Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen
Te huur: winkelruimte centrum Roermond Verkoopvloeroppervlakte: 128 m2, gelegen op de hoek van de Munsterstraat en de Heilige Geeststraat. Aan de zijde Heilige Geeststraat heeft het pand een front van bijna 17 m1 met 5 etalages, aan de zijde Munsterstraat heeft het pand een front van bijna 7,50 m1 met 2 etalages. Achter de winkelruimte bevindt zich nog een magazijn met overige ruimten (toilet, cv-ruimte en dergelijke), totaal groot circa 21 m2. Totaal groot ca: 149 m². Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 6 miljoen bezoekers. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl of 077-3690520
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol

Noordeinde , Leiden

€ 925,00 p/m
*Bezichtigingsmogelijkheid vol helaas*
Fijn appartement gelegen op loopafstand van het Centraal station.

Gelegen aan het Noordeinde, op de tweede etage, vind je dit ruime appartement. Het appartement telt één slaapkamer welke rustig is gelegen aan de achterzijde. De badkamer is vanuit hier toegankelijk en is voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachine.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt een mooi uitzicht.
De keuken is separaat evenals het toilet.
Het appartement wordt semi-gemeubileerd opgeleverd.
De huurprijs bedraagt €925 exclusief.
Borg 1,5 maand huur.
---
Nice apartment located within walking distance of the Central station.

Located on Noordeinde, on the second floor, you will find this spacious apartment. The apartment has one bedroom which is quietly located at the rear. The bathroom is accessible from here and is equipped with a shower corner, sink and washing machine.
The living room is located at the front and offers a nice view.
The kitchen is separate as is the toilet.
The apartment is delivered semi-furnished.
The rent is € 925 excluding.
Deposit 1.5 months rent.
1
46
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020
Leuke studio gelegen op koste afstand van het centrum. De woning is gelegen in de gezellig woonwijk graafsewijk. Het centraal station is op slecht 10 min fietsen te bereiken. Teven zijn alle winkels op zeer korte afspraak te vinden.
De woning is legen in een net hoekpand met een centrale ingang voor 4 woningen.
Er is een gezamenlijke fietsen berging aanwezig weer fietsen en wat spullen gestald kunnen worden.
De studio beschikt over een open keuken en eigen badkamer en toilet.
De huurprijs is inclusief verbruik van energie
0
34
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Tivolilaan , Eindhoven

€ 791,18 p/m
FOR ENGLISH SEE BELOW

Gelegen aan de Tivolilaanstraat een nieuw wooncomplex (zomer 2017) met 20 zelfstandige woonstudio's met eigen parkeerplaats en bijbehorende huishoudelijke voorzieningen waaronder wasruimtes en dakterras.

Woonruimte:
Het appartement is voorzien van een keuken, badkamer, wandafwerking, laminaatvloer en verlichting.

Criteria:
- relevante inkomsten uit werk

Deze woonruimtes zijn niet geschikt voor kinderen.
Een huisdier en roken is niet toegestaan.
Niet geschikt voor meer dan één persoon.

Huurprijs exclusief energiekosten.

Foto's ter indicatie: kunnen afwijken van daadwerkelijke lay-out.

ENGLISH
Located on the Tivolilaanstraat new residential complex (summer 2017) with 20 independent residential studios with private parking space and associated household facilities including washing rooms and roof terrace.

Living space:
The appartment is equipped with a kitchen, bathroom, wall finish, laminate flooring and lighting.

Criteria:
- relevant income from work

These living spaces are not suitable for children.
A pet and smoking is not allowed.
Not suited for more than one person

Rent excluding energy costs.

Photos by way of indication: may differ from actual lay-out.
38
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/08/2020
Kijkronde vol
Deze kamer bevindt zich boven het levendige winkelcentrum aan het Neptunusplein. Mocht het winkelaanbod jouw niet bekoren, dan is het slechts enkele minuten fietsen naar het historische stadscentrum van Amersfoort. Ook het centraal station ligt op fietsafstand of is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer doordat er een bushalte voor het winkelcentrum bevindt. De nette voorzieningen worden gedeeld met enkele, vrouwelijke medebewoners.

De kamer bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Vanwege de grote raampartijen is het een hele lichte kamer. De kamer is circa 15m2.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden
- De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen en -heffingen en servicekosten E. 425,00
- Zeer goed onderhouden woning
- De kamer is beschikbaar voor onbepaalde tijd


Voor meer info over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
0
15
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Zuidsingel , Leiden

€ 925,00 p/m
Heerlijke semi-gemeubileerde studio beschikbaar op toplocatie.

Gelegen aan de rustige Zuidsingel, binnen de singels, vind je deze studio op de begane grond in een goed onderhouden complex (2013).
Het appartement is gelegen op loopafstand van het park, diverse supermarkten, winkels en restaurants. Ook is het openbaar vervoer nabij en kan de auto voor de deur geparkeerd worden (parkeervergunning zone A).

Entree in afgesloten hal, brievenbussen, toegang tot het appartement op de begane grond. Bij binnenkomst in de woning wordt je direct enthousiast door de leuke én functionele inrichting en de fijne lichtinval. Een groot raam wat grenst aan de rustige Minnebroersgracht kan volledig worden geopend. Ook is er een raam wat grenst aan de gezamenlijke plaats, waar men in de zomer samenkomt en waar fietsen (afgesloten via een achterom) kunnen worden geparkeerd.
De studio is voorzien van een mooie keuken, welke uitgerust is met gaskookplaat, afzuigkap, ingebouwde koel-vriescombinatie, combimagnetron en genoeg opbergruimte. De badkamer is voorzien van douchehoek, toilet en wastafelmeubel.
De woning wordt opgeleverd met het functionele bed, tafel met stoelen en kasten.

Beschikbaar per 1 juli voor de duur 1-2 jaar.
De borg bedraagt 2 maanden huur.
Uitermate geschikt voor starters en expats.
---
Wonderful semi-furnished studio available in prime location.

Located on the quiet Zuidsingel, within the canals, you will find this studio on the ground floor in a well-maintained complex (2013).
The apartment is located within walking distance of the park, several supermarkets, shops and restaurants. Public transport is also nearby and the car can be parked in front of the door (parking permit zone A).

Entrance in closed hall, mailboxes, access to the apartment on the ground floor. When you enter the house, you are immediately enthusiastic about the fun and functional interior and the bright light. A large window adjacent to the quiet Minnebroersgracht can be fully opened. There is also a window adjacent to the common place, where people can come together to enjoy the summer and where bicycles (closed via a back entrance) can be parked.
The studio is equipped with a beautiful kitchen, which is equipped with a gas hob, extractor hood, built-in fridge-freezer, combination microwave and enough storage space. The bathroom has a shower corner, toilet and washbasin.
The house comes with the functional bed, table with chairs and cupboards.

Available from July 1st for the duration of 1-2 years.
The deposit is 2 months' rent.
Ideally for starters and expats.
30
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Nieuwsteeg , Leiden

€ 1600,00 p/m
Heerlijke eengezinswoning te huur in de Pieterswijk.

Naast de Pieterskerk, in het hart van de stad tussen de gezellige Doezastraat en diverse winkelstraten, café's en restaurants, en toch rustig gelegen in de Nieuwsteeg bieden wij per direct dit geweldige dubbele bovenhuis te huur aan.

Het appartement is gelegen op de eerste en tweede etage en is zeer goed onderhouden. Privé opgang, trap naar eerste etage. Aan de linkerzijde bevindt zich de woonkeuken voorzien van keurige keuken met diverse apparatuur. De openslaande deuren bieden toegang tot het ruime dakterras, waar zowel een schaduw- als zonplekje te vinden is.
Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen, de grote raampartijen bieden een mooi uitzicht.

Trap naar de tweede etage. Deze etage telt drie slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van douchehoek, bad, wastafelmeubel en toilet.
De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon.

De woning is zeer goed onderhouden en per direct beschikbaar. Ideaal voor een stel, gezin of expat(s).
Niet geschikt voor delers.
De huurprijs bedraagt €1.600,00 exclusief en de borg is één maand huur.
----
Lovely family home for rent in the Pieterswijk Leiden.

Next to the Pieterskerk, in the heart of the city between the cozy Doezastraat and various shopping streets, cafes and restaurants, and yet quietly located in the Nieuwsteeg, we offer this great double upper house for rent.

The apartment is located on the first and second floor and is very well maintained. Private entrance, stairs to the first floor. On the left is the large dining kitchen, variously equipped. The patio doors provide access to the spacious roof terrace, where both shade and sun can be found.
The living room is located at the front of the building, the large windows offer a beautiful view.

Stairs to the second floor. This floor has three bedrooms, a spacious bathroom with shower corner, bath, washbasin and toilet.
The bedroom at the rear provides access to the balcony.

The house is very well maintained and available immediately. Ideal for a couple, family or expat (s).
Not suitable for sharers/students.
The rent is € 1,600.00 exclusive and the deposit is one month's rent.
3
100
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct

Biesenkamp , Elburg

€ 975,00 p/m
Per 1 juli mogen wij deze woning aan de Biesenkamp in Elburg aanbieden. Het pand heeft een oppervlakte van 117m² en een perceeloppervlakte van +- 255m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers.

Kenmerken:
- Beschikbaar per 1 juli
- Voor onbepaalde tijd
- Huurprijs € 975,00
- Nutsvoorzieningen op eigen naam

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
4
112
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Vackenordestraat , Elburg

€ 905,00 p/m
In de wijk "De Oosthoek" in Elburg ligt deze leuke tussenwoning. Om de hoek vindt u onder andere een brede groenstrook met gezellige vijver en een leuke speeltuin. Verderop in de straat, om de hoek treft u een grote supermarkt en een bakker aan. Wilt u op de fiets of lopend naar winkelcentrum "De Vrijheid" of het prachtige oude stadscentrum van de vesting Elburg? Pakt u liever de bus naar Zwolle om lekker uitgebreid te winkelen? De keuzemogelijkheden zijn dus legio, want bijvoorbeeld een dagje Randstad behoort ook tot de mogelijkheden als u opstapt op treinstation 't Harde, deze bevindt zich op 10 autominuten van de woning.

Alle sport- en speelvoorzieningen zijn in de buurt van de woning te vinden, evenals diverse scholen voor basis en middelbaar onderwijs.

Deze tussenwoning staat in een rijtje van 4 woningen. Voor de woning zijn voldoende parkeerplaatsen. Het geheel staat op een perceel van ca. 133 m² en heeft een leuke voortuin met verzorgde borders. Achter de woning staat een vrijstaande stenen berging met een gezellige Douglas houten overkapping ervoor.

INDELING
Begane grond:
We komen binnen in een leuke halletje met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens komt de woonkamer aan de voorzijde van de woning, het is een doorzon woonkamer en kent veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. De woonkamer heeft een fraaie vloer en keurige wandafwerking. Een gezellige toog geeft toegang tot de lichte open hoekkeuken. Door de keuken kan men via een achterdeur naar het terras/achtertuin.

Eerste verdieping:
De verdieping is ingericht met 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3,6m x 3,2m groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. 4,4m x 3,25m en 2,6m x 3,4m groot. De frisse badkamer is voorzien van een wastafel in een keurig meubel, douchehoek, designradiator en toilet.

Tweede verdieping:
Op de voorzolder is de C.V.-installatie geplaatst. Deze is in 2019 vervangen voor een krachtige REMEHA Combiketel. Op deze verdieping is een 4e slaapkamer aanwezig met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Kenmerken;
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd
- Beschikbaar per 14 juni 2020
- Nutsvoorzieningen op eigen naam

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
4
119
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf 14/06/2020

Stationsstraat , Boxtel

€ 1200,00 p/m
Begane grond: Centrale entree met bellentableau, trappenhal en lift;
Eerste verdieping: Entree, stookruimte, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en balkon;

Begane grond
De ingang van het appartementencomplex is gelegen aan de zijde van het stationsstraat maar is ook bereikbaar vanuit de Prins Hendrikstraat. Naast de entree zijn hier de brievenbussen en het bellentableau. De centrale entree geeft toegang tot zes appartementen, de gedeelde fietsenberging en containerruimte. Middels trap of lift kunt u naar de verschillende verdiepingen.

Eerste verdieping;

U komt binnen in de hal met aan de linkerzijde de betegelde stookruimte met tevens de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Naast de stookruimte is het separate toilet met fontein. Het toilet is gedeeltelijk betegeld.

Vervolgens komt u in de lichte en ruime woonkamer met open keuken aan de rechterkant. De zeer ruime keuken is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron en voldoende boven en onderkasten.

De zeer ruime woonkamer (40m²) met tegelvoer is door de grootte op verschillende manieren in te delen. De woonkamer biedt toegang tot beide slaapkamers en het balkon. De grote slaapkamer heeft toegang tot de luxe badkamer met douche, ligbad en wastafel en een schuifdeur naar het balkon. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex, deze slaapkamer is in 2018 gerealiseerd.
2
90
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020
Per 1 juli 2020 mag Domica Enschede in dit fraai opgeknapte appartement een riante studentenkamer verhuren. De woning waarin de kamers zijn gesitueerd ligt op korte afstand van winkelcentrum Stadveld, een grote supermarkt ligt op steenworp afstand en het centrum en de UT liggen beiden op ongeveer 3 km. Ideaal voor studenten.

Indeling:
Entree, hal, doorgang naar de beschikbare kamer. Deze heeft een oppervlakte van 12 m² en ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex. De kamer beschikt over een wastafel en nette stoffering. De keuken wordt gedeeld met de medebewoners en ligt in een riante eetkamer waar met de medebewoners lekker gegeten kan worden. De badkamer is zeer netjes en licht betegeld, en beschikt over een douche en wastafel.
In de bering bevindt zich nog een berging voor het stallen van fietsen.

Kenmerken:
- per 1 juli 2020 beschikbaar voor tenminste 12 maanden
- ideaal gelegen t.o.v. winkelcentrum Stadsveld
- Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en centrum van Enschede allen ongeveer 3 km.
- waarborgsom gelijk aan één maand huur
- huurprijs is incl. een voorschot voor de kosten voor gas, water, elektra, internet en gemeentelijke lasten

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes kijk je op www.domica.nl of bel met 053-7820500. Like ook onze Facebookpagina
1
12
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Arnodreef , Utrecht

€ 300,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR KAMER AAN DE ARNODREEF IN UTRECHT.

Kamer van ca. 10 m2 beschikbaar per 1 juni 2020. De kamer is gelegen in een appartement aan de Arnodreef in Utrecht-Noord. De woning verkeert in een goede staat en is voorzien van vele gemakken. U deelt de keuken en badkamer met twee werkende dames. Gunstige ligging ten opzichte van trein-/busstation Overvecht (2 min.), met directe (bus)lijnen richting het centrum. Verder nabij winkelcentrum Overvecht en uitvalswegen.

Indeling:
Entree complex, bellentableau en brievenbussen. Entree appartement. De kamer is deels voorzien van meubilair. U deelt de voorzieningen als keuken, badkamer en wc met twee werkende dames. De voorkeur gaat uit naar een dame die einde studie of werkend is.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 1 juni 2020 voor minimaal 12 maanden;
-alleen geschikt voor één werkende dame of dame die begint aan de eindfase van haar studie, het betreft dus geen studentenhuis!;
-de huurprijs bedraagt € 425,00 inclusief de kosten voor G/W/E en gemeentelijke heffingen;
-oplevering gestoffeerd en deels gemeubileerd..
1
10
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Noordzijde , Amsterdam

€ 1050,00 p/m
2 room apartment in Nieuw West, on the edge of the Noorderhof district and on the Sloterplas.


Location:
North side is located in the popular residential area â € œThe Noorderhofâ €. Within walking distance you will find supermarkets and shops at square 40-45. Excellent public transport due to the direct presence of various tram and bus connections and 2 NS stations within a radius of 3 km. The apartment is a short distance from the A10, A9, A200 and A4 motorways.

Lay Out:
The apartment is an upstairs apartment on the fourth floor with an unobstructed view of the Sloterplas. The apartment has a new kitchen (including hot air oven and dishwasher) and bathroom with built-in toilet, a large bright living room, a spacious bedroom and a balcony. It also has a storage room on the fourth floor and a bicycle storage room on the ground floor.

Details:
- Only available for 12 months
- Single or couple
- Utilities: Excluded (g/w/e/, Internet, taxes €264,80 p/m)

For more information or to schedule a viewing with one of our brokers Contact us via amsterdam@domica.nl or +31 (0) 20-7870786.
1
40
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol

Stadhouderslaan , Leiden

€ 925,00 p/m
-BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEID VOL HELAAS-
Heerlijk gerenoveerd jaren '30 appartement beschikbaar.

Gelegen op de eerste etage aan de Stadhouderslaan, vind je dit lichte appartement. Top locatie nabij de altijd gezellige Heren-Doezastraat met gezellige winkels.
De verdieping is opgedeeld in een woon- en slaapkamer welke gescheiden kunnen worden door prachtige tussendeuren.
De badkamer is gelegen aan de voorzijde, en voorzien van een douchehoek en wastafelmeubel. Ook is hier ruimte voor de wasmachine en/of droger.
De keuken is aan de achterzijde gesitueerd.
Ook bevindt zich hier het separaat toilet.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een ruim balkon aanwezig!

Het appartement is beschikbaar per direct, voor een minimale termijn van twaalf maanden.
De huurprijs bedraagt €950 exclusief nutsvoorzieningen.
Bezichtigingen vinden plaats komende dinsdag. Aanmelden kan via een email!
- Momenteel zijn er alleen nog foto's van de verbouwing, welke volgende week vernieuwd zullen worden.
1
40
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Per 1 juni beschikbaar. Studio Wittebollestraat 20 Tilburg

Locatie:
In totaal zijn er 41 studio's nieuw gerealiseerd op gewilde locatie nabij centrum! De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit. Het complex is gelegen nabij de prachtige Goirkestraat, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode, textielmuseum, vele winkeltjes en eetgelegenheden. Tevens ontwikkeling van vele nieuwbouwprojecten in deze buurt.

Winkelvoorzieningen:
Op korte afstand ( 300 meter ) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een groot vernieuwd Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen.

Woonkamer:
Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken en nieuw schilderwerk. De studio is voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbank is dus de ideale oplossing! Tevens intercom aanwezig.

Keuken:
Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte.

Badkamer:
Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche (met douche deuren), wastafel, wasmachineaansluiting, mechanische afzuiging, nieuw tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is mogelijk ( studio’s hebben eigen huisnummer )
- Waarborgsom bedraagt 1,5 maand
- Geen huisdieren toegestaan
- Geen aparte slaapkamer

Huurprijs excl €535,00
voorschot G/W/E € 75,00
Parkeerplaats € 95,00
Servicekosten € 20,00

Inclusief huur €725,00

Voorwaarden:
• De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1,5 maand huur.
• De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de
huurprijs, een tweede inkomen telt voor 2/3 deel mee. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men
een borgsteller aanbrengen.
• Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:

Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)6 11178001
Email: tilburg@domica.nl
0
25
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Veldhovenring , Tilburg

€ 561,00 p/m
Te huur per 1 juli 2020, studio aan de Veldhovenring in Tilburg.


Studio (25m2)

Studio met eigen keuken en badkamer! Aanvragen huurtoeslag is mogelijk, indien ouder dan 23 jaar!


Woonkamer:
Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van een laminaatvloer (deze is ter overname)

Tv-signaal en internet dienen door de toekomstige bewoner(s) zelf geregeld te worden. Kan alleen via Ziggo.


Keuken:
Het keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte.

Badkamer:
Ruime en zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, wasmachineaansluiting, mechanische afzuiging, tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Gezamenlijke fietsenberging aanwezig voor het veilig stallen van de fiets.

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is mogelijk (studio’s hebben eigen huisnummer)
- Waarborgsom bedraagt 1,5 maand
- Woonoppervlakte bedraagt ca. 25 m2
- Geen huisdieren toegestaan

Huurprijs:


Kale huurprijs €561,00

Service kosten €20,00

Voorschot G/W/E €65,00

Gezamenlijke parkeerplaats €95,00


De totale huurprijs per maand, inclusief voorschot gas, water en licht en parkeerplaats is €741,00

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs.
Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.
Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:
Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)611178001
Email: tilburg@domica.nl/c.schollen@domica.nl
0
25
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Weerdsingel W.Z. , Utrecht

€ 1450,00 p/m
UNIEK PAND AAN DE RAND VAN HET BRUISENDE CENTRUM AAN DE WEERDSINGEL WESTZIJDE.

Op een schitterende locatie, aan de stadssingel van Utrecht-centrum gelegen, riante 3-kamer benedenwoning van maar liefst ca. 90 m2 met een tuin van ca. 80 m2! Het betreft de benedenwoning, gelegen in een monumentaal herenhuis uit ca. 1850, welke volledig is gerenoveerd naar hedendaags comfort. Aan de voorzijde van de woning kijkt u uit op de Singel, waar u bootjes voorbij kunt zien varen. Aan de achterzijde bevindt zich de tuin (80 m2) met schuur. Hier geniet u in alle rust de gehele dag van het zonnetje. Binnen enkele minuten lopen bevindt u zich in het bruisende centrum van Utrecht met een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Tevens nabij het Centraal Station en openbaar vervoer.

Unieke kans! Op dit moment hebben wij toestemming om met u de woning te bezichtigen! Wel ziet u op de foto's dat de renovatie nog in volle gang is.

Indeling:
Entree, hal, inpandige berging. U treedt binnen in de riante en lichte woonkamer met open keuken van ca. 45 m2. U kijkt aan de voorzijde uit op de prachtige Singel. De nieuwe keuken is voorzien van inbouwapparatuur als inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers van resp. 6 en 16 m2 gecreëerd, waarvan 1 middels een raam uitkijkt op de woonkamer. Beide slaapkamers geven middels openslaande deuren toegang tot de riante tuin. De master bedroom geeft toegang tot de badkamer, welke is voorzien van douchecabine, wastafel en een aparte ruimte met aansluiting voor de wasmachine. Apart toilet met fontein. Tenslotte is er een ruim en droog souterrain, welke u kunt gebruiken als wijnkelder!

Wilt u kans maken om binnenkort de nieuwe huurder te zijn van deze splinternieuwe woning met riante tuin? Reageer dan snel!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 1 juli 2020 (onder voorbehoud) voor minimaal 12 maanden,
vervolgens onbepaalde tijd;
- huurprijs € 1500,- inclusief servicekosten en exclusief G/W/E/kabel & internet en gemeentelijke heffingen;
- geen waarborgsom;
- Monument, welke volledig is gerenoveerd, dus u bent de eerste bewoner! Alles
verkeert in nieuwstaat. Oplevering gestoffeerd, inclusief raambekleding.
- geschikt voor een werkend stel.
2
90
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020
Kijkronde vol
Wij mogen 2, geheel gerenoveerde studio’s aanbieden van 36m2 (studio A) en 38m2 (studio B).

Op sfeervolle en praktische centrumlocatie gelegen VOLLEDIG GERENOVEERDE studio in souterrain met een gezamenlijke berging in de onderbouw. Het complex is voorzien van een lift.

De studio’s zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van:

- Nieuwe c.v.-ketel met radiatoren.
- Nieuwe badkamer met douche en toilet.
- Nieuwe keuken met (inbouw)apparatuur. Bij de inductiekookplaat ontvang je ook een nieuwe pannetset
- Nieuwe elektra met verdeelkast.
- Volledig gestuukt en gesausd.
- door de hele studio en badkamer dimbare ledverlichting

Studio A: 36 m2 € 600,00
Wasmachineaansluiting in de badkamer

Studio B: 38 m2 € 630,00
Wasmachineaansluiting aparte kast

Het voorschot gas/water/elektra en internet bedraagt € 90,00 per maand.

Ligging en voorzieningen
De studio is op prima stand gelegen in het centrum van de stad. In de straat en de directe omgeving vindt u letterlijk honderden winkels, tientallen restaurantjes, cafés, bioscopen, theaters én een stadspark.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
De bereikbaarheid met de auto is goed. Parkeren kunt u op openbaar terrein. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. In de omgeving stoppen dagelijks tientallen bussen. Aan het einde van de straat bevindt zich het NS Station Arnhem-Velperpoort en het NS Station Arnhem Centraal is eenvoudig te voet of per fiets bereikbaar.
38
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Kijkronde vol
Wij mogen 2, geheel gerenoveerde studio’s aanbieden van 36m2 (studio A) en 38m2 (studio B).

Op sfeervolle en praktische centrumlocatie gelegen VOLLEDIG GERENOVEERDE studio in souterrain met een gezamenlijke berging in de onderbouw. Het complex is voorzien van een lift.

De studio’s zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van:

- Nieuwe c.v.-ketel met radiatoren.
- Nieuwe badkamer met douche en toilet.
- Nieuwe keuken met (inbouw)apparatuur. Bij de inductiekookplaat ontvang je ook een nieuwe pannentset
- Nieuwe elektra met verdeelkast.
- Volledig gestuukt en gesausd.
- door de hele studio en badkamer dimbare ledverlichting

Studio A: 36 m2 € 600,00
Wasmachineaansluiting in de badkamer

Studio B: 38 m2 € 630,00
Wasmachineaansluiting aparte kast

Het voorschot gas/water/elektra en internet bedraagt € 90,00 per maand.

Ligging en voorzieningen
De studio is op prima stand gelegen in het centrum van de stad. In de straat en de directe omgeving vindt u letterlijk honderden winkels, tientallen restaurantjes, cafés, bioscopen, theaters én een stadspark.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
De bereikbaarheid met de auto is goed. Parkeren kunt u op openbaar terrein. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. In de omgeving stoppen dagelijks tientallen bussen. Aan het einde van de straat bevindt zich het NS Station Arnhem-Velperpoort en het NS Station Arnhem Centraal is eenvoudig te voet of per fiets bereikbaar.
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Op slechts een paar minuten loopafstand van de historische binnenstad van Zwolle wordt deze authentieke stadswoning aangeboden. Deze tussenwoning met een zeer royale stadstuin ligt aan de gezellige Thomas à Kempisstraat met een divers winkelaanbod en horeca.

De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met veel lichtinval, er is een volledig nieuwe keuken geplaatst voorzien van alle apparatuur, ook bevinden de badkamer met douche en het separate toilet zich op de begane grond. Verder is er een serre die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, deze geeft toegang tot een ruimte die momenteel in gebruik is als bijkeuken/washok. Vanuit de serre heb je toegang tot een hele ruime stadstuin waarvan het eerste gedeelte een terras is. Diep achterin de tuin staat nog een schuurtje waar bijvoorbeeld fietsen gestald kunnen worden, tevens beschikt de tuin over een achterom, welke alleen bereikbaar is middels een goed af te sluiten poort. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer die uitkijkt op de gezellige straat beschikt over een ruime kast over de hele breedte en over een wastafel. De 2de slaapkamer kijkt uit over de tuin.

Kenmerken:
- Kale huur € 950,00
- Waarborgsom € 950,00
- Volledig gestoffeerd
- Grote stadstuin
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
- Nutsvoorzieningen op eigen naam

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
2
79
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf 01/08/2020
Aan de rand van het mooie Empel wordt een nieuwbouw complex gerealiseerd met 18 zelfstandige appartementen. Empel is een rustige buitenwijk van ’s-Hertogenbosch, het centrum van Den Bosch is per fiets in 20 minuten te bereiken.
Deze woning is gelegen op de begane grond en beschikt daarom over een eigen tuin en berging de woning zal worden op gelegen met complete keuken en badkamer met douche en wastafel. Tevens beschikt de woning over een aparte slaapkamer.
Het betreft hier een nieuwbouw complex dat opgeleverd zal worden rond februari 2021.
1
55
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf 01/02/2021
Deze volledige gemeubileerde woning is gelegen midden in het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch. De markt en het centraal treinstation zijn op slechts enkelen minuten lopen te bereiken. Het bijzondere aan de Bossche binnenstad is tevens dat de natuur direct grenst aan het centrum. Op slechts 10 minuten lopen staat u midden in het “bosschebroek” waar u naar hartenlust kunt wandelen, hardlopen en of fietsen.

De woning van ca 80m2 is verdeelt over mooie ruime licht woonkamer met prachtige hoge plafons en schitterende keuken. Deze is voor zien van alle inbouw apparatuur. Tevens is er op deze etage een ruime slaapkamer met badkamer an-suite. Via een vast trap in de woonkamer is de vide te bereiken waar zich nog een ruime slaapkamer bevind met eigen badkamer.

Kort om een prachtig ruime appartement met twee slaapkamers en twee badkamers.
Beschikbaar per 1-6-2020 voor een periode van maximaal 6 maanden
2
80
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct

Bijlmerdreef , Amsterdam

€ 1400,00 p/m
Location:
In Amsterdam Southeast you will find this beautiful apartment in a modern complex close to the Bijlmerdreef.

The apartment is located in a residential area with lots of greenery, and excellent access to public transportation (50 meters from the metro station). Within one-minute walking distance there are also a supermarket and a lot of stores.

Lay Out:
The apartment is located on the third floor, which you can reach via elevator.
Through the spacious hall you enter the bright living room with French balcony and kitchen with amenities including oven, fridge, and dishwasher.
Downstairs you have two spacious bedrooms.
The bathroom is large and has a bath and shower.
The apartment has two separate toilets.

Details:
- Perfect for a family
- Excluding utilities such as energy, heating, and internet.
- partially furnished (refrigerator, dishwasher, washing machine, large closet)
- complete furnishing available for negotiation

For more information or to schedule a viewing with one of our brokers Contact us via amsterdam@domica.nl or +31 (0) 20-7870786.
2
95
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Antoniuslaan , Venlo

€ 750,00 p/m
Te huur: Luxe afgewerkt appartement op de 1e verdieping in een complex van 3 appartementen te Venlo-Blerick. Bijzonderheden: - Huurprijs 695.00 - Servicekosten 55.00 - Voorschot gas, water, elektra en internet 160.00 - Woonoppervlak 62 m2 - Keuken met apparatuur - Luxe badkamer - Woonkamer - Slaapkamer - Berging Indeling Entree, vaste trap naar boven, gang, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Vloeren in het gehele appartement voorzien van laminaat, muren zijn strak gestukadoord en wit, luxe badkamer, geheel betegeld, wastafelmeubel met spiegel, douche met douchewand. Kelder In de nette kelder is een bergingsruimte. Buiten Buiten is geen gezamenlijk terras. Energie, water en internet Gas, water, elektra en internet wordt aan de hand van een verdeelsleutel verdeeld. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl of 077-369 05 20
1
62
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Antoniuslaan , Venlo

€ 775,00 p/m
Te huur: Luxe afgewerkt appartement op de 1e verdieping in een complex van 3 appartementen te Venlo-Blerick. Bijzonderheden: - Huurprijs 775.00 - Servicekosten 55.00 - Voorschot gas, water, elektra en internet 190.00 - Woonoppervlak 75 m2 - Keuken met apparatuur - Luxe badkamer - Woonkamer - Slaapkamer - Berging Indeling Entree, vaste trap naar boven, gang, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Vloeren in het gehele appartement voorzien van laminaat, muren zijn strak gestukadoord en wit, luxe badkamer, geheel betegeld, wastafelmeubel met spiegel, douche met douchewand. Kelder In de nette kelder is een bergingsruimte. Buiten Buiten is geen gezamenlijk terras. Energie, water en internet Gas, water, elektra en internet wordt aan de hand van een verdeelsleutel verdeeld. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl of 077-369 05 20
1
75
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
NIEUW IN DE VERHUUR GEMEUBILEERD 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE VAN VOLLENHOVENLAAN TE UTRECHT.

Aan de rand van woonwijk Transwijk gelegen, goed onderhouden en heerlijk licht 3-kamer appartement met 2 balkons en zeer ruime berging op de begane grond. Het appartement ligt op de 4e verdieping en heeft een vrij uitzicht vanuit de woonkamer. De ligging is zeer centraal: vlakbij de internationale school, winkelcentrum Kanaleneiland, Park Transwijk, Park Oog in Al, openbaar vervoer (sneltram naar Utrecht CS, Nieuwegein en IJsselstein) en meerdere uitvalswegen (A2, A12 en A27). De binnenstad ligt op circa 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Begane grond: entree, bellentableau en brievenbussen.

4e Verdieping:
Entree appartement, ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Meterkast en toilet met fontein. Ruime, lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) met houten vloer, vrij uitzicht en toegang tot het balkon. Aparte luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur; gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, koelkast met vriezer en vaatwasser. Twee slaapkamers van ca. 8 m2 met toegang tot het balkon. Keurige badkamer met douche en wastafel.

Kortom compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien!

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 1 juni 2020 voor minimaal 12 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1345,- inclusief kosten voor water en servicekosten en exclusief G/W/E;
-geschikt voor een gezin of twee werkende woningdelers;
-oplevering gemeubileerd.

----------------------------------------------------------------------------------------

NEW FOR RENT FURNISHED 2-BEDROOM APARTMENT AT THE VAN VOLLENHOVENLAAN IN UTRECHT.

Well maintained and very light three-room apartment, located in "Transwijk" in Utrecht. The apartment has 2 bedrooms and 2 balconies and a large storage room on the ground floor. The apartment is located at the 4th floor and has a nice view from the living room. The location is very central: near the international school, shoppingcentre Kanaleneiland, Transwijk Park, Park Oog in Al, public transport (tram to Utrecht CS, Nieuwegein, IJsselstein) and several exit roads (A2, A12 and A27). Within 5 minutes by bike you will be in the centre of Utrecht.

Layout:
Ground floor:
Entrance, doorbells and mailboxes.

4th Floor:
Entrance apartment, spacious hall which gives access to all rooms. Cupboard and toilet with sink. Spacious living room (formerly 2 rooms) with wooden floor and access to the balcony. Separate luxury kitchen with appliances; stove with oven, microwave, fridge-freezer and dishwasher. Two bedrooms of about 8 m2 with access to the balcony. Neat bathroom with shower and sink.

In short, fully equipped with all the comforts!

Features:
-startdate June 1st, 2020 for at least 12 months;
-the rent is € 1345,00 inclusive water and service costs and exclusive G/W/E;
-suitable for a family or two working people who want to share;
-furnished.
2
80
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Europaplein , Utrecht

€ 1225,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR 2-KAMER APPARTEMENT IN DE CITY CAMPUS MAX WOONTOREN IN UTRECHT!

Dit 2-kamer appartement van ca. 50 m2 is gelegen in het City Campus Max wooncomplex, gelegen aan het Europaplein te Utrecht. Diverse winkels en eetgelegenheden liggen op loopafstand. Het bruisende centrum van Utrecht, met haar grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés, is gelegen op 10 minuten fietsen. Openbaar vervoer is voor de deur en de uitvalswegen A27, A28 en A2 zijn perfect te bereiken. Park Transwijk is om de hoek. Op de tweede etage is een gezamenlijk dakterras gerealiseerd! Een parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage is verplicht af te nemen.

Indeling begane grond:
Gezamenlijke entree met bellenportaal en brievenbussen. Trap en lift naar de 8e etage.

Indeling appartement:
Entree, ruime woonkamer voorzien van laminaat vloer en hoge ramen, waardoor er veel natuurlijke lichtinval is. Open keuken, voorzien van keukenblok. Slaapkamer met laminaatvloer. Badkamer met douche, wastafel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke daktuin. Tevens is er een afsluitbare fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 augustus 2020 voor minimaal 12 maanden;
- De huurprijs inclusief parkeerplaats bedraagt € 1225,00 ex GWE;
- De servicekosten bedragen € 37,00;
- Verwarming middels stadsverwarming. Er is glasvezel aanwezig en de woning beschikt
over energielabel A. Bijkomende kosten zijn laag!!!
- Inclusief parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage;
- Geschikt voor stellen;
- De waarborgsom bedraagt twee maanden huur;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Gunning eigenaar.
1
50
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf 01/08/2020

Hoge Dries , Apeldoorn

€ 940,00 p/m
Dit appartement beschikt over meerdere woonlagen en een balkon en heeft maar liefst 3 slaapkamers. Het appartement is gelegen in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonomgeving van de wijk De Heeze.

Voorzieningen als winkels, een speelveldje, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving van de woning. Het NS station en het Apeldoorns stadscentrum bevinden zich op enkele fietsminuten.

Indeling: trap of lift naar 3e etage. entree, hal met toegang naar de eerste slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gasstel, afzuigkap, koel/vries combinatie en oven. Via de woonkamer bereikt u het balkon. Trap naar de eerste verdieping. Toegang tot 2 slaapkamers en een separate wasruimte.

Kortom: een bijzonder aantrekkelijke woning in een kindvriendelijke wijk!

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 95m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- servicekosten: Domica Reparatieservice voor € 9,95 per maand

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN?
Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort!
Informeer naar de voorwaarden.
3
95
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Watergoorweg , Nijkerk

€ 1100,00 p/m
WONEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN NIJKERK IN EEN MONUMENTAAL PAND? DAT KAN!

In dit mooie oude en gerenoveerde pand vlakbij het centrum van Nijkerk hebben wij dit volledige en stijlvolle appartement beschikbaar, er zijn er momenteel 2 beschikbaar. Het heeft nog glas-in-lood-ramen in diverse ruimtes.
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een oud pand centraal gelegen met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten in het hartje van de binnenstad evenals bij het station. Binnen enkele minuten bent u met de auto bij de snelweg de A28. De verbouwing is bijna klaar, de keuken wordt heel binnenkort geplaatst.
De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd! Nieuwe vloeren en gestoffeerd.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar de eerste verdieping. Entree met toegang tot de huiskamer met klein balkon, moderne nieuwe keuken voorzien van hoognodige luxe o.a. vaatwasmachine, afzuigkap, fornuis en spoelbak, badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer van 20m2 en woonkamer van 25m2. Zeer ruim opgezette en luxe badkamer. Er kan gebruik geworden gemaakt van de tuin aan de zijkant van het huis.

Algemene informatie:

• Woonoppervlak ca. 60 m²;
• Exclusief gemeentelijke belastingen;
• Energievoorzieningen middels tussenmeters, per maand te voldoen aan eigenaar;
• Parkeren op eigen terrein, gratis
• Beschikbaar per 1 juli 2020, onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden; in overleg eerder
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: minimaal 1 jaar
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.
1
60
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Assinklanden , Enschede

€ 450,00 p/m
Vanaf 1 juni 2020 is deze zeer ruime kamer beschikbaar in een woning die bestaat uit vijf kamers.
De genoemde kamer is gelegen op de begane grond van een drive-inn woning en beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Deze woning wordt op dit moment grondig gerenoveerd!
De kamer heeft een oppervlakte van ruim 35 m² en ligt in een L-vorm. Zodoende kan je eenvoudig een woon- en slaapplek creëren.
Aan de achterzijde van de kamer bevindt zich een tuin waar door de bewoner van deze kamer gebruik van kan worden gemaakt. De tuin wordt bereikt door opslaande tuindeuren.
Aan de voorzijde van de woning, ook op de begane grond, is een keuken beschikbaar die wordt gedeeld met de medebewoners. Deze keuken beschikt over een kookplaat met afzuigkap en een koelkast. Uiteraard is het toegestaan (en aan te raden) om een kleine koelkast op de eigen kamer te plaatsen.
Tevens vind je in de keuken ook een gedeelde wasmachine.
Kortom: op kamers 2.0: het kan op de Assinklanden!

Kenmerken:
- beschikbaar per (of rond) 1 juni 2020 voor verhuur aan studenten!
- te huur voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- huurprijs is 600,00 inclusief g/w/e, internet en gemeentelijke belastingen
- afmeting: 8 x 3,5 m (bij benadering)
- toegang tot eigen tuin
- woning geheel gerenoveerd
- betreft een "onzelfstandige woonruimte": aanvraag huurtoeslag NIET mogelijk

De correcte foto's ontbreken nog maar huidige foto's geven een goed beeld van de werkelijkheid
1
35
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Watergoorweg , Nijkerk

€ 1145,00 p/m
WONEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN NIJKERK IN EEN MONUMENTAAL PAND? DAT KAN!

In dit mooie oude en gerenoveerde pand vlakbij het centrum van Nijkerk hebben wij dit volledige en stijlvolle appartement beschikbaar, er zijn er momenteel 2 beschikbaar. Het heeft nog glas-in-lood-ramen in diverse ruimtes.
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een oud pand centraal gelegen met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten in het hartje van de binnenstad evenals bij het station. Binnen enkele minuten bent u met de auto bij de snelweg de A28. De verbouwing is bijna klaar, de keuken wordt heel binnenkort geplaatst.
De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd! Nieuwe vloeren en gestoffeerd.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar de eerste verdieping. Entree met toegang tot de huiskamer, moderne nieuwe keuken voorzien van hoognodige luxe o.a. vaatwasmachine, afzuigkap, fornuis en spoelbak, badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer van 20m2 en woonkamer van 25m2. Zeer ruim opgezette en luxe badkamer. Er kan gebruik geworden gemaakt van de tuin aan de zijkant van het huis.

Algemene informatie:

• Woonoppervlak ca. 60 m²;
• Exclusief gemeentelijke belastingen;
• Energievoorzieningen middels tussenmeters, per maand te voldoen aan eigenaar;
• Parkeren op eigen terrein, gratis
• Beschikbaar per 1 juli 2020, onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden; in overleg eerder
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: minimaal 1 jaar
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.
1
60
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Tegelseweg , Venlo

€ 1200,00 p/m
Te huur: Volledig gemeubileerde en gestoffeerde appartementen in een stijlvolle statige Villa. - Appartementen zijn te huur per week/ per maand en/of per jaar! - Huurprijs is Incl. energiekosten & Internet. - keuken voorzien van alle apparatuur. - badkamer voorzien van ligbad & douche. - Stadcentrum & Treinstation op loopafstand. - Deze appartementen zijn ook per maand of per week te huur De gemeubileerde woningen verschillen in grootte, varierend van circa 46m² tot 56m². De appartementen hebben een woonkamer met open of halfopen keuken, een slaapkamer, badkamer en separaat toilet. De appartementen hebben een frisse maar strakke, warme inrichting. Op de slaapkamer staan twee boxspring bedden. Alle appartementen zijn voorzien van: - Luxe aanbouwkeuken met vaatwasmachine, keramische kookplaat, combi heteluchtoven- magnetron en koelkast. - Complete badkamer met ligbad en douchescherm, thermostaatkraan en badkamermeubel. - Eigen centrale verwarming met warmwatervoorziening. - Snelle internet verbinding. - Intercom installatie met deuropener. - Gebalanceerd ventilatiesysteem. - Eigen kluisje. Eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Wasruimte: Wasmachine en wasdroger zijn voor gemeenschappelijk gebruik. Het stadscentrum en het NS station liggen op loopafstand. In de onmiddellijke omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen gelegen: warenhuizen, supermarkten en eetgelegenheden. Ook het groen is op korte afstand ruimschoots aanwezig, bijvoorbeeld het natuurgebied 'De Oude Beemden'. Via de nabijgelegen Zuiderbrug (A73) zijn de bedrijventerreinen van Venlo en omstreken snel en gemakkelijk te bereiken. De statige Villa is verbouwd tot 7 moderne, luxe appartementen. De villa heeft zijn klassieke, rustieke uitstraling en het sfeervolle karakter uit de jaren dertig behouden. Karakteristieke stijlelementen komen met name tot uitdrukking in het imposante trappenhuis met origineel houtwerk en ramen met glas in lood. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo venlo@domica.nl, 077-369 05 20
1
50
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Zeeuwsestraat , Amersfoort

€ 1095,00 p/m
Werkelijk een fantastische appartement! In het Amersfoortse Eemkwartier vindt u dit prachtige 3-kamer appartement. Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal Station en het vernieuwde woon-/winkelgebied met een Albert Heijn XL, Media Markt en nog veel meer leuke winkels. Op fietsafstand vindt u het gezellige en bruisende middeleeuwse hart van Amersfoort met haar gezellige kroegen en culinaire restaurants. Kortom het appartement biedt alles om heerlijk te wonen, prettig te werken en onbezorgd te genieten.

Indeling:
Hoofdentree met liftinstallatie waarna u via de trap de eerste verdieping kunt bereiken waar dit hoekappartement gelegen is. Via de voordeur stapt u dit prachtappartement binnen, u komt binnen in de ruime hal met aan de rechterkant de meterkast. Verder doorlopend komt u in de riante woonkamer terecht welke erg licht te noemen is door de vele raampartijen. Tevens is de woonkamer gemakkelijk in te delen door de riante ruimte. Aan de zijkant van de woonkamer kunt u het balkon betreden met middagzon. De keuken is voorzien van al het hedendaags inbouwapparatuur, vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuigkap en magnetron. Via de keuken kunt u het tweede balkon betreden met ochtendzon.

De hoofdslaapkamer is aan de achterkant van het appartement gelegen, deze slaapkamer is ca. 17m2 groot. Ruimte genoeg voor een groot bed en een kast. De tweede slaapkamer is iets kleiner, ca. 14m2 en is aan de voorkant van het appartement gelegen. De badkamer is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en vast wasmeubel, tevens is de badkamer erg groot. Separaat in de hal treft u het "hoofdtoilet" aan. Ook in de hal is een grote inpandige berging gesitueerd, hier kunt u voldoende voorraad in kwijt en in de berging is de wasmachine aansluiting aanwezig.

Vanzelfsprekend mag er bij dit appartement geen berging ontbreken. In de kelder treft u een aparte berging aan voor bijvoorbeeld de fietsen. Tevens heeft u recht op 1 overdekte parkeerplaats welke in de parkeerkelder gelegen in.


Bijzonderheden
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Huurprijs is EXCLUSIEF servicekosten ad. € 70,-- per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra
- Geen huisdieren toegestaan in appartement
- Niet geschikt voor woningdelers


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.
2
121
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Brinkstraat , Enschede

€ 1150,00 p/m
Vrijstaand wonen in een karakteristieke jaren 30 woning, maar toch op loopafstand van het centrum? Dat is gewoon mogelijk! Per direct mag Domica Enschede deze ruime vrijstaande woning voor de verhuur aanbieden. Binnen de singels gelegen en op minder dan een kilometer van het centrum maakt dat deze woning bijzonder goed gelegen is.

Indeling:
Entree met toegang tot een kelder. Woonkamer met erker en eethoek.
De woning beschikt over een nette keuken welke is voorzien van vierpitsgasfornuis, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser! Loopt u verder de keuken door dan komt u uit bij de toiletruimte met fraai zwevend toilet. Naast de toiletruimte is de deur naar de achtertuin.
Via de trap bereikt u de eerste etage met daarop drie slaapkamers, variërend van 7 tot 14 m².
De nette badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel en een tweede toilet. Tevens is in de badkamer de wasmachineaansluiting aanwezig.
Achter de woning, vanuit de tuin te bereiken, vindt u nog een berging voor stalling van de fietsen.

Kenmerken:
- beschikbaar per direct
- huurperiode van tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- huurprijs is exclusief de kosten voor g/w/e, internet en TV en overige (gemeentelijke) lasten
- woning is gestoffeerd: gemeubileerde verhuur is tegen meerprijs van € 250,00 p.mnd mogelijk
- zeer gunstige ligging van de woning
3
104
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf per direct

Goirkestraat , Tilburg

€ 490,00 p/m
Per 1 juni 2020 te huur, mooie instap klare studio met eigen keuken en badkamer.

Locatie:
De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg. Het complex is gelegen in de prachtige Goirkestraat, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode. In de directe nabijheid gelegen van: textielmuseum, Health City, bakker, copyshop en vele andere winkeltjes en eetgelegenheden. In deze wijk worden momenteel vele nieuwbouwprojecten ontwikkeld en gerealiseerd. De woning is gelegen ter hoogte van het Textielmuseum.

Winkelvoorzieningen:
Op korte afstand ( 800 meter ) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een groot vernieuwd Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Tevens zijn er goede voorzieningen met betrekking tot het openbaar vervoer door de aanwezigheid van een MBO school, op loopafstand zijn bushaltes te vinden.

Woonkamer:
Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken en nieuw schilderwerk. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbankje vormt dus de ideale oplossing.

Keuken:
Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak en RVS afzuigkap.

Badkamer:
Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, nieuw tegelwerk, mechanische afzuiginstallatie, wasmachineaansluiting en hangend toilet.

Parkeren:
Er is een eigen parkeerterrein.

Bewoners kunnen gebruik maken van een groot algemeen dakterras.

Afmetingen studio:

Totale Woonoppervlakte: 26 m2 (foto's zijn van een soortgelijke studio)

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is mogelijk, indien ouder dan 23 jaar
- 1,5 maand waarborgsom
- Woonoppervlakte bedraagt ca. 26 m2
- Zeer keurige condities
- Geen huisdieren toegestaan ( honden en katten)
- Geen aparte slaapkamer
- Niet meer dan 2 personen

Huurprijs: €695,00 incl voorschot g/w/e exclusief internet, tv.

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs.
Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.
Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:
Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)611178001
Email: tilburg@domica.nl/c.schollen@domica.nl
0
26
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement beschikbaar in het bruisende centrum van Leiden.
Het appartement van ca. 85m² is gelegen op de 2e verdieping van appartementencomplex Binnenvestgracht. De 1e Binnenvestgracht ligt midden in het centrum en is gelegen nabij station Leiden Centraal (5 minuten lopen). De woning ligt naast het museum Volkenkunde en op nog geen 2 minuten lopen van de bioscoop, winkels en allerlei leuke restaurantjes.

Indeling:
Entree via afgesloten poort buiten. Hier is tevens de berging gesitueerd. Trap naar tweede verdieping.
Toegang tot het leuke appartement op de slaapverdieping.
Bij binnenkomst treft u een hal met aan de rechterzijde twee slaapkamers, gesitueerd aan de voor en achterzijde van de woning, een separaat toilet, badkamer met vloerverwarming en trap welke toegang geeft tot de woonkamer. De ouder slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde welke beschikt over een grote schuifwandkast.
De lichte woonkamer welke gelegen is op de bovenste etage beschikt over een prachtig uitzicht over de daken van Leiden. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de 1e Binnenvestgracht. De keuken is van alle gemakken voorzien; koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, fornuis en magnetron. Aan de voorzijde heeft de woning een heerlijk groot raam welke helemaal open gezet kan worden.
Via de woonkamer heeft u ook toegang tot het zonnige en gezellige balkon gelegen aan de achterzijde (Zuiden) met elektrische zonwering en fantastisch uitzicht.

Meer informatie over alle voorzieningen in dit fijne appartement, mail direct!

-------

Beautifully furnished 2 bedroom apartment available in the lively center of Leiden.
The apartment of 85m² is located on the 2nd floor of apartment Binnenvestgracht. 1st Binnenvestgracht located right in the center and is located close to Leiden Central Station (5 minute walk). The property is next to the Ethnology Museum and less than 2 minutes walk from the cinema, shops and all kinds of nice restaurants.

layout:
Entrance through locked gate outside. Here is also the storeroom located. Stairs to second floor.
Access to the nice apartment on the bedroom floor.
Upon entering the hall on the right two bedrooms, situated at the front and rear of the house, a separate toilet, bathroom and staircase which gives access to the living room. The master bedroom is situated at the rear which has a large sliding closet.
The bright living room which is situated on the top floor has a beautiful view over the rooftops of Leiden. The open kitchen is situated at the front of the house and overlooks the 1st Binnenvestgracht. The kitchen is fully equipped; fridge, freezer, dishwasher, oven, stove and microwave. At the front of the house has a lovely large window that can be put completely open.
Through the living room you have access to the sunny and pleasant balcony located at the rear (south) with awnings and fantastic views.

More information on all the services in this wonderful apartment, e-mail us directly!
2
88
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Voortsweg , Enschede

€ 675,00 p/m
In dit fraaie en karakteristieke pand op de hoek van de Roomweg en Voortsweg mag Domica Enschede per 01-07-2020 dit onzelfstandige appartement voor studenten/PhD'ers aanbieden. Het appartement is zeer gunstig gelegen t.o.v. centrum (800 meter), Universiteit (3 km), diverse winkels (200 m) en uitvalswegen.

Indeling:
Dit appartement is gelegen op de eerste etage van het pand aan de achterzijde. De opgang naar beide appartementen wordt gedeeld. Trap naar eerste etage. De woonkamer beschikt over grote dakramen, waardoor er veel licht binnenvalt. Nieuwe keuken met gasfornuis, afzuigkap en koelkast. De woonkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 17 m². Via de deur bereikt u een slaapkamer van 9 m² met toegang tot een badkamer met douche en wastafel.
Tussen dit appartement en het naastgelegen appartement bevindt zich het toilet welke gedeeld wordt met één medebewoner. Tevens is een wasmachine aanwezig.

Kenmerken:
- beschikbaar per 01-07-2020 voor tenminste 12 maanden
- Let op: onzelfstandige woonruimte. Geen huurtoeslag mogelijk
- maximaal door twee personen (stelletje te bewonen)
- nabij winkels, centrum van Enschede en uitvalswegen gelegen
- huurprijs van € 675,00 is incl. voorschot g/w/e, internet en TV
- woning wordt van binnenkant geheel gerenoveerd.
1
35
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Zoutmetersstraat , Venlo

€ 1150,00 p/m
Te huur: Levensloopbestendige nieuwbouw eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin te Venlo Bijzonderheden: - Huurprijs 1.150 - Bouwjaar 2014 - Woonoppervlak 130 m2 - Perceeloppervlak 155 m2 - Luxe keuken met apparatuur - Badkamer op de begane grond - Slaapkamer op de begane grond - 2 Slaapkamers op zolder Begane grond Entree, met bergingskast en draaitrap naar boven, vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken; geheel betegelde luxe badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel; op de begane grond is ook een grote slaapkamer gesitueerd. Vervolgens vanuit de kamer naar de geheel betegelde achtertuin met berging. Vloer is geheel voorzien van laminaat. Verdieping Via de draaitrap kom je op de overloop, vanuit de overloop heeft men hier zijn ook nog 2 slaapkamers en een bergruimte. De bovenverdieping is ook helemaal voorzien van laminaat. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl, 077-369 05 20
3
130
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct

Snijdersstraat , Venlo

€ 1260,00 p/m
Te huur: Mooie instapklare nieuwbouw eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin aan de Snijdersstraat Venlo Bijzonderheden: - Huurprijs 1260.00 - Woonoppervlak 110 m2 - Keuken met apparatuur - Luxe badkamer - 4 Slaapkamers - Tuin met vrije achterom - Energiezuinig Algemeen Deze in 2018 gebouwde tussenwoning is voorzien van 3 slaapkamers, zolderverdieping met een 4e slaapkamer of hobbyruimte, 13m diepe tuin met berging en achterom. Duurzame woning met 6 zonnepanelen en overal vloerverwarming! De woning is rustig gelegen aan een groenvoorziening, vrij parkeren in de straat en diverse voorzieningen zijn nabij; woon-en winkelboulevard het Trefcenter, scholen en uitvalswegen A67/A73. De woningen worden nabij diverse voorzieningen in een groene omgeving gerealiseerd. Winkelcentrum ’t Tref is met 2 supermarkten, een drogisterij en vele woon-en lifestylewinkels op loopafstand gelegen. In de directe omgeving ligt een basisschool en zijn er verschillende speelpleinen voor kinderen. Bushaltes en uitvalswegen N271 en A67/A73 richting Eindhoven, Nijmegen en Duitsland zijn zeer goed bereikbaar. Aannemer Heijmans bouwt in totaal 8 koopwoningen, 4 rij- en 4 hoekwoningen, aan de Snijdersstraat te Venlo. De woningen krijgen een frisse uitstraling door de kleurstelling en het materiaalgebruik van het gevelwerk. Daarnaast wordt zeer energiezuinig en duurzaam gebouwd met lage Rc waarde, volgens de normen van het laatste bouwbesluit. De woningen worden volledig geïsoleerd, krijgen vloerverwarming in de verblijfsvertrekken en 6 tot 7 zonnepanelen op het dak! Indeling Op de begane grond zit de centrale hal met entree, meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de verdieping en doorgang naar de woonkamer. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd die geheel naar eigen wens en stijl ingericht kan worden. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en hangcloset. De zolderverdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Hier bevinden zich de technische installaties en een multifunctionele ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. De tuinen zijn via een achterom te bereiken en krijgen een eigen berging. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, 077-3690520 of venlo@domica.nl
4
110
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
In de wijk Kronenburg staat dit vrijstaande kleinschalige appartementencomplex op 5 minuten lopen van het grootwinkelcentrum, de driekamer appartementen zijn circa 75m2 en allen met buitenruimte.

Indeling:
Entree op de begane grond met de individuele bergingen en lift.

Appartement is gelegen op de derde (bovenste) verdieping.

Hal met toegang tot de diverse vertrekken.
Woonkamer aan de voorkant van het complex met vrij uitzicht en groot zonnig balkon van circa 6 meter.
De woonkamer is ruim van afmeting (35m2).
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de half open keuken.

De woning heeft twee ruime slaapkamers, aparte bergruimte, ruime badkamer, apart toilet.

- Het is een mooi appartementencomplex met voornamelijk senioren. Voorkeur gaat dan ook uit naar 40+. (bespreekbaar)
- De huurprijs bedraagt € 820,00 per maand excl. servickosten € 59,13 en excl. gas/water/licht;
- Huurtoeslag is derhalve niet mogelijk
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
2
75
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Bankastraat , Amsterdam

€ 1595,00 p/m
Viewings in this apartment will take place individually with you and our real estate agent. We adhere to the strict rules of the 'RIVM'. We disinfect the house and keep sufficient distance. Thank you for your understanding!

Location:
The property is located in a nice and quiet street a nice neighborhood.
There are several supermarkets in the immediate vicinity, including the Javastraat and Molukkenstraat.
Also cozy and hip restaurants are nearby, including Drovers Dog, Basquiat Bar, Hartje Oost and Studio K with a cinema, among other things.
The 'Dappermarkt' with tasty fresh products (including fish, vegetables, fruit and flowers) and the Oosterpark and Flevopark are also within a 5-minute walk.

Public Transport:
Various tram and bus stops (tram 14, direction Central Station, bus 22, also direction Central Station and you have the Amsterdam Muiderpoort train station is approximately a 5-minute walk from the apartment.
Also conveniently located with regard to the A-10 and A-1 motorways.

Lay Out:
This beautiful fully furnished apartment is on the third floor that you will reach with the stairs and is divided over two floors.
Upon entering you are in the hall, from here you can go to the living room and the bathroom.
The spacious living room has a cozy French balcony at the front and at the rear of the living room is the dining room with access to the second balcony.
The kitchen is adjacent to the living room and is equipped with fully equipped with all modern appliances.
The bedroom can be reached through the living room and also has access to the balcony.

On the fourth floor is the second bedroom with an en suite bathroom and toilet.
The apartment also has a large sunny roof terrace.

Details:
- Deposit one month
- Utilities: Excluded (g / w / e /, Internet / TV, taxes)
- Suitable for sharers

More information or do you want to schedule a free viewing? Please contact us on +31 (0)20 – 787 0786 or send an email to amsterdam@domica.nl
2
55
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype
Beschikbaar vanaf per direct

Vissteeg , Arnhem

€ 560,00 p/m
Op een rustige plek in hartje centrum gelegen leuk 2-kamer appartement met centrale verwarming en gebruik van fietsenstalling. Het appartement is gelegen in een stadswoning op de eerste etage. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer

Indeling:

Leuke woonkamer met open keuken voorzien van koelkast en kookplaat, hal met deur naar slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Bijzonderheden:
- geschikt voor 1 persoon
- geen huisdieren toegestaan.
1
45
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

de Klerklaan , Eindhoven

€ 1495,00 p/m
Een verrassend, compleet gerenoveerde, ruime tussenwoning, gelegen in de ''Prinsenjagt'', in stadsdeel Woensel. Met een gunstige ligging ten opzichte van primaire winkelvoorzieningen, het centrum van Eindhoven en winkelcentrum Woensel.

Bovendien gunstig gelegen ten opzichte van de Internationale school, Eindhoven Airport en bedrijven zoals ASML, ATOS, Philips, TNO en diverse ziekenhuizen.

Begane grond:
Hal met betegeld toilet+fonteintje, provisiekelder en toegang tot zeer royale, uitgebouwde woonkamer met een lichtkoepel ter hoogte van de keuken. Dubbele deuren naar de achtertuin.

De moderne, open keuken is voorzien van een vaatwasser, combi oven/magnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap, en koelkast. Praktische bijkeuken met aansluitingen voor witgoed apparatuur. De gehele woning is uitgevoerd met een moderne lichtgrijze laminaatvloer.

Ruime achtertuin (17m2! ) met gezellig terras, grenzend aan een prachtige vijver, tuinhuisje en achterom.

1e etage:
Compleet nieuwe badkamer, smaakvol betegeld, inloopdouche, vaste wastafel en designradiator.

Drie ruime slaapkamers met veel lichtinval. Masterbedtoom ± 14 m2, 2e slaapkamer ±9m2 en 3e slaapkamer ±6m2. Vaste trap naar ruime bergzolder.

2e etage: Bergzolder met Vaillant-combi-cv-ketel en ruimte voor opslag.

Bijzonderheden/overig:
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing;
- Huurprijs bedraagt 1495 Euro per maand;
- Exclusief gas, water, elektra, tv en internet;
- Borg bedraagt 1 maand huur;
- Minimale huurperiode van 12 maanden;
3
170
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct
Wij mogen u aanbieden een prachtige kamer in een groot woon/studentenhuis in Velp.
Het studentenhuis bevindt zich op fietsafstand van het Larenstein en de HAN. Het centrum van Arnhem is prima te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets.
Het centrum van het gezellige Velp ligt om de hoek.

De kamer bevindt zich aan de linker voorzijde op de begane grond van de woning.

Indeling :
Entree, gang, keuken voor gezamelijk gebruik voorzien van fornuis en afzuigkap, koelkast en vriezer.

Zowel keuken als badkamer worden gedeeld met vijf andere medebewoners van het pand.

Bij de woning bevindt zich een ruime berging voor het stallen van fietsen.

Dus ben je student en studeer je in Arnhem of Velp reageer dan snel want weg = weg
0
12
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Koningstraat , Arnhem

€ 1125,00 p/m
In het gezellige stadscentrum van Arnhem op loopafstand van de Rijn en de stadsparken een modern, totaal gerenoveerd, gestoffeerd 2-kamer appartement aan de achterkant van de woning (achterhuis) met 2 verdiepingen in een monumentaal herenhuis.
U woont in één van de gezellige winkelstraten van Arnhem, winkels, eetgelegenheden/horeca, supermarkt, weekmarkt, en goed openbaar vervoer het NS Centraal Station op 5 minuten lopen.

De woning is op de 1e etage gelegen, onlangs prachtig gerenoveerd, waarbij zoveel mogelijk authentieke details bewaard zijn gebleven. Door licht, authentieke details en modern wooncomfort met elkaar te verenigen is een ideaal woonklimaat ontstaan.

Deze bijzondere woning is zeker de moeite waard te bezichtigen!

Indeling.

Gezamenlijke entree met video/intercom installatie en trappenhuis naar de 1e etage.

Entree, royale hal, apart toilet en een brede trap naar de luxe open (eet)keuken welke is voorzien is van een natuurstenen aanrechtblad, inductie kookplaat, afwasmachine, afzuigkap en combi-oven. Alle apparatuur is van Siemens. De vloer is een mooie antraciete tegelvloer.

Vanuit de keuken loopt u de ruime, sfeervolle woonkamer in. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer.
Vanuit diverse kanten valt het licht binnen in de woonkamer, waardoor sprake is van een sfeervol aanzicht.
Verder zijn er praktische inbouwkasten aanwezig.

Via de trap komt u op de 2e verdieping van uw appartement. Hier bevinden zich de royale, luxe uitgevoerde badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.
Op deze etage is ook de royale slaapkamer gelegen met eeen sfeervol balkenplafond.

Bijzonderheden:
Luxe wonen in een prachtig gerenoveerd ruim appartement midden in de stad, waarbij veel authentieke details bewaren zijn gebleven in dit monumentale pand.

- huurprijs is excl. G/W/E, tv/internet en Gemeentelijke heffingen (voorschot € 75,00 per maand).
- huurprijs is excl. €25,-- servicekosten
1
98
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Stationsplein , Arnhem

€ 332,00 p/m
In hartje centrum, tegenover het station mogen wij een unieke STUDENTENKAMER aanbieden.

Deze kamer is gelegen op de 2de verdieping aan de voorkant van het gebouw (stationszijde) en beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en luxe badkamermeubel.

De gezamenlijke keuken, die van alle gemakken is voorzien, deel je met 4 andere studenten en is tevens gelegen op de 2de verdieping. Op de 1e verdieping zijn 3 kamers, waar je de keuken mee deelt.

Op de 3e en 4e verdieping zijn eveneens 5 kamers op dezelfde wijze gesitueerd als op de genoemde verdiepingen 1 en 2.

De genoemde huurprijs is ecclusief gas/water/ elektra, heffingen, internet, schoonmaak algemene ruimten en glasbewassing. Dit bedrag bedraagt in totaliteit € 84,50 per maand, waardoor de totale huurprijs inclusief € 416,50 bedraagt.
0
16
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Bergstraat , Arnhem

€ 1150,00 p/m
Wij mogen u aanbieden een luxe en ruim 2-kamerappartement gelegen in het centrum van Arnhem.
Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op rivier de Rijn.
Het appartement bevind zich op de vierde verdieping van het complex welke is voorzien van een lift.
Vanuit het appartement bevind u zich op loopafstand van het centrum en centraal station.

Indeling:
Entree, garderobe, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur (vriezer, kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, afwasmachine, wasmachine en droger).
Ruime slaapkamer ca. 16m2 met ruime kastenwand, ruime sfeervolle woonkamer van ca. 50m2. Vanuit deze woonkamer heeft u ook toegang tot het op het zuiden gelegen balkon.

De woning is op een nette manier gestoffeerd en gemeubileerd.

Overig:
- service kosten en vergoeding voor geleverde leveringen (waaronder g/w/e) bedragen € 250,00 per maand.
- Huisdieren niet toegestaan
- huurperiode in overleg
1
90
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/08/2020

Emmastraat , Zwolle

€ 890,00 p/m
Appartement op toplocatie op 1e verdieping in een origineel gemeentelijk monument (jugendstil) uit 1907 aan de rand van de binnenstad van Zwolle. Met nog de originele jugendstil elementen, zoals 2 marmeren schoorstenen, bewerkte plafonds paneeldeuren en glas in lood. De verwarming is elektrisch.

De ruimte 50 m2 op 1e etage. Luxe en sfeervol gemeubileerd. Keuken (met wasmachine was/droog functie), magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat), douche, wc, woonkamer met groot balkon en slaapkamer en suite voor 2 personen. Verder
smart TV en gratis WiFi. Verblijf is inclusief gratis beddengoed, handdoeken en 2 badjassen.

Kenmerken:
- Beschikbaar per DIRECT!
- € 890,00 inclusief
- Voor maximaal 6 maanden
- Zeer geschikt ter overbrugging
- Volledig gemeubileerd

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
1
50
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Verkavelingsweg , Hasselt

€ 950,00 p/m
Voor de liefhebber van rust, ruimte uitzicht en wonen in de natuur is deze royale gedeelde boerderij een ideale kans om de woonwensen maximaal in te vullen.

Deze boerderij uit 1875 is in 2002 gemoderniseerd en ingrijpend verbouwd. Ook is toen de grote vijver gerealiseerd die het gevoel van buiten wonen compleet maakt. Hier kun je in volledige vrijheid optimaal genieten van de privacy en rust die hier zo vanzelfsprekend is. De schuur met een oppervlakte van ca. 40 m² biedt de mogelijkheid nagenoeg iedere hobby uit te oefenen.

Indeling:
Op de begane grond is een grote, lichte woonkamer met open keuken en prachtig uitzicht over de landerijen, aangrenzend is een kamer die momenteel als bureau is ingericht. Verder is er een badkamer met douche en wastafel. In de ruime hal is een separaat toilet gelegen. Boven zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 zeer ruim is.

Rondom ligt een heerlijke tuin met diverse terrassen, houtsingels en weiland.

Kenmerken:
-Deze woning is alleen voor bepaalde tijd beschikbaar (maximaal 9 maanden)
-Wasmachine en droogtrommel zijn aanwezig
-Volledig gemeubileerd
-Voorschot nutsvoorzieningen € 170,00

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
2
117
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf 01/08/2020
Op de bovenste etage van dit unieke en karakteristieke pand in het centrum van Apeldoorn, is dit mooie 55m2 grote 2 kamer appartement beschikbaar.

Indeling:
Vanuit de entree kom je direct binnen in de zeer ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, kookplaat en combi magnetron. De woonkamer is een grote ruimte welke zich kenmerkt door de prachtige oude balken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de moderne badkamer, welke met een marmer look tegel is betegeld tot aan het plafond. Ook heb je via de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer.

Over het gehele appartement ligt een prachtige visgraat vloer.

Is dit jouw droomappartement? Vraag dan vandaag nog een bezichtiging aan.

- maandelijkse servicekosten van €185,81 (incl. voorschot gas, water en elektra), bij 2 personen € 25,00 extra
- servicekosten: Domica Reparatieservice voor € 9,95 per maand

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN?
Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort!
Informeer naar de voorwaarden.
1
55
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Op de 1e etage van een prachtig pand in het centrum van Apeldoorn, is dit sfeervolle appartement beschikbaar. Het appartement is volledig gestoffeerd en is tevens voorzien van een eigen parkeerplaats aan de achterzijde voor €25,00 per maand (verplicht).

Indeling:
Vanuit de hal heb je toegang tot 3 vertrekken: de separate toilet, de slaapkamer met toegang tot de badkamer, en de unieke woonkamer met open keuken. De woonkamer is in één van de punten van de woning, hierdoor krijg je een prachtige ruimte. Uiteraard wordt hier nog wel een dakkapel op geplaatst. De keuken is voorzien van alle gemakken (vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje en een combimagnetron).

Over het gehele appartement ligt een prachtige visgraat vloer.


- maandelijkse servicekosten van €185,81 (incl. voorschot gas, water en elektra), bij 2 personen € 25,00 extra
- servicekosten: Domica Reparatieservice voor € 9,95 per maand

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN?
Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort!
Informeer naar de voorwaarden.
1
49
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020
Op de eerste verdieping van dit unieke en karakteristieke pand in het centrum van Apeldoorn, komt dit zeer fraaie 2-kamer appartement beschikbaar.

Dit appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde. Dit is het enige appartement welke voorzien is van een eigen balkon/terras.

Indeling: je Komt binnen in de hal, ga je naar links dan kom je in de slaapkamer. Ga je rechtdoor kan kom je in separate toilet. Wanneer je naar recht gaat, kom je in de moderne keuken, voorzien van vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en koelkast + vriesvakje. Wanneer je de keuken verlaat heb je toegang tot de moderne badkamer welke tot aan het plafond is betegeld. Ga je de andere kant op dan kom je in het de woonkamer met toegang tot het terras.

Groot voordeel: Er zit een eigen parkeerplaats bij voor €25,00 per maand (verplicht),

- maandelijkse servicekosten van €185,81 (incl. voorschot gas, water en elektra) en voor 2 personen € 25,00 extra
- servicekosten: Domica Reparatieservice voor € 9,95 per maand

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN?
Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort!
Informeer naar de voorwaarden.
1
49
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/06/2020

Groene Weide , Arnhem

€ 600,00 p/m
Wij mogen 4 nieuw te bouwen studio’s aanbieden welke in de 2e week van juni kunnen worden betrokken.
De studio’s zijn volledig nieuw en worden hoogwaardig opgeleverd.
Bovendien zijn alle studio’s zeer ruim te noemen en allemaal voorzien van eigen toilet en keuken.

Centraal gelegen aan de uitvalswegen naar Nijmegen en de A12, met diverse winkels op loopafstand.Binnen 5 minuten van het centrum van de mooiste stad van Gelderland: Arnhem.

De studio’s zijn allemaal gelegen op de begane grond.

Entree
Studio 1: 30 m2 € 595,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 2: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 3: 24 m2 € 555,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 4: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00

De studio’s zijn onzelfstandig, want er is een gezamenlijke badkamer.
Iedere studio beschikt over een eigen badkamer met badkamermeubel en toilet.


De studio’s worden voorzien van een nette laminaatvloer, raambekleding, intercom.
Eigen keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap.


Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

Bijzonderheden:
Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 75,00.
Bijdrage kosten TV/internet € 25,00 per maand.
Fietsenberging.
Gezamenlijke voortuin
Was en droger opstelling in gemeenschappelijke ruimte
0
31
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 15/06/2020

Groene Weide , Arnhem

€ 555,00 p/m
Wij mogen 4 nieuw te bouwen studio’s aanbieden welke in de 2e week van juni kunnen worden betrokken.
De studio’s zijn volledig nieuw en worden hoogwaardig opgeleverd.
Bovendien zijn alle studio’s zeer ruim te noemen en allemaal voorzien van eigen toilet en keuken.

Centraal gelegen aan de uitvalswegen naar Nijmegen en de A12, met diverse winkels op loopafstand.Binnen 5 minuten van het centrum van de mooiste stad van Gelderland: Arnhem.

De studio’s zijn allemaal gelegen op de begane grond.

Entree
Studio 1: 30 m2 € 595,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 2: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 3: 24 m2 € 555,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 4: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00

De studio’s zijn onzelfstandig, want er is een gezamenlijke badkamer.
Iedere studio beschikt over een eigen badkamer met badkamermeubel en toilet.


De studio’s worden voorzien van een nette laminaatvloer, raambekleding, intercom.
Eigen keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap.


Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

Bijzonderheden:
Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 75,00.
Bijdrage kosten TV/internet € 25,00 per maand.
Fietsenberging.
Gezamenlijke voortuin
Was en droger opstelling in gemeenschappelijke ruimte
0
24
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 15/06/2020

Groene Weide , Arnhem

€ 600,00 p/m
Wij mogen 4 nieuw te bouwen studio’s aanbieden welke in de 2e week van juni kunnen worden betrokken.
De studio’s zijn volledig nieuw en worden hoogwaardig opgeleverd.
Bovendien zijn alle studio’s zeer ruim te noemen en allemaal voorzien van eigen toilet en keuken.

Centraal gelegen aan de uitvalswegen naar Nijmegen en de A12, met diverse winkels op loopafstand.Binnen 5 minuten van het centrum van de mooiste stad van Gelderland: Arnhem.

De studio’s zijn allemaal gelegen op de begane grond.

Entree
Studio 1: 30 m2 € 595,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 2: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 3: 24 m2 € 555,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 4: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00

De studio’s zijn onzelfstandig, want er is een gezamenlijke badkamer.
Iedere studio beschikt over een eigen badkamer met badkamermeubel en toilet.


De studio’s worden voorzien van een nette laminaatvloer, raambekleding, intercom.
Eigen keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap.


Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

Bijzonderheden:
Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 75,00.
Bijdrage kosten TV/internet € 25,00 per maand.
Fietsenberging.
Gezamenlijke voortuin
Was en droger opstelling in gemeenschappelijke ruimte
0
31
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 15/06/2020

Groene Weide , Arnhem

€ 595,00 p/m
Wij mogen 4 nieuw te bouwen studio’s aanbieden welke in de 2e week van juni kunnen worden betrokken.
De studio’s zijn volledig nieuw en worden hoogwaardig opgeleverd.
Bovendien zijn alle studio’s zeer ruim te noemen en allemaal voorzien van eigen toilet en keuken.

Centraal gelegen aan de uitvalswegen naar Nijmegen en de A12, met diverse winkels op loopafstand.Binnen 5 minuten van het centrum van de mooiste stad van Gelderland: Arnhem.

De studio’s zijn allemaal gelegen op de begane grond.

Entree
Studio 1: 30 m2 € 595,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 2: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 3: 24 m2 € 555,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00
Studio 4: 31 m2 € 600,00 exclusief g/w/e en internet € 100,00

De studio’s zijn onzelfstandig, want er is een gezamenlijke badkamer.
Iedere studio beschikt over een eigen badkamer met badkamermeubel en toilet.


De studio’s worden voorzien van een nette laminaatvloer, raambekleding, intercom.
Eigen keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap.

Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

Bijzonderheden:
Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 75,00.
Bijdrage kosten TV/internet € 25,00 per maand.
Fietsenberging.
Gezamenlijke voortuin
Was en droger opstelling in gemeenschappelijke ruimte
0
30
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 15/06/2020
Kijkronde vol

Vendelstraat , Leiden

€ 875,00 p/m
Fijn 2-kamer appartement beschikbaar nabij het centraal station!
In de gezellige Maredijkbuurt vind je dit leuke appartement gelegen op de eerste etage. Er is een berging aanwezig op de begane grond en de woning is deels gemeubileerd (o.a. wasmachine, koelkast, kookplaat, bank, tafel met stoelen, bed en matras).
Beschikbaar per 17 juni 2020.

De huurprijs bedraagt €925,- inclusief een voorschot voor gas, water en elektra en meubilering. Exclusief tv en internet.

Bezichtigen is mogelijk op donderdag 21 mei aanstaande! Wil je hierbij aanwezig zijn? Mail direct!

-----
Nice 2-room apartment available near the central station! In the cozy Maredijkbuurt you will find this nice apartment located on the first floor. There is a storage room on the ground floor and the house is partly furnished (including washing machine, fridge, hob, sofa, table with chairs, bed and mattress).Available from June 17, 2020.The rent is € 925, including an advance for gas, water and electricity and furniture. Exclusive TV and internet. Viewing is possible on Thursday 21 May! Do you want to be present? Mail directly!
1
40
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 17/06/2020

Koestraat , Zwolle

€ 1100,00 p/m
Bijzonder fraai gerestaureerd 3-kamer appartement op goede stand in het Rijksmonument Koestraat te Zwolle.

Indeling:
Via een natuurstenen trap betreedt u de gezamenlijke hal met marmeren vloer. Een fraaie klassieke trap leidt u naar de verdieping van uw appartement. Daarin een hal die het slaapgedeelte (noord) verbindt met het woongedeelte (zuid). Er zijn twee slaapkamers, met elkaar verbonden door en-suite deuren. Zo kunt u van de ene kamer een dressing maken. In de grote slaapkamer bevindt zich een authentieke en fraaie antieke schouw. Er is een separaat toilet en badkamer met inloopdouche. Een bergkast voor opslag. De open hoogglans keuken kent alle benodigde inbouwapparatuur zoals koelkast, heteluchtoven/combi-magnetron, vaatwasser en biedt veel bergruimte, onder meer voorzien van apothekerskast.

Kenmerken:
- Voorschot € 450,00 exclusief gas, water, elektra, TV, Internet, meubilering en gemeentelijke heffingen
- Waarborgsom € 2000,00
- Volledig gemeubileerd
- Eventueel voor kortere periode
- Zeer geschikt ter overbrugging

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
2
70
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/08/2020
Verhuurd
Per direct beschikbaar! Studio Wittebollestraat 20 Tilburg

Locatie:
In totaal zijn er 41 studio's nieuw gerealiseerd op gewilde locatie nabij centrum! De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit. Het complex is gelegen nabij de prachtige Goirkestraat, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode, textielmuseum, vele winkeltjes en eetgelegenheden. Tevens ontwikkeling van vele nieuwbouwprojecten in deze buurt.

Winkelvoorzieningen:
Op korte afstand ( 300 meter ) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een groot vernieuwd Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen.

Woonkamer:
Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken en nieuw schilderwerk. De studio is voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbank is dus de ideale oplossing! Tevens intercom aanwezig.

Keuken:
Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte.

Badkamer:
Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche (met douche deuren), wastafel, wasmachineaansluiting, mechanische afzuiging, nieuw tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is mogelijk ( studio’s hebben eigen huisnummer )
- Waarborgsom bedraagt 1,5 maand
- Geen huisdieren toegestaan
- Geen aparte slaapkamer

Huurprijs excl €535,00
voorschot G/W/E € 75,00
Parkeerplaats € 95,00
Servicekosten € 20,00

Inclusief huur €725,00

Voorwaarden:
• De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1,5 maand huur.
• De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de
huurprijs, een tweede inkomen telt voor 2/3 deel mee. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men
een borgsteller aanbrengen.
• Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:

Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)6 11178001
Email: tilburg@domica.nl
0
25
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Regenboogweg , Almere

€ 285,00 p/m
Deze kamer bevindt zich in een hoekwoning die is gelegen in de Regenboogbuurt en is eenvoudig bereikbaar via de A6. Ook vindt u het centrum van Almere-Buiten op korte afstand. Almere-Buiten beschikt onder andere over alle dagelijkse voorzieningen met een bruisend winkelcentrum, uitstekend openbaar vervoer en een zwembad. In de wijk zelf vindt u de buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen, winkels en een bushalte.

De woning zelf staat in een rustige buurt en bestaat uit 5 kamers en studio's. Huis is in zeer nette en verzorgde staat, de douche en keuken worden met 2 anderen gedeeld. Er is een tuin aanwezig en in de schuur kan een fiets worden geplaatst.

Er is een schoonmaakrooster dat in onderling overleg wordt opgesteld, was machine is ook aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Huurperiode: maximaal 24 maanden, per direct beschikbaar
- De kosten voor gas/water/elektra en service (ook internet en TV) bedragen €75,85 per maand. (Totaal prijs is dan ook €360,85 incl G/W/L etc)
- GEEN huisdieren toegestaan
- Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag
- Beschikbaar voor MAXIMAAL 1 persoon

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
11
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Regenboogweg , Almere

€ 285,00 p/m
Deze kamer bevindt zich in een hoekwoning die is gelegen in de Regenboogbuurt en is eenvoudig bereikbaar via de A6. Ook vindt u het centrum van Almere-Buiten op korte afstand. Almere-Buiten beschikt onder andere over alle dagelijkse voorzieningen met een bruisend winkelcentrum, uitstekend openbaar vervoer en een zwembad. In de wijk zelf vindt u de buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen, winkels en een bushalte.

De woning zelf staat in een rustige buurt en bestaat uit 5 kamers en studio's. Huis is in zeer nette en verzorgde staat, de douche en keuken worden met 2 anderen gedeeld. Er is een tuin aanwezig en in de schuur kan een fiets worden geplaatst.

Er is een schoonmaakrooster dat in onderling overleg wordt opgesteld, was machine is ook aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Huurperiode: maximaal 24 maanden, per direct beschikbaar
- De kosten voor gas/water/elektra en service (ook internet en TV) bedragen €75,85 per maand. (Totaal prijs is dan ook €360,85 incl G/W/L etc)
- GEEN huisdieren toegestaan
- Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag
- Beschikbaar voor MAXIMAAL 1 persoon

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl
1
11
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Vanaf 1 juni 2020 mag Domica Enschede dit schitterend gelegen appartementencomplex aan de rand (zuid-oost) van Enschede te huur aanbieden. Waar de bebouwing ophoudt, en de velden beginnen, daar mag Domica Enschede een ruim vierkamerappartement aanbieden. Dit appartement is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen (A35 op 5 autominuten) en het centrum van Enschede (10 minuten fietsen).

Indeling:
Entree: hal met meterkast. Toegang tot een zeer ruime woonkamer welke ook als kamer voor een vierde student wordt gebruikt. In totaal beschikt de woning nog over drie andere slaapkamers: 1 x 16 vierkante meter en 2 x 8 vierkante meter. De woning is dus door vier studenten of een gezin te gebruiken. Het appartement beschikt over een ruime en luxe woonkeuken met vaatwasser, combi-oven, koelkast, vier pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de woonkeuken vindt u een ruim balkon! In de kelder van het complex is een ruime fietsenberging aanwezig. Het appartement is op de tweede etage gelegen.
Het complex wordt netjes onderhouden en beschikt over een lift.

Kenmerken:
-beschikbaar per 01-06-2020 voor tenminste 12 maanden
-huurprijs van € 995,00 is exclusief voorschot stookkosten en servicekosten van € 175,00 per maand
-de kosten voor g/w/e, internet en TV alsmede gemeentelijke belastingen komen voor eigen rekening van huurders
-studenten (max. 4) zijn toegestaan
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder: screening van gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure
3
98
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Beltstraat , Enschede

€ 750,00 p/m
Vanaf 1 juli 2020 mag Domica Enschede dit goed onderhouden en gemoderniseerde appartement, op de bovenste woonlaag met inpandige berging, 2 balkons gelegen in het centrum van Enschede te huur aanbieden. Het appartement is gelegen op de vierde etage.
De locatie kan niet beter: in de buurt van het nieuwe, prestigieuze 'Koningsplein'. Op loopafstand zijn allerlei voorzieningen gesitueerd, zoals het centraal station, diverse supermarkten en de bruisende binnenstad met al haar winkels en gezellige cafeetjes.
Kortom: zoekt u een gemoderniseerd appartement in het centrum van Enschede waar je zo in kan? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling:
Entree/hal, garderobekast, meterkast, toilet, woonkamer met laminaat, toegang tot balkon, kunststof kozijn met elektrische screen, open keuken met vaste kast, voorzien van combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, twee slaapkamers met vaste kast, waarvan één met toegang tot balkon. Verder beschikt de woning over een nette badkamer met een douche, wastafel, radiator.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juli 2020 voor de duur van tenminste 12 maanden. Daarna voor onbepaalde tijd.
- huurprijs is exclusief de bijdrage van € 65,00 in de servicekosten
- huurprijs is exclusief de kosten voor g/w/e, internet en TV, gemeentelijke belastingen
- 2 slaapkamers met vaste kast waarvan één met toegang tot balkon en elektrisch rolluik
- Keuken, toilet en badkamer zijn in 2005 vernieuwd.
- Balkon: voor- en achterzijde.
2
65
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Hoefstraat , Tilburg

€ 603,00 p/m
Appartement te huur Hoefstraat in Tilburg: Beschikbaar per 1 juli 2020!

Appartement heeft een oppervlakte van 32 m2, met huurtoeslagmogelijkheid! Let op, indien men ouder is dan 23 jaar!

Maximaal 2 personen kunnen zich hier registeren.

App met eigen keuken, badkamer en 1 slaapkamer.

Locatie:
Het appartement ligt op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit. Het complex is gelegen in de Hoefstraat.

Winkelvoorzieningen:
Op korte afstand (900 meter) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum (gratis parkeren) met een groot vernieuwd Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen.

Woonkamer:
De woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van sanitair, nieuwe keuken en schilderwerk. Het app is voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas.

Tv-signaal, internet (via Ziggo) moet door de nieuwe huurder zelf geregeld worden.Keuken:
Het keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte.

Badkamer:
Ruime en zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, wasmachineaansluiting, tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is mogelijk
- Waarborgsom bedraagt 1,5 maand
- Woonoppervlakte bedraagt ca. 32m2
- Geen huisdieren toegestaan.

Huurprijs:

Let op! De vermelde prijs is exclusief voorschot gas, water en licht.

Kale huurprijs €603,00

Servicekosten €35,00

Gedeelde berging €95,00

Voorschot G/W/E €100,00

De totale huurprijs per maand, inclusief voorschot gas, water, licht en servicekosten bedraagt €833-

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs.
Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.
Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:
Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)611178001
Email: tilburg@domica.nl/c.schollen@domica.nl
1
33
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Kamgarenplein , Tilburg

€ 395,00 p/m
Te huur per 1-6 Kamgarenplein: semi studio 2! Beschikbaar per 1 juni 2020!

Huurtoeslag is helaas niet mogelijk. De woning is beschikbaar voor 1 persoon.

Zeer nette, leuke semi studio gelegen op eerste verdieping van een leuke- en sfeervolle tussenwoning.

Gelegen nabij het Textielplein, in de directe nabijheid zijn supermarkten en winkels te vinden.

Parkeren kan gratis voor de deur. De universiteit ligt op ongeveer 4 minuten fietsafstand. Centrum en uitgaansgebied zijn op 5 minuten fietsafstand bereikbaar.

Indeling studio:

Vanuit een gezamenlijke entreehal bereikt men middels een vaste trap de studio op de eerste verdieping. De studio is aan de voorzijde van de woning gelegen.

De woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle laminaatvloer. Vanuit de woonkamer toegang tot de eigen badkamer.

De badkamer beschikt over een toilet, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Het oppervlakte van deze studio is ongeveer 20 m2.

Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig op de begane grond. Deze wordt gedeeld met twee andere personen.

Ruime fietsenberging (gezamenlijk gebruik) en achterom.

Internet/TV :

Internet/TV kan worden aangevraagd door 1 huurder. Onderling regelen met elkaar.

Bijzonderheden:

- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Géén huisdieren toegestaan (honden en katten)
- Voldoende en gratis parkeergelegenheid
- De studio heeft geen aparte slaapkamer en keuken
- Nabij supermarkt (Jumbo)
- Nabij UVT, 8 minuten fietsen
-1,5 maand waarborgsom

Huurprijs:Kale huurprijs €395,00

Voorschot G/W/L €120,00

Servicekosten €35,00


De huurprijs inclusief gas, water, licht en bedraagt €550,-

Voorwaarden:
• De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1 maand huur.
• Huurcontracten word aangegaan t/m 31-12-2020
• De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de
huurprijs, een tweede inkomen telt voor 2/3 deel mee. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men
een borgsteller aanbrengen.
• Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op:

Telefoon: +31(0)13-782 09 99
Whats app: +31(0)6 11178001
Email: tilburg@domica.nl
0
20
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
4
400
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Noordeinde , Leiden

€ 1800,00 p/m
Very spacious ground floor apartment with outdoor in the middle of the center.

An unique object, located near the central station, various restaurants, the LUMC and the shopping street. It has an huge garden with shed for the bikes. The bus stops around the corner.

The furnished apartment has two large bedrooms with both double beds. The master bedroom has access to the garden and the bathroom is situated in this room. The toilet is separately situated.
The living room is situated on the street (Noordeinde) and has beautiful daylight coming in. Between the kitchen and living room you can find the dining room. From the luxurious kitchen you'll just walk into the garden.

This apartment is the view worth it, no words can describe the feeling of home and comfort.
Would you like to book a viewing? Contact us now!
2
150
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Gedempte Gracht , Den Haag

€ 1950,00 p/m
Luxe gemeubileerd hoekappartement, 2 ruime slaapkamers, groot terras + balkon en groen uitzicht in hartje Den Haag.

Dit comfortabele, lichte, gemeubileerde appartement van ca 105 m2 op de 1e verdieping ligt midden in het centrum van Den Haag en is per direct beschikbaar.
Het beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, en een groot hoekbalkon met terras en uitzicht over het Rabbijn Maarssen plein en het park van de Nieuwe Kerk.
Kenmerken:
• Hoekappartement, 8e verdieping met balkon, bouwjaar 1978
• 2 ruime gemeubileerde slaapkamers
• Ruime gemeubileerde huiskamer met TV
• Moderne open keuken met eiland
• Badkamer met bubbelbad
• Apart toilet
• Wasmachine en droger
• Terras ca 6x4m2
• Parkeergarage bij het gebouw, fietsenstalling, openbaar vervoer, Den Haag CS 3min
• Prijs exclusief gas/water/licht/wifi

ENGELS
Luxurious, airy, furnished 2-bedroom corner apartment with great view

This light and airy furnished 2-bedroom apartment of appr 105m2 is situated on the 1th floor. It is situated right in the center of The Hague and has a nice park-and-square view.
Amenities include a comfortable living room with modern open kitchen, good sized corner terrace and side balcony, two bedrooms, bathroom with bubble bath, a separate toilet.
Available now.

Specifications:
• 1th floor with terrace and balcony, view over the Rabbijn Maarssenplein and a park, built 1978
• 2 fairly large furnished bedrooms
• Roomy furnished living room with TV
• Modern open kitchen with kitchen island
• Bathroom with bubble bath
• Separate toilet
• Washing Machine and dryer
• Terrace appr 6x4m2
• Parking garage and bike parking available, public transport 70m and Den Haag Central Station 3 min
• Price mentioned is excluding gas/water/light/wifi
2
120
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hertogstraat , Arnhem

€ 745,00 p/m
Heeft u altijd al in een bijzonder en gerenoveerd appartement nabij het centrum willen wonen? Dit is uw kans! Dit, alles behalve doorsnee, sfeervolle pand is gelegen aan de rand van de gezellige wijk “Spijkerkwartier"; dichtbij station Velperpoort, stadscentrum en knusse buurtwinkels.

In deze goed onderhouden woning mogen wij een zeer ruim 2-kamer appartement op de eerste verdieping aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 75m2.

Indeling:
Entree op de begane grond met toegang het appartement op de begane grond, alsmede de toegang tot de appartementen op de eerste en tweede verdieping.
De hal op de eerste verdieping geeft toegang tot woonkamer, slaapkamer, ruime separate keuken met gasfornuis, afzuigkap en koelkast, toilet en badkamer met douche en wastafel.
De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk effect aan de toch al grote kamers.
De woonkamer en slaapkamer zijn beiden circa 27 m2 groot en worden gescheiden van elkaar door een deur. De (slaap)kamer aan de achterkant geeft toegang tot het ruime balkon.

De woning is aantrekkelijk geprijsd en absoluut een bezichtiging waard.

Bijzonderheden:
Genoemde huurprijs is excl. voorschot gas/water/elektra van € 130,00 per maand.
1
75
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Schoolstraat , Nuland

€ 1250,00 p/m
Mooie volledig gerenoveerde woning gelegen in het rustige Nuland. De woning beschikt over een mooi voortuin en privé oprit voor 2 auto’s. Van uit de Hal komt u in de nieuwe keuken. Deze is voorzien van diversen inbouw apparatuur. De doorzon woonkamer is bijzonder licht door de grote ramen. Achter de woning is een verassend ruime tuin gelegen met berging en garage. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en de nieuwe badkamer met douch en wastafel.
3
118
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Hoekwoning
Beschikbaar vanaf per direct

Assinklanden , Enschede

€ 350,00 p/m
De woning is gelegen op Stroinkslanden, nabij het Winkelcentrum, en beschikt over in totaal vijf kamers.

Op de begane grond, gelijk naast de entree vind je de keuken welke is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, een koelkast met vriezer. Tevens is in deze ruimte de wasmachine aanwezig.
De kamer zelf beschikt over eigen sanitair; toilet en douche (met wastafel) zijn dus voor eigen gebruik.
De kamer wordt volledig gestoffeerd, dus met vloer en raambedekking afgeleverd.
De genoemde kamer ligt op de tweede etage aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ruim balkon van 1 meter diep en zo breed als de kamer waardoor je heerlijk buiten kan zitten.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juni 2020 voor tenminste 12 maanden
- betreft onzelfstandige woonruimte: huurtoeslag is niet mogelijk
- te huur voor één persoon
- voorkeur gaat uit naar studenten
- huurprijs is exclusief een bedrag van € 150,00 voor gas, water, elektra, internet en gemeentelijke lasten
- totale maandelijkse woonlasten zijn € 500,00

Ten tijde van het maken van de foto's is het pand nog in renovatie. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid; aan tekst en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
1
21
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Assinklanden , Enschede

€ 350,00 p/m
Vanaf 1 juni 2020 mag Domica Enschede in deze totaal gerenoveerde woning een ruime kamer aanbieden. De woning is gelegen op Stroinkslanden, nabij het Winkelcentrum, en beschikt over in totaal vijf kamers.

Op de begane grond, gelijk naast de entree vind je de keuken welke is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, een koelkast met vriezer. Tevens is in deze ruimte de wasmachine aanwezig.
De kamer zelf beschikt over eigen sanitair; toilet en douche (met wastafel) zijn dus voor eigen gebruik.
De kamer wordt volledig gestoffeerd, dus met vloer en raambedekking afgeleverd.
De genoemde kamer ligt op de tweede etage aan de achterzijde van de woning en beschikt over een zogenaamd "Frans balkon" waardoor je buiten een beetje naar binnen haalt!

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juni 2020 voor tenminste 12 maanden
- betreft onzelfstandige woonruimte: huurtoeslag is niet mogelijk
- te huur voor één persoon
- voorkeur gaat uit naar studenten
- huurprijs is exclusief een bedrag van € 150,00 voor gas, water, elektra, internet en gemeentelijke lasten
- totale maandelijkse woonlasten zijn € 500,00

Ten tijde van het maken van de foto's is het pand nog in renovatie. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid; aan tekst en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
1
23
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Assinklanden , Enschede

€ 350,00 p/m
Vanaf 1 juni 2020 mag Domica Enschede in deze totaal gerenoveerde woning een ruime kamer aanbieden. De woning is gelegen op Stroinkslanden, nabij het Winkelcentrum, en beschikt over in totaal vijf kamers.

Op de begane grond, gelijk naast de entree vind je de keuken welke is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, een koelkast met vriezer. Tevens is in deze ruimte de wasmachine aanwezig.
De kamer zelf beschikt over eigen sanitair; toilet en douche (met wastafel) zijn dus voor eigen gebruik.
De kamer wordt volledig gestoffeerd, dus met vloer en raambedekking afgeleverd.
De genoemde kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van de woning.

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juni 2020 voor tenminste 12 maanden
- betreft onzelfstandige woonruimte: huurtoeslag is niet mogelijk
- te huur voor één persoon
- voorkeur gaat uit naar studenten
- huurprijs is exclusief een bedrag van € 150,00 voor gas, water, elektra, internet en gemeentelijke lasten
- totale maandelijkse woonlasten zijn € 500,00

Ten tijde van het maken van de foto's is het pand nog in renovatie. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid; aan tekst en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
1
25
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Assinklanden , Enschede

€ 350,00 p/m
Vanaf 1 juni 2020 mag Domica Enschede in deze totaal gerenoveerde woning een ruime kamer aanbieden. De woning is gelegen op Stroinkslanden, nabij het Winkelcentrum, en beschikt over in totaal vijf kamers.

Op de begane grond, gelijk naast de entree vind je de keuken welke is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, een koelkast met vriezer. Tevens is in deze ruimte de wasmachine aanwezig.
De kamer zelf beschikt over eigen sanitair; toilet en douche (met wastafel) zijn dus voor eigen gebruik.
De kamer wordt volledig gestoffeerd, dus met vloer en raambedekking afgeleverd.
De genoemde kamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een zogenaamd "Frans balkon" waardoor je buiten een beetje naar binnen haalt!

Kenmerken:
- beschikbaar per 1 juni 2020 voor tenminste 12 maanden
- betreft onzelfstandige woonruimte: huurtoeslag is niet mogelijk
- te huur voor één persoon
- voorkeur gaat uit naar studenten
- huurprijs is exclusief een bedrag van € 150,00 voor gas, water, elektra, internet en gemeentelijke lasten
- totale maandelijkse woonlasten zijn € 500,00

Ten tijde van het maken van de foto's is het pand nog in renovatie. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid; aan tekst en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
1
23
Domica Enschede 053 - 7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
Deze ruime jaren '30 benedenwoning ligt op een mooie locatie, op loopafstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Om de hoek ligt De Watertoren met daarin Café Herman, hier kunt u bij mooi weer een terrasje pakken. Het Prins Hendrik Park met de IJzeren Vrouw liggen tevens op korte afstand. Een fijne bijkomstigheid van deze locatie is dat een parkeervergunning makkelijk kan worden verkregen bij de gemeente.
Bij binnen komst treft u een ruime hal die u toegang beidt tot alle vertrekken. De woning beschikt over een gezellig woonkamer met open keuken. Door de grote en hogen ramen heeft de woning een heerlijk licht in val. De keuken is voorzien van diversen inbouw apparatuur. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beidt tevens toegang tot de badkamer. Achter de woning is een heerlijk stadstuin gelegen. Waar u op zomerse dagen lekker kunt genieten van de rust die deze woning te beiden heeft.
1
59
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2020

Spijkerstraat , Arnhem

€ 1495,00 p/m
Zeer luxe 3-kamer benedenwoningen te huur in het Spijkerkwartier.
De woningen worden op dit moment nog volledig gerenoveerd en zijn van alle moderne gemakken voorzien, met behoud van authentieke details. Wil jij wonen in een van de 2 schitterende woningen in het statige en sfeervolle Spijkerkwartier.

Woning 1 is op de Prins Hendrikstraat 1 en woning 2 is op de Spijkerstraat 132. De panden zijn aan elkaar verbonden en op de bovenverdiepingen zijn studio’s gecreëerd.

Beide woningen hebben een voortuin en worden van de straat gescheiden door een hekwerk.

De woningen bestaan uit 2 woonlagen:
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken en een eerste toilet.
In het souterrain bevinden zich de slaapkamers, badkamer en toilet.

Ligging:
De woningen zijn gelegen in het gezellige, levendige en kleurrijke Spijkerkwartier. Het Spijkerkwartier is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft, waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafé's waardoor u zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar een vorkje te prikken. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, bioscoop of schouwburg maar ook de volgens velen leukste winkelstraat (de steenstraat) van Nederland is op loopafstand gelegen.

Begane grond:
Toegang tot de woning; de woning heeft aan de voorkant een eigen privé tuin.
De woning aan de Spijkerstraat heeft een zeer grote woonkamer met een open keuken en de woning aan de Prins Hendrikstraat heeft een woonkamer en een aparte leefkeuken.
De keukens zijn voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven.

Souterrain:
Beiden woningen hebben twee slaapkamers met ramen en de woning aan de Spijkerstraat heeft bovendien nog een ruime studeer- werkkamer (zonder ramen).
Beide woningen hebben een aparte ruimte voor de wasmachine- en drogeraansluiting.
De badkamers zijn luxe uitgevoerd met een inloopdouche, badkamer meubel en een tweede toilet.


Bijzonderheden:
Videofoon
PVC vloeren in de gehele woning
Eigen tuin
2
90
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Zeer luxe 3-kamer benedenwoningen te huur in het Spijkerkwartier.

De woningen worden op dit moment nog volledig gerenoveerd en zijn van alle moderne gemakken voorzien, met behoud van authentieke details. Wil jij wonen in een van de 2 schitterende woningen in het statige en sfeervolle Spijkerkwartier.

Woning 1 is op de Prins Hendrikstraat 1 en woning 2 is op de Spijkerstraat 132. De panden zijn aan elkaar verbonden en op de bovenverdiepingen zijn studio’s gecreëerd.

Beide woningen hebben een voortuin en worden van de straat gescheiden door een hekwerk.

De woningen bestaan uit 2 woonlagen:
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken en een eerste toilet.
In het souterrain bevinden zich de slaapkamers, badkamer en toilet.

Ligging:
De woningen zijn gelegen in het gezellige, levendige en kleurrijke Spijkerkwartier. Het Spijkerkwartier is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft, waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafé's waardoor u zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar een vorkje te prikken. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, bioscoop of schouwburg maar ook de volgens velen leukste winkelstraat (de steenstraat) van Nederland is op loopafstand gelegen.

Begane grond:
Toegang tot de woning; de woning heeft aan de voorkant een eigen privé tuin.
De woning aan de Spijkerstraat heeft een zeer grote woonkamer met een open keuken en de woning aan de Prins Hendrikstraat heeft een woonkamer en een aparte leefkeuken.
De keukens zijn voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven.

Souterrain:
Beiden woningen hebben twee slaapkamers met ramen en de woning aan de Spijkerstraat heeft bovendien nog een ruime studeer- werkkamer (zonder ramen).
Beide woningen hebben een aparte ruimte voor de wasmachine- en drogeraansluiting.
De badkamers zijn luxe uitgevoerd met een inloopdouche, badkamer meubel en een tweede toilet.


Bijzonderheden:
Videofoon
PVC vloeren in de gehele woning
Eigen tuin
2
90
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct

Steynlaan , Zeist

€ 1050,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR LUXE 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE STEYNLAAN IN ZEIST.

Mooi gestoffeerd 3-kamer appartement met dakterras beschikbaar aan de gezellige Steynlaan in Zeist. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en beschikt over een privé parkeerplaats en berging. U bevindt zich aan de rand van het centrum, nabij velen winkels, restaurants en lunchrooms. Tevens bent u nabij openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot het zonnige dakterras, gelegen op het Zuidwesten. De luxe open keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, combi-magnetron en vaatwasser. Één ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde en één slaapkamer gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douche, designradiator en vloerverwarming. Apart toilet met fontein en een inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger en hier is de C.V.-ketel geplaatst.

Kortom, prachtig appartement op een toplocatie!

Bijzonderheden:
- beschikbaar per 1 juni 2020 voor minimaal 12 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1100,- exclusief GWE;
-geen waarborgsom;
-oplevering gestoffeerd;
-zonnig dakterras op het zuidwesten;
-inclusief een externe berging;
-mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeerkelder;
-geschikt voor een stel.

------------------------------------------------------------------------------------------

NEW FOR RENT LUXURY 2-BEDROOM APARTMENT AT THE STEYNLAAN IN ZEIST.

Nice 2-bedroom apartment with roof terrace available at the cozy Steynlaan in Zeist. The apartment is located on the fourth floor of a small building and has a private parking and storage. You are in city center near many shops, restaurants and lunchrooms. You are also close to public transport and exit roads.

Layout:
Entrance hall, which gives access to all rooms. Living room with open kitchen. The living room gives through a sliding door access to the sunny roof terrace, located on the Southwest. The luxury kitchen is equipped with a composite worktop, hob, extractor fan, fridge, freezer, oven, microwave and dishwasher. One bedroom located at the rear and one bedroom at the front. The bathroom has a wash basin, shower, radiator and underfloor heating. Separate toilet and a storage room with connection for a washingmachine and dryer and here the C.V. boiler is installed.

Overall, lovely apartment in a prime location!

Features:
-available from June 1st, 2020 for at least 12 months;
-the rent is € 1100,- excluding GWE;
-no deposit;
-not furnished;
-roofterrace on the southwest;
-including an external storage;
-possible to rent a parkingspace in the basement;
-suitable for a couple.
2
59
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Koningslaan , Utrecht

€ 1650,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG GEMEUBILEERD 2-KAMER APPARTEMENT AAN DE KONINGSLAAN.

Het betreft hier een zeer bijzonder en ruim appartement op een toplocatie in Utrecht Oost. Vanuit het appartement kijkt u uit op het Wilhelminapark, waar u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van de natuur. De winkels, restaurants en cafés bevinden zich op loopafstand, op de Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat en u bent binnen 5 minuten fietsen in de binnenstad van Utrecht. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en bestaat uit een riante woonkamer, slaapkamer, keuken, twee balkons en berging. Het appartement is compleet gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat.

Een uniek appartement op een toplocatie!

Indeling:
Entree, bellentableau, brievenbussen , lift, trapopgang en toegang tot de berging van ca. 5 m2.

Tweede verdieping:
Entree appartement, ruime hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer. De riante doorzon woonkamer van ca. 50 m2 geeft aan de achterzijde toegang tot het balkon. De woonkamer is nieuw gemeubileerd en voorzien van een mooie laminaatvloer met vloerverwarming. De luxe keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, combi-magnetron en vaatwasser. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een twee-persoonsbed en inbouwkast. Tevens geeft de slaapkamer toegang tot het balkon en kijkt u uit op het fraaie Wilhelminapark. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel, zwevend toilet, designradiator en was-droogcombinatie. Tevens is de badkamer ook voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
-beschikbaar per 6 juni 2020 voor minimaal 12 maanden;
-de huurprijs bedraagt € 1650,-;
-voorschot van € 50,- voor verwarming en exclusief water en elektra;
-oplevering gestoffeerd en gemeubileerd;
-appartement verkeert in nieuwstaat;
-parkeren middels vergunning.

------------------------------------------------------------------------------------------

NEW FOR RENT BEAUTIFUL FURNISHED 1-BEDROOM APARTMENT AT THE KONINGSLAAN.
 
This very special and spacious apartment is located in a prime location in Utrecht East and offers beautiful views over the well-known Wilhelminapark, ideal for walking and outdoors-activities. Shops, restaurants and cafes are all within walking distance at the vibrant Burgemeester Reiger- and Nachtegaal Streets. The apartment is located within 5 minutes cycling distance of the historic city centre of Utrecht. The apartment is located on the second floor of a small apartment building and consists of a spacious living room, bedroom, kitchen, two balconies and a separate store room. The entire apartment has just been completely renovated!
 
This is a unique apartment located in a prime location!
 
Layout:
Ground floor:
Entrance, doorbells, mailboxes, elevator, stairs and access to the storage of approx. 5 m2.
 
Second floor:
Stair/lift lobby (shared with one other apartment), entrance: spacious hall with access to the bedroom, bathroom and living room. The spacious living room of 50 m2 gives access to a balcony. The living room is newly furnished and includes lounge, dining area and a semi--private study space. The kitchen is equipped with an induction hob, extractor fan, fridge with freezer, combination oven and dishwasher. The bedroom is located at the front and equipped with a double bed and wardrobe. It also gives access to the balcony where you have a stunning view over the beautiful Wilhelminapark. The modern bathroom is equipped with shower, basin, toilet, electrical towel heater and washer-dryer. All rooms are heated by means of easy to use under floor heating.
 
Features:
-available from June 6th, 2020, for at least 12 month;
-the rent is € 1650,-;
-advance payment of € 50,- for heating, exclusive water and electricity;
-fully furnished;
-apartment is in as-new condition;
-parking by permit.
1
80
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 07/06/2020

Maaskade , Venlo

€ 750,00 p/m
Te huur: instapklaar 2-kamer gerenoveerd appartement in de Slienberg te Venlo Algemeen Foto's volgen. Bijzonderheden: - Huurprijs 750.00 - Servicekosten 45.00 - Woonoppervlak 65 m2 - Nieuwe keuken met apparatuur - Nieuwe pvc vloer - Alles opnieuw geschilderd - Liftinstallatie - Balkon - Parkeerplaats Indeling Via centrale entree van het complex Slienberg komt u bij de lift en trappenhuis. Dan loopt u via de galerij aan de achterzijde naar het appartement op de 2e vedieping. Entree, hal, slaapkamer met toegang naar de badkamer. Kamer met open keuken en balkon. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl, 077-369 05 20
1
65
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Kaldenkerkerweg , Tegelen

€ 1700,00 p/m
Kamerverhuurpand te huur Uitsluitend voor zorgondernemers en uitzendbureau's, geschikt voor 5 personen. Overigen voorzieningen binnen een staal van 5 kilometer, zoals winkels, station. HAS Venlo en University Venlo Bijzonderheden: - Huurprijs 1.700 - 5 kamers - Overdekt terras - Dakterras - Tuin Kelder Kelder, circa 30 m2 Begane grond Entree met toilet, keuken, woonkamer Eerste verdieping Drie kamers Tweede verdieping Twee kamers Gedeelde voorzieningen: - Badkamer met douche en ligbad - Toilet - Dakterras - Overdekt buitenterras - Tuin - Berging met garagebox Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, 077-369 05 20 of per mail venlo@domica.nl
5
136
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Gulikstraat , Venlo

€ 775,00 p/m
Te huur: Zeer mooi instapklaar 3-kamer appartement in het gewilde complex "Rijnhorst" te Venlo Bijzonderheden - Huurprijs € 775,00 - Voorschot stookkosten € 80,00 - Servicekoste €85,00 - Zeer goed afgewerkt - Mooie keuken met apparatuur - Luxe badkamer - 2 Slaapkamers Voordeur met beltableau en brievenbussen, centrale gesloten entree met trappenhuis en lift. De hal geeft toegang tot het souterrain met algemene fietsenberging en individuele berging. Appartement Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. De entree/hal met vaste kastruimte geeft toegang tot de keuken, de woonkamer, de badkamer en 2 slaapkamers. In de hal bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. De moderne keuken is ingericht met een keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, diepvries en spoelbak. De woonkamer met kastruimte geeft toegang tot het balkon. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Vanuit het balkon is er een prachtig uitzicht over Venlo-Oost. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van een laminaatvloer. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met ombouwmeubel en een zwevend toilet. Algemeen: Het appartement is gelegen aan een rustige weg in Venlo-Oost, nabij winkel- en schoolvoorzieningen. Het centrum van Venlo ligt op ca. 5 minuten fietsafstand. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo 077-369 05 20 of per mail venlo@domica.nl
2
85
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Haarlemmerstraat , Leiden

€ 900,00 p/m
Leuk appartement beschikbaar op top locatie!

Gelegen aan de winkelstraat, de Haarlemmerstraat, ligt dit leuke en zelfstandig appartement.

Gezamelijke entree, trap naar eerste etage.
Via het plaatsje bereik je de voordeur, via een trap kom je in de hal, die toegang geeft tot een buiten ruimte, de badkamer en de woonkamer
Via de woonkamer kom je in de keuken die grenst aan de Haarlemmerstraat.

De borg bedraagt twee maanden huur.

Per 1 juni beschikbaar.
1
30
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hooigracht , Leiden

€ 1445,00 p/m
Een topper van een appartement te huur in het centrum van Leiden!

De ligging is ideaal! Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A4 of A44, de bus stopt op de hoek en centraal station is nog op geen tien minuten fietsafstand. Ook loopt u zo de Haarlemmerstraat op (dé winkelstraat van Leiden) en zijn verschillende restaurants, en de Albert Heijn, op loopafstand.

Indeling:
Centrale opgang, het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand.
In de hal bevindt zich toegang tot de separaat toilet en badkamer welke is voorzien van een ligbad met douche en wastafel.
Entree, hal met toegang tot alle ruimten. Na een kleine verhoging is de ruime woonkamer te vinden met aangrenzend de eerste slaapkamer. De open keuken is van alle moderne apparatuur voorzien.
Met de trap kom je op de tweede slaapkamer met opbergruimte en een balkon!

De huurprijs á €1.545,- is exclusief.

Beschikbaar per 1 juni.
Borg bedraagt twee maanden huur

-------------------------------------------


A top of the range apartment for rent in the centre of Leiden!

The location is ideal! Within 5 minutes you are on the A4 or A44, the bus stops at the corner and central station is less than ten minutes by bike. You can also walk straight onto the Haarlemmerstraat (the shopping street of Leiden) and its various restaurants, and the Albert Heijn, within walking distance.

Layout:
Central entrance, the apartment is located on the second floor at the front of the building.
In the hall is access to the separate toilet and bathroom which is equipped with a bath with shower and sink.
Entrance hall with access to all rooms. After a small elevation you will find the spacious living room with adjoining first bedroom. The open kitchen is equipped with all modern appliances.
The stairs take you to the second bedroom with storage space and a balcony!

The rent á €1.545,- is exclusive.

Available from the 1st of June.
Deposit is two months rent
2
90
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Haarlemmerstraat , Leiden

€ 450,00 p/m
SHORT STAY ROOM AVAILABLE ON PRIME LOCATION

In the middle of the center this room is situated in a shared building on the 1st floor. The bathroom is shared with two others. The room has a small kitchen included with electric hob and fridge.
The room is available for maximum 6 months, available directly.
Deposit is two months, rent is all inclusive (485).
16
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Hoofdstraat , Apeldoorn

€ 518,00 p/m
Naast het station in het centrum van Apeldoorn biedt Domica deze volledig gestoffeerde studio aan met een zeer hoog afwerkingsniveau! U heeft de beschikking over uw eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en een gezamenlijk dakterras!

Indeling:
Entree met video-intercom, lift en/of trap naar de 3e etage, entree studio, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche.

Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en in het pand zijn er wasmachines en drogers aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras!

Kenmerken:
- Alleen geschikt voor studenten!
- Woonoppervlakte 22m2
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd
- Maandelijkse servicekosten en stofferingskosten bedragen € 37,50
- Voorschot energie en water bedraagt € 75,00 per maand
0
22
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite.

Indeling:
Entree met video-intercom, lift en/of trap naar de 1e etage, entree studio, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche.

Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk dakterras!

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 29m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- alleen beschikbaar voor studenten!
- maandelijkse servicekosten bedragen € 29,50
- maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00
- voorschot gas/water/elektra bedraagt € 75,00
0
29
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Paviljoenshof , Leiden

€ 890,00 p/m
-VIEWING POSSIBILITY IS FULL-

Gemeubileerd appartement op top locatie!

Dit heerlijke appartement is met zijn ligging erg centraal maar ook erg rustig. Doordat de woning gelegen is in een hofje is er geen overlast van het centrum verkeer, maar ben je daarnaast wel binnen 1 minuut op Leiden Centraal. Kortom een ideale locatie en op loop/fietsafstand van de winkelstraten, restraurants en cafe's.

Indeling:
Gezamenlijk entree/hal met eigen deur naar het appartement.
Bij binnenkomst tref je de woonkamer met open keuken. De keuken is v.v. diverse apparatuur. T
Verder bevind er zich een separate toilet beneden en is er kleine opbergkast. Er is een fijn plaatsje achter aanwezig waar in de schuur de wasmachine is gesitueerd.

Door naar boven vind je de slaapkamer (half-open vide) met aangrenzend de badkamer. Daarnaast vind je wat extra opbergruimte mocht dit gewenst zijn.

Beschikbaar per 1 juni.
€930 Inclusief meubilair, elektra en servicekosten. Exclusief gas, water, tv en internet.

Bezichtigen? Dit is mogelijk komende donderdag! Meld je direct aan via de e-mail.
Bekijk hieronder direct de video's!
https://www.youtube.com/watch?v=kZNgqm1OkMI
https://www.youtube.com/watch?v=HA6xcMEXswA

----

Furnished apartment on top location!

This wonderful apartment is very central but also very quiet. Because the house is located in a courtyard, there is no nuisance from the center traffic, but you are also within 1 minute at Leiden Central. In short, an ideal location and within walking / cycling distance of the shopping streets, restraurants and cafes.

Layout:
Common entrance / hall with its own door to the apartment.
Upon entering you will find the living room with open kitchen. The kitchen is equipped with various equipment. T
There is also a separate toilet downstairs and a small storage cupboard. There is a nice place behind where the washing machine is located in the shed.

By going upstairs you will find the bedroom (semi-open loft) with adjacent bathroom. In addition, you will find some extra storage space if desired.

Available from June 1.
Including furniture, electricity and service costs. Exclusive gas, water, TV and internet.

View? This is possible next Thursday! Register directly by e-mail.
1
49
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Gedempte Gracht , Den Haag

€ 1950,00 p/m
Luxe gemeubileerd hoekappartement, 2 ruime slaapkamers, groot terras + balkon en groen uitzicht in hartje Den Haag.

Dit comfortabele, lichte, gemeubileerde appartement van ca 105 m2 op de 1e verdieping ligt midden in het centrum van Den Haag en is per direct beschikbaar.
Het beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, en een groot hoekbalkon met terras en uitzicht over het Rabbijn Maarssen plein en het park van de Nieuwe Kerk.
Kenmerken:
• Hoekappartement, 8e verdieping met balkon, bouwjaar 1978
• 2 ruime gemeubileerde slaapkamers
• Ruime gemeubileerde huiskamer met TV
• Moderne open keuken met eiland
• Badkamer met bubbelbad
• Apart toilet
• Wasmachine en droger
• Terras ca 6x4m2
• Parkeergarage bij het gebouw, fietsenstalling, openbaar vervoer, Den Haag CS 3min
• Prijs exclusief gas/water/licht/wifi

ENGELS
Luxurious, airy, furnished 2-bedroom corner apartment with great view

This light and airy furnished 2-bedroom apartment of appr 105m2 is situated on the 1th floor. It is situated right in the center of The Hague and has a nice park-and-square view.
Amenities include a comfortable living room with modern open kitchen, good sized corner terrace and side balcony, two bedrooms, bathroom with bubble bath, a separate toilet.
Available now.

Specifications:
• 1th floor with terrace and balcony, view over the Rabbijn Maarssenplein and a park, built 1978
• 2 fairly large furnished bedrooms
• Roomy furnished living room with TV
• Modern open kitchen with kitchen island
• Bathroom with bubble bath
• Separate toilet
• Washing Machine and dryer
• Terrace appr 6x4m2
• Parking garage and bike parking available, public transport 70m and Den Haag Central Station 3 min
• Price mentioned is excluding gas/water/light/wifi
2
120
Domica Den Haag 070-8002040 denhaag@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Deze prachtig gerenoveerde benedenwoning is gelegen in het stadsdeel Zuid. Dit stadsdeel is gelegen tegen het centrum van Den Bosch. Ook het weidse natuurgebied “ het Bossche Broek “ is op loopafstand te bereiken.
De woning is gelegen op de begane grond en volledig gelijkvloers. Bij binnenkomst treft u een ruime hal die u toegang biedt tot alle vertrekken. De grote, lichte woonkamer beschikt over een luxe open keuken. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer/keuken heeft u toegang tot de grote zonnige achtertuin. De tuin heeft een achteringang en geeft toegang tot een berging en garage.
De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ene badkamer is uitgerust met een ligbad (tevens aanwezigheid van douchemogelijkheid) en de ander over een inloopdouche.
De woning is 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Parkeren kan in de naast gelegen privé-garage en voor de deur (met een vergunning die via de gemeente te verkrijgen is).

Kortom een moderne, gelijkvloerse woning op de ideale locatie. Zowel het bruisende centrum als ook rustgevende natuur op loopafstand. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers èn privé-garage de ideale plek om te wonen!
3
140
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Deventerstraat , Apeldoorn

€ 1200,00 p/m
Een werkelijk prachtig 4-kamer appartement met een hoog afwerkingsniveau. Het is gelegen in de binnenstad van Apeldoorn en bevat nog vrijwel alle karakteristieke elementen die bij deze woning horen. De vetrekken zijn verdeeld over twee volwaardige etages en aan de achterzijde bevindt zich een balkon en een eigen dakterras. De woning is volledig gestoffeerd. Houdt u van luxe en een centrale ligging en een royale privé buitenruimte? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak om het appartement te bezichtigen.

Indeling:
Entree met trap naar de eerste etage., Hal met toilet, toegang naar de woonkamer en extra kamer welke toegang geeft tot het dakterras. Via de hal bereikt u overigens de keuken met diverse inbouw apparatuur zoals een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en een 5 pits kookstel. In de keuken is tevens de aansluiting voor een wasmachine en/of droger. Via de trap bereikt u de 2e etage met maar liefst 3 slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel en douche. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. Aan de achterzijde op de 2e etage is een zeer ruim balkon aanwezig. Dit balkon is te bereiken via de badkamer en ook via de slaapkamer aan de achterzijde.

Kenmerken:
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- geen bijkomende servicekosten
- huurprijs exclusief energie en water
- zeer sfeervol en riant 4-kamer appartement (2 verdiepingen)
- Domica Reparatieservice oor € 9,95 per maand voor klein onderhoud

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN?
Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort!
Informeer naar de voorwaarden.
3
96
Domica Apeldoorn 055 - 576 11 00 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Verlaat , Nijkerk

€ 950,00 p/m
Nu te huur: 3-kamer appartement in het altijd gezellige centrum van Nijkerk. De woning heeft naast de goede ligging ook een groot dakterras.

Indeling:
Trapopgang, groot dakterras, entree naar de woning gelegen op de 1e verdieping. Keuken met gasfornuis en combi-oven.
Eén woonkamer en twee slaapkamers.
Op de tweede verdieping is nog een bergzolder aanwezig.
Badkamer met douche en toilet. De wordt nog vernieuwd.

Bijzonderheden:
- Huurovereenkomst voor minimaal 12 maanden.
- Huurprijs is € 950,--excl. g/w/l etc.
- Upgrade van de woning in overleg en tegen meerprijs.
- Woningdelers toegestaan, max. 2 personen.
- Gunning eigenaar.
2
65
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
SEMI-ZELFSTANDIGE STUDIO TE HUUR
Grenzend aan het historische centrum van Amersfoort vindt u de gezellige Aldegondestraat. Deze straat staat bekend om de nette maar gezellige bewoners en de authentieke uitstraling van de woningen. Tevens vindt u in de nabijheid openbaar vervoer (centraal station), uitvalswegen (A1, A28). De semi-zelfstandige studio is zeer geschikt voor een starter of werkende student!

Indeling:
opgang naar de 2e etage, kamer met zelfstandige badkamer met douche en toilet, open ruimte om als slaapkamer te gebruiken. Op de 1e etage vindt u de keuken welke u samen met de huisgenoot van de 1e etage moet delen.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is exclusief € 115,-- per maand voorschot voor gas, water, elektra en servicekosten
- De huurprijs inclusief gas, water, elektra en servicekosten bedraagt dan ook € 680,-- per maand
- Beschikbaar voor maximaal 1 persoon
- Geen huisdieren toegestaan

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
30
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Viewings in this apartment will take place individually with you and our real estate agent.
We adhere to the strict rules of the 'RIVM'. We disinfect the house and keep sufficient distance.
Thank you for your understanding!

This beautiful apartment on the 5th floor is located in Amsterdam West.
Within walking distance of a supermarket, shopping center 'plein 40-45' and public transport with tram 7 bus 21 and N82
The neighborhood is child-friendly and cozy!

Layout:
With the elevator you reach this beautiful apartment.
The kitchen is fully equipped with all modern appliances like a refrigerator, freezer and micro / oven.
Through the kitchen you reach the living room where you have a view of a beautiful lake and 'plein 40-45'.
The bathroom is separate from the toilet and the apartment has four bedrooms, two large bedrooms and two smaller ones.
Two bedrooms have access to the sunny balcony.

Details:
- Only suitable for sharers
- Max. 2 registrations possible
- One moth deposit
- Utilities: exclusive (g / w / e /, internet / tv, furniture, taxes)

More information or schedule a no-obligation viewing? Please contact us on +31 (0) 20 - 787 0786 or send an e-mail to amsterdam@domica.nl
4
96
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Westsingel , Amersfoort

€ 625,00 p/m
Op zoek naar een woning in het centrum, op loopafstand van de vele winkels en gezellige terrassen? Wilt u iets wat zelfstandig is op een toplocatie? Dan is dit wat u zoekt! Deze goed afgewerkte studio is voor lange periode beschikbaar en is voorzien van mooie laminaat vloer.

De studio is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand. De studio is zeer goed onderhouden en zo te betrekken. Het beschikt over een eigen keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en veel kastruimte. De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De wasmachine is gedeeld en bevindt zich in een afgesloten ruimte op de hal.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Minimaal 12 maanden
- De huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra ad. € 75,-- per maand
- Totale huurprijs is € 700,-- per maand incl. gas/water/licht en servicekosten.
- GEEN huisdieren toegestaan
- Maximaal 1 persoon
- Roken is NIET toegestaan

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
22
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Hoogstraat , Zwolle

€ 750,00 p/m
Per direct te huur bovenwoning met 1 slaapkamer, nabij het centrum van Zwolle. Winkels, supermarkten en scholen zijn allemaal op korte afstand gelegen. De woning is voor maximaal 6 maanden beschikbaar en wordt gemeubileerd opgeleverd. .

Indeling:
Via een gezamenlijke ingang en trap bereikt u deze bovenwoning op de 2de verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de woonkamer, een slaapkamer en de badkamer. De woonkamer is voorzien van een kitchenette en heeft nog een multifunctionele vide. De kitchenette is voorzien van alle benodigdheden. De ruime slaapkamer heeft ook een vide waar ruimte is voor een 2-persoons bed, waardoor de rest van de kamer vrij in te delen is. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche en toilet.
Dit appartement leent zich uitstekend voor tijdelijke bewoning. Een koffer met kleren is het enige wat u in hoeft te pakken om uw intrek hier te nemen.

Kenmerken:
- Beschikbaar per direct!
- Gemeubileerd
- Woning beschikbaar voor maximaal 6 maanden
- Vaste parkeerplaats op afgesloten terrein.
- € 145.00 voorschot energie, water, tv en internet
- Zeer geschikt ter overbrugging

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
1
45
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd
Wonen en leven in Amersfoort is een bijzondere ervaring. Er is een veelzijdig aanbod van moderne winkels, restaurants en gezellige terrasjes aan de pleinen en singels die door Amersfoort heen slingeren. Dat Amersfoort bovendien zeer centraal gelegen is t.o.v. uitvalswegen als A1 en A28 behoeft zeker geen betoog. Kortom: Amersfoort beantwoordt aan al uw wensen als het gaat om prettig wonen en leven!

Middenin de binnenstad, aan het winkelgedeelte Amicitia, ligt deze aantrekkelijke 4-kamer maisonnette woning: Via de gesloten entree, bellenplateau en brievenbussen komt u binnen en kunt u via trap of lift uw etage betreden. Op uw etage aangekomen treft u een knus woonplein aan met circa 14 bewoners.

Indeling:
Entree, ruime hal, trap opgang naar de eerste verdieping, separaat toilet en deur naar de woonkamer. Links treft u de ruime open keuken aan welke voorzien is van vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en oven. De open en ruime woonkamer is creatief ingedeeld en is netjes afgewerkt.
Eerste verdieping; bereikbaar via de vaste trap, hier zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer in de punt van het complex, met een ruime raampartij en lichtinval van de vide. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van veel lichtinval en mag ruim genoemd worden. Op deze etage is ook de ruime badkamer voorzien van 2e toilet, vaste wastafel en ligbad.
Tweede verdieping; via de vaste trap bereikt u de tweede tevens bovenste verdieping waar de CV zit en waar u gemakkelijk een wasmachine en droger kwijt kunt. Natuurlijk is deze ook geschikt voor het maken van een 3e slaapkamer, tevens hebt u toegang tot het zonnige dakterras.

LET OP! De foto's dateren van een vergelijkbare woning. Wij zullen nieuwe foto's maken zodra dit mogelijk is.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 03-06-2020 voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief servicekosten a € 65,-- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten is dan ook € 1.095,-- per maand
- Huisdieren zijn NIET toegestaan
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, televisie, internet, gemeentelijke belastingen en -heffingen
- Parkeren is op basis van een parkeervergunning (let op! hier kan een wachttijd voor zijn!)
- Woning is NIET geschikt voor woningdelers

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl
3
96
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 03/06/2020

Stadionweg , Amsterdam

€ 1400,00 p/m
Viewings in this apartment will take place individually with you and our real estate agent. We adhere to the strict rules of the 'RIVM'. We disinfect the house and keep sufficient distance. Thank you for your understanding!

Furnished 2-bedroom apartment in one of the best neighborhood of Amsterdam. Just 50m from the Beethovenstraat, an exclusive shopping street in Amsterdam-Old South, only 8 minutes walking from the RAI. The centre is 6 minutes away, with the tram that stops right in front!

Alternatively the apartment is in walking distance of Amsterdam South/WTC train station in 10 minutes more or less. You can also take a cab from Schiphol and then its a 15 minute drive. Either way, generally it will take you maximum 25 minutes to get to my apartment direct from Schiphol airport.

This is a real great apartment, which will guarantee the experience of owning your own private hideaway in one of the most vibrant cities in Europe.

Location:
Getting to the apartment from Schiphol airport with public transport is very easy. Take any train going to the train station called "Amsterdam Zuid WTC" (Amsterdam South WTC meaning World Trade Centre) ). You can grab a train going to this station, every 10 to15 minutes from platforms 1 or 2 at Schiphol. Its the first stop after you leave Schiphol and doesn't take longer than 7 minutes!

LAYOUT:
It's a top floor apartment of approximately 65 square meters, 2 bedrooms, 1 normal size and 1 small size, a living and kitchen (open plan living room annex kitchen with all the comforts you need) and a spacious bathroom. Everything is brand new and very comfortable. The apartment has been finished to high spec, thereby truly creating a home away from home.

DETAILS:
- Directly available
- Rental period from 3 to 6 months (in consultation with landlord)
- Utility costs (g/w/e/tv/internet) € 150,- per month (pre-calculated)
- Deposit 1 month rent
- 2 bedrooms (not ideal for sharing)

More information or do you want to schedule a free viewing? Please contact us on +31 (0)20 – 787 0786 or send an email to amsterdam@domica.nl
2
65
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Stationsplein , Arnhem

€ 395,00 p/m
In hartje centrum, tegenover het station mogen wij een ruime STUDENTENKAMER aanbieden van circa 20 m2.

De kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw.
foto's van de kamer volgen zo spoedig mogelijk.

Op de begane grond bevinden zich verder de badkamer (met wasmachine) en het toilet.

De gezamenlijke (woon)keuken bevindt zich in het souterrain.

De faciliteiten deel je met 3 andere studenten.

Kale huurprijs € 395,00
g/w/e, internet € 65,00
glasbewassing € 1,50
servicekosten € 15,00
Totale huurprijs all-in € 471,50
20
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct