*See English translation below*

Per direct te huur prachtig karakteristiek en ruim appartement (156 m2) op de begane grond en aan de achterzijde een eigen terras en een gemeenschappelijke aanlegsteiger (!) gelegen aan de Wittenburgergracht, met mogelijke bedrijfsruimte van 30m2. De woning is gelegen in een prachtig historisch Rijks en Gemeentelijk Monument uit 1670 (de voormalige bierbrouwerij ‘De Paerl’) één van de oostelijke eilanden Wittenburg in het centrum van Amsterdam en om de hoek van het Scheepvaartmuseum. Op Wittenburg is er alle ruimte voor unieke winkeltjes, gezellige koffietentjes, inspirerende flexwerkplekken, originele horeca en motiverende sportgelegenheden. De dichtstbijzijnde restaurants zich op de Czaar Peterstraat, op en rond het Kadijksplein en de Oostenburgergracht. Hier vindt u top-restaurant Coulisse, restaurant Spirit, Kapari en Fromagerie Kef. Op het Kattenburgerplein is by far de beste haringhandel van Amsterdam van Kras gevestigd en voordat je de Czaar Peterstraat in loopt struikel je over de bloemenkraam van Rinus! Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Albert Heijn en verschillende buurtsupermarkten op loopafstand. Het Rembrandplein is op 7 fietsminuten afstand.

Bereikbaarheid

Het appartement ligt op een centrale plek. Zowel het Centraal station als station Muiderpoort bevinden zich op 5 minuten fietsen. De tramhalte 1e Leeghwaterstraat en verschillende bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand. Via de Piet Hein tunnel is de ring A10 makkelijk en snel te bereiken. Het rembrandplein is op 7 minuten afstand. Parkeren kan gewoon voor de deur met een vergunning. Daarvoor is momenteel geen wachtlijst.

Indeling

Bij binnenkomst in de gezamenlijke entree loopt men langs de postvakken naar de entree van het appartement, middels de hal komt men binnen in de grote huiskamer voorzien van een nieuwe vloer en met uitzicht over het water. De originele balken in combinatie met de witte muren zorgen voor een authentieke uitstraling. Door de twee openslaande deuren heeft men toegang tot een eigen terras en de gemeenschappelijke steiger waar een forse sloep kan worden aangemeerd (in overleg met de havenmeester van de Paerl). Vanuit de ligplaats kan men zeer eenvoudig de befaamde Amsterdamse grachten bereiken. Aansluitend aan de huiskamer de open keuken voorzien van alle apparatuur. Ook de hobby / studeerkamer is vanuit de huiskamer toegankelijk.
De hal geeft toegang tot een separaat toilet, het slaapvertrek en de twee badkamers en de wasruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en bad.

De voorzijde van het appartement is bereikbaar middels een eigen voordeur (als wel binnendoor) en kan uitstekend ingezet worden als bedrijfsruimte, de op het appartement rustende vergunning staat dit ook toe.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 18 maanden
- Beschikbaar: per direct
- Huurprijs 3.950,- excl. energie, water, TV en internet
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Woningdeling is niet toegestaan
- Voorbehoud gunning eigenaar
- Waarborgsom staat gelijk aan twee maanden huur
- er is t.b.v. het appartementencomplex een gemeenschappelijke niet publiek toegankelijke steiger en mogelijk een eigen ligplaats (als er plaats is wordt een vaste ligplaats toegewezen) voor een sloep met toegang tot de Amsterdamse gracht.
- Mogelijkheid voor bedrijfsruimte van 30m2 aan voorzijde met eigen voordeur
- Prachtige locatie vlakbij Centraal Station en op loopafstand van het historische centrum


Voor meer info over deze en andere huurwoningen bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
2
156
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct