Ruime en speelse studio te huur aan één van de gezelligste straten van Apeldoorn de Van Kinsbergenstraat. Deze studio beschikt over een eigen badkamer en keuken en je deelt het dakterras met 1 medebewoner. Indeling: Trap naar tweede verdieping, gerenoveerde badkamer met douche, toilet en aansluiting wasmachine, eigen wastafel op de hal, toegang studio met eigen open keuken voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap. Kenmerken: - totale woonoppervlakte +- 25m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs € 525,00 inclusief gas/water/licht - gezamenlijk dakterras Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
20
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Nieuwstraat , Apeldoorn

€ 825,00 p/m
Altijd al in een ruim 3-kamer appartement midden in het centrum van Apeldoorn willen wonen? Dan is dit uw kans! Domica heeft per 1-8-2018 een riant 3-kamer appartement van 93m2 met ruim balkon beschikbaar. Alles naast de deur! Indeling: Entree complex, trap/lift naar 1de verdieping, toegang woning, hal, riante woonkamer met open keuken welke beschikt over een koelkast, vierpits gasstel, over en voldoende opbergruimte. Balkon grenzend aan de gezellige Nieuwstraat, 1ste zeer ruime slaapkamer, badkamer met douche en ligbad, 2de slaapkamer/werkplek. De woning beschikt tevens over een inpandige berging waar de mogelijkheid is om een wasmachine aan te sluiten. Daarnaast beschikt de woning eveneens over een ruime externe berging. Kenmerken: - Beschikbaar voor onbepaalde tijd - Servicekosten bedragen € 50,00 per maand - Totale woonoppervlakte 93m2 - Eventueel parkeerplaats bij te huren - Hartje centrum - externe berging
2
93
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/08/2018
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 440,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras! Zeer geschikt voor studenten in (regio) Apeldoorn vanwege de ligging en de gunstige huurprijs. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar 2e etage, entree studio, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte 26m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 24,61 per maand - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 73,00 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen zijn voor eigen rekening - Alleen geschikt voor studenten! Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
26
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 27m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
27
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 25m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
27
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartementen complex, logisch ingedeeld appartement voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 45m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 47,00 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 85,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
1
45
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Kanaalstraat , Apeldoorn

€ 675,77 p/m
Prachtig appartement gelegen aan de rand van binnenstad van het levendige en gezellige Apeldoorn! Dit betreft een zelfstandig 2-kamer appartement op de 2e etage van een kleinschalig modern complex. U heeft de beschikking over uw eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Ook heeft u uw eigen parkeerplaats voor de deur! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, lift en/of trap naar 2e etage, entree appartement, knusse strak afgewerkte woonkamer, open keuken, separaat toilet, aparte slaapkamer met daaraan gekoppeld de moderne badkamer. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 38m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,95 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 70,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
38
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 590,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras! Zeer geschikt voor studenten in (regio) Apeldoorn vanwege de ligging en de gunstige huurprijs. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte 37m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,66 per maand - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 84,00 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen zijn voor eigen rekening - Alleen geschikt voor studenten! Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
37
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 535,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras! Zeer geschikt voor studenten in (regio) Apeldoorn vanwege de ligging en de gunstige huurprijs. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte 30m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 27,39 per maand - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 77,00 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen zijn voor eigen rekening - Alleen geschikt voor studenten! Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
30
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 420,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras! Zeer geschikt voor studenten in (regio) Apeldoorn vanwege de ligging en de gunstige huurprijs waar u ook nog eens huurtoeslag voor kan krijgen! Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte 21m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 21,15 - maandelijkse stofferingskosten € 15,00 - voorschot energie en water bedraagt € 68,00 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen komen voor uw eigen rekening - Alleen geschikt voor studenten!! Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
1
21
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 600,00 p/m
Cityside Apartments biedt samen met Domica Apeldoorn luxe en comfort op de beste locaties van Apeldoorn. Dit prachtige appartement betreft onderdeel van project 'Stationside'. Het appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie! Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid. Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 31m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - Voorschot gas, water en elektra bedraagt € 70,00 - Servicekosten bedragen €25,85 Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
31
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
Een unieke kans voor diegene die graag centraal wil wonen zonder de lasten. PARKSIDE APELDOORN biedt luxe en comfort op een unieke locatie in Apeldoorn. Deze woningen (28 appartementen en 1 studio) aan de Rustenburgstraat bevinden zich tegenover het Catharina Amalia Park -voormalige Brinkpark- in het centrum van Apeldoorn. Indeling: Entree op de begane grond, lift en/of trap naar betreffende etage. Riante, eenvoudig in te richten living met open en net afgewerkte keuken voorzien van kookplaat, inbouwkoelkast, afzuigkap en aansluiting wasmachine. Toegang een ruime slaapkamer waar u met gemak een grote kast en een tweepersoonsbed in kwijt kan. De badkamer bereikt u vanuit de slaapkamer en heeft een zeer strakke afwerking wat volledig voldoet aan de wensen van nu. Vanuit de woon- of slaapkamer bereikt u uw privé balkon. Uw eigen berging kunt u vinden op de begane grond. Aanvraag parkeervergunning geschiedt via de gemeente Apeldoorn. Kenmerken: - woonoppervlakte van 42m2 - maandelijkse servicekosten en stoffering bedragen € 52,50 - gas/water/licht op eigen naam - volledig gestoffeerd opgeleverd - centraal gelegen naast het Catharina Amalia park - complex van in totaal 26 zelfstandige appartementen Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
42
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Marktplein , Apeldoorn

€ 490,00 p/m
'Marketside Apeldoorn' biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie: centraal gelegen aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station! Indeling: Entree appartement, luxe afgewerkt 2-kamer met veel lichtinval op een prachtlocatie, de keuken is voorzien van een ingebouwde elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvakje. vanuit de slaapkamer bereikt u de moderne badkamer. Daarnaast beschikt dit complex over een groot gemeenschappelijk dakterras, aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlakte 27m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 21,17 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 78,60 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen komen voor uw eigen rekening Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
27
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd

Marktplein , Apeldoorn

€ 550,00 p/m
'Marketside Apeldoorn' biedt alle luxe en comfort op een echte toplocatie: centraal gelegen aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station! Indeling: Entree studio, luxe afgewerkt 2-kamer met veel lichtinval op een prachtlocatie, de keuken is voorzien van een ingebouwde elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvakje. vanuit de slaapkamer bereikt u de moderne badkamer. Daarnaast beschikt dit complex over een groot gemeenschappelijk dakterras, aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlakte 27m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 21,17 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 78,60 per maand - internet/televisie en gemeentelijke belastingen komen voor uw eigen rekening Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
27
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
Bent u op zoek naar een 3-kamer appartement in de binnenstad van Apeldoorn? Dit volledig getransformeerde pand aan de Deventerstraat is genaamd 'Centerside'. Het complex bestaat uit ongeveer 40 woningen. Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, lift en/of trap naar 5e etage, entree (hoek)appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser en elektrische kookplaat, separaat toilet, aparte ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, 2e slaapkamer. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Verder is het appartement zeer energie zuinig en goed geïsoleerd. Op het dak van het pand bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 61m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 35,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 25,00 - voorschot energie en water bedraagt € 100,00 - mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in onderliggende garage (€ 50,00 per maand) De appartementen zijn in het aangebouwde gedeelte gerealiseerd. De voorkant van het pand blijft kantoorruimte, maar dient voor de appartementen wel als hoofdingang. Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw inschrijfformulier en profielschets.
1
61
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 26m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
26
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 27m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
27
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 33m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
33
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 26m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
26
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite. BRINKSIDE APARTMENTS wordt voorzien van diverse gemeenschappelijke voorzieningen. U kunt gebruik maken van een royaal en luxe gemeenschappelijke dakterras, afgesloten fietsenstalling, fitnessruimte en gemeenschappelijke was- en droogruimtes. Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche. Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 22m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - alleen beschikbaar voor studenten! - maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00 - voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00 - mogelijkheid tot het bij huren van een parkeerplaats op een afgesloten parkeerruimte- Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
1
25
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Verhuurd
Ruime en speelse studio te huur aan één van de gezelligste straten van Apeldoorn de Van Kinsbergenstraat. Deze studio beschikt over een eigen badkamer en keuken en je deelt het dakterras met 1 medebewoner. Indeling: Trap naar tweede verdieping, gerenoveerde badkamer met douche, toilet en aansluiting wasmachine, eigen wastafel op de hal, toegang studio met eigen open keuken voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap. Kenmerken: - totale woonoppervlakte +- 25m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs € 525,00 inclusief gas/water/licht - gezamenlijk dakterras
20
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Bent u op zoek naar een net 3-kamer appartement met ruim privé terras in de binnenstad van Apeldoorn? Dan is 'Centerside' uw kans! Centerside is een volledig getransformeerde pand aan de Deventerstraat waarbij de appartementen op de begane grond per 01-06-2018 opgeleverd worden! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser en elektrische kookplaat, separaat toilet, aparte ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, 2e slaapkamer. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Verder is het appartement zeer energie zuinig en goed geïsoleerd. Woning beschikt over een eigen terras van maarliefst 65m²! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 49m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - eigen terras van 65m² - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 35,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 25,00 - voorschot energie en water bedraagt € 100,00 - mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in onderliggende garage (€ 50,00 per maand) U bent welkom om alle 4 de appartementen te komen bezichtigen op de open-dag op 29-5-2018 om 18.30 uur.
2
49
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Bent u op zoek naar een net 3-kamer appartement met ruim privé terras in de binnenstad van Apeldoorn? Dan is 'Centerside' uw kans! Centerside is een volledig getransformeerde pand aan de Deventerstraat waarbij de appartementen op de begane grond per 01-06-2018 opgeleverd worden! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser en elektrische kookplaat, separaat toilet, aparte ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, 2e slaapkamer. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Verder is het appartement zeer energie zuinig en goed geïsoleerd. Woning beschikt over een eigen dakterras van maarliefst 70m²! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 59m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - eigen dakterras van 70m² - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 35,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 25,00 - voorschot energie en water bedraagt € 100,00 - mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in onderliggende garage (€ 50,00 per maand) U bent welkom om alle 4 de appartementen te komen bezichtigen op de open-dag op 29-5-2018 om 18.30 uur.
2
59
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Bent u op zoek naar een net 3-kamer appartement met ruim privé terras in de binnenstad van Apeldoorn? Dan is 'Centerside' uw kans! Centerside is een volledig getransformeerde pand aan de Deventerstraat waarbij de appartementen op de begane grond per 01-06-2018 opgeleverd worden! Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime living met veel lichtinval vanwege de vele ramen, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser en elektrische kookplaat, separaat toilet, aparte ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, 2e slaapkamer. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u geen extra investering hoeft te doen in het leggen van bijvoorbeeld een vloer of het schilderen/behangen van de wanden. Verder is het appartement zeer energie zuinig en goed geïsoleerd. Woning beschikt over een eigen terras van maarliefst 29m²! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 55m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - eigen terras van 29m² - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 35,00 - maandelijkse servicekosten bedragen € 25,00 - voorschot energie en water bedraagt € 100,00 - mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in onderliggende garage (€ 50,00 per maand) U bent welkom om alle 4 de appartementen te komen bezichtigen op de open-dag op 29-5-2018 om 18.30 uur.
2
55
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Robijnstraat , Apeldoorn

€ 398,35 p/m
Prachtige studio beschikbaar bij 'Woonstudio's de Robijn'! De Robijn beschikt over zeer veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals een gezamenlijke woonkamer met lounge-/ en zitgedeelte en biljarttafel, sportschool, sauna, zonnebank en nog veel meer mogelijkheden! Er is eveneens een keuken aanwezig waar u gezonde en verse maaltijden kunt reserveren voor € 6,00 per maaltijd. Indeling: Gezamenlijke entree met intercom en brievenbussen, kantoor huismeester, riante en luxe hal, lift naar de etages. Woon- en slaapkamer, met prachtig uitzicht, half open keuken en mooie moderne badkamer. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 22m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten € 163,52 (inclusief internet en tv-signaal, gebruik sportschool, algemene servicekosten en gas/water/elektra) - luxe afwerking Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
1
22
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2018
Wonen in misschien wel het mooiste kamerpand van Apeldoorn? Dat kan! Per direct mogen wij een zeer nette kamer aanbieden aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Het pand is nabij het centrum gelegen en voorzien van ruim voldoende parkeerplaatsen voor alle bewoners. Indeling: Entree, ruime kamer (17m2) voorzien van intercom, zeer nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer voorzien van douche en separaat toilet. De keuken en badkamer worden gedeeld met 1 medebewoner. De kamers worden in perfecte staat afgeleverd en zijn voorzien van een internetverbinding en TV signaal. Kenmerken: - Woonoppervlakte 17m2 - voor onbepaalde tijd beschikbaar - eigen parkeerplaats - TV en internet inclusief - inclusief gas/water/licht
1
17
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Per direct mogen wij een erg nette kamer aanbieden aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Het pand is nabij het centrum gelegen en voorzien van ruim voldoende parkeerplaatsen voor alle bewoners. Indeling: Entree, ruime kamer (18m2) voorzien van intercom, zeer nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer voorzien van douche en separaat toilet. De keuken en badkamer worden gedeeld met 1 medebewoner. De kamers worden in perfecte staat afgeleverd en zijn voorzien van een internetverbinding en TV signaal. Kenmerken: - Woonoppervlakte 18m2 - voor onbepaalde tijd beschikbaar - eigen parkeerplaats - TV en internet inclusief - inclusief gas/water/licht Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw inschrijfformulier en profielschets.
18
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Soerenseweg , Apeldoorn

€ 2500,00 p/m
Zeer riant appartement op unieke locatie te huur! In het Centrum van Apeldoorn, op unieke locatie bij schouwburg Orpheus en de Grote Kerk, zeer ruim appartement, gelegen op de 1e en 2e etage boven Restaurant La Niche (met prima kaart;)), eigen entree op de begane grond. Parkeren kan in de directe omgeving, zowel in een garagebox als met parkeervergunning op de stoep voor de deur. De woning is voorzien van een lift naar de 1e etage. Centraal verwarmd, nagenoeg alle vloeren voorzien van een parketvloer. Indeling: Entree, hal, meterkast. Zowel opgang met de trap als met de lift naar de 1e etage. Woonetage: Hal met toilet, woonkamer met fraai uitzicht, open keuken met diverse inbouwapparatuur, berging/stookruimte. Eetkamer met toegang tot het dakterras, doorloop naar de slaapkamer met naastgelegen luxe badkamer. Via de trap bereikt u de 2e etage: Overloop, toilet, 3 slaapkamers met sfeervolle dakkapellen, een 2e badkamer en een 2e balkon. Huurprijs is exclusief energiekosten. Het appartement is per direct op te leveren.
4
210
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Nieuwstraat , Apeldoorn

€ 995,00 p/m
Wij mogen per direct dit nette en volledig gestoffeerde (in overleg gemeubileerd) 3-kamer appartement aan de gezellige Nieuwstraat in Apeldoorn aanbieden. Een ruim appartement welke uitermate geschikt is voor expats. Parkeren kan op basis van een vergunning van de gemeente. Indeling: Entree, trap/lift naar tweede etage, toegang appartement, hal, ruime en lichte woonkamer, open keuken (voorzien van vaatwasser, koelkast, combi magnetron /oven), badkamer voorzien van ligbad, royale slaapkamer, twee slaapkamer met aangrenzend het balkon. Kenmerken: - totale woonoppervlate 86 m² - beschikbaar voor een langere periode - maandelijkse servicekosten € 195,00 (reguliere servicekosten en internetverbinding) - woning volledig gemeubileerd Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website en dienen wij in het bezit te zijn van uw financiële gegevens.
2
86
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Kalmoesstraat , Apeldoorn

€ 550,00 p/m
Eigen site Tekst: In de noord-oosthoek van Apeldoorn bevindt zich de subwijk de Mheen, onderdeel van de wijk Zevenhuizen. Dit betreft een ruim 2-kamer appartement (één slaapkamer) in een goed verzorgde torenflat op de 8e etage. U kunt gratis parkeren voor de deur en het winkelcentrum ligt op een steenworpafstand. Indeling: Gezamenlijke entree, lift of trap, hal, entree appartement, ruime hal, toegang tot badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet, riante slaapkamer met plek voor een groot bed en meerdere kasten, lichte woonkamer met toegang tot twee balkons en de half-open keuken. Berging in de kelder. Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 56m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten € 29,75 - voorschot maandelijkse stookkosten € 75,00 - gratis parkeren - winkelcentrum naast de deur Financiële voorwaarden: Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Apeldoorn (kosten: eenmalig € 40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Apeldoorn kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Apeldoorn standaard geldende administratiekosten verschuldigd welke in totaal € 0,00 + 21% BTW bedragen. De werkzaamheden voor deze kosten bestaan uit, maar zijn niet gelimiteerd tot; het opstellen van de huurovereenkomst, het aansluiten van energie en water, het aansluiten van telecommunicatie, het opstellen van een inspectierapport (meterstanden, controle sleutels, controleren staat object en inventarisatie eventuele gebreken) bij sleuteloverdracht, standaard administratiewerkzaamheden en het eventueel begeleiden bij geschillen tussen huurder en verhuurder betreffende nakoming huurovereenkomst. Domica Apeldoorn beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht. Deze werkzaamheden bestaan uit, maar zijn niet gelimiteerd tot; het presenteren van het object op het internet en andere media, het maken van een fotorapportage, het maken van een omschrijving, het vinden van een geschikte huurder en het financieel screenen van een aspirant-huurder. Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten: - 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst - waarborgsom op grond van huurovereenkomst - administratiekosten voor Domica Apeldoorn zijnde € 0,00 + 21% BTW (uitzondering) Bovenstaande voorwaarden gelden uitsluitend voor consumenten zonder zoekopdracht en hebben geen betrekking op bedrijven en expats met een zoekopdracht. Voor meer informatie over deze en andere huurobjecten in Apeldoorn bel +31(0)55 – 576 11 00. Check onze website of kijk op www.facebook.com/DomicaApeldoorn voor ons volledige woningaanbod. De algemene voorwaarden vindt u op www.domica.nl. Raamprint Tekst:
1
56
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 605,00 p/m
Dit appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie! Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement op 3e etage, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid. Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 44m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 32,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - maandelijks voorschot energie en water bedraagt € 80,00
1
44
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct