Kanaalstraat , Apeldoorn

€ 650,00 p/m
Prachtig appartement gelegen aan de rand van binnenstad van het levendige en gezellige Apeldoorn! Dit betreft een zelfstandig 2-kamer appartement op de 2e etage van een kleinschalig modern complex. U heeft de beschikking over uw eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Ook heeft u uw eigen parkeerplaats voor de deur! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, lift en/of trap naar 2e etage, entree appartement, knusse strak afgewerkte woonkamer, open keuken, separaat toilet, aparte slaapkamer met daaraan gekoppeld de moderne badkamer. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 44m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 32,67 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 80,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
44
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Kanaalstraat , Apeldoorn

€ 665,00 p/m
Prachtig appartement gelegen midden in de binnenstad van het levendige en gezellige Apeldoorn! Dit betreft een zelfstandig 2-kamer appartement. U heeft de beschikking over uw eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Ook heeft u uw eigen parkeerplaats voor de deur! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken, separaat toilet, aparte slaapkamer met daaraan gekoppeld de moderne badkamer. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 44m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 34,57 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 87,50 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
44
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Arnhemseweg , Apeldoorn

€ 925,00 p/m
Riante VRIJSTAANDE woning gelegen aan de Arnhemseweg voorzien van tuin/terras met buitenberging voor het stallen van fietsen en/of scooter. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met half-open keuken. Beschikbaar voor onbepaalde tijd. Indeling: Entree, hal met separaat toilet en elektrakast, zeer riante eenvoudig in te delen woonkamer (+-43 m2) voorzien van laminaatvloer met toegang tot half-open keuken met daarbij aanwezig een inbouw gaskookplaat, inbouw afzuigkap, losse combi-magnetron en losstaande koelkast. Vaste trap naar etage, lichte en wit betegelde badkamer voorzien van bad en separate douchegelegenheid en tweede toilet, twee slaapkamers van beide +- 10m2 waarvan één toegang biedt tot een inpandige "berging" voorzien van aansluiting wasmachine en HR-ketel (Remeha), grote slaapkamer van +- 21m2. Aanwezige kasten op de foto's kunnen gratis worden gebruikt of door verhuurder worden verwijderd uit het gehuurde. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 125m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden) - energie en water op eigen naam - zeer geschikt voor een gezin - geen huisdieren toegestaan - Roken in huis niet toegestaan
3
125
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/10/2018

Kanaalstraat , Apeldoorn

€ 725,00 p/m
Modern afgewerkte appartement gelegen midden in de binnenstad van het levendige en gezellige Apeldoorn! Dit betreft een zelfstandig 2-kamer appartement. U heeft de beschikking over uw eigen woonkamer, één slaapkamer, badkamer en toilet. Ook heeft u uw eigen bergruimte binnen het pand! Dit complex bestaat uit totaal 39 zelfstandige appartementen verdeeld over drie etages. Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, afzuigkap en elektrische kookplaat, separaat toilet, aparte slaapkamers, modern afgewerkte badkamer. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Het appartement is zeer goed geïsoleerd. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 62m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 32,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 110,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
62
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Kalmoesstraat , Apeldoorn

€ 550,00 p/m
Eigen site Tekst: In de noord-oosthoek van Apeldoorn bevindt zich de subwijk de Mheen, onderdeel van de wijk Zevenhuizen. Dit betreft een ruim 2-kamer appartement (één slaapkamer) in een goed verzorgde torenflat op de 8e etage. U kunt gratis parkeren voor de deur en het winkelcentrum ligt op een steenworpafstand. Indeling: Gezamenlijke entree, lift of trap, hal, entree appartement, ruime hal, toegang tot badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet, riante slaapkamer met plek voor een groot bed en meerdere kasten, lichte woonkamer met toegang tot twee balkons en de half-open keuken. Berging in de kelder. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 56m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten € 29,75 - voorschot maandelijkse stookkosten € 75,00 - gratis parkeren - winkelcentrum naast de deur Financiële voorwaarden: Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Apeldoorn (kosten: eenmalig € 40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Apeldoorn kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Apeldoorn standaard geldende administratiekosten verschuldigd welke in totaal € 0,00 + 21% BTW bedragen. De werkzaamheden voor deze kosten bestaan uit, maar zijn niet gelimiteerd tot; het opstellen van de huurovereenkomst, het aansluiten van energie en water, het aansluiten van telecommunicatie, het opstellen van een inspectierapport (meterstanden, controle sleutels, controleren staat object en inventarisatie eventuele gebreken) bij sleuteloverdracht, standaard administratiewerkzaamheden en het eventueel begeleiden bij geschillen tussen huurder en verhuurder betreffende nakoming huurovereenkomst. Domica Apeldoorn beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht. Deze werkzaamheden bestaan uit, maar zijn niet gelimiteerd tot; het presenteren van het object op het internet en andere media, het maken van een fotorapportage, het maken van een omschrijving, het vinden van een geschikte huurder en het financieel screenen van een aspirant-huurder. Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten: - 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst - waarborgsom op grond van huurovereenkomst - administratiekosten voor Domica Apeldoorn zijnde € 0,00 + 21% BTW (uitzondering) Bovenstaande voorwaarden gelden uitsluitend voor consumenten zonder zoekopdracht en hebben geen betrekking op bedrijven en expats met een zoekopdracht. Voor meer informatie over deze en andere huurobjecten in Apeldoorn bel +31(0)55 – 576 11 00. Check onze website of kijk op www.facebook.com/DomicaApeldoorn voor ons volledige woningaanbod. De algemene voorwaarden vindt u op www.domica.nl. Raamprint Tekst:
1
56
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

De Poel , Apeldoorn

€ 575,00 p/m
In het buitengebied van Wenum Wiesel kunnen wij deze gemeubileerde woning aanbieden, met maar liefst 2 ruime slaapkamers op een werkelijk fantastische locatie. Naast de woning bevindt zich een gemeenschappelijke tuin. Deze zeer net afgewerkte woning staat bij de verhuurder op het erf, maar u beide heeft 100% privacy en uiteraard hoeft er ook niets te worden gedeeld. Uitermate geschikt voor mensen die graag rustig en vrij buitenaf willen wonen. Indeling: Entree, hal/berging, woonkamer met open keuken, 1e slaapkamer, badkamer (met douche en toilet), 2de slaapkamer. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt +- 45m2 - beschikbaar voor langere periode - maandelijks € 100,00 voor gas/water/elektra aan verhuurder (op basis van 2 personen is dit € 125,00) - inclusief internet + televisie (digitaal) - in overleeg is (deels) gemeubileerde oplevering mogelijk (betreft TV, tv-meubel, salontafel, 2 banken, eettafel inclusief 4 stoelen)
2
45
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 490,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras! Zeer geschikt voor studenten in (regio) Apeldoorn vanwege de ligging en de gunstige huurprijs. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - Alleen geschikt voor studenten! - woonoppervlakte 26m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 24,61 per maand - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 73,00 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen zijn voor eigen rekening Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
26
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 680,00 p/m
CITYSIDE APARTMENTS biedt samen met DOMICA APELDOORN luxe en comfort op de beste locaties van Apeldoorn. Dit prachtige appartement betreft onderdeel van project 'Stationside'. Het appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie! Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid. Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 37m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 30,48 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - maandlijks voorschot energie en water € 75,00 Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw inschrijfformulier en profielschets.
1
37
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 630,00 p/m
CITYSIDE APARTMENTS biedt samen met DOMICA APELDOORN luxe en comfort op de beste locaties van Apeldoorn. Dit prachtige appartement betreft onderdeel van project 'Stationside'. Het appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie! Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid. Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 38m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 31,30 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - maandlijks voorschot energie en water € 75,00 Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw inschrijfformulier en profielschets.
1
39
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Een unieke kans voor diegene die graag centraal wil wonen zonder de lasten. PARKSIDE APELDOORN biedt luxe en comfort op een unieke locatie in Apeldoorn. Deze woningen (28 appartementen en 1 studio) aan de Rustenburgstraat bevinden zich tegenover het Catharina Amalia Park -voormalige Brinkpark- in het centrum van Apeldoorn. Indeling: Entree op de begane grond, lift en/of trap naar betreffende etage. Riante, eenvoudig in te richten living met open en net afgewerkte keuken voorzien van kookplaat, inbouwkoelkast, afzuigkap en aansluiting wasmachine. Toegang een ruime slaapkamer waar u met gemak een grote kast en een tweepersoonsbed in kwijt kan. De badkamer bereikt u vanuit de slaapkamer en heeft een zeer strakke afwerking wat volledig voldoet aan de wensen van nu. Vanuit de woon- of slaapkamer bereikt u uw privé balkon. Uw eigen berging kunt u vinden op de begane grond. Aanvraag parkeervergunning geschiedt via de gemeente Apeldoorn. Kenmerken: - woonoppervlakte van 39m2 - maandelijkse servicekosten en stoffering bedragen € 52,50 - gas/water/licht op eigen naam - volledig gestoffeerd opgeleverd - centraal gelegen naast het Catharina Amalia park - complex van in totaal 26 zelfstandige appartementen Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
39
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar 3e etage, entree studio, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 33m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
33
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Marktplein , Apeldoorn

€ 525,00 p/m
'Marketside Apeldoorn' biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie: centraal gelegen aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station! Indeling: Entree studio, luxe afgewerkte studio met veel lichtinval op een prachtlocatie, de keuken is voorzien van een ingebouwde elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvakje. Vanuit de slaapkamer bereikt u de moderne badkamer. Daarnaast beschikt dit complex over een groot gemeenschappelijk dakterras, aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlake bedraagt 25m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 19,79 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 75,00 per maand - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
25
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Marktplein , Apeldoorn

€ 725,00 p/m
MARKETSIDE APELDOORN biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie: centraal gelegen aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station! Deze woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, keuken inclusief koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche. MARKETSIDE APELDOORN beschikt daarnaast over een groot gemeenschappelijk dakterras en een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 56m² - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 42,22 per maand - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 35,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 95,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
56
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Spoorbrugweg , Apeldoorn

€ 850,00 p/m
Wilt u graag dichtbij het centrum wonen maar wel in een rustig gelegen buurt? Dan is deze woning wellicht iets voor u! Deze woning beschikt over een nieuwe en luxe keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser/ koelvriescombinatie. U beschikt over een prive parkeerplaats en buitenruimte voor de woning. Indeling: Toegang, woonkamer met luxe open keuken, hal, toilet, kast met opbergruimte, trap naar 1ste verdieping, grote slaapkamer met inbouwkasten, badkamer (voorzien van toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting), 2e slaapkamer. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 90m2 - de woning is beschikbaar voor onbepaalde tijd - de huurprijs is inclusief internet + TV - mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein aan de zijkant van de woning Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
2
90
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018

Loolaan , Apeldoorn

€ 695,00 p/m
Domica Apeldoorn mag per 01-10-2018 dit lichte en gunstig gelegen appartement aanbieden. De woning bevindt zich in een prachtig karakteristiek pand gelegen aan de Koninklijke Loolaan. Heeft u altijd al in een prachtige en rustige buurt willen wonen en toch nabij het centrum? Dan is dit u kans! Indeling: Via de zijkant van het pand bereikt u de trap omhoog richting de entree op de eerste verdieping. Eigen voordeur, lichte woonkamer met open keuken, de keuken is voorzien van extra bovenkastjes en een vierpits kookplaat met ingebouwde afzuigkap. Aparte slaapkamer met badkamer voorzien van nette douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Kenmerken: - de oppervlakte van de woning bedraagt 38m2 - beschikbaar voor voor onbepaalde tijd - centraal gelegen: nabij centrum, schouwburg en Paleis het Loo - geen maandelijkse servicekosten - gelegen binnen een prachtig karakteristiek pand
1
38
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2018
Mooi 4 kamer appartement gelegen aan het Apeldoornse Mheenpark. De ligging is perfect, aan het park, met een prachtig uitzicht, vlakbij centrum, station en uitvalswegen. Winkels om de hoek, uw auto voor de deur. Wonen in een van de meest markante woontorens in Apeldoorn, vlakbij een groot winkelcentrum, een fraai park en uitvalswegen. Het kan aan de Kalmoesstraat. Dit schitterend gerenoveerde 4-kamerappartement gelegen op de 7e etage mogen wij per direct aanbieden. Indeling: Hal met toegang tot 3 slaapkamers en naar de ruime woonkamer. Deze beschikt over grote raampartijen. De keuken is praktisch en netjes, zonder apparatuur, de gedeeltelijk gerenoveerde badkamer beschikt over een douche en een wastafel, separaat toilet. In de bergruimte in de hal is mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine. De 2 balkons (een grote en een kleine) bieden een fraai uitzicht op het groen dat zich rond het complex heeft verzameld. Kenmerken: - beschikbaar per 1 september 2018 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - woonoppervlakte bedraagt 93m2 - Maandelijks voorschot stookkosten €73,00 - Maandelijks voorschot servicekosten bedraagd €29,35 Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
3
93
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/09/2018
Verhuurd

Marktplein , Apeldoorn

€ 440,00 p/m
**Per direct beschikbaar** 'Marketside Apeldoorn' biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie: centraal gelegen aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station! Indeling: Entree studio, luxe afgewerkte studio met veel lichtinval op een prachtlocatie, de keuken is voorzien van een ingebouwde elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvakje. Vanuit de slaapkamer bereikt u de moderne badkamer. Daarnaast beschikt dit complex over een groot gemeenschappelijk dakterras, aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlake bedraagt 23m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 22,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 70,00 per maand - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
23
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hofstraat , Apeldoorn

€ 850,00 p/m
Domica Apeldoorn biedt per 01-10-2018 dit fraaie en ruime 3-kamerappartement aan! Gelegen op de 2e verdieping in hartje centrum boven de winkels met balkon en een hoekberging. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing. Parkeergelegenheid op achtergelegen terrein te regelen via gemeente Apeldoorn. Indeling: Entree met intercom en liftinstallatie, halletje met inbouwkast; dichte keuken welke voor de oplevering vernieuwd wordt, stookruimte, nette badkamer welke ook volledig vernieuwd wordt, slaapkamer met inbouwkast, ruime ouderslaapkamer met inbouwkast, separaat toilet, meterkast, ruime woonkamer met toegang balkon, inbouwkast en kunststof voorpui met dubbel glas. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 80m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - centraal gelegen - volledig gestoffeerd - gas/water/licht op eigen naam - maandelijkse servicekosten bedragen € 140,00 - badkamer wordt volledig verniewd - keuken wordt deels vernieuwd - bezichtigen is mogelijk vanaf half september
2
80
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2018

Kalmoesstraat , Apeldoorn

€ 725,00 p/m
Mooi 4 kamer appartement gelegen aan het Apeldoornse Mheenpark. De ligging is perfect, aan het park, met een prachtig uitzicht, vlakbij centrum, station en uitvalswegen. Winkels om de hoek, uw auto voor de deur. Wonen in een van de meest markante woontorens in Apeldoorn, vlakbij een groot winkelcentrum, een fraai park en uitvalswegen. Het kan aan de Kalmoesstraat. Dit schitterend gerenoveerde 4-kamerappartement gelegen op de 15e etage mogen wij per direct aanbieden Indeling: Hal met toegang tot 3 slaapkamers en naar de ruime woonkamer. Deze beschikt over grote raampartijen. De keuken is praktisch en netjes, zonder apparatuur, de gedeeltelijk gerenoveerde badkamer beschikt over een douche en een wastafel, separaat toilet. In de bergruimte in de hal is mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine. De 2 balkons (een grote en een kleine) bieden een fraai uitzicht op het groen dat zich rond het complex heeft verzameld. Kenmerken: - beschikbaar voor onbepaalde tijd - woonoppervlakte bedraagt 93m2 - service- en voorschot stookkosten per maand € 104,35,- Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
3
93
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/10/2018

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 1000,00 p/m
Altijd al in een 3-kamer appartement midden in het centrum van Apeldoorn willen wonen? Dan is dit uw kans! Domica heeft beschikbaar een riant 3-kamer appartement van 80m2 met balkon. Alles naast de deur! Indeling: Entree complex, trap/lift naar 1e verdieping, toegang woning, hal, riante woonkamer met open keuken, balkon grenzend aan de gezellige Hoofdstraat, 1ste ruime slaapkamer met grote inbouwkast, badkamer met douche, 2e slaapkamer wederom met inbouwkast. Kenmerken: - Beschikbaar voor 2 jaar - De huurprijs is inclusief servicekosten en exclusief G/W/E - Totale woonoppervlakte 80m2 - Eventueel parkeerplaats bij te huren - Hartje centrum Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
2
80
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Soerenseweg , Apeldoorn

€ 2500,00 p/m
Zeer riant appartement op unieke locatie te huur! In het Centrum van Apeldoorn, op unieke locatie bij schouwburg Orpheus en de Grote Kerk, zeer ruim appartement, gelegen op de 1e en 2e etage boven Restaurant La Niche (met prima kaart;)), eigen entree op de begane grond. Parkeren kan in de directe omgeving, zowel in een garagebox als met parkeervergunning op de stoep voor de deur. De woning is voorzien van een lift naar de 1e etage. Centraal verwarmd, nagenoeg alle vloeren voorzien van een parketvloer. Indeling: Entree, hal, meterkast. Zowel opgang met de trap als met de lift naar de 1e etage. Woonetage: Hal met toilet, woonkamer met fraai uitzicht, open keuken met diverse inbouwapparatuur, berging/stookruimte. Eetkamer met toegang tot het dakterras, doorloop naar de slaapkamer met naastgelegen luxe badkamer. Via de trap bereikt u de 2e etage: Overloop, toilet, 3 slaapkamers met sfeervolle dakkapellen, een 2e badkamer en een 2e balkon. Huurprijs is exclusief energiekosten. Het appartement is per direct op te leveren.
4
210
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct