaal geïsoleerd appartement - Centrale ligging nabij station, uitgaansgebied en uitvalswegen - Hoofdwinkelcentrum op loopafstand (2 min.) - servicekosten bedragen € 100,00 per maand
2
95
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Wonen op loopafstand van het centrum en het Sonsbeekpark in een sfeervolle gerenoveerde benedenwoning met een lekkere achtertuin met achterom, dat is nu mogelijk op de Marten van Rossemstraat. De woning, gebouwd omstreeks 1875, is zeer verrassend, 2 slaapkamers een prettige tuin-gerichte woonkamer en vloerverwarming maken het geheel tot een comfortabele woning. Indeling: Begane grond: Entree, gang, slaap/werkkamer, gezellige tuingerichte woonkamer met tuindeur en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, keurige in lichte kleurstellingen betegelde badkamer met toilet, wastafel en douchecabine. Souterrain: het souterrain heeft een goed raam waardoor er een prettige lichtinval en goede ventilatie mogelijkheid is mede hierdoor het zeer comfortabele slaapkamer. Tuin: Geheel betegelde stadstuin met achterom en toegang naar de stenen berging.
2
56
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Steenstraat , Arnhem

€ 500,00 p/m
Aangeboden mooie ruimte in een kelder van circa 120 m2 (groot),inhoud 300 m3 .Deze ruimte welk toegangekelijk is via HOOFD LOOP-ROUTE van de drukke winkelstraat DE STEENSTRAAT te arnhem . De ruimte is recent verwezelijkt . De ruimte is geschikt te gebruiken als Winkelruimte, Showroom ,Opslag,Expositie,Praktijkruimte of Internet winkel voor ontvangst van klanten in centrum arnhem. Doordat de gehele kelderruimte in zes aparte, afsluitbare, ruimtes is opgedeeld, kunt indien gewenst uw waardevolle spullen achter gesloten deuren opslaan. Ook heel praktisch indien u diverse ruimtes niet toegankelijk wilt hebben. De locatie is Centrum arnhem met veel passanten stroom binnen 500 meter van het velperpoort-station. De huurprijs is in overleg ,maar beslist geen hoge huurprijs omdat gebruik gemaakt wordt van een kelderruimte. Alle ruimtes in de kelder kunnen afgesloten worden. De kelderruimte is direct toegangekelijk vanaf de STRAAT en u heeft een aparte opgang tot deze ruimte.Ook is er een mogelijkheid om advertenties te plaatsen aan de STEENSTRAAT een billboard ter grote van 4 m2 voor het gehuurde.. Het plaatsen van andere reclame uitingen aan de STEENSTRAAT is ook mogelijk Boven de" te huren object "zijn er vijftal zelfstandig appartementen gerealiseerd en daarom dient de huurder rekening te houden met de nachtrust van de bewoners van de boven-appartementen. In overleg kunnen allerlei aanpassingen gerealiseerd worden voor het gebruik van de ruimte binnen de winkelopeningstijden.Het is NIET toegestaan om te wonen en ook NIET toegestaan om te overnachten. Het betreft een zeer goede centrum locatie welk de kelder-ruimte met wat fantasie bijzonder geschikt gebruikt kan worden als winkel of naaiatelier of internet-winkel showroom voor allerlei toepassingen. Heeft u een te gekke idee maar weinig middelen en wilt u in het centrum van ARNHEM u idee verwezenlijken ,dan is dit uw kans.
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Steenstraat , Arnhem

€ 75,00 p/m
Te huur BERGRUIMTE aan de Steenstraat te Arnehm Ideaal voor bijvoorbeeld van opslag van huisraad e.d. De volgende bergruimtes zijn beschikbaar: - bergruimte 1: oppervlakte ca. 20 m2, huurprijs €105,00 inclusief elektriciteit. - bergruimte 2: oppervlakte ca. 12 m2, huurprijs € 75,00 inclusief elektriciteit. - bergruimte 3: oppervlakte ca. 15 m2, huurprijs € 85,00 inclusief elektriciteit. - bergruimte 4: oppervlakte ca. 6 m2, huurprijs € 55,00 inclusief elektriciteit. - bergruimte 5: oppervlakte ca. 11 m2, huurprijs € 70,00 inclusief elektriciteit. - bergruimte 6: oppervlakte ca. 12 m2, huurprijs € 75,00 inclusief elektriciteit.
12
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Woonruimte overig
Beschikbaar vanaf per direct

1e Wijkstraat , Arnhem

€ 750,00 p/m
Per direct te huur: praktijk-/kantoorruimte van circa 65 m2, voor meerdere doeleinden geschikt en in goede staat van onderhoud. Gelegen op de begane grond van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Tevens in het gebouw gevestigd zijn een advocatenkantoor en een fotostudio. Indeling: Entree; hal; kantine/werkplek van ca. 21m2 voorzien van kitchenette en toegang tot toilet en douche; dubbele deur naar grote studio/kantoorruimte van ca. 45m2. - huisdieren zijn niet toegestaan - roken is in het gehuurde niet toegestaan.
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct