Kroonpark , Arnhem

€ 790,00 p/m
LAATSTE KANS nog enkele appartementen beschikbaar. Dit appartement met veel glas ligt op de 4e etage! NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 juli 2019 2 kamer Appartement 61 m2 Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over het appartement die nog vrij is. Het appartement is ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 790,00 Servicekosten € 90,00 Voorschot gas/ water/ elektra € 75,00 De Smaragd Arnhem biedt 80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 34 m² tot wel 62 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
61
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 790,00 p/m
LAATSTE KANS nog enkele appartementen beschikbaar. Dit hoek appartement met extreem veel glas ligt op de 5e etage. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 juli 2019 2 kamer Appartement 61 m2 Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over het appartement die nog vrij is. Het appartement is ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 790,00 Servicekosten € 90,00 Voorschot gas/ water/ elektra € 75,00 De Smaragd Arnhem biedt 80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 34 m² tot wel 62 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
61
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019

Kroonpark , Arnhem

€ 790,00 p/m
LAATSTE KANS nog enkele appartementen beschikbaar. Dit hoek appartement met extreem veel glas ligt op de 3e etage. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 juli 2019 2 kamer Appartement 61 m2 Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over het appartement die nog vrij is. Het appartement is ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 790,00 Servicekosten € 90,00 Voorschot gas/ water/ elektra € 75,00 De Smaragd Arnhem biedt 80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 34 m² tot wel 62 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
62
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019
Mooi appartement "op Zuid" en slechts drie minuten verwijderd van het Bossche centrum!

Ideaal, dat wonen dicht bij het centrum! Maar rustig wonen in een groene omgeving is ook erg aanlokkelijk… Bij dit appartement hoeft u geen keuze te maken, u kunt genieten van beiden!

Aan de voorzijde ligt het appartementencomplex aan een groen, autoluw pleintje en aan de achterzijde kijkt het appartement uit over de Zuid-Willemsvaart. Het Zuiderpark ligt bijna tegen de Hadewychstraat aan. En het centrum dan? Na 10 minuten wandelen staat u op de Markt!

Het appartement zelf ligt op een hoek en heeft een praktische indeling met een ruime woonkamer.
Benieuwd naar dit appartement? Kom gerust eens kijken!

Indeling:
Via de algemene entree met brievenbussen en bellentableau stapt u het appartementencomplex binnen. Hier is het trappenhuis wat u naar de eerste verdieping brengt.

Eerste verdieping:
Via de hal komt u het appartement binnen. Vanuit de hal bereikt u alle leefruimten, net als de meterkast en het toilet. Het toilet is voorzien van neutraal tegelwerk. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en uitzicht over de Zuid-Willemsvaart. De slaapkamer aan de voorzijde is ongeveer even groot en heeft een vaste kast en een grote kastenwand. Hierdoor is er veel extra bergruimte. Deze slaapkamer kijkt uit over het groene pleintje aan de voorzijde.

De afgesloten keuken is voorzien van een ruim en neutraal keukenblok met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Er is een inbouwkast, ideaal voor extra bergruimte. In de keuken is ook de aansluiting van de wasmachine en de opstelling van de CV-ketel. Vanuit de keuken bereikt u het heerlijke (vernieuwde) balkon en de badkamer. De badkamer is neutraal betegeld en voorzien van een wastafel en een douche.

De woonkamer is heerlijk! Het is een fijne doorzon woonkamer met grote ramen. Doordat het appartement op een hoek ligt, is er een extra raam aan de zijkant. Het is ook een hele ruime kamer, meer dan genoeg ruimte voor een fijne eethoek en een ruime zithoek. De gashaard geeft nog wat extra sfeer aan deze ruimte.

Het appartement heeft nog een separate berging. Een prima ruimte voor de fiets of voor extra spullen.

Bijzonderheden:
- Geweldige locatie nabij het centrum;
- Groene en rustige omgeving met uitzicht over de Zuid-Willemsvaart;
- Ruim en licht appartement;
- Onlangs is het balkon vernieuwd;
- Praktische indeling;
- Parkeren middels een parkeervergunning (ca. € 40,- per jaar);

Wist u trouwens dat er voorbereidingen worden getroffen voor het "Zuid-Willemspark"?
De Zuid-Willemsvaart wordt inmiddels niet meer gebruikt voor de beroepsvaart. Het gebied langs het water is toe aan vernieuwing. Gemeente ’s-Hertogenbosch wil de kans pakken om er een park van te maken. Om het Zuid-Willemspark te realiseren, zijn de eerste schetsen voor het gebied gemaakt, hierin staan water en groen centraal.
Het mag een mooie ontmoetingsplek gaan worden. Waarbij langs de hele Zuid-Willemsvaart volop mogelijkheden zijn voor initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties.
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Molenstraat , Arnhem

€ 775,00 p/m
Uitzicht op het Willemsplein? Per 15 april c.q. 1 mei mogen wij 5 volledig gerenoveerde 2-kamer appartementen aanbieden. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon aan de achterzijde. Een van de appartementen heeft zelfs een tweede balkon aan de voorzijde (Willemsplein). 4 appartementen liggen aan het Willemsplein (15 april) en 1 appartement ligt in de Molenstraat (1 mei). Als jij wilt wonen op een toplocatie in het centrum van Arnhem wees er dan snel bij! De appartementen worden op dit moment nog afgemaakt, echter bezichtigingen zijn al mogelijk. Foto's van de vorderingen volgen wekelijks. De ingang van de appartementen bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zijnde de Molenstraat. Het pand is gelegen aan het Willemsplein, in het city centrum van Arnhem, tegenover het Centraal station, de Korenmarkt, de winkels en de Rijnkade. Ook het Sonsbeek park is op loopafstand. In de Molenstraat bevindt zich de voordeur naar het interne complex met 5 appartementen. Op de eerste etage bevinden zich de volgende zaken: - Terras voor de appartementen 1 en 2 - Toegang tot appartement 5 - Toegang tot de centrale hal voor de appartementen 1 tot en met 4 De appartementen worden als volgt opgeleverd: - gestoffeerd met lichte laminaat vloer - moderne keuken met inbouwapparatuur (koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en keramische kookplaat - buitenruimte (balkon 6m2 of terras) - tussenmeters elektriciteit - video intercom installatie - alle appartementen krijgen een eigen wasmachine De volgende woningen zijn beschikbaar: Appartement 1 2- kamer appartement met open keuken op de 1e etage en terras aan de achterzijde Kale huurprijs € 795,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 2 2- kamer appartement met aparte keuken op de 1e etage, terras en balkon aan de voorzijde Kale huurprijs € 825,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 3 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 4 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 5 (achterzijde aan de Molenstraat) 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 725,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur. Bereikbaarheid: Zowel met de auto (ligging aan centrumring) als met het openbaar vervoer (gelegen nabij Arnhem Centraal en busstation) is deze locatie prima te bereiken.
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Molenstraat , Arnhem

€ 775,00 p/m
Uitzicht op het Willemsplein? Per 15 april c.q. 1 mei mogen wij 5 volledig gerenoveerde 2-kamer appartementen aanbieden. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon aan de achterzijde. Een van de appartementen heeft zelfs een tweede balkon aan de voorzijde (Willemsplein). 4 appartementen liggen aan het Willemsplein (15 april) en 1 appartement ligt in de Molenstraat (1 mei). Als jij wilt wonen op een toplocatie in het centrum van Arnhem wees er dan snel bij! De appartementen worden op dit moment nog afgemaakt, echter bezichtigingen zijn al mogelijk. Foto's van de vorderingen volgen wekelijks. De ingang van de appartementen bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zijnde de Molenstraat. Het pand is gelegen aan het Willemsplein, in het city centrum van Arnhem, tegenover het Centraal station, de Korenmarkt, de winkels en de Rijnkade. Ook het Sonsbeek park is op loopafstand. In de Molenstraat bevindt zich de voordeur naar het interne complex met 5 appartementen. Op de eerste etage bevinden zich de volgende zaken: - Terras voor de appartementen 1 en 2 - Toegang tot appartement 5 - Toegang tot de centrale hal voor de appartementen 1 tot en met 4 De appartementen worden als volgt opgeleverd: - gestoffeerd met lichte laminaat vloer - moderne keuken met inbouwapparatuur (koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en keramische kookplaat - buitenruimte (balkon 6m2 of terras) - tussenmeters elektriciteit - video intercom installatie - alle appartementen krijgen een eigen wasmachine De volgende woningen zijn beschikbaar: Appartement 1 2- kamer appartement met open keuken op de 1e etage en terras aan de achterzijde Kale huurprijs € 795,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 2 2- kamer appartement met aparte keuken op de 1e etage, terras en balkon aan de voorzijde Kale huurprijs € 825,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 3 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 4 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 5 (achterzijde aan de Molenstraat) 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 725,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur. Bereikbaarheid: Zowel met de auto (ligging aan centrumring) als met het openbaar vervoer (gelegen nabij Arnhem Centraal en busstation) is deze locatie prima te bereiken.
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Molenstraat , Arnhem

€ 805,00 p/m
Uitzicht op het Willemsplein? Per 15 april c.q. 1 mei mogen wij 5 volledig gerenoveerde 2-kamer appartementen aanbieden. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon aan de achterzijde. Een van de appartementen heeft zelfs een tweede balkon aan de voorzijde (Willemsplein). 4 appartementen liggen aan het Willemsplein (15 april) en 1 appartement ligt in de Molenstraat (1 mei). Als jij wilt wonen op een toplocatie in het centrum van Arnhem wees er dan snel bij! De appartementen worden op dit moment nog afgemaakt, echter bezichtigingen zijn al mogelijk. Foto's van de vorderingen volgen wekelijks. De ingang van de appartementen bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zijnde de Molenstraat. Het pand is gelegen aan het Willemsplein, in het city centrum van Arnhem, tegenover het Centraal station, de Korenmarkt, de winkels en de Rijnkade. Ook het Sonsbeek park is op loopafstand. In de Molenstraat bevindt zich de voordeur naar het interne complex met 5 appartementen. Op de eerste etage bevinden zich de volgende zaken: - Terras voor de appartementen 1 en 2 - Toegang tot appartement 5 - Toegang tot de centrale hal voor de appartementen 1 tot en met 4 De appartementen worden als volgt opgeleverd: - gestoffeerd met lichte laminaat vloer - moderne keuken met inbouwapparatuur (koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en keramische kookplaat - buitenruimte (balkon 6m2 of terras) - tussenmeters elektriciteit - video intercom installatie - alle appartementen krijgen een eigen wasmachine De volgende woningen zijn beschikbaar: Appartement 1 2- kamer appartement met open keuken op de 1e etage en terras aan de achterzijde Kale huurprijs € 795,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 2 2- kamer appartement met aparte keuken op de 1e etage, terras en balkon aan de voorzijde Kale huurprijs € 825,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 3 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 4 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 5 (achterzijde aan de Molenstraat) 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 725,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur. Bereikbaarheid: Zowel met de auto (ligging aan centrumring) als met het openbaar vervoer (gelegen nabij Arnhem Centraal en busstation) is deze locatie prima te bereiken.
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Molenstraat , Arnhem

€ 795,00 p/m
Uitzicht op het Willemsplein? Per 15 april c.q. 1 mei mogen wij 5 volledig gerenoveerde 2-kamer appartementen aanbieden. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon aan de achterzijde. Een van de appartementen heeft zelfs een tweede balkon aan de voorzijde (Willemsplein). 4 appartementen liggen aan het Willemsplein (15 april) en 1 appartement ligt in de Molenstraat (1 mei). Als jij wilt wonen op een toplocatie in het centrum van Arnhem wees er dan snel bij! De appartementen worden op dit moment nog afgemaakt, echter bezichtigingen zijn al mogelijk. Foto's van de vorderingen volgen wekelijks. De ingang van de appartementen bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zijnde de Molenstraat. Het pand is gelegen aan het Willemsplein, in het city centrum van Arnhem, tegenover het Centraal station, de Korenmarkt, de winkels en de Rijnkade. Ook het Sonsbeek park is op loopafstand. In de Molenstraat bevindt zich de voordeur naar het interne complex met 5 appartementen. Op de eerste etage bevinden zich de volgende zaken: - Terras voor de appartementen 1 en 2 - Toegang tot appartement 5 - Toegang tot de centrale hal voor de appartementen 1 tot en met 4 De appartementen worden als volgt opgeleverd: - gestoffeerd met lichte laminaat vloer - moderne keuken met inbouwapparatuur (koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en keramische kookplaat - buitenruimte (balkon 6m2 of terras) - tussenmeters elektriciteit - video intercom installatie - alle appartementen krijgen een eigen wasmachine De volgende woningen zijn beschikbaar: Appartement 1 2- kamer appartement met open keuken op de 1e etage en terras aan de achterzijde Kale huurprijs € 795,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 2 2- kamer appartement met aparte keuken op de 1e etage, terras en balkon aan de voorzijde Kale huurprijs € 825,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 3 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 4 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 5 (achterzijde aan de Molenstraat) 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 725,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur. Bereikbaarheid: Zowel met de auto (ligging aan centrumring) als met het openbaar vervoer (gelegen nabij Arnhem Centraal en busstation) is deze locatie prima te bereiken.
1
50
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Molenstraat , Arnhem

€ 725,00 p/m
Uitzicht op het Willemsplein? Per 15 april c.q. 1 mei mogen wij 5 volledig gerenoveerde 2-kamer appartementen aanbieden. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon aan de achterzijde. Een van de appartementen heeft zelfs een tweede balkon aan de voorzijde (Willemsplein). 4 appartementen liggen aan het Willemsplein (15 april) en 1 appartement ligt in de Molenstraat (1 mei). Als jij wilt wonen op een toplocatie in het centrum van Arnhem wees er dan snel bij! De appartementen worden op dit moment nog afgemaakt, echter bezichtigingen zijn al mogelijk. Foto's van de vorderingen volgen wekelijks. De ingang van de appartementen bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zijnde de Molenstraat. Het pand is gelegen aan het Willemsplein, in het city centrum van Arnhem, tegenover het Centraal station, de Korenmarkt, de winkels en de Rijnkade. Ook het Sonsbeek park is op loopafstand. In de Molenstraat bevindt zich de voordeur naar het interne complex met 5 appartementen. Op de eerste etage bevinden zich de volgende zaken: - Terras voor de appartementen 1 en 2 - Toegang tot appartement 5 - Toegang tot de centrale hal voor de appartementen 1 tot en met 4 De appartementen worden als volgt opgeleverd: - gestoffeerd met lichte laminaat vloer - moderne keuken met inbouwapparatuur (koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en keramische kookplaat - buitenruimte (balkon 6m2 of terras) - tussenmeters elektriciteit - video intercom installatie - alle appartementen krijgen een eigen wasmachine De volgende woningen zijn beschikbaar: Appartement 1 2- kamer appartement met open keuken op de 1e etage en terras aan de achterzijde Kale huurprijs € 795,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 2 2- kamer appartement met aparte keuken op de 1e etage, terras en balkon aan de voorzijde Kale huurprijs € 825,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 3 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 4 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 775,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 Appartement 5 (achterzijde aan de Molenstraat) 2- kamer appartement met aparte keuken op de 2e etage en balkon aan de achterzijde Kale huurprijs € 725,00 Servicekosten € 25,00 Voorschot gas/water/elektra € 125,00 De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur. Bereikbaarheid: Zowel met de auto (ligging aan centrumring) als met het openbaar vervoer (gelegen nabij Arnhem Centraal en busstation) is deze locatie prima te bereiken.
1
45
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019
Beschikbaar per 1 juni 2019 Mooie instap klare studio aan de van Beylandtstraat Tilburg. In totaal zijn er 9 nieuwe wooneenheden gerealiseerd op gewilde locatie nabij centrum! De studio's liggen op ongeveer 5 minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg. Het complex is gelegen in de wijk De Hasselt en nabij de Hasseltstraat. Omschrijving: Woonkamer met veel lichtinval, geheel nieuw geverfd opgeleverd, ramen voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, kant-kiep-ramen zorgen voor goede ventilatiemogelijkheden. De zeer nette- en compleet nieuwe keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap, elektrische 4-pits kookplaat en extra mechanische afzuiging. Badkamer, is voorzien van inloopdouche, toilet, mechanische afzuiging, spiegel, radiator, wastafel en wasmachineaansluiting. Deze studio heeft geen aparte slaapkamer, een slaapbankje kan dus een ideale oplossing bieden! Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex. Huurprijs: Let op! De vermelde prijs is exclusief internet, tv-signaal, voorschot gas, water en licht. De huurprijs inclusief gas, water en licht bedraagt EUR 699,- Voorwaarden: • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1,5 maanden huur. • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs, een tweede inkomen telt voor 2/3 deel mee. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan. Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: +31(0)13-782 09 99 Whats app: +31(0)6 26 59 40 66 Email: tilburg@domica.nl
25
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
**** PERFECT FOR SHARING FOR 2 EXPATS****

Very nice apartment in Nieuw West in a new renovated complex " Nieuwe Hendrik" , with an elevator.

Lay out:
Central entrance with an elevator to the 2nd floor.
Light and bright livingroom with an open kitchen, fully equipped with modern built- in appliances a combi microwave, dishwasher,fridge, freezer.
A large masterbedroom and a second bedroom.
Through the whole apartment is a laminaat/carpetfloor.
The bathroom is very comfortable, with a shower and a toilet and a sink.
You can relax on the sunny balcony!


On walkingdistance you find a little shoppingcentre, some green area's.
And the tram 13 brings you in 10 minutes to the citycentre.
2
60
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Poortland , Amsterdam

€ 600,00 p/m
Nice studio ONLY for rent in combination working/ living for an entrepeneur with own practise.( with registration chamber of commerce)
The studio has a modern kitchen. Bathroom with toilet and shower.
For rent till Juni 2020.
1
60
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Oliesteeg , Amersfoort

€ 650,00 p/m
Ruime geheel zelfstandige studio met slaapvide te huur! Ruime studio beschikbaar voor de verhuur, gelegen aan de Oliesteeg te Amersfoort welke werkelijk fantastisch is!, De studio ligt in het centrum van Amersfoort maar toch ervaart u hier de rust omdat de studio niet aan de straatkant ligt. De woonkamer is zo'n 25 m2 en beschikt over een authentieke uitstraling met originele elementen en houten balken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de gesloten keuken, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting en u treft de trap naar de slaapvide. De foto's spreken voor zich. Bijzonderheden: - Te huur per 06-05-2019 voor minimaal 12 maanden - Huisdieren zijn niet toegestaan - maximaal 1 persoon - Gunning eigenaar - Huurprijs is exclusief €100,-- gas/water/elektra en servicekosten - De huurprijs bedraagt € 750,-- incl. gas, water, elektra en servicekosten Bezichtigen?! Bel naar 033-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
38
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Nette woning aan de rand van het centrum van Den Bosch. Op korte afstand van uitvalswegen richting Waalwijk en Eindhoven.

De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en heeft een uitermate centrale ligging t.o.v. het centrum van 's-Hertogenbosch en de diverse uitvalswegen.

De woning is geschikt voor maximaal 2 personen, en is te huur voor een minimale periode van 12 maanden.

Bent u geïnteresseerd in het huren van dit appartement? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110.
4
95
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Monnetlaan , Utrecht

€ 1150,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR LUXE GEMEUBILEERD 3-KAMERAPPARTEMENT AAN DE MONNETLAAN. RENTAL PERIOD IS 6 MONTHS!/HUURPERIODE VAN 6 MAANDEN! Prachtig gemeubileerd 3-kamer hoekappartement met balkon aan de Monnetlaan te Utrecht. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de gezellige wijk "Kanaleneiland". Het appartement is volledig gerenoveerd en verkeerd in nieuwstaat. Het appartement beschikt over een riante woonkamer, slaapkamer, walk-in-closet, luxe keuken en balkon. Ook is er nog een extra berging op de begane grond en stellingen voor het plaatsen van uw fiets. U bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum "Kanaleneiland", waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens op loopafstand van het openbaar vervoer en binnen enkele minuten bereikt u de snelweg. Binnen 10 minuten fietsen bent u in het bruisende centrum van Utrecht. De internationale school ligt om de hoek en de Uithof is te bereiken binnen 20 minuten. Gratis parkeren voor de deur! Ook kunt u heerlijk vertoeven in de gezamenlijke binnentuin, welke is afgesloten en alleen toegankelijk is voor bewoners. Indeling: Gemeenschappelijke entree, bellentableau en brievenbussen. Trappenhuis naar de 3e verdieping. 3e verdieping: U komt binnen in de ruime hal, welke toegang geeft tot de woonkamer en keuken. Hal met garderobe, meterkast en apart toilet met fontein. U komt binnen in de riante woonkamer van maar liefst ca. 40 m2. Aan beide zijden raampartijen, wat zorgt voor een mooi lichtinval. De luxe keuken is gelegen aan de achterzijde. Zowel de woonkamer als de keuken geven toegang tot het balkon. U geniet hier van een vrij uitzicht en u kunt heerlijk genieten van het zonnetje. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. De master bedroom is voorzien van een tweepersoonsbed en TV. De tweede kamer is goed te gebruiken als walk-in-closet en voorzien van kastenwanden. De badkamer is voorzien van wastafel en douche. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer en is in perfecte staat. Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Kenmerken: -beschikbaar per 1 april t/m 30 september 2019, maximaal 6 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1250,- inclusief servicekosten en exclusief GWE; -gratis parkeren voor de deur; -oplevering gemeubileerd; -geschikt voor een stel of alleenstaande; -roken is niet toegestaan; -huisdieren zijn niet toegestaan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NEW FOR RENT LUXURY FURNISHED 3-ROOM APARTMENT AT THE MONNETLAAN.   Beautiful furnished 3-room corner apartment with balcony at the Monnetlaan in Utrecht. The apartment is located on the third floor of a small apartment complex in the cozy district "Kanaleneiland". The apartment has been completely renovated and is in new condition. The apartment has a spacious living room, bedroom, walk-in closet, luxury kitchen and balcony. There is also an additional storage room on the ground floor and a place for parking your bicycle. You are within walking distance of the shopping mall "Kanaleneiland", where you can go for your daily shopping. Also within walking distance of public transport and within a few minutes you are at the motorway. Within 10 minutes cycling you are in the bustling center of Utrecht. The international school is around the corner and the Uithof can be reached within 20 minutes. Free parking in front of the door! You can also relax in the shared courtyard, which is closed and accessible only to residents. Layout: Common entrance, doorbells and mailboxes. Stairwell to the 3rd floor.   3th floor: You enter the spacious hall, which gives access to the living room and kitchen. Hall with wardrobe, meter cupboard and separate toilet with sink. You enter the spacious living room of no less than 40 m2. Windows on both sides, so a lot of light. The luxury kitchen is located at the rear. Both the living room and the kitchen give access to the balcony. Here you can enjoy an unobstructed view and you can enjoy the sun. The luxury kitchen is equipped with built-in appliances such as gas hob, extractor hood, fridge, combi-oven and dishwasher. The master bedroom has a double bed and TV. The second room can be used as a walk-in closet and has cupboards. The bathroom has a sink and shower. The entire apartment has a beautiful laminate floor and is in perfect condition. The apartment is fully furnished.   Features: -available from April 1st, 2019 until September 30th, 2019; for a maximum period of 6 months; -the rent is € 1295, - including service costs and excluding GWE; -free parking in front of the door; -delivery furnished; -suitable for a couple or single person; -smoking is not allowed; -pets are not allowed.
2
78
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Zeemanlaan , Leiden

€ 1400,00 p/m
– SHORT STAY ONLY, JUNE JULY – Fantastische benedenwoning te huur in de leukste wijk van Leiden! Op loopafstand van het centrum vind je deze gezellig benedenwoning met voor- én achtertuin. Om de hoek bij Van ’t Hoffstraat met de slager, bloemist en delicatessenwinkels, vlakbij het Plantsoen waar je heerlijk kunt ontspannen in het zonnetje, en vlakbij de gezellige Heren- en Doezastraat met tal van winkels. Raak je hier nog niet uit gewinkeld? Dan sta je met de fiets binnen vijf minuten op de Haarlemmerstraat, dé winkelstraat van Leiden. Ook een goede uitvalsbasis voor natuur: strand en duinen van Katwijk of Wassenaar, polderpark Cronesteyn en de Vlietlanden. Daarnaast is er in Leiden zelf volop cultuur te vinden: Rijksmuseum voor Oudheden, Museum Volkenkunde of Naturalis, Hortus, Sterrewacht en veel meer. De woning is tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen waaronder de A4, A44 en N11. Ook reizen middels het openbaar vervoer is ideaal met treinstation Lammenschans en diverse bushaltes op loopafstand. Het compleet gerenoveerde appartement is in fantastische staat. De nieuwe vloer, wanden en badkamer geven het appartement een heerlijk fris gevoel. De prachtige jaren ’30 voordeur brengt je in de hal. De tussendeur houdt de kou van de voordeur tegen. Vanuit de hal zijn alle ruimten te bereiken. Zo tref je hier het separate toilet en de vernieuwde badkamer welke voorzien is van douchehoek en wastafelmeubel. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde welke is voorzien van een tweepersoonsbed, kledingkast en tv. De achterkamer welke grenst aan de tuin is een ideale werk-, studie- of slaapkamer. Vanuit de hal bereik je de ruime woonkamer en-suite. De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde en in de achterkamer kun je heerlijk tafelen. Hier grenst ook de halfopen keuken aan welke voorzien is van diverse moderne apparatuur waaronder oven en koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de ruime tuin waar zomers heerlijk buiten getafeld kan worden. De tuin is voorzien van een ruime schuur waar de wasmachine staat en is tevens te bereiken via achterom. Het woongenot wordt compleet gemaakt door volledige meubilering, waaronder compleet servies, handdoeken en linnengoed. Tevens is er televisie en internet aanwezig in het appartement. Het appartement is beschikbaar in juni en juli, voor een minimale periode van 4 weken. Roken en huisdieren niet toegestaan. Schoonmaak €30 p/w
2
81
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/06/2019
*** Professional sharing allowed (2 people) ***

New Roomy and light apartment (76 m2) on the fifth floor located on the Zeeburgereiland with a fantastic view over the Eastern Docklands, near the center of Amsterdam and close to the highway A10. The apartment is located in the luxurious apartment complex Y-City and is equipped with a lift and a (video) intercom installation.

Ground Floor:
Central hall with elevators and stairs leading to the parking garage and storage, as well to the different floors.

Fifth floor:
Entrance hall with cloakroom, toilet and large storage room with dryer + washing machine, spacious living room (29 sqm.) with open luxury kitchen with all necessary appliances and access to the large balcony. The living room is equipped with a nice Table and Bolia chairs. You can enjoy the spectacular view or watch to a brand new TV from your ‘Design on Stock’ sofa and couch. The apartment is throughout equipped with dimmable (led) light fittings. The bathroom is modernly finished and has a bath, shower, sink and a towel radiator. There are two bedrooms, one of 14.2 sqm. and the other is 10 sqm. Both equipped with spacious storage and a double bed. The spacious balcony (12,3 sqm.) is sheltered and located on the west.

Parking garage:
There is a large private storage room to safely park Cycles and other belongings. There are private parking spaces available for rent (extra charge) in the underground parking garage. The closed parking garage is well secured and can be reached by elevator.

The apartment is located on the east side of Amsterdam, within the ring and perfectly accessible by car and public transport. Via the Piet Hein tunnel or tram the center of Amsterdam can be reached within 10 minutes.

Characteristics:
- Apartment finished to the highest standards with floorheating and a modern comfortable Cast Floor
- Luxury furnished apartment
- Spacious balcony on the west;
(afternoon sun)
- Well insulated and energy-efficient apartment;
- The rent is excluding gas / water / electricity / telephone / internet / cable / user taxes.
- Pets and smoking not allowed

- Reservation award owner
- Rental agreement with a minimum of 1 year

This apartment is ready for you, all you need is to pack your clothes and move in! Contact us to make a viewing appointment.
2
76
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019
Verhuurd

Snelliuslaan , Hilversum

€ 975,00 p/m
Nieuw in de verhuur een knus bovenappartement op de Snelliuslaan te Hilversum. Dit appartement is gelegen in het Noordoosten van Hilversum. Qua bereikbaarheid is het appartement ideaal gelegen. Op fietsafstand is het gezellige centrum van Hilversum te bereiken, op loopafstand is een supermarkt en ook is het treinstation op loopafstand. Daarnaast zijn diverse uitvalswegen gemakkelijk te bereiken. Indeling: • Gedeelde voordeur met eigenaar, trapopgang naar de tweede verdieping. • Ruime hal, nette laminaat vloer en neutraal schilderwerk. • Nette en lichte woonkamer aan de achterkant van de woning. • Separate slaapkamer. • Nette keuken met diverse inbouwapparaten. • Badkamer voorzien van vaste wastafel, toilet en een inloop douche. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - Huurprijs is inclusief Gas, Water, Electra, TV, Internet - Waarborgsom één maand huur - Gemeubileerd - Gunning eigenaar Voor meer informatie betreft bovenstaande woning of het inplannen van een bezichtiging, adviseren wij u contact op te nemen met de medewerkers van Domica Hilversum op het telefoonnummer: 035 - 201 84 11 of hilversum@domica.nl
1
35
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Chopinlaan , Naarden

€ 1245,00 p/m
Eén van de mooiste appartementen in "Beukenrode" te Naarden is nu voor een langere periode te huur! De locatie van dit appartement is perfecte te noemen, u heeft vrij uitzicht over het parkje. Hilversum, Bussum, het winkelhart van 't Gooi, Station Naarden - Bussum, Naarden-Vesting is allemaal op loop of fietsafstand te bereiken. De Albert Heijn is op 2 minuten loopafstand en uitvalswegen naar de o.a. de A1 is op luttele minuten rijden. Dit prachtig afgewerkte appartement is volledig gemeubileerd. Indeling: Centrale entree met bellenplateau, brievenbus en ruime ontvangsthal met leuke zitjes. Met de lift op trap kunt u op de etage bereiken waar het appartement is gelegen. Entree: Ruime hal met toegang tot de aparte keuken, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer heeft grote ramen aan de voorzijde en is erg licht en ruim met toegang naar balkon. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, diverse kleden, mooie zithoek met 2 losse stoelen, eethoek met stoelen en een bureau met bureau stoel. De keuken is apart en van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, wasmachine en droger, magnetron, koelkast, vrieskast, oven, afzuigkap en elektrische kookplaat De slaapkamer is v.v. een ruim 2 persoonsbed en een ruime kastenwand. Ruime badkamer met ruime inloop douche, toilet en wastafel. De huurprijs is exclusief € 295,- servicekosten per maand. In de sevice kosten zijn opgenomen: warm en koud water, voorschot stookosten van € 70,- wifi + tv signaal, 1 autoparkeerplaats, garagebox, glas- en opstalverzekering, schoonhouden van het gebouw en 2 liften, onderhoud van grote tuin met barbeque. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - Stroom wordt gemuteerd op eigen naam - parkeerplaats aanwezig - Extra logeerkamer met badkamer en balkon op etage te huur voor € 20,- per nacht. - 2 maanden waarborgsom - Geen rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur. - Gunning eigenaar. Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl
2
65
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Tobias Asserlaan , Diemen

€ 1450,00 p/m
Nice apartment 65m2, in Diemen Centre.
The apartment is very well located, walkingdistance from the train and busstation.( 15 minutes from Amsterdam Central station)
Entrance, hall with a elevator to the 2nd floor;
Bright livingroom very well renovated, with a very well equipped with all modern built- in appliances living-kitchen very cozy, where you can have dinner with family or friends.
Bedroom with a 2- personsbed and a wardrobe
Modern bathroom with a shower.
There is a sunny balcony at the backside.
Parking is with a licence infront of the building.
Perfect for a couple or single expat.

The shoppingcentre is on the corner with many nice shops.
The "Watergraafsmeer" a very nice area in Amsterdam is by bike 10 minutes, with very nice restaurants, and markets, and coffee corners.
1
65
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Nette KAMER te huur in het Spijkerkwartier! Dit kamer bevindt zich aan de achterzijde van het herenhuis op de tweede verdieping. Het Spijkerkwartier is een levendige en karakteristieke wijk. De wijk heeft door haar prachtige oude bouw een unieke positie in Arnhem. Tevens vindt u in het Spijkerkwartier veel winkels, horeca en bedrijven. Dat levert het dynamische stadsbeeld op dat deze wijk aantrekkelijk maakt om in te wonen en te werken. Indeling: entree op de begane grond met trap naar de verdiepingen. Op de tweede verdiepingen bevindt zich deze kamer. Tevens is op deze etage de ruime leef keuken, waar ruimte te op te eten en koken. Ook het toilet en de douche bevinden zich op deze etage, die je deelt met je 3 medebewoners. Wasmachine staat ter beschikking op de tweede etage.
16
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Frans Halslaan , Waalwijk

€ 2995,00 p/m
Op een prachtige locatie aan een statige laan met hoge bomen gelegen goed afgewerkte vrijstaande villa met dubbele garage. De villa is gelegen in de gewilde woonwijk ”Meerdijk” en ligt op loopafstand van bossen en een basisschool. De villa is centraal gelegen tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Beide centra zijn binnen 20 minuten per auto bereikbaar.
In 2007/ 2008 heeft er een grote renovatie plaatsgevonden waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief goede materialen. De villa is onder andere voorzien van een prachtige entree/ hal met prachtige trapopgang, ruime en sfeervolle living met veel glaspartijen en gashaard, dichte keuken, bijkeuken, inpandige grote garage, slaap-/ werkkamer op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping met twee badkamers en een berging. Op de tweede verdieping is een bergzolder gelegen. Het perceel is ruim van opzet en omsloten met veel groen.

Kelder
Vanuit de hal is de kelder toegankelijk welke is verdeeld in vier compartimenten. Het eerste gedeelte is op dit moment in gebruik als fitnesskamer, het tweede gedeelte als bergkamer welke toegang geeft tot een gekoelde wijnkelder en daarnaast is de stookruimte te bereiken.

Begane grond
Middels dubbele deur te bereiken ruime en statige entree/ hal met vide en een prachtige trapopgang. De entree is voorzien van een garderobe nis, fraaie tegelvloer voorzien van vloerverwarming, strak stucwerk wand- en plafondafwerking, met marmer betegelde toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet met fontein en geeft toegang tot de living, keuken, garage, kelder en een slaap-/ werkkamer.

Middels twee openslaande deuren vanuit de hal te bereiken zeer ruime en sfeervolle living, welke door middel van een speels niveauverschil is verdeeld in een eetkamer en zitgedeelte. De eetkamer is voorzien van brede eiken houten planken vloerdelen, strak stucwerk wand- en plafondafwerking, meerdere schuifpuien naar de achtertuin en vanwege de vele raampartijen beschikt het zitgedeelte over veel lichtinval en een ruime blik op de achtertuin.
Het zitgedeelte is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer, strak stucwerk wand- en plafondafwerking, strakke schouw met gashaard en vanuit het zitgedeelte is er een fraai weids uitzicht.

Middels twee openslaande deuren vanuit de hal en middels een loopdeur vanuit de living te bereiken dichte keuken met marmeren vloer voorzien van vloerverwarming, strak stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots en een keukeninrichting in U-vorm voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser. Met bouwkundige aanpassingen zou de keuken bij het leefgedeelte betrokken kunnen worden. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de bijkeuken te bereiken.

Bijkeuken met extra kastruimte, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een loopdeur naar de achtertuin alsmede de garage.
Een andere optie is om de keuken en bijkeuken samen te voegen. Er ontstaat dan een keuken van ruim 20m².

Inpandig bereikbare dubbele en grote garage met twee keer twee elektrisch bedienbare deuren, uitgebreide meterkast, keukenblok voorzien van extra kastruimte, ook hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een loopdeur naar de achtertuin.

De slaap-/ werkkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer en strak stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots.

Eerste verdieping
Via de statige trapopgang bereikt u de ruime en lichte overloop voorzien van strak stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots. Vanaf de overloop heeft u zicht op de ruime entree/ hal. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een aparte berging.

De royale master bed room is voorzien van een visgraat parketvloer, schuifpui naar het platte dak en aansluitend toegang tot een badkamer en een garderobekamer.

Met marmer betegelde zeer royale badkamer voorzien van vloerverwarming, strak stucwerk plafondafwerking met inbouwspots en verder voorzien van een dubbele vaste wastafel met meubel, vaste kasten, ligbad, stoom-/ douchecabine, 2e toilet, bidet en een sauna.

Aansluitend aan de master bed room een slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als garderobekamer met visgraat vloer, strak stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots, dakkapel en diverse inbouwkasten.

Ruime slaapkamer voorzien van strak stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots, twee openslaande deuren naar het Frans balkon, schouw en een geïntegreerd bureau/ werkhoek.

2e en licht betegelde badkamer voorzien van strak stucwerk plafondafwerking met inbouwspots, dakkapel en een vaste wastafel met meubel, douche, 3e toilet en een design radiator.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder op stahoogte.

Buiten
De villa is op een fraai perceel gelegen met tuin rondom de villa met prachtige volwassen boompartijen, graspartij, borders, diverse terrassen en een ruim afsluitbaar prieel. De achtertuin is omsloten met veel groen en op het oosten gelegen.
4
318
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Euterpedreef , Utrecht

€ 995,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR GEMEUBILEERD 3-KAMERAPPARTEMENT AAN DE EUTERPEDREEF IN UTRECHT. RENTAL PERIOD IS 6 MONTHS!/HUURPERIODE VAN 6 MAANDEN! Gemeubileerd 3-kamer appartement met balkon aan de Euterpedreef te Utrecht. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de wijk "Overvecht Zuid". Het appartement is volledig gemeubileerd en beschikt over een riante woonkamer, twee slaapkamers, keuken en balkon. U bevindt zich om de hoek van het winkelcentrum "Overkapel", waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens nabij station Overvecht en het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten fietsen bent u in het bruisende centrum van Utrecht. Gratis parkeren voor de deur! Indeling: Gemeenschappelijke entree, bellentableau en brievenbussen. Trappenhuis naar de 3e verdieping. 3e verdieping: U komt binnen in de hal, welke toegang geeft tot de woonkamer en de keuken. U komt binnen in de riante woonkamer met uitzicht op het balkon. De keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van gasfornuis, afzuigkap en koelkast, combi-oven en vaatwasser. Twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van wastafel en douche. Kenmerken: -beschikbaar per 1 april t/m 30 september 2019, maximaal 6 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1245,- inclusief servicekosten en GWE; -gratis parkeren voor de deur; -oplevering gemeubileerd; -geschikt voor een stel, twee werkende delers of een alleenstaande; -roken is niet toegestaan; -huisdieren zijn niet toegestaan. ---------------------------------------------------------------------------------------------- NEW FURNISHED 3-ROOM APARTMENT AT THE EUTERPEDREEF IN UTRECHT. RENTAL PERIOD IS 6 MONTHS!   Furnished 3-room apartment with balcony at the Euterpedreef in Utrecht. The apartment is located on the third floor of a small-scale apartment complex in the "Overvecht Zuid" district. The apartment is fully furnished and has a spacious living room, two bedrooms, kitchen and balcony. You are around the corner from the "Overkapel" shopping center, where you can do your daily shopping. Also near Overvecht station and public transport. Within 10 minutes cycling you are in the bustling center of Utrecht. Free parking in front of the door! Layout: Common entrance, doorbells and mailboxes. Stairwell to the 3rd floor.   3th floor: You enter the hall, which gives access to the living room and the kitchen. You enter the spacious living room overlooking the balcony. The kitchen is located at the front and equipped with gas stove, extractor hood and fridge, combi oven and dishwasher. Two bedrooms and a bathroom with sink and shower. Features: -available from April 1st, 2019 until September 30th, 2019, maximum of 6 months; -the rent is € 1245,- including service costs and GWE; -free parking in front of the door; -furnished; -suitable for a couple, two working sharers or a single person; -smoking is not allowed; -pets are not allowed.
2
74
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG EN RIANTE 3-KAMER WONING MET TUIN AAN DE WILLEM VAN NOORTSTRAAT. Zeer mooi karakteristiek woonhuis beschikbaar aan de Willem van Noortstraat, een levendige straat in de geliefde wijk "Tuinwijk". U bevindt zich op loopafstand van het Griftpark, winkels, lunchrooms en restaurants. Het centrum bereikt u binnen enkele minuten fietsen. Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Eventueel parkeervergunning te verkrijgen. De gestoffeerde woning verkeert in een goede staat en is voorzien van velen gemakken. Indeling: Begane grond: Entree, hal, toilet en kelderkast. U betreedt de royale woonkamer met serre, welke goed te gebruiken is als werkruimte. De woonkamer kenmerkt zich door de deuren ensuite en is voorzien van een parketvloer. Ruime nieuwe keuken met gasstel, afzuigkap, koelkast en voorraadkast. Middels de woonkamer en de keuken betreedt u de prachtig zonnige tuin. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. 1e etage: Overloop en een slaapkamer. 2e etage: Overloop en een tweede slaapkamer. Kenmerken: -beschikbaar per 1 mei 2019 voor minimaal 12 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1690,- exclusief GWE; -geschikt voor een werkend stel; -oplevering gestoffeerd. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NEW FOR RENT BEAUTIFUL AND SPACIOUS 2-BEDROOM HOUSE WITH GARDEN AT WILLEM VAN NOORTSTRAAT. Very nice characteristic house at the Willem van Noortstraat in the popular area "Tuinwijk". You are within walking distance of the Griftpark, shops and restaurants. The center can be reached within a couple of minutes by bike. The property is also conveniently located to highways. Optionally available parking by permit. The unfurnished house is in good condition and has many comforts. Layout: Ground floor: Entrance hall, toilet and pantry. You enter the spacious living room with conservatory, which can be used as a workspace. The living room is characterized by the doors ensuite and features a parquet floor. Spacious new kitchen with gas hob, extractor, fridge and pantry. Through the living room and the kitchen you enter the lovely sunny garden. The bathroom has a shower and a sink. 1st floor: Landing and bedroom. 2nd floor: Landing and a second bedroom. Features: -available by May 1st, 2019, for a minimum of 12 months; -The rent is € 1690, - excluding GWE; -suitable for a working couple; -not furnished.
2
90
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Spoelstraat , Zwolle

€ 410,00 p/m
Aan de Spoelstraat (boven het Domica Zwolle kantoor) mogen wij een kamer/ semi-studio aanbieden per 1 juni 2019. De opgang wordt gedeeld met 1 medebewoner. Met deze bewoner deel je ook de badkamer en het toilet. De keuken is zelfstandig en hoef niet te worden gedeeld.

Kenmerken:
- Servicekosten (g/w/e) bedragen maandelijks € 143,00
- Onzelfstandige woonruimte (gedeelde opgang)
- Geschikt voor 1 persoon
- Huurperiode minimaal 12 maanden - daarna maandelijks opzegbaar
- Huurtoeslag niet mogelijk

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670
0
25
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/06/2019

Alleeweg , Enschede

€ 710,00 p/m
Vanaf 1 Mei 2019 mag Domica Enschede deze schitterend gerenoveerde tweekamerappartementen voor de verhuur aanbieden. Deze appartementen, die deel uit maken van een complex met 10 van soortgelijke woonruimtes, is gelegen tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in! Het winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 300 meter. Kortom: alles bij de hand!

Indeling:
Entree. Doorgang naar een ruime woonkamer. Deze is voorzien van een ruime open keuken. De luxe keuken beschikt over een vier pits keramische kookplaat, een afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast met vriezer.
De zeer fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer met fraai dakraam welke elektrisch is te bedienen of met een kiep/kantelraam.
De woningen worden op dit moment afgewerkt en zullen wellicht iets eerder gereed zijn.

Kenmerken:
- huurprijs € 710,00 per maand
- kosten voor stoffering € 115,00 per maand (let op: dit zijn geen servicekosten).
- huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen (financiële) situatie dit toelaat
- verhuur geschiedt op basis van gunning door eigenaar: screening maakt deel uit van het selectieproces
- ideaal gelegen t.o.v. centrum en Universiteit Twente
- kosten voor gas, water, elektra, internet en TV alsmede de gebruikerslasten (gemeentelijke belastingen) voor eigen rekening
- huurder huurt voor tenminste 12 maanden; daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)

LET OP: getoonde foto's bieden een goede impressie van het aangebodene, maar kunnen afwijken van het werkelijk gehuurde.
Omdat de bouw nog in volle gang is kunnen nog geen foto's worden getoond van keuken etc.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
45
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Alleeweg , Enschede

€ 710,00 p/m
Vanaf 1 Mei 2019 mag Domica Enschede deze schitterend gerenoveerde tweekamerappartementen voor de verhuur aanbieden. Deze appartementen, die deel uit maken van een complex met 10 van soortgelijke woonruimtes, is gelegen tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in! Het winkelcentrum Twekkelerveld ligt op 300 meter. Kortom: alles bij de hand!

Indeling:
Entree. Doorgang naar een ruime woonkamer. Deze is voorzien van een ruime open keuken. De luxe keuken beschikt over een vier pits keramische kookplaat, een afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast met vriezer.
De zeer fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer met fraai dakraam welke elektrisch is te bedienen of met een kiep/kantelraam.
De woningen worden op dit moment afgewerkt en zullen wellicht iets eerder gereed zijn.

Kenmerken:
- huurprijs € 710,00 per maand
- kosten voor stoffering € 115,00 per maand (let op: dit zijn geen servicekosten).
- huurtoeslag is mogelijk indien uw eigen (financiële) situatie dit toelaat
- verhuur geschiedt op basis van gunning door eigenaar: screening maakt deel uit van het selectieproces
- ideaal gelegen t.o.v. centrum en Universiteit Twente
- kosten voor gas, water, elektra, internet en TV alsmede de gebruikerslasten (gemeentelijke belastingen) voor eigen rekening
- huurder huurt voor tenminste 12 maanden; daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)

LET OP: getoonde foto's bieden een goede impressie van het aangebodene, maar kunnen afwijken van het werkelijk gehuurde.
Omdat de bouw nog in volle gang is kunnen nog geen foto's worden getoond van keuken etc.

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
45
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Wolvenlaan , Hilversum

€ 1150,00 p/m
Nieuw in de verhuur bieden wij u dit ruime drie kamer appartement te huur aan. Het appartement is gelegen in het populaire Zuiden van Hilversum. Het appartement is Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen, winkels, centrum, heide en watersportvoorzieningen. De Loosdrechtse plassen en het bos zijn gemakkelijk te bereiken. Indeling: • Centrale entree met bellen en brievenbussen, trapopgang naar de 3e verdieping. • Voordeur, ruime ontvangsthal, garderobe kast en separaat toilet. • Royale lichte woon-eetkamer met vaste kast en balkon op het zuidwesten. • Nette keuken met diverse inbouwapparaten en deur naar balkon. • Lichte badkamer voorzien van vaste wastafel en een inloop douche • 1e grote slaapkamer • 2e middel grote slaapkamer met vaste kast • 2 balkons, één aan de voorkant en één aan de achterkant. • Ruime berging in de kelder. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - Huurprijs is exclusief gas en elektra - Huurprijs is inclusief servicekosten en water - Ruime berging in de onderbouw - Vrij parkeren - Gunning eigenaar Voor meer informatie betreft bovenstaande woning of het inplannen van een bezichtiging, adviseren wij u contact op te nemen met de medewerkers van Domica Hilversum op het telefoonnummer: 035 - 201 84 11 of hilversum@domica.nl
2
62
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Akkerstraat , Enschede

€ 1068,54 p/m
************Let op! De verhuur van deze woning geschiedt via Woningstichting Ons Huis. Domica Enschede is in deze bemiddeling geen partij en zal geen aanvragen voor het huren van deze woning in behandeling nemen. Voor meer informatie belt u met Dhr. van Lente van Ons Huis via 053 - 48 48 939***************

Omschrijving
Ben je op zoek naar een riant appartement in de wijk Stadsveld met haar vele voorzieningen? Dan kunnen wij jou dit prachtige appartement aanbieden met twee badkamers en twee balkons. Het appartement is gelegen op de 5e verdieping van het appartementen complex “De Lienen”, een modern complex voorzien van twee liften.
Het appartement beschikt over een royale hal/entree met toiletruimte, toegang tot een berging en toegang de grote slaapkamer met riante badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche en toilet. De tweede slaapkamer heeft tevens een eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.
De zeer riante woonkamer van ruim 55m2 geeft toegang tot de semi open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en de beide balkons. Tevens zit naast de keuken een tweede inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een prachtige plavuizen vloer. Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, tevens bevindt zich in de kelder een eigen fietsenberging. De totale woonoppervlakte is ongeveer van 160 m².

Kenmerken
Buurt: Stadsveld (Enschede)
Type woning: Appartement
Verdieping: 5
Soort verwarming: Vloerverwarming, in elk vertrek afzonderlijk te regelen
Aantal slaapkamers: 2

Vertrekken:
Woonkamer: 55,74 m2
Keuken: 16,06 m2
Slaapkamer 1: 24,27 m2
Slaapkamer 2: 15,05 m2

Bouwjaar: 2013
Energielabel: A
Buitenruimte: Balkon
Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs € 1.068,54
Servicekosten € 40,20
Stookkosten
Bruto huurprijs € 135,00
€ 1.243,74

Overige eenmalige bijkomende kosten:
Waarborgsom € 180,-
Administratiekosten € 70,-
Naamplaatje € 5,-


Voorwaarden
Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 38.036,- dient te bedragen. Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Jan Jaap van Lente. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 48 48 939.

Voordat u de woning kunt gaan bezichtigen, is het noodzakelijk de volgende gegevens bij Ons Huis in te leveren:

- Kopie legitimatiebewijs
Dit kan een geldig paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs of verblijfsvergunning zijn.

- Inkomensgegevens
Dit zijn uw 3 meest recente loonstroken van 2019. Als u een uitkering of partneralimentatie ontvangt, moet u hiervan een recente specificatie inleveren. Heeft u een weekloon dan dient u 4 aaneengesloten weekstroken aan te leveren.
Bent u eigen ondernemer dan moet u een prognose verlies- en winstrekening van het lopende jaar aanleveren.

- Inkomensverklaring belastingdienst
In plaats van een inkomensverklaring volstaat ook een (voorlopige)- aanslag inkomstenbelasting 2017/2018.

- Verhuurdersverklaring (indien van toepassing)
Huurt u momenteel een woning of heeft u in de afgelopen 5 jaar een woning gehuurd, dan vragen wij van u een getekende verhuurdersverklaring van deze verhuurder (geen huurovereenkomst).

- Verklaring van goed betalingsgedrag (indien van toepassing)
Heeft u op dit moment een koopwoning of heeft u deze in de afgelopen 5 jaar gehad, dan vragen wij van u een getekende verklaring van goed betalingsgedrag van uw hypotheekverstrekker.

- Uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) met woonhistorie (indien van toepassing)
Woont u niet in Enschede, geef ons dan een uittreksel van het GBA waarop uw woonverleden is weergegeven.

Indien u de woning met een medehuurder wilt gaan huren, dient u beiden deze gegevens in te leveren.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.
2
160
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Schitterend 2-kamer appartement op een geweldige locatie in de binnenstad doch rustig gelegen. Alle faciliteiten, zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en diverse andere voorzieningen liggen binnen handbereik. Tevens bereikt u met enkele stappen het prachtige Catharina Amaliapark. Absoluut geschikt voor iemand alleen of een stel. Dit appartement is een onderdeel van de Brinkhof en bestaat uit 70 appartementen.

Indeling:
Zeer net en ruim 2-kamer appartement met eigen keuken, toilet, badkamer en aparte slaapkamer. Ook beschikt dit appartement over een eigen balkon.

Kenmerken:
- woonoppevlakte bedraagt 59m2
- maandelijkse servicekosten bedragen € 70,00
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- centraal gelegen
1
59
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Langgewenst , Hilversum

€ 1350,00 p/m
Ruim drie kamer appartement te huur in Centrum van Hilversum van 22-03 t/m 30-04-2019. In het gezellige centrum van Hilversum mogen wij u dit ruime appartement TIJDELIJK te huur aanbieden. U kijkt uit over het gezellige marktterrein, NS station, supermarkten, winkels en restaurants zijn op loopafstand gelegen. Er is een ruim balkon over de volledige breedte van het appartement, beging in onderbouw en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Indeling: • Centrale entree met voordeur, intercomsysteem en brievenbussen • Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van dit appartementencomplex, te bereiken middels de lift of trap. • Entree, gang met meterkast • Ruime woon-/eetkamer met veel lichtinval en toegang naar zonnig balkon (zuiden) • Eenvoudige keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak • Bijkeuken met combiketel en wasmachine • Ruime badkamer voorzien van inloopdouche en vaste wastafel • Separaat toilet met fontein • Twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement • Ruim balkon over de volledige breedte van het appartement • Berging in onderbouw • Eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein Bijzonderheden: - Beschikbaar van 01-03 t/m 30-04-2019. - Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke belastingen gebruikersgedeelte. - De huurprijs is inclusief Internet en TV - Gemeubileerd - Waarborgsom één maand - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum 035-2018411 of hilversum@domica.nl
2
70
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Alberickstraat , Venlo

€ 695,00 p/m
Te huur: goed onderhouden 3-kamer appartement met garage, nabij winkels en scholen te venlo-Blerick. Bijzonderheden: - Huurprijs 695.00 - Servicekosten 85,00 - Voorschot stookkosten 80.00 - Garage 60.00 - Keuken met apparatuur - 2 Slaapkamers - Balkon - Vrij uizicht over een grasveld Algemeen Op loopafstand van scholen, winkels en diverse uitvalswegen ligt op de 2e verdieping dit recent opgeknapte verkerende appartement met 2 slaapkamers en separate eigen berging op de begane grond. Mooi vrij uitzicht over een grasveld. De garage is onder het appartement gelegen. Mooi vrij uitzicht over een grasveld. Begane grond: Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en toegang naar bergingen en trappenhuis. Tweede verdieping: Hal met tegelvloer en laminaatvloer, woonkamer met laminaatvloer, dichte keuken met tegelvloer en keukenblok voorzien van diverse apparatuur (4 pits gasfornuis, oven, koelkast en afzuigkap), overdekt balkon met tegelvloer, 2 ruime slaapkamers met laminaatvloeren en waarvan 1 schuifpui naar balkon, separate toiletruimte met fontein, badkamer met douche en wastafel. Algemeen: Gedeeltelijk kunststof kozijnen met thermische beglazing aanwezig. De in het appartement aanwezige geiser is eigendom en blijft dus achter. De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedragen € 245,00 inclusief o.a. stookkosten, opstalverzekering, groot- en klein onderhoud en reservering. Gelegen nabij supermarkt, scholen en diverse winkels. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, venlo@domica.nl, 077-3690520
2
80
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Kwartelstraat , Utrecht

€ 1350,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG GEMEUBILEERDE 2-KAMER BENEDENWONING MET TUIN AAN DE KWARTELSTRAAT IN UTRECHT. Deze mooie en volledig gemeubileerde woning van ca 50 m2 is gelegen aan de charmante Kwartelstraat, in de populaire wijk Vogelenbuurt in Utrecht. Het centrum van Utrecht met haar diversiteit aan winkels, restaurants en bars en Utrecht Centraal station zijn te bereiken met 5 minuten fietsen. Het Griftpark ligt op loopafstand. Openbaar vervoer is om de hoek en de uitvalswegen zijn goed te bereiken. Deze sfeervolle benedenwoning wordt gemeubileerd opgeleverd en is voorzien van een woonkamer, riante slaapkamer en tuin van ca. 20 m2. Indeling: Hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Entree woonkamer, welke is gelegen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en wasmachine. Riante slaapkamer, gelegen aan de achterzijde en voorzien van wastafel met meubel. Zowel de keuken als de slaapkamer geven toegang tot de tuin van maar liefst 20 m2. Hier kunt u heerlijk vertoeven in de zomermaanden. De badkamer is voorzien van douchecabine en toilet. Aparte inpandige berging. Bijoznderheden: -geschikt voor 1 werkend persoon of werkend stel; -beschikbaar per direct voor minimaal 12 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1350,- exclusief GWE; -bijkomende kosten zijn laag; -oplevering gemeubileerd. ------------------------------------------------------------------------------------------------ NEW FOR RENT BEAUTIFUL FURNISHED 2-ROOM APARTMENT AT THE KWARTELSTRAAT IN UTRECHT. This beautiful and fully furnished house of about 50 m2 is located on the charming Kwartelstraat, in the popular district Vogelenbuurt in Utrecht. The center of Utrecht with its diversity of shops, restaurants and bars and Utrecht Central Station can be reached with 5 minutes of cycling. The Griftpark is within walking distance. Public transport is around the corner and the exit roads are easy to reach. This cozy ground floor apartment is furnished and has a living room, spacious bedroom and garden of approx. 20 m2. Layout: Hall, which gives access to all rooms. Entrance living room, which is located at the front. The kitchen is equipped with gas hob, extractor, fridge, freezer, dishwasher and washing machine. Spacious bedroom, located at the rear and equipped with sink. Both the kitchen and the bedroom give access to the garden of no less than 20 m2. Here you can relax in the summer months. The bathroom has a shower cabin and toilet. Separate storage room. Features: -suitable for 1 working person or a working couple; -available immediately for at least 12 months; -the rent is € 1350, - excluding GWE; -Additional costs are low; -delivery furnished.
1
50
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Vinckenhofstraat , Venlo

€ 775,00 p/m
Te huur: Instapklaar 3-kamerappartement (ca. 90m2) op de vierde woonlaag, met uitzicht en balkon in de gewilde woonwijk Venlo-Oost. Supermarkt, diverse winkels en centrum binnen handbereik. Bijzonderheden: - Huurprijs 775.00 - Servicekosten 90.00 - Voorschot stookkosten 85.00 - Woonopperlvlakte 90 m2 - Luxe keuken met apparatuur - Luxe badkamer - Twee slaapkamers - Balkon en berging - Mooi uitzicht Begane grond: Centrale afgesloten entree met bellentableau en brievenbus. Toegang naar bergingen en trappenhuis. Eerste woonlaag: Hal, moderne toiletruimte met hangend closet, royale woonkamer (ca. 30m2) met deur naar balkon, halfopen keuken (ca. 9m2) met keukenblok voorzien van diverse apparatuur (5 pits gasfornuis, koelkast,oven en afzuigkap), bijkeuken met wasmachine/drogeraansluiting, 2 ruime slaapkamers (ca. 13m2 en 10m2), moderne badkamer met ligbad/douchecombinatie en wastafel. Algemeen: Het appartement is van laminaatvloeren voorzien. Veel sfeer en daglichttoetreding. De servicekosten bedragen € 220,00 euro per maand (incl. o.a. voorschot stookkosten, opstal/glasverzekering en groot- en klein onderhoud). Het betreft een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De uitvalswegen en natuurgebied “De Venlose Heide” zijn op korte afstand gelegen. Informeer naar de mogelijkheden bij Domica Venlo, 077-369 05 20 of per mail venlo@domica.nl
2
90
Domica Venlo 077-3690520 venlo@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Rozenstraat , Utrecht

€ 225,00 p/m
GARAGEBOX/PARKEERPLAATS TE HUUR AAN DE SINT JACOBSSTRAAT TE UTRECHT Deze garagebox is gelegen in het hart van Utrecht, op loopafstand van Vredenburg en de binnenstad. De afmetingen zijn 6 meter lang en 2.25 meter breed. De wanden zijn bekleed om eventuele schade aan uw auto te voorkomen. Te gebruiken als parkeerplaats en opslag! Bijzonderheden: - Per 18 april 2019 beschikbaar; - Huuperiode in overleg; - Huurprijs bedraagt € 225,00 per maand.
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Parkeerplaats
Beschikbaar vanaf 18/04/2019

Maliesingel , Utrecht

€ 1595,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG EN UNIEK 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE MALIESINGEL IN UTRECHT. CHECK ALL PICTURES AT WWW.DOMICA.NL. Het betreft een prachtig hoekappartement, gelegen op de eerste verdieping van een Rijksmonument aan de Maliesingel. Het appartement kenmerkt zich door de hoge plafonds, de vele raampartijen, de authentieke schouw en het prachtige uitzicht op de Singel en het park Lepelenburg. De Maliesingel is gelegen aan de rand van het centrum in Utrecht Oost. U bevindt zich op loopafstand van het levendige centrum, de Stadsschouwburg, winkels, lunchrooms en restaurants. Nabij openbaar vervoer en de rijkswegen A27 en A28. Indeling: Statige entree, trap naar de eerste verdieping. Entree appartement. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Apart toilet met fontein. De riante woonkamer met open keuken van ca. 50 m2 is gelegen aan de voorzijde en geeft u een prachtig uitzicht op de Singel en het park Lepeleburg. De woonkamer is aan de vorozijde voorzien van een erker en geef toegang tot een balkon. Doordat het een hoekappartement betreft met hoge plafonds en veel hoge raampartijen, geniet u van veel lichtinval. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en vaatwasser. De master bedroom van ca. 20 m2 is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot de badkamer en het dakterras. De badkamer is voorzien van bad met douche, wastafel, tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tweede slaapkamer van ca. 6 m2 met wastafel. Het dakterras is ca. 20 m2 en kijkt uit op de Parkstraat. U heeft medegebruik van een schuur waar u uw fiets kunt stallen. Kortom, uniek plekje op een schitterde locatie! Mogelijkheid om het meubilair van de huidige huurders over te nemen! Kenmerken: -beschikbaar per 1 april 2019 voor minimaal 12 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1595,- exclusief; -geschikt voor en stel, expat of gezin met 1 kind; -parkeren middels vergunning; -oplevering gestoffeerd; -mogelijkheid om het meubilair van de huurders over te nemen; -huisdieren niet toegestaan. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NEW FOR RENT BEAUTIFUL AND UNIQUE 2-BEDROOM CORNER APARTMENT AT THE MALIESINGEL IN UTRECHT. CHECK ALL PICTURES AT WWW.DOMICA.NL. It is a beautiful corner apartment on the first floor of a monumental building at the Maliesingel. The apartment is characterized by its high ceilings, many windows, the original fireplace and the beautiful view over the canal and the park Lepelenburg. Maliesingel is located on the edge of the center in Utrecht East. You are within walking distance of the lively center, the theater, shops, cafés and restaurants. Near public transport and the motorways A27 and A28. Layout: Grand entrance, stairs to the first floor. Entrance apartment. The hall provides access to all rooms. Separate toilet with sink. The spacious living room with open kitchen of 50 m2 is located at the front and gives you a wonderful view over the canal and the park Lepelenburg. The living room is located at the front and has a bay window and gives access to a balcony. Because it is a corner apartment with high ceilings and lots of high windows, you can enjoy natural light. The kitchen has a ceramic hob, extractor fan, fridge with freezer, microwave/oven and a dishwasher. The master bedroom of 20 m2 is situated at the back and gives access to the bathroom and roof terrace. The bathroom has a bath with shower, sink, toilet and plumbing for washing machine and dryer. Second bedroom of 6 m2 with sink. The roof terrace is approximately 20 m2 and overlooks Park Street. You share a shed where you can park your bike. In short, a beautiful apartment! Possible to take over the furniture of the current tenant! Features: -available from April 1st, 2019 for a minimum of 12 months; -the rent is € 1595,- exclusive; -suitable for a couple, expat or family with one child; -parking by permit; -pets are not allowed; -possible to take over the furniture of the current tenants; -not furnished.
2
95
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Vaart Z.Z. , Assen

€ 900,00 p/m
Per 1 april komt dit prachtige gemeubileerde appartement in Assen beschikbaar. Het pand is ideaal gelegen op 100m van het CENTRUM en andere voorzieningen. Aan de voorzijde bevindt zich de bevaarbare vaart waar boten en kleine jachten regelmatig aanmeren voor een bezoek aan het centrum. Op 50m vindt u de warme bakker en schuin tegenover vindt u het cultureel centrum de nieuwe Kolk. Tevens heeft u een perfecte ontsluiting naar de snelwegopgang van de A28. Het station is 4 minuten fietsen verwijderd. Daarnaast is het ASSERBOS op loopafstand verwijderd. Daar bevindt zich een kinderboerderij en tennisvereniging. U kunt op diverse plaatsen voor het huis parkeren middels een eigen parkeerkaart.

WOONKAMER
De volledige `living` bevindt zich op de 1e verdieping. De lichtinval voor de ruime woonkamer en eetkamer (35m2) wordt gecreëerd door 3 GROTE AUTHENTIEKE RAMEN voorzien van mooie bogen. U kijkt uit over de Vaart en andere monumentale panden.
De woonkamer en eetkamer hebben een HOUTEN VLOER in koloniaal kleur.

KEUKEN
De OPEN KEUKEN met inbouwapparatuur is voorzien van vaatwasser, oven, koelkast, etc. De keuken is voorzien van een balken plafond met spotjes. De vloer is voorzien van tegels

TOILET/DOUCHE
De douche heeft een EXTRA GROTE DOUCHE CABINE met glazen deuren en een design radiator.
Het dubbele douche meubel is voorzien van een grote spiegel met verlichting.
De douche wordt verlicht middels spotjes. In de douche vindt u tevens de toilet.

KANTOOR/SLAAPKAMER 1 en 2
Aan de achterzijde van het pand zijn 2 extra (slaap)kamers van respectievelijk 12 m2 en 9 m2 gesitueerd.
Beide kamers hebben grote OPENSLAANDE DEUREN naar het ruime dakterras.
Eén kamer kan goed ingericht worden als kantoor.
De kamers zijn voorzien van duurzaam laminaat met een mooie houtstructuur.

DAKTERRAS
Aan de voorzijde van het pand kunt u het ouderwetse balkonnetje betreden met openslaande deuren.
Aan de achterzijde vindt u een GROOT DAKTERRAS (15m2) gelegen op het zuiden. Het terras is voorzien van een mooie houten geïmpregneerde omheining met vloerplanken en biedt volledige privacy.
U kijkt hier uit op de achterliggende diepe tuinen. Wel het genot van lekker buiten kunnen zijn, maar geen tuinonderhoud !

SLAAPKAMER 3 + BERGING
De open trap brengt u via een tussenbordes naar de 2e verdieping.
Hier vindt u een mooie en grote slaapkamer (30m2) voorzien van authentieke HOUTEN BALKEN en een schuine daklijn. Boven het bed maken de spotjes de ROMANTISCHE SFEER compleet. De slaapkamer is tevens voorzien van duurzaam laminaat met mooie houtstructuur en vloerkleed.
Via de overloop vindt u aan de andere zijde een ruime berging (20m2).

Kenmerken:
- Beschikbaar per 1 april 2019
- Meubilering mogelijk (€ 150,00 per maand)
- Nutsvoorzieningen op eigen naam
- Minimaal 12 maanden - daarna onbepaalde tijd
- Woning wordt gemeubileerd opgeleverd
- Zeer geschikt voor een expat

DOMICA ZWOLLE werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: zwolle@domica.nl of bel: 038 - 423 7670.
2
111
Domica Zwolle 038-4237670 zwolle@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
NIEUW IN DE VERHUUR RIANTE MAISSONETTE AAN DE ALBERT VAN DALSUMLAAN TE UTRECHT. Zeer ruim 4-kamer appartement met zonnig terras op een zeer gunstige locatie aan de Albert van Dalsumlaan in Utrecht. In de nabijheid van het Universiteitscentrum de Uithof, het University College, het Utrechts Medisch Centrum, het natuurgebied Amelisweerd, zwembad De Krommerijn en sportvelden. Middelbare Scholen zoals het Stedelijk Gymnasium en het Bonifacius college zijn binnen 5 minuten per fiets bereikbaar. Het huis ligt op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht en op enkele minuten van diverse winkelcentra. Gratis parkeren voor de deur. Indeling Begane grond: Entree met brievenbussen en bellentableau. Tweede verdieping: Entree appartement. Hal met garderobekast, toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. u komt binnen in de royale, lichte woonkamer met trapkast en deur naar het zonnige terras, waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomermaanden. De open keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van een elektrisch fornuis, een afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Eerste verdieping: Overloop met bergkast, grote slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel, tweede toilet en aansluiting voor wasmachine en droger. Mogelijkheid om meubels over te nemen van de huidige huurders! Bijzonderheden: - beschikbaar vanaf 1 april 2019 voor minimaal 12 maanden; - huurprijs is € 1450,- exclusief; - geschikt voor een stel of twee werkende delers! - geen familie met kinderen. ----------------------------------------------------------------------- NEW FOR RENT SPACIOUS 4-ROOM APARTMENT AT THE ALBERT VAN DALSUMLAAN IN UTRECHT. Very spacious 4-room apartment at a prime location at the Albert van Dalsumlaan in Utrecht. In the vicinity of the University, the Uithof, the Utrecht Medical Center, the Amelisweerd nature reserve, the Krommerijn swimming pool and sports fields. Secondary schools such as the Stedelijk Gymnasium and the Bonifacius College can be reached within 5 minutes by bike. The house is 10 minutes by bike from the center of Utrecht and a few minutes from various shopping centers. Free parking in front of the house. Layout Ground floor: Entrance with mailboxes and doorbells. Second floor: Entrance apartment. Hall with wardrobe, toilet, meter cupboard and stairs to the first floor. You enter the spacious, bright living room with stairs cupboard and door to the sunny terrace, where you can relax in the summer months. The open kitchen has plenty of cupboard space and is equipped with an electric stove, a hood, fridge and a dishwasher. First floor: Landing with storage cupboard, large bedroom at the front and 2 bedrooms at the rear. The bathroom has a bath with shower, sink, toilet and connection for washing machine and dryer. Possibility to take over furniture from current tenants! Features: - available from April 1st, 2019 for a minimum of 12 months; - rental price is € 1,450 excluding; - suitable for a couple or two working sharers! - no family with children.
3
100
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Haarlemmerstraat , Leiden

€ 420,00 p/m
Ruime kamer beschikbaar in het centrum! Op loopafstand van alle leuke winkels, restaurants en café's. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand en biedt tevens toegang tot een klein balkon. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken en badkamer welke gedeeld worden met twee medebewoners. In de badkamer is een wasmachine aanwezig. De kamer is ongemeubileerd. Beschikbaar per direct en-of/ in overleg De huurprijs is EXCLUSIEF gas/water/elektra/servicekosten Alleen voor dames beschikbaar! Geïnteresseerd of meer informatie?, neem direct contact op via leiden@domica.nl of 071-8200378
1
16
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
FOR ENGLISH SEE BELOW: Zeer leuke dubbele kamer/studio in het hart van het centrum van Eindhoven! In één van de twee kamers de eigen keuken, de andere kamer is voorzien van een daklicht. De keuken is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap. De badkamer wordt gedeeld met 1 buur. De badkamer heeft een bad/douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is het dakterras gelegen. Huurprijs inclusief g/w/e: € 695,- Internetregeling met mede-bewoners € 30,- * let op internet is niet inclusief in de huurprijs ENGLISH: Very nice double room/studio in the heart of the centre of Eindhoven! In one of the two rooms the own kitchen, the other room has a skylight. The kitchen is equipped with a gas stove and extractor hood. The bathroom is shared with 1 neighbour. The bathroom has a bath/shower, sink and toilet. The roof terrace is located at the rear. Rental price including g / w / e: € 695 Internet arrangement with fellow residents € 30 *Internet is not included in the rental price.
1
35
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Vlierstraat , Enschede

€ 375,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede aan de Vlierstraat, op de rand van de wijk Boswinkel, deze ruime gemeubileerde kamer, aanbieden. De woning waarin de kamer zich bevinden ligt vlak aan de ringweg en het centrum van Enschede is op 10 minuten fietsen. De kamer is gelegen op de eerste etage van het pand.

Indeling:
De beschikbare kamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ruim 10m². Door het grote raam beschikt de kamer over veel lichtinval.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette keuken. Beneden is ook het toilet en een wasmachine. Op de eerste etage vind je de badkamer met een douchecel, en een wastafel. Achter de woning is nog een ruime gezamenlijke tuin.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een gemeubileerde kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
10
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Vlierstraat , Enschede

€ 400,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede aan de Vlierstraat, op de rand van de wijk Boswinkel, deze ruime gemeubileerde kamer, aanbieden. De woning waarin de kamer zich bevinden ligt vlak aan de ringweg en het centrum van Enschede is op 10 minuten fietsen.

Indeling:
De beschikbare kamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ruim 14 m². Door het grote raam beschikt de kamer over veel lichtinval.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette keuken. Beneden is ook het toilet en een wasmachine. Op de eerste etage vind je de badkamer met een douchecel, en een wastafel. Achter de woning is nog een ruime gezamenlijke tuin.
Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een gemeubileerde kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
1
14
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct

Pluimstraat , Enschede

€ 400,00 p/m
Per direct mag Domica Enschede in de wijk Velve-Lindehof deze ruime, dubbele kamer, aanbieden. De woning waarin de kamers zich bevinden ligt vlak aan de singel en het centrum van Enschede is op enkele minuten fietsen. De woning is internationaal georiënteerd.

Indeling:
Entree, trap naar de eerste etage. Hier bevinden zich drie kamers waarvan er twee beschikbaar zijn als zijnde één woonruimte. Kortom: je huurt één kamer, maar krijgt er twee. Bijvoorbeeld een slaap- en studeer/verblijfkamer.
De woning is uitgerust met een eenvoudige maar nette badkamer met douche, toilet, wasmachine en wastafel. Deze bevind zich op de twee etage.
Beneden is nog een keuken beschikbaar.

Kenmerken:
- per direct beschikbaar
- te huur voor tenminste 12 maanden
- beschikbaar voor studenten
- betreft een dubbele kamer
- verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder
- kandidaat zal voor aanvang van verhuurd gescreend worden o.b.v. (financiële) gegevens

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina
2
20
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Kamer
Beschikbaar vanaf per direct
In het centrum en op korte afstand van het station gelegen appartement, gesitueerd op de begane grond van een jong appartementencomplex (2004), met berging en parkeerplaats in de onderbouw.

In de directe omgeving zijn recent diverse nieuwbouwplannen opgeleverd met als gevolg een zeer gevarieerde, levendige woonwijk in het centrum van Apeldoorn met alle voorzieningen in de nabijheid. Het appartement is luxe en modern ingericht en o.a. voorzien van een vergrootte badkamer en moderne keuken.

Indeling:
entree/hal, berging, aansluiting voor wasapparatuur, hangend toilet met fontein, 2 slaapkamers (waarvan één voorzien van praktische kastenwand), royale woonkamer, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een eetkamer/hoek, vergrootte badkamer met 2-persoons jacuzzi, dubbele wastafel en separate douche. Toegang tot het royale terras via een schuifpui vanuit zowel de woonkamer als één van de slaapkamers.

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 84m2
- centraal gelegen
- maandelijkse servicekosten bedragen € 50,00
- huurprijs exclusief energie en water
2
84
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/05/2019

Brucknerlaan , Tilburg

€ 695,00 p/m
Per 1 april 2019 beschikbaar Brucknerlaan Tilburg Mooi gerenoveerd appartement, gelegen in Tilburg-Noord bij winkelcentrum Wagnerplein Let op! Huurtoeslag is mogelijk ! Oppervlakte: 50 m2 Buiten: eigen balkon Locatie Nabij centrum, winkels en supermarkt! Het appartement ligt op ongeveer 1 minuut loopafstand van het ovedekt en vernieuwd winkelcentrum Wagnerplein. Het complex is gelegen aan de Brucknerlaan. Het betreft een complex bestaande uit meer appartemenetn, met lift en gezamenlijke fietsenberging. Graits parkeerterrein. Beschrijving: Ruime woonkamer met veel lichtinval, ramen voorzien van dubbelglas. De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap en electrische 4-pits kookplaat. Badkamer, is voorzien van douche, spiegel, wastafel, toilet, douchegordijn, afzuiging en wasmachine aansluiting. Dit appartement heeft een aparte slaapkamer. Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex ( overige huisdieren in overleg). Internet en televisie: De nieuwe bewoners dienen zelf internet en televisie aan te vragen, iedere woning heeft een eigen aansluiting. De woning beschikt over een berging. Huurprijs: Kale huurprijs €580,00 Servicekosten €40,00 Berging €75,00 Voorschot gas en water €80,00 + Totaal €805,00 Huurprijs inclusief gas en water bedraagt €805,- ( huurder dient zelf elektra aan te vragen) Voorwaarden: • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1,5 maanden huur. • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs, een tweede inkomen telt voor 2/3 deel mee. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan. Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: +31(0)13-782 09 99 Whats app: +31(0)6 26 59 40 66 Email: tilburg@domica.nl
50
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Gemeubileerde woning te huur in Aalst Waalre voorzien van 3 slaapkamers + kastenkamer en ruime tuin. Woning is gelegen in gezellige wijk Ekenrooi op enkele minuten rijden van de snelweg en Eindhoven. Goede locatie ten aanzien van HTC. Entree: voorzien van houten vloer en toegang tot toilet. Vanuit hal toegang tot keuken. Open keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Tevens bevindt zich een ruime bergkast naast de keuken. Via achterdeur toegang tot de tuin. Lichte en ruime woonkamer met inbouw spotjes, voorzien van houten vloer. Via schuifdeur ook toegang tot de tuin. Ruime en diepe tuin, voorzien van gras en betegeling. Achter in de tuin toegang via een poort, tevens ook voorzien van een schuur. Via trap toegang tot 1e etage. Betegelde badkamer voorzien van wastafel, toilet en bad/douche combinatie. Op de 1e etage zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en 1 kastenkamer. 2e etage voorzien van 2 grote dakkapellen. Dit betreft een zeer ruime en lichte 3e slaapkamer. Bijzonderheden: - Minimale huurperiode is 12 maanden en maximale huurperiode is 24 maanden (eventueel in overleg te verlengen) - Gehele woning voorzien van dubbele beglazing. - Huurprijs is inclusief internet/tv en gemeentelijke belastingen. Exclusief voorschot GWE.
4
115
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Dorpsstraat , Mierlo

€ 1295,00 p/m
tekst volgt.
4
112
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Verhuurd

Van Brakellaan , Hilversum

€ 1200,00 p/m
Gezellig, ruim en heerlijk licht 2 kamer appartement beschikbaar voor de verhuur. Dit appartement heeft een fantastische ligging om de hoek van de Hoorneboegse heide en het Loosdrechtse bos. Diverse scholen, speeltuinen en een kleinschalig winkelcentrum met supermarkt ligt op loopafstand. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping met een ruime balkon aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde. In de kelder bevindt zich een ruime berging. Indeling: • Centrale entree met bellenplatteu en brievenbussen. • Middels de trap bereikt u de eerste verdieping • Ontvangsthal met vaste kastenwand en separaat toilet • Ruime en lichte doorzon woon-eetkamer van ca. 35 m2 • Via de deur aan de achterkant van de woonkamer betreed u het achterbalkon. • De praktische L-vormige keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie, oven en vaatwasser. • De slaapkamer, aan de zijkant van het appartement, bied voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en een kastenwand. • De doucheruimte met douche, wastafel en aansluitingen voor wasapparatuur is modern en vergroot. Bent u opzoek naar een knus en volledig gemeubileerd appartement welke op korte termijn beschikbaar is? Dit is uw kans en plan een bezichtiging. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor minimaal 12 maanden - Huurprijs is exclusief gas, water en elektra, deze worden gemuteerd op eigen naam - Appartement voorzien van nieuw schilderwerk - Gemeubileerd - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl
1
58
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Molenaar , Laren

€ 1400,00 p/m
Nieuw in de verhuur bieden wij u dit charmante appartement te huur aan. Het appartement is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Laren. Deze mooie en rustige straat met prachtige woonhuizen en de naast gelegen molen geven een extra dimensie aan het wonen in dit appartement. Diverse supermarkten, omliggende plaatsen en uitvalswegen A1, A27 en A28 zijn gemakkelijk te bereiken. Indeling: • Voordeur met garderobe, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping • Grote L-vormige open woonkamer met veel lichtinval en hoge plafonds • Recent geplaatste keuken voorzien van hedendaags inbouwapparatuur • Grote slaapkamer met vaste kast, openslaande deuren naar balkon met leuk zitje • Kleine garderobe/ logeer of werkkamer • Luxe grote badkamer met ligbad, aparte douche, radiator en wastafel • Mooie houtenvloer gelegd door het hele appartement • Kapconstuctie en houten balken geven sfeer • Voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. Dit sfeervolle appartement, is geschikt voor maximaal twee, rustige en nette huurders welke opzoek zijn naar een net en authentieke appartement. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - Huurprijs is exclusief Gas, Water en Stroom. Deze worden gemuteerd op eigen naam - Gemeubileerd - Totale oppervlakte ca. 80m2 - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 0f hilversum@domica.nl
2
80
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Brigittenstraat , Utrecht

€ 1300,00 p/m
NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG GEMEUBILEERD LOFT AAN DE BRIGITTENSTRAAT IN UTRECHT. Dit zeer luxueuze en volledig gemeubileerde loft bevindt zich op de 2e etage van een Rijksmonument aan de Brigittenstraat. U bevindt zich in het gewilde "Museumkwartier", in een zijstraat van de Nieuwegracht en op loopafstand van het park "Lepelenburg", waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomermaanden. U heeft alles binnen handbereik, het oude centrum van Utrecht met haar diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Openbaar vervoer is makkelijk te bereiken, evenals de uitvalswegen. Dit sfeervolle appartement kenmerkt zich door de authentieke houten balklagen en is zeer sfeervol ingericht. Indeling: Begane grond: Statige entree en bellentableau. Op de begane grond zijn kantoren gevestigd. Met de trap bereikt u de tweede verdieping. Tweede verdieping: Ruime hal, welke toegang geeft tot de woonruimte en de badkamer. De woonruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand, aan de Brigittenstraat. U komt binnen in een prachtig ingericht loft, welke is ingedeeld als zithoek, eetgedeelte en slaapvertrek. Het appartement is voorzien van een mooie houten vloer en zeer karakteristiek te noemen door de vele houten balklagen. Aparte keuken, welke is voorzien van electrische kookplaat, koelkast en magnetron. De badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine, toilet en wasmachine. Kortom; een prachtig en sfeervol loft op een toplocatie! Bijzonderheden: -beschikbaar per direct; -maximaal 2 jaar; -de huurprijs bedraagt € 1.300,- exclusief; -oplevering gemeubileerd; -geschikt voor een stel of alleenstaande; -geen kinderen en geen huisdieren; -niet geschikt voor studenten of delers; -oplevering gemeubileerd. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ NEW FOR RENT BEAUTIFUL FURNISHED LOFT AT THE BRIGITTENSTRAAT IN UTRECHT. This very luxurious and fully furnished loft is located on the 2nd floor of a National monument at the Brigittenstraat. You are in the popular "Museum Quarter", in a side street of the Nieuwegracht and within walking distance of the park "Lepelenburg", where you can relax in the summer months. You have everything within walking distance, the old center of Utrecht with its diversity of shops, restaurants and cafes. Public transportation is easy to reach, as well as the exit roads. This attractive apartment is characterized by the authentic wooden beams and is beautifully furnished.   Layout: Ground floor: Stately entrance and doorbells. Offices are located on the ground floor. With the stairs you reach the second floor. Second floor: Spacious hall, which gives access to the living room and the bathroom. The living space is located at the front of the building, at the Brigittenstraat. You enter a beautifully furnished loft, which is classified as a sitting area, dining area and bedroom. The apartment has a beautiful wooden floor and can be called very characteristic by the many wooden beams. Separate kitchen, which is equipped with electric hob, fridge and microwave. The bathroom has a sink, shower, toilet and washing machine. In short; a beautiful and attractive loft in a prime location! Features: -available immediately; -a maximum of 2 years; -the rent is € 1,300 exclusive; -furnished; -suitable for a couple or single person; -no children and no pets; -not suitable for students.
1
55
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Large and modern 4 bedroom house in the residential area “Westwijk”. The house is located close to a the shopping centre Westwijk (10 minute walk), schools,international school doctor, medical facilities and public transportation.
There is a good bus connection to Amstelveen bus station and WTC Amsterdam Central stations and the metro line 51 is just a 5 minutes)
The house is well connected with the highway to all directions and Schiphol is only a 10 minutes by car, or train.
Free parking infront of the house and in the street.
Lay out the entrance, a modern toilet, the modern and bright living room with a laminate floor and a modern kitchen equipped with modern appliances.In the front is a garden and also a sunny backyard


On the first floor are three bedrooms with new carpet and the modern bathroom has a bathtub with shower, a washbasin with cabinets and a toilet. The second floor consists of attic space with the washing machine, dryer and a large bedroom.

The house is perfect for a family with children.
* No pets
* No smokers
* 2 months deposit.
* Longterm at least one year
4
125
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Tussenwoning
Beschikbaar vanaf per direct

Goirkestraat , Tilburg

€ 582,00 p/m
Goirkestraat: Beschikbaar per 18-3-2019, studio met huurtoeslag! Studio met eigen keuken en badkamer! Aanvragen huurtoeslag is mogelijk! (enkel indien ouder dan 23 jaar). Locatie: De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg. Het complex is gelegen in de Goirkestraat, In de directe nabijheid gelegen van: textielmuseum, Health City, bakker, copyshop en andere leuke winkeltjes, en eetgelegenheden. Winkelvoorzieningen: Op korte afstand (800 meter) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een grote Jumbo-supermarkt, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Ook zijn er goede voorzieningen met betrekking tot het openbaar vervoer door de aanwezigheid van een MBO school, bushalte voor de deur. Woonkamer: Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken en nieuw schilderwerk. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbankje vormt dus de ideale oplossing. Keuken: Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak en RVS afzuigkap. Badkamer: Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, tegelwerk, mechanische afzuiginstallatie, wasmachineaansluiting en hangend toilet. Parkeren: In de buurt van het complex kan men gratis parkeren, er zijn voldoende parkeergelegenheden. Achter het complex is een parkeerplaats voor de bewoners. Bewoners kunnen gebruik maken van een groot algemeen dakterras. Totale Woonoppervlakte: 35 m2 Bijzonderheden: - Woonoppervlakte bedraagt ca. 35 m2 - Zeer keurige condities - Geen huisdieren toegestaan (honden en katten) - Geen aparte slaapkamer - Niet meer dan 2 personen Huurprijs: Let op! De vermelde prijs is exclusief voorschot gas, water, TV en internet. Kale huurprijs €582,00 Voorschot G/W/L €75,00 Servicekosten € 20,00 Gezamenlijke parkeerplaats €95,00 De huurprijs inclusief gas, water, licht en bedraagt €772,- Voorwaarden: • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1 maand. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan. Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: +31(0)13-782 09 99 Whats app: +31(0)6 26 59 40 66/0611178001 Email: tilburg@domica.nl
35
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Cattepoelseweg , Arnhem

€ 1100,00 p/m
Volledig gemeubileerde woning nodig voor een korte periode nodig? Voor de periode 12 mei tot en met 9 augustus mogen wij deze woning aanbieden. Een mooie riante gezinswoning gelegen in de leuke wijk Alteveer. Deze prachtige woning is erg onderscheidend vanwege het ruime woonoppervlakte en de enorme tuin waarin je heerlijk na het einde van de dag kan genieten van elkaars gezelschap en even tot rust kan komen. indeling Begane grond entree met hal met meterkast, toegang tot de woonkamer en toilet De woning beschikt over een ruime woonkamer en een heerlijke open keuken met kook eiland. Bij mooi weer kan je tevens gebruik maken van de openslaande deuren naar de tuin. 1e eatge Op de eerste verdieping ligt de luxe afgewerkte badkamer en 3 slaapkamers waarvan de master bedroom en twee kinder kamers. 2e tage Op de tweede verdieping is de zolder daar is nog een logeerkamer. huurpijs € 1100,- gas, water, elektra €120,-
4
156
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf 12/05/2019
Verhuurd

Steenstraat , Leiden

€ 1150,00 p/m
-Short stay mogelijk!- Studio beschikbaar in het centrum van Leiden! Op drie minuten lopen vindt u het Centraal Station, de Haarlemmerstraat en diverse restaurants en café's. Een levendig plein voor de deur en gezellige grachten om de hoek zorgen ervoor dat deze studio zich op een top locatie bevindt. Indeling; de trap brengt u naar de eerste verdieping. Via de hal bereikt u de woon- en slaapkamer met een tweepersoonsbed en tv-opstelling. Mooie oude ramen met glas in lood geven sfeer aan de kamer. De keuken is v.v. elektrische kookplaat en koelkast. De badkamer heeft ligbad-douche combinatie, een wastafel en toilet. Bijzonderheden; Inclusief gas, water, licht, televisie en internet!
1
30
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Zuider Parallelweg , Velp

€ 500,00 p/m
Wij mogen een mooi 2-kamer atelier / bedrijfsruimte aanbieden in Velp met een eigen voorplaats en parkeerplaats. Let op: het betreft bedrijfsonroerend goed, derhalve niet voor bewoning. Indeling: Begane grond toegang (rechts) met eigen voorplaats en eigen parkeerplaats voor de deur. Kamer met open keuken op de begane grond, 2de kamer aan de achterzijde met vlizo trap naar grote opbergruimte. De ligging is werkelijk ideaal te noemen. Op loopafstand van de winkelstraat en supermarkten. Ook heeft Velp een keur aan gezellige restaurantjes. Tot slot bent u zo op een van de diverse snelwegen of het NS station van Velp. Wacht niet langer en bel of mail nu voor een bezichtiging! Locatie: Velp is een schitterend gelegen dorp tussen enerzijds de Veluwezoom en anderzijds de uiterwaarden van de IJssel. Sporten, wandelen en recreëren kunt u in de aangrenzende bossen. Met de mountainbike ben je met 5 minuten in de heuvels van de uitgestrekte bossen. Het dorp kenmerkt zich verder door de vele monumentale panden en de gevarieerde straten en lanen. Ook zijn er diverse gezellige restaurantjes. Ook deze straat, waar de woning in is gelegen, is gevarieerd te noemen. Zo staan er diverse oude en statige panden. Bel of mail nu voor een bezichtiging! Bijzonderheden: - Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 120,00 per maand.
1
75
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Caeciliastraat , Leiden

€ 650,00 p/m
BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEID HELEMAAL VOL, SORRY. Fantastische kamer beschikbaar met uitzicht op de Beestenmarkt. De ruime kamer is licht en erg gezellig. Vanuit de twee ramen heb je uitzicht op de Beestenmarkt met alle levendigheid van bootjes en terrassen. De kamer is voorzien van wastafelmeubel en is leuk in te delen. De keuken en badkamer worden gedeeld met een andere bewoner. De keuken is ruim en voorzien van diverse apparatuur. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Er is een wasmachine aanwezig welke wordt gedeeld met twee andere bewoners. Beschikbaar per 15-04-2019 Geïnteresseerd? Neem direct contact op via leiden@domica.nl of 071-8200378
22
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Stationsplein , Arnhem

€ 416,50 p/m
In hartje centrum, tegenover het station mogen wij een unieke STUDENTENKAMER aanbieden. Deze kamer is gelegen op de 4de verdieping en beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en luxe badkamermeubel. De kamer beschikt tevens over een eigen balkon. De gezamenlijke keuken, die van alle gemakken is voorzien, deel je met 4 andere studenten en is gelegen op de 3de verdieping. Op de 4de verdieping zijn 3 kamers en op de 3de verdieping zijn de andere 2 kamers gelegen. De genoemde huurprijs is inclusief gas/water/ elektra, heffingen, internet, schoonmaak algemene ruimten en glasbewassing.
16
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Hoofdstraat , Velp

€ 440,07 p/m
In de hoofdstraat van Velp mogen wij een dubbele kamer aanbieden met een eigen trapopgang. De hoofdstraat ligt gunstig gelegen naar Larenstein en de HAN. De dubbele kamer van ca. 22m2 is gunstig geprijst en heeft een eigen halletje met aan weerszijden een kamer. De kamers meten respectievelijk circa 13 en 12 m2, waarvan de kleine kamer een eigen wastafel heeft. In je eigen halletje bevindt zich ruimte voor bijvoorbeeld een koelkast en als extra is daar tevens nog een ruime afsluitbare bergingskast aanwezig. De kamer bevindt zich op de tweede etage. De woning wordt gedeeld met 4 bewoners. De huurprijs is inclusief gas, water en elektra en internet.
1
25
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Dorpsstraat , Rosmalen

€ 1095,00 p/m
SCHITTEREND KARAKTERISTIEK APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ROSMALEN.

Midden in het hartje centrum van Rosmalen is dit mooie goed afgewerkt appartement per direct beschikbaar.

U komt te wonen naast de deuren van oa de ICI Paris, Lidl, Etos, Primera, Jumbo, Hema en nog veel meer winkels.
Ook kunt u genieten van de vele horeca en eetgelegenheden in 't dorp.

Indeling van de woning:

Entree aan de zijkant van het pand met een trap naar de eerste verdieping.
U komt aan in de hal met toegang tot alle vertrekken.

Woonkamer met split level vloer waardoor je een sfeervolle inrichting kunt creëren.
Mooie glasblokken die zorgen voor extra licht in de woonkamer.
Open keuken van alle gemakken voorzien.
Aparte ruimte met wasmachine aansluiting.

Vanuit de hal toegang tot de eerste slaapkamer welke ook als studeer/werkkamer ingericht kan worden.
Deze kamer is voorzien van inbouw kasten.

Badkamer is voorzien van wastafel, en bad met speciale douche functie (zie foto), waardoor douchen een genot is.

Via de trap betreed u de 2e verdieping waar u de voorkamer en 2e slaapkamer aantreft.
Deze voorkamer is ruim opgezet zodat u deze prima als opslag of bergruimte kunt gebruiken.
De 2e Slaapkamer is voorzien van een dubbele wastafel waardoor u ook weer van alle gemakken wordt voorzien.

Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe vloer met de beste kwaliteit ondervloer. De muren zijn strak afgewerkt.
Buiten geniet u van de ruimte aan de zijkant van het pand en u beschikt over een eigen privé parkeerplaats aan de achterkant.

Kortom, echt een prachtige plek om te wonen, de heerlijke drukte van het leven buiten en tegelijkertijd genieten van de rust binnen.

Er is de mogelijkheid een parkeerplaats te huren voor € 50,- per maand.

De huurprijs is exclusief voorschot gas, water, elektra (u betaalt een voorschot en deze wordt verrekend aan het einde van elk jaar).
Minimale huurperiode 12 maanden.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl
2
75
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Fraai gelegen 2-kamer appartement in de Keizerslanden te Deventer. Ligging zeer gunstig ten opzichte van een een groot winkelcentrum genaamd Keizerslanden en uitvalswegen. Zeer geschikt voor een single of een stelletje zonder kinderen en/of huisdieren.

Indeling:
Entree (gezamenlijk), vaste trap of lift naar eerste etage, entree, ruime hal met vaste kastenwand, slaapkamer, badkamer met douche gelegenheid, wastafel en toilet, nette open keuken voorzien van scheidingswand, knusse woonkamer met donker laminaat en toegangsdeur naar royaal balkon.

Woning volledig verzien van dubbele beglazing en vrij parkeren nabij appartementencomplex.

Kenmerken:
- totaal woonoppervlakte bedraagt 45m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- geen bijkomende servicekosten
- voorschot maandelijkse stookkosten € 65,00
1
45
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Een van de meest in het oog springende transformaties in 's-Hertogenbosch en omgeving is wel de transformatie van het voormalige kantoor van het Brabants Dagblad. In dit voormalige kantoorgebouw zijn op een geweldige manier woonbehoeftes en woonwensen van 57 eigenaren samen gebracht. In totaal bestaat het gebouw uit zes etages.

Via de centrale hal bereikt u de tweede etage waar zich de woning bevindt.
De woning beschikt over een ruime woonkamer met een luxe open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de zeer ruime (2.55 x 1.80) berging/bijkeuken te bereiken.
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken met een gezellig uitzicht op de Brugstraat. De ruime slaapkamer beidt u direct toegang tot de luxe badkamer, deze is o.a. voorzien van een wastafel, inloopdouche en een ligbad.
De woning zal volledig gemeubileerd worden opgeleverd en is voor maximaal 2 jaar beschikbaar.
De bank en het bed welke zichtbaar zijn op de foto's zullen vervangen worden door vergelijkbare meubels.
1
72
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
ZEER BIJZONDER EN ROYAAL PENTHOUSE OP EEN TOPLOCATIE!!

Gelegen aan de rand van het centrum van Den Bosch.
Op enkele minuten lopen van het van het centrum van Den Bosch.

De woning beschikt over 1 royale slaapkamer, 2 kamers en een dakterras (ca. 70m2) en heeft een oppervlakte van maar liefst 200m2 !

Indeling:
Middels een vaste trap komt aan op de eerste etage.
Via de grote overloop heeft u toegang tot diverse vertrekken.

De woonkamer is met zijn 90m2 zeer ruim!
Door middel van een volledige halve ronde glazen muur beschikt het appartement over een weids uitzicht over de gracht en de toegang richting het centrum.

De aparte hoekkeuken is voorzien van vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.

Vanuit de woonkamer komt u via een overloop op het dakterras.
Dit dakterras is maar lieft 70m2 en gelegen op het zuid-oosten. Hier kunt u dus heerlijk van de zon genieten!

Grenzend aan het dakterras en de overloop is de grote slaapkamer.
Deze slaapkamer een een oppervlakte van ca 25 m2 en direct toegang tot het terras.

Vanuit de overloop zijn nog 2 aparte ruimtes te bereiken met aansluiting voor wasmachine en droger.
1
180
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Koestraat , Tilburg

€ 850,00 p/m
Te huur leuk 2-kamer appartement aan de Koestraat in Tilburg Dit appartement is gelegen in de gezellige Koestraat. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van vloerbedekking. Hier is voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen en een zithoek. De slaapkamer is eveneens voorzien van vloerbededkking en biedt ruimte voor een bed en kast. De keuken beschikt over een keukenblok en een vinylvloer. De badkamer is eenvoudig doch praktisch. In deze badkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. De woning komt beschikbaar per 1 Juli 2019 De huurprijs bedraagt € 850,- inclusief servicekosten en voorschot G/W/E. Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen! Huisdieren niet toegestaan. Voorwaarden: • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1 maand. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan. Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: +31(0)13-782 09 99 Whats app: +31(0)6 26 59 40 66/0611178001 Email: tilburg@domica.nl
1
40
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
The apartment is in a stately building which is partly a National monument and partly a municipal monument. Previously a tobacco factory and a bank had been established here. Both the building and the apartment itself have many authentic details such as the original elevator, thick walls, marble details, and high ceilings.
Through the common entrance and the authentic elevator or the staircase you reach the property on the third floor. You reach the apartment through a light court with balconies. You enter the hall with intercom, separate toilet with hand basin and a cupboard with a connection for the washing machine. The living room with four large windows and a half open kitchen is located at the front of the apartment. Because of the wide street and the lower buildings on the other side, you have a fantastic view from the living room. The renewed semi-open kitchen is equipped with various built-in appliances such as a 6-burner gas stove with a double oven with a turning spit from Smeg, a refrigerator with freezer and a dishwasher. The bedroom is located at the rear of the house and has a large window with double doors to the south-west facing terrace at the light court at the rear. At the end of the afternoon you can enjoy the sun here. Through the bedroom you reach the modern bathroom with toilet, sink and a bubble bath / shower combination.
The apartment also has a storage room in the basement of approximately 4 m2, in this basement there is also the possibility to park your bike. There is also a parking garage here where regular parking spaces are offered for rent and for sale.
1
77
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019
Vanaf half april 2019 mag Domica Enschede dit zeer nette appartement aan de oostzijde van Enschede aanbieden. Het centrum van Enschede, alsmede winkelcentrum "de Miro" liggen op korte afstand van dit appartement. Ook de rondweg (singel) ligt nabij. Kortom: ideaal gelegen!

Indeling:
Nette entree met de brievenbussen en helling naar de kelder, waar u de beschikking krijgt over een ruime berging (ongeveer 20 m²).
Via de trap naar de tweede etage bereikt u de voordeur waarna u de gang in loopt welke toegang biedt tot de meterkast en het toilet.
De woonkamer is in L-vorm, waardoor er een ruime eethoek en dito zitgedeelte ontstaat. Vanuit de woonkamer heeft u een prettig zicht op de levendige Gronausestraat. Aangrenzend aan de woonkamer is ook het ruime balkon met zicht op het zuiden.
De woning beschikt over één ruime slaapkamer met fraaie vaste kast. Grenzend aan de slaapkamer bereikt u de badkamer. Deze in eenvoudig maar netjes en beschikt over een douchecabine en een wastafel.
De luxe keuken beschikt over een vierpits gasfornuis, een afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een koelkast.
De woning is gestoffeerd en tegen meerprijs ook gemeubileerd te huren!

Kenmerken:
-per half april 2019 beschikbaar
-te huur voor tenminste twaalf maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
-huurprijs is exclusief de servicekosten, g/w/e en overige lasten
-de servicekosten bedragen maandelijks € 60,00. Dit bedrag is inclusief het gebruik van water
-de maandelijkse kosten voor stoffering zijn € 40,00
-optioneel is het gebruik van meubilering á € 50,00 per maand mogelijk
-verhuur geschiedt op basis van gunning door de verhuurder; screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van selectieprocedure
-aanvraag van huurtoeslag is NIET mogelijk

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl Like ook onze Facebookpagina.
1
63
Domica Enschede 053-7820500 enschede@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 15/04/2019

Springweg , Utrecht

€ 720,00 p/m
BEZICHTIGING IS VOL! VIEWING IS FULLY BOOKED! NIEUW IN DE VERHUUR GESTOFFEERDE STUDIO MET BALKON AAN DE SPRINGWEG. Leuke gestoffeerde studio, gelegen op de vierde etage, aan de Springweg. U bevindt zich op een toplocatie, op loopafstand van de Oudegracht, winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, het openbaar vervoer en het Centraal Station. De studio is voorzien van een badkamer, balkon, ruime zolder en inpandige berging. Tevens kunt u genieten in de binnentuin en uw fiets stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling(en). Indeling: Entree, U komt binnen in het keukengedeelte, welke is voorzien van kookplaat, afzuigkap en koelkast. Middels een schuifdeur komt u op het balkon van ca. 6 m2. Hier geniet u van een prachtig uitzicht, want u kijkt uit op de gezamenlijke binnentuin. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor een wasmachine. Aparte berging op de vierde verdieping. Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenstalling. Let op! De studio is uitsluitend te huur voor 1 werkend persoon. Bijzonderheden: -beschikbaar per 1 april 2019 voor minimaal 12 maanden; -de huurprijs bedraagt € 720,- exclusief GWE; -voorschot GWE bedraagt € 160,-; -exclusief kabel en internet; -oplevering gestoffeerd; -geschikt voor maximaal 1 werkend persoon. ------------------------------------------------------------------------------------------- NEW FOR RENT STUDIO WITH BALCONY AT THE SPRINGWEG. Nice studio, located on the fourth floor, on the Springweg. You are in a prime location, within walking distance of the Oudegracht, shops, restaurants, nightlife, public transport and Central Station. The studio is equipped with a bathroom, balcony, spacious attic and storage room. You can also enjoy yourself in the courtyard and park your bike in the designated bicycle parking area (s). Layout: Entrance, you enter the kitchen area, which is equipped with hob, extractor and fridge. Through a sliding door you enter the balcony of approx. 6 m2. Here you can enjoy a beautiful view because you overlook the communal courtyard. The bathroom has a shower, sink, toilet and the connection for a washing machine. Separate storage room on the fourth floor. Common courtyard and bicycle storage. Pay attention! The studio can only be rented for 1 working person. Features: -available from April 1st, 2019 for a minimum of 12 months; -the rent is € 720 excluding GWE; -advance payment GWE € 160,-; -exclusive cable and internet; -delivery unfurnished; -suitable for a maximum of 1 working person.
37
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Morsweg , Leiden

€ 1000,00 p/m
Leuk appartement beschikbaar! Dit 2-kamer appartement is gelegen aan de Morsweg en op loopafstand van de binnenstad. Bij binnenkomst betreed je de ruime woonkamer waarin zich ook de keuken bevindt. Deze beschikt over o.a. dubbele spoelbak, elektrische gaskookplaat en afzuigkap. Door de vele ramen in de woonkamer is de ruimte enorm licht. In de hal naar de achterzijde van de woning vind je aan de linker kant de slaapkamer. De badkamer welke zich aan de achterkant van de woning bevindt is voorzien van douche, toilet en wastafel. Er is ook een gemeenschappelijke tuin aanwezig. De huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Beschikbaar per 1 mei 2019. Is je interesse gewekt? Twijfel niet en neem snel contact met ons op via leiden@domica.nl of bel naar 071-8200378.
1
36
Domica Leiden 071-8200378 leiden@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Nieuw in de verhuur bieden wij u deze bedrijfsruimte aan, het betreft een bedrijfsruimte aan de Van Almondelaan in Hilversum Zuid. Het betreft een stenen aanbouw naast een half vrijstaand hoekhuis. Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht als een fysiopraktijk maar dit kan ook voor andere doeleinden schikken. De ruimte is in een kindvriendelijke en levendige buurt, het parkeren in gratis in de omgeving. Qua bereikbaarheid is de ruimte op een ideale plek gelegen. Het centrum en Centraal station van Hilversum is op enkele fietsminuten gelegen en op loopafstand is een supermarkt. Daarnaast zijn diverse snelwegen en uitvalswegen in de nabije omgeving gelegen. Indeling: - Eigen opgang aan de zijkant van het pand met een centrale entree. - Pantry met separaat toilet - Twee separate werkruimtes van circa 18m2 en 12m2 - Separate wachtruimte - De ruimte zal gestoffeerd opgeleverd worden Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - De huurprijs is exclusief Stroom, Gas en Water. Deze worden gemuteerd op eigen naam. - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/06/2019

Sint Jorislaan , Eindhoven

€ 1675,00 p/m
Type: 4-kamer appartement Locatie: Centrum / Eindhoven Volledig gemeubileerd 4-kamer appartement voorzien van een parkeerplaats en berging gelegen op een gunstige locatie in het centrum van Eindhoven. Het appartement is gelegen op loopafstand van alle benodigde winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en is tevens gunstig gelegen ten opzichte van o.a. de High Tech Campus en diverse uitvalswegen. Globale indeling: Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, trapopgang en lift. Appartement: Hal met garderobe en toegang tot de diverse vertrekken. Royale en lichte living voorzien van een open haard en toegang tot het eerste balkon. Aparte keuken voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, koel/vriescombinatie, en wasmachine en droger. Royale ouderslaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed. 2e slaapkamer welke momenteel is ingericht als logeerkamer. 3e slaapkamer welke als studeerkamer is ingericht. Nette badkamer voorzien van een dubbele wastafel en douche. Alle vertrekken zijn voorzien van vloerbedekking. De huurprijs is inclusief televisie, internet, gemeentelijke belastingen, servicekosten en parkeerplaats en exclusief kosten voor gas-, water- en elektraverbruik.
3
90
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019
Middenin het populaire Hilversum-Zuid mogen wij u een keurig 2 kamer appartement aanbieden voor de verhuur. De ligging van het dit appartementencomplex ideaal te noemen; op loopafstand bevinden zich scholen, winkels (het gezellige winkelgebied van de Gijsbrecht van Amstelstraat en Winkelcentrum Heigallerij voor de dagelijkse boodschappen), openbaar vervoer en natuur (Hoorneboegse heide) maar de woning ligt ook gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Indeling: Middels de entree stapt u het appartementencomplex in waarna u met de lift of trap de tweede verdieping bereikt. U stapt binnen in de hal welke u toegang verschaft tot alle vertrekken. Aan de linkerkant treft u de eenvoudige keuken aan met voldoende opslagcapaciteit. De ruime woonkamer is ontzettend licht te noemen door het grote raampartij aan de voorzijde en u heeft uitzicht over de groene binnentuin. De slaapkamer is voorzien van 2 inbouwkasten en geeft u toegang tot het balkon. De net gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en nette tegels. Vanzelfsprekend mag er bij dit appartement geen berging ontbreken, deze treft u aan in de kelder. Het appartement is zeer goed geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor minimaal 12 maanden - De huurprijs is incl. water en servicekosten. - De huurprijs is exclusief €58,- voorschot voor stookkosten en Electra. - Bewoning door maximaal 2 personen - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl
1
60
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Kroonpark , Arnhem

€ 795,00 p/m
Laatste en grootste appartement op de eerste etage nog beschikbaar. Reageer snel. LAATSTE KANS nog enkele appartementen beschikbaar. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 juli 2019 2 kamer Appartement 62 m2 Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over het appartement die nog vrij is. Het appartement is ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur € 795,00 Servicekosten € 90,00 Voorschot gas/ water/ elektra € 75,00 De Smaragd Arnhem biedt 80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 34 m² tot wel 62 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
62
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/07/2019
Verhuurd

Kroonpark , Arnhem

€ 645,00 p/m
Binnenkort Te Huur 80 nieuwbouw appartementen in Kronenburg. NU al te reserveren; de oplevering zal plaatsvinden op 1 juli 2019 Er worden twee type appartementen gebouwd. Type 1 (2 kamer Appartement 35-47 m2) Type 2 (2 kamer Appartement 51-62 m2) Meerdere malen per week geven wij een presentatie op kantoor, waarna je direct het appartement van jouw keuze kan aanhuren. Op kantoor geven wij persoonlijk en uitgebreid uitleg over de diverse appartementen die op dat moment nog vrij zijn. Dit appartement is een type 1 woning: Type I (2K APP) Verdeeld over de 2e t/m de 8ste etage hebben wij 72 luxe tweekamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 34 m² tot en met 47 m². De appartementen zijn ingedeeld in een woonkamer met open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Alle appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd. Huur v.a. € 635,00 Servicekosten € 87,50 Voorschot gas/ water/ elektra € 67,50 De Smaragd Arnhem biedt 80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 34 m² tot wel 62 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.
1
36
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Recent gerenoveerde studio in hartje centrum van 's-Hertogenbosch!

Deze keurig afgewerkte studio bevindt zich in de gezellige Ridderstraat. De studio is onlangs in zijn geheel gerenoveerd en is daarbij tevens voorzien van nieuwe vloer, ramen en kozijnen. De woning is door de grote raampartijen zeer licht. Het woongedeelte wordt gescheiden door de keuken, welke o.a. is voorzien van een koelkast, een gasfornuis en een oven. Aan de achterzijde van de studio is de badkamer gerealiseerd. Deze beschikt over een douche, een wastafel met spiegel en een toilet.

In de directe omgeving van de woning vind u een keur aan winkels. Ook supermarkten, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand.

Voor G/W/E zal door de verhuurder een voorschot worden berekend.

Wilt u wonen in een zeer nette studio en hartje centrum? Vraag dan snel een bezichtiging aan op 073-6128110 of denbosch@domica.nl
0
45
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
In de geweldige wijk het “Spijkerkwartier" gelegen zeer goed onderhouden moderne benedenwoning met bijzondere lichtstraat t.p.v. de woonkamer en lichte patio te bereiken via openslaande deuren omringd met glazen puien. Mede door deze details en indeling geeft het geheel een exclusieve sfeer. Indeling: Begane grond: Entree, bergingen, trapopgang, brievenbussen. Entree, hal met toegang naar de werk/hobbyruimte, w.c. met fontein, royale slaapkamer met openslaande deuren naar de patio, vaste kast en toegang naar de badkamer welke is voorzien van aansluitingen was-/droogmachine, w.c., wastafel en douche. Woonkeuken met mooie lichtinval voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten vaatwasmachine, 4-pitsgasfornuis en afzuigschouw. Riante woonkamer met toegang via openslaande deuren naar de patio. Bijzonderheden: - Genoemde huurprijs is incl. € 45,00 eigen parkeerplaats in garage aan de overkant - Ruime fietsenberging voorzien van elektra - Geheel voorzien van dubbele beglazing - Op steenworp afstand van city centrum, diverse winkels, supermarkten en openbaar vervoer
1
88
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 07/05/2019
Schitterend 3 kamer appartement in een prachtig gemoderniseerde woonboerderij!!

Karaketeristiek gelegen aan de Maas met geweldig uitzicht en veel rust maar toch dichtbij het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch gelegen.

Woning:
Entree via de eigen voordeur en een ruime hal met separaat toilet, hier tref je ook 1 kamer met wastafel meubel. Deze kamer is zowel als slaapkamer en als kantoor in te richten.

Via de hal betreed u de zeer ruime woonkamer geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer en nieuwe moderne keuken. De keuken is voorzien van koelkast, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Door de vele raampartijen en hoog plafond is het zeer lichte en fijne leefomgeving.

Via de vaste trap omhoog betreed je de eerste verdieping, de trap is fraai vormgegeven met smeedwerk van een lokale smid. Op de overloop heeft nog de mogelijkheid voor het inrichten van een werkplek.

Twee grote authentieke houten deuren verlenen toegang tot de slaapkamer met ontzettend veel ruimte, ook hier hoge plafonds en veel licht. Je treft hier ook nog ingebouwde opbergruimte.

De badkamer is ensuite en voorzien van een inloopdouche en wandmeubel.

Aan de achterzijde van de woning heeft u ook nog toegang tot de gezamenlijke tuin.

Omgeving:
Het geheel is zeer centraal aan de Maas gelegen en biedt een oase van rust en ontspanning. Op korte afstand gesitueerd van uitvalswegen en op fietsafstand van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch.

Unieke en bijzondere plek aan de dijk met prachtige uiterwaarden.

In de directe nabijheid zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals:
- Slot Haverleij alwaar zich een basisschool en kinderdagverblijf bevindt;
- De dorpskern van Engelen met een supermarkt;
- Golfclub de Haverleij - 18 holes;
- Goede busverbinding naar het centraal station 's-Hertogenbosch.

Extra’s:

Huisdieren en binnenshuis roken zijn niet toegestaan.

Het energielabel is E.

Contractsvorm:
De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na het verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd door.

Beschikbaarheid:
Het object is per direct beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs van de gestoffeerde woning bedraagt € 1.350,00 per maand inclusief gas, water, licht en internet
1
100
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Lumeijstraat , Amsterdam

€ 3500,00 p/m
Zeer ruime dubbellaagse benedenwoning met grote tuin, 4 slaapkamers en design gastenverblijf/werkruimte in de tuin van in totaal circa 180m² gelegen aan de rustige Lumeijstraat in de sfeervolle wijk de Baarsjes. De woning bevindt zich op de onderste twee lagen en kan ook gemeubileerd worden opgeleverd.  De onderverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, riante overloop en een grote badkamer met yacuzzi. De begane grond bestaat uit een ruime doorzon woonkamer, een grote open keuken met alle mogelijke apparatuur en een kookeiland, een badkamer met douche en een kleinere slaap/studeerkamer. Vanaf het balkon is er mooi uitzicht op en toegang tot de grote tuin op het zuid westen met appelboom en het gastenverblijf. Over de gehele begane vloer  ligt een mooie houten vloer. Ideaal voor grotere gezinnen, bewoning met au-pair en werken aan huis.

Locatie en bereikbaarheid:  

Het huis is gelegen in de populaire wijk De Baarsjes.  Deze trendy buurt heeft diverse hippe winkels en andere hotspots om de hoek zoals o. a. restaurant Faam, Bar Evert-Jan, Bar Spek, De Biergrill, Het Wilde Westen, Van de Buurt, Podium Mozaiëk, Radijs en Bar Baarsch.  Zodra u de deur uitloopt vindt u diverse van deze restaurants/(eet)cafés maar ook allerlei buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen.  Daarnaast kunt u natuurlijk, lopend of fietsend, naar het toeristische De Hallen met tal van restaurants en een bioscoop.  Tevens nabij bevinden zich o. a. het Erasmus-, Wester-, Rembrandt- en het Vondelpark, maar ook de Ten Katemarkt en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar.  Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Al met al een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.De huurprijs is €3500 per maand, maar de verhuurder hecht veel belang aan een nette huurder en rust bij de buren. Als de huurder zich goed en netjes gedraagt zonder overlast voor de buren of de verhuurder dan zal er rond kerst max €3000
2
100
Domica Amsterdam +31(0)20-7870786 amsterdam@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Oudegracht , Utrecht

€ 1595,00 p/m
PRACHTIG GESTOFFEERD 3-KAMER APPARTEMENT OP EEN TOPLOCATIE AAN DE OUDEGRACHT. Prachtig 3-kamer appartement, gelegen op de derde verdieping van een monumentaal pand uit ca. 1600 aan de Oudegracht. De woning is voorzien van alle gemakken en zeer sfeervol te noemen door de vele authentieke details, als houten balklagen, hoge plafond en een vide. U bevindt zich in het hart van Utrecht, maar geniet hier van veel rust. U bent nabij winkels, restaurants, lunchrooms en uitgaansgelegenheden. Tevens bent u zo op de uitvalswegen. Indeling: Entree, hal, toegang tot één slaapkamer, de badkamer en de woonkamer. De prachtige en royale woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een mooi lichtinval door de vele raampartijen. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur als inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer en vaatwasser. Middels een vaste trap bereikt u de romantische slaapvide. Vanuit de vide kijkt u uit op de woonkamer. Tevens vindt u hier een aparte berging met wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Tevens kunt u gebruik maken van de fietsenberging op de begane grond. U kunt heerlijk genieten van de zomerzon op de gezamelijke buitenruimte aan de Oudegracht aan de werf met een eigen berging. Bijzonderheden: -beschikbaar per 1april 2019; -minimale periode 12 maanden; -de huurprijs bedraagt € 1.595,00 inclusief servicekosten en exclusief GWE; -geschikt voor een werkend stel of expats; -oplevering gestoffeerd; -huisdieren niet toegestaan; -gunning eigenaar. ---------------------------------------------------------------------------------- BEAUTIFUL 3-ROOM APARTMENT AT A PRIME LOCATION ON THE OUDEGRACHT. Beautiful 3-room apartment, located on the third floor of a monumental building from around 1600, at the Oudegracht. The house is equipped with all conveniences and can be called very romantic due to the many authentic details, such as wooden beams, high ceilings and a loft. You are in the heart of Utrecht, but enjoy a lot of peace here. You are close to shops, restaurants, lunchrooms and cafes. You are also near exit roads. Layout: Entrance, hall, access to one bedroom, the bathroom and the living room. The beautiful and spacious living room with open kitchen is located at the rear and has a beautiful light through the many windows. The open kitchen is equipped with various equipment such as induction hob, extractor hood, fridge and freezer and dishwasher. Via a fixed staircase you reach the romantic sleeping loft. From the loft you look out at the living room. You will also find a separate storage room with washing machine and dryer. The bathroom has a bath, sink and toilet. You can also use the bicycle storage on the ground floor. You can enjoy the summer sun on the communal outdoor space at the Oudegracht aan de Werf with its own storage. Features: -available from April 1st, 2019; -minimum period of 12 months; -the rent is € 1.595,- including service costs and excluding GWE; -suitable for a working couple or expats; -delivery unfurnished; -pets not allowed; -approval owner.
2
95
Domica Utrecht 030-2319400 utrecht@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Soesterweg , Amersfoort

€ 350,00 p/m
Nette kamer in een leuk huis gelegen op een toplocatie! De kamer is zeer netjes te noemen en is op een mooie locatie gelegen. De Soesterweg is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centraal station, Eemplein, winkel gelegenheden, supermarkten en het gezellige centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn op loopafstand diverse voorzieningen gemakkelijk te bereiken. Indeling: entree, hal, trap naar tweede etage, nette en sfeervolle kamer aan de voorzijde van het pand, aparte keuken, toilet en badkamer welke gedeeld wordt met 3 mede bewoners. Bijzonderheden: - Minimale huurperiode 12 maanden - Het voorschot voor gas, water, elektra, witgoed, stoffering en service bedraagt € 65,-- per maand - De huurprijs wordt inclusief bovengenoemde kosten dan ook € 415,-- per maand - Geen huisdieren toegestaan - Roken in het gehuurde is niet toegestaan - Gunning eigenaar Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
14
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Soesterweg , Amersfoort

€ 434,00 p/m
Prachtige, onlangs gerenoveerde, zeer lichte kamer beschikbaar aan de Soesterweg! De kamer is onlangs volledig gerenoveerd waardoor alles er zeer netjes en verzorgt uit ziet. De Soesterweg is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centraal station, Eemplein, winkel gelegenheden, supermarkten en het gezellige centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn op loopafstand diverse voorzieningen gemakkelijk te bereiken. Indeling: entree, hal, trap naar eerste etage, ruime en lichte kamer aan de voorzijde van het pand, aparte keuken, toilet en badkamer welke gedeeld wordt met 3 mede bewoners. Bijzonderheden: - Minimale huurperiode 12 maanden - Het voorschot voor gas, water, elektra, witgoed, stoffering en service bedraagt € 65,-- per maand - De huurprijs wordt inclusief bovengenoemde kosten dan ook € 499,-- per maand - Geen huisdieren toegestaan - Roken in het gehuurde is niet toegestaan - Gunning eigenaar Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl
22
Domica Amersfoort 033-4632499 amersfoort@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Verhuurd

Heuvellaan , Hilversum

€ 550,00 p/m
30
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Boterweg , Vreeland

€ 3750,00 p/m
Nieuw in de verhuur, op een Unieke woonplek aan RIVIER DE VECHT bieden wij u recent gerenoveerde en sfeervolle villa te huur aan. Vreeland is een klein dorp, gelegen aan de rivier de Vecht. Supermarkten, diverse restaurants, scholen en omliggende plaatsten zijn gemakkelijk te bereiken. Amsterdam is op slechts 15 autominuten te bereiken evenals Amstelveen, Utrecht en de A2. Indeling begane grond: * Entree, ruime ontvangsthal met originele details zoals paneeldeuren en glas in lood * Meterkast, ruime garderobe en separaat toilet * Ruime woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin met uitzicht over rivier 'De Vecht' * Grote antieke zandstenen schouw * Royale aangrenzende studeer -of kantoorkamer met paneeldeuren en veel kastruimte * Vloeren van massief eiken planken en neutraal schilderwerk * Separate woon / eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur 1e verdieping: * Vaste trapopgang naar de eerste verdieping met een ruime hal * Twee grote slaapkamers voorzien van inbouwkasten * Luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wasmeubel * Separaat toilet * Separate ruimte voor de wasmachine en droger 2e verdieping: * Vaste trapopgang naar de tweede verdieping * Twee ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten * Badkamer met antiek bad Tuin: * Meerdere terrassen en groot grasveld * Zwem en aanlegsteiger in de tuin * Aanwezige boot kan tegen meerprijs mee gehuurd worden Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - De huurprijs is exclusief Gas, Water en Elektra. Deze worden gemuteerd op eigen naam - Gemeubileerd - Waarborgsom twee maanden huur - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van deze woning kunt u contact opnemen met Domica Hilversum, 035-2018411 of hilversum@domica.nl
4
250
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Woning
Beschikbaar vanaf per direct
Mooi appartement in de leukste straat van 's-Hertogenbosch.

In een zijstraatje van de Korte Putstraat bevind zich dit zeer ruime appartement van maar liefst 85m2.

Het appartement is ruim opgezet en voorzien van een gezellige woonkamer, een half-open keuken en een zolderverdieping over de gehele lengte van de woning. Er is 1 slaapkamer in de woning.

Tevens zijn de woonkamer en de bovenverdieping voorzien van een nette houten vloer.

In de badkamer is een ligbad aanwezig en hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine gevestigd.

De kale huurpijs is € 895,- exclusief gas water,electriciteit en internet.

Kortom: Wonen op een prachtige locatie voor een prachtige prijs!

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.
1
85
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Slijkstraat , Weesp

€ 1250,00 p/m
Nieuw in de verhuur bieden wij u deze knusse bovenwoning te huur aan in het Centrum van Weesp. Op loopafstand bevindt zich het NS-station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam CS, Schiphol, Almere CS, Amersfoort CS en Utrecht CS. Diverse sportaccommodaties zijn binnen handbereik, de rivier "De Vecht" en uitvalswegen richting Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum. Het Centrum van Weesp heeft een divers winkelaanbod en supermarkten zijn op enkele fietsminuten gelegen. Indeling: - Centrale entree met bellen, brievenbussen en trapopgang naar de eerste verdieping - Ruime ontvangst hal met garderobe - Ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen en uitzicht over "De Vecht" - Moderne inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparaten - Ruime slaapkamer aan de zijkant van het appartement voorzien van vaste kastenwand - Moderne badkamer voorzien van wasmeubel, toilet en inloopdouche Interieur foto's worden later ter beschikking gesteld omdat het appartement volledig gerenoveerd wordt, u wordt de eerste bewoner! Het appartement is gelegen in het uitgaansgedeelte van Weesp. Bijzonderheden: - Beschikbaar voor langere periode - De huurprijs is exclusief € 200,- voorschot voor Gas, Water, Elektra, TV en internet. - Waarborgsom twee maanden huur - Gemeubileerd - Gunning eigenaar Voor meer informatie of het bezichtigen van deze woning kunt u contact opnemen met Domica Hilversum, 035-2018411 of hilversum@domica.nl
1
50
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Broerenstraat , Arnhem

€ 680,00 p/m
MARKETSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Arnhem. Gelegen in het centrum bij de Eusebiuskerk biedt het keuze uit verschillende woonstijlen. Het gebouw is voorzien van twee liften. Het niveau van afwerking is in alle appartementen bijzonder hoog. De appartementen worden verhuurd met luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair, een gemeenschappelijk dakterras en een inpandige fietsenstalling. Er bestaat een mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Zie jij jezelf al wonen in dit prachtigeappartement in hartje Arnhem? Neem voor een bezichtiging of meer informatie gerust contact met ons op. Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met video-intercom, lift of trap naar etages, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en en-suite de douchegelegenheid. Kenmerken: - woonoppervlakte 49m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs exclusief servicekosten € 34,50 en exclusief voorschot g/w/e - volledig zelfstandig - huurtoeslag mogelijk - luxe afwerking - volledig gestoffeerd - geschikte voor actieve mensen (werken en/of studeren) - maximaal 2 personen - geen huisdieren - gunning verhuurder
1
49
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Broerenstraat , Arnhem

€ 667,00 p/m
MARKETSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Arnhem. Gelegen in het centrum bij de Eusebiuskerk biedt het keuze uit verschillende woonstijlen. Het gebouw is voorzien van twee liften. Het niveau van afwerking is in alle appartementen bijzonder hoog. De appartementen worden verhuurd met luxe vloerafwerking, verduisringgordijnen, modern sanitair, een gemeenschappelijk dakterras en een inpandige fietsenstalling. Een eigen parkeervergunning is aan te vragen bij de gemeente voor € 12,- per maand. Er bestaat een mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Zie jij jezelf al wonen in zo'n prachtig appartement in hartje Arnhem? Neem voor een bezichtiging of meer informatie gerust contact met ons op. Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met video-intercom, lift of trap naar etages, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en en-suite de douchegelegenheid. Kenmerken: - woonoppervlakte 49m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs exclusief servicekosten € 45,00 en exclusief voorschot g/w/e - volledig zelfstandig - huurtoeslag mogelijk - luxe afwerking - volledig gestoffeerd - geschikte voor actieve mensen (werken en/of studeren) - maximaal 2 personen - geen huisdieren - gunning verhuurder
1
49
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Broerenstraat , Arnhem

€ 600,00 p/m
MARKETSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Arnhem. Gelegen in het centrum bij de Eusebiuskerk biedt het keuze uit verschillende woonstijlen. Op dit moment komt er een STUDIO met balkon beschikbaar van 31m2, op de 2de verdieping, Het gebouw is voorzien van twee liften. Het niveau van afwerking is in alle appartementen bijzonder hoog. De appartementen worden verhuurd met luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair, een gemeenschappelijk dakterras en een inpandige fietsenstalling. Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige studio in hartje Arnhem? Neem voor een bezichtiging of meer informatie gerust contact met ons op. Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met video-intercom, lift of trap naar etages, entree studio, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en en-suite de douchegelegenheid. Kenmerken: - woonoppervlakte 31m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd, minimale periode 12 maanden - genoemde huurprijs is excl. stoffering € 15,00, en excl. voorschot servicekosten € 22,26, water € 5,00, elektra € 30,00 en warmtelevering € 35,00 - volledig zelfstandig - mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen afhankelijk van inkomen en leeftijd - luxe afwerking - volledig gestoffeerd - geschikte voor actieve mensen (werken en/of studeren) - maximaal 1 persoon - geen huisdieren - gunning verhuurder
31
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Broerenstraat , Arnhem

€ 560,00 p/m
MARKETSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Arnhem. Gelegen in het centrum bij de Eusebiuskerk biedt het keuze uit verschillende woonstijlen. Het niveau van afwerking is in alle appartementen bijzonder hoog. De appartementen worden verhuurd met luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair, een gemeenschappelijk dakterras en een inpandige fietsenstalling. Zie jij jezelf al wonen in zo'n prachtige studio of appartement in hartje Arnhem? Neem voor een bezichtiging of meer informatie gerust contact met ons op. Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met video-intercom, afgesloten hal naar appartementen, entree STUDIO riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, met wastafel en en-suite de douchegelegenheid, separaat toilet, Kenmerken: - woonoppervlakte 24m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs exclusief servicekosten € 20,00 en exclusief voorschot g/w/e - volledig zelfstandig - huurtoeslag mogelijk - luxe afwerking - volledig gestoffeerd - geschikte voor actieve mensen (werken en/of studeren) - maximaal 1 persoon - tv en internet alleen mogelijk via Ziggo - geen huisdieren
25
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Broerenstraat , Arnhem

€ 670,00 p/m
MARKETSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Arnhem. Gelegen in het centrum bij de Eusebiuskerk biedt het keuze uit verschillende woonstijlen. Het gebouw is voorzien van twee liften. Het niveau van afwerking is in alle appartementen bijzonder hoog. De appartementen worden verhuurd met luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair, een gemeenschappelijk dakterras en een inpandige fietsenstalling. Er bestaat een mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige appartement in hartje Arnhem? Neem voor een bezichtiging of meer informatie gerust contact met ons op. Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met video-intercom, lift of trap naar etages, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en en-suite de douchegelegenheid. Kenmerken: - beschikbaar voor onbepaalde tijd - huurprijs exclusief servicekosten € 33,00 en exclusief voorschot g/w/e - volledig zelfstandig - huurtoeslag mogelijk - luxe afwerking - volledig gestoffeerd - geschikte voor actieve mensen (werken en/of studeren) - maximaal 2 personen - geen huisdieren - gunning verhuurder
1
47
Domica Arnhem 026-3703666 arnhem@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019

Pikeursbaan , Deventer

€ 576,87 p/m
De Robijn is een warm thuis voor bewoners van jong tot oud. Met 56 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht. Het complex bevindt zich vlakbij het historische en levendige centrum van Deventer, pal naast het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen.

Indeling:
Gezamenlijke entree met intercom en brievenbussen, kantoor huismeester. Met de lift of via het trappenhuis toegang tot de woningen. Eigen voordeur, woon en- slaapkamer, met keuken, de keuken is voorzien van een mengkraam, extra bovenkastjes en diverse inbouwapparatuur met o.a. combi oven/magnetron, vaatwasser, keramische kookplaats en een koelkast met vriesvak. Separaat toilet, ruime slaapkamer met badkamer en suite voorzien van inloopdouche en een wastafel.

De Robijn beschikt over zeer veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals een gezamenlijke woonkamer met lounge-/ en zitgedeelte, sportschool en nog veel meer mogelijkheden!

Boven op het dak van het pand bevindt zich een riant dakterras!

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 56m²
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- volledig gestoffeerd opgeleverd
- de servicekosten en het voorschot g/w/e bedraagt € 207,50 per maand
- het huren van een parkeerplaats (achter het pand) is mogelijk
1
30
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019
Fantastisch 2 kamer appartement gelegen in een volledig gemoderniseerde woonboerderij met authentieke details. Hoogwaardig niveau met oog voor details en een industriële uitstraling.

Prachtig gelegen aan de Maas met weids uitzicht en veel rust en toch dichtbij het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.

Woning:
Entree, aan de achterzijde, via de eigen voordeur en een ruime hal met separaat design toilet.

Via de hal betreed u de zeer ruime woonkamer geheel voorzien van een nieuwe gietvloer en zeer luxueuze keuken. De keuken is voorzien van koelkast, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Door de industriële details, raampartijen en hoog plafond is het zeer sfeervolle en fijne leefomgeving.

Via de grote houten deur heeft u toegang tot de ruime slaapkamer, ook hier hoge plafonds met moderne uitstraling.

De badkamer is ensuite en voorzien van een inloopdouche en wandmeubel.

Aan de achterzijde van het pand heeft u ook de beschikking over de gedeelde tuin.

Omgeving:
Het geheel is zeer centraal aan de Maas gelegen en biedt een oase van rust en ontspanning. Op korte afstand gesitueerd van uitvalswegen en op fietsafstand van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch.

Unieke en bijzondere plek aan de dijk met prachtige uiterwaarden.

Het bedrag voor g/w/e en internet bedraagt € 155,-
1
70
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct
Geweldig loft, gelegen in een volledig gemoderniseerde woonboerderij met authentieke details. Hoogwaardig niveau met oog voor details.

Prachtig gelegen aan de Maas met weids uitzicht en veel rust en toch dichtbij het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.

Woning:
Entree, aan de achterzijde, via de eigen voordeur.

Via de vaste trap betreed u de moderne loft geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer en moderne keuken. De keuken is voorzien van koelkast, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Door het hoge plafond, raampartijen en design elementen is het zeer sfeervolle en fijne leefomgeving.

De loft is smaakvol ingedeeld met een mooie bedombouw aan de achterkant van de kamer.

De badkamer is ensuite en voorzien aan weerszijden van een ruime inloopdouche en wandmeubel.

Aan de achterzijde van het pand heeft u ook de beschikking over de gedeelde tuin.

Omgeving:
Het geheel is zeer centraal aan de Maas gelegen en biedt een oase van rust en ontspanning. Op korte afstand gesitueerd van uitvalswegen en op fietsafstand van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch.

Unieke en bijzondere plek aan de dijk met prachtige uiterwaarden.

In de directe nabijheid zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals:
- Slot Haverleij alwaar zich een basisschool en kinderdagverblijf bevindt;
- De dorpskern van Engelen met een supermarkt;
- Golfclub de Haverleij - 18 holes;
- Goede busverbinding naar het centraal station 's-Hertogenbosch.

Extra’s:

Huisdieren en binnenshuis roken zijn niet toegestaan.

Het bedrag voor g/w/e en internet bedraagt € 155,-
1
55
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Studio
Beschikbaar vanaf per direct

Albardastraat , Apeldoorn

€ 850,00 p/m
Goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon aan voor- en achterzijde. Berging in de onderbouw. Het appartement is in lichte, moderne tinten uitgevoerd. Fraaie ligging met uitzicht over het Zuiderpark.

Indeling: entree, hal, meterkast, nette moderne keuken met inbouwapparatuur en balkon, geheel betegelde badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en aansluiting wasapparatuur, separaat toilet, ruime woonkamer met uitzicht over het Zuiderpark, ruim eetgedeelte en toegang tot het balkon, 2 volwaardige slaapkamers.

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 71 m²
- beschikbaar voor 12 maanden
- huurprijs inclusief servicekosten (geen energie en water)

Alvorens u bij Domica Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.
2
71
Domica Apeldoorn 055-5761100 apeldoorn@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/05/2019

Arke Noëstraat , Tilburg

€ 345,00 p/m
Te huur per 1 mei 2019 kamer aan de Arke Noëstraat in Tilburg Nette studentenkamer op loopafstand van het station en ligt vlakbij uitvalswegen, scholen, ziekenhuis en winkels. De kamer bevindt zich op de b.g. en is 14m2 groot. Op de begane grond bevind zich een gezamenlijke keuken met alle voorzieningen en badkamer met bad. De woning is ook in bezit van een gezamenlijke achtertuin en overkapping waar men bv een fiets kan stallen. Huurprijs is inclusief: Gas, water, licht en internet: € 345,- Bijzonderheden: - Minimale huurperiode van 12 maanden - maximaal voor 1 persoon - 1,5 maand waarborgsom - Geen huurtoeslag mogelijk - Geen huisdieren toegestaan - Nabij supermarkt ( EM-TE en Aldi ), winkels, pinautomaat en centrum - Nabij UVT, 10 minuten fietsen - Op loopafstand van centrum Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met 013-7820999 of tilburg@domica.nl.
14
Domica Tilburg 013-7820999 tilburg@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Hoogstraat , Eindhoven

€ 1225,00 p/m
Dit gemeubileerd 4-kamer appartement is gelegen aan de Hoogstraat op circa 10 minuten van het centrum van Eindhoven en uitvalswegen. Winkel en de supermarkt liggen letterlijk op 50 meter afstand. Het appartement is voorzien van royale livings, apart gelegen keuken, 3 slaapkamers, 2 balkons, privé fietsenberging en volledig gemeubileerd. Huurprijs €1225,- Indeling: Op de eerste etage komt u bij binnenkomst via de hal in de keuken en de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft uitzicht over de straat. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. De keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van diverse apparatuur waaronder een wasmachine. In de hal is teven het toilet gesitueerd. Tweede etage: Hier bevinden zich 3 slaapkamers van 10, 10 en 16 m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van bedden en kledingkasten. De badkamer is voorzien van ligbad/douche en wastafel. Vanuit de grote slaapkamer is het tweede balkon bereikbaar. Op de begane grond heeft u de beschikking over een fietsenberging en rondom het appartementencomplex kunt u vrij parkeren.
3
100
Domica Eindhoven 040-7820040 eindhoven@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 01/04/2019
Volledig gemeubileerde woning net buiten het centrum van 's-Hertogenbosch. Beschikbaar van 1 juni t/m 31 augustus 2019

Deze woning kenmerkt zich vanwege de bijzondere architectuur. Hij beschikt over maarliefst 2 woongedeelten, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is de woning voorzien van een ruime leefkeuken met kookeiland en een onderhoudsvriendelijke tuin met waterpartij.

De living bestaat uit twee gedeelten. Aan de voorzijde, op de eerste etage, en aan de achterzijde van het pand zijn 2 woonkamers, welke met elkaar verbonden zijn middels een hal, gerealiseerd. De ruime keuken, welke voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur, bevindt zich op de begane grond. Ook zijn op deze etage de slaapkamers en de badkamer aanwezig. Daarnaast is er een ruime kelderruimte alwaar de wasmachine zich bevindt.

Aan de achterzijde van de woning treft u de tuin welke zeer ruim te noemen is. Hier bevinden zich 2 terrasgedeelten en een gezellige waterpartij.

Mocht u op zoek zijn naar een woning voor de gehele zomerperiode? Bel of mail ons dan snel om een bezichtiging in te plannen 073-6128110 of denbosch@domica.nl
2
145
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Vrijstaand
Beschikbaar vanaf 01/06/2019

Grotestraat , Waalwijk

€ 1085,00 p/m
Prachtig, geheel gemeubileerd appartement (ca. 70m2) in het centrum van Waalwijk met 1 slaapkamer en dakterras, beschikbaar voor maximaal een half jaar.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang naar de eerste etage.

Eerste verdieping:
Hal welke toegang geeft tot de keuken en ruime woonkamer.
Royale living aan de voorzijde en de moderne open keuken. Deze is voorzien van het denkbare inbouwapparatuur.
In de woonkamer welke uitzicht heeft over de winkelstraat, is de vaste trap naar de 2e etage.
De woonkamer heeft hoge plafonds en veel natuur daglicht. Je kan een eet- en zit gedeelte creëren doordat het woongedeelte is opgedeeld.

Op de tweede etage is de ruime slaapkamer (ca13m2) met 2 grote dakramen en de badkamer.
De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat.

Het ruime privé terras (ca. 22m2) is aan de achterzijde van de appartementen gelegen.
Op de begane grond is een prive berging aanwezig en de ruimte waar de fiets gestald kan worden.

Omgeving:
Dit appartement ligt midden in het centrum van de stad met alle faciliteiten in de directe omgeving en er bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid achter het overdekte winkelcentrum (betaald).
De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en 's-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de rijksweg A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar.


De kale huurprijs bedraagt € 1085,-. Voor g/w/e zal een bedrag gerekend worden van € 80,- per maand. De servicekosten bedragen € 110,-

- Alleen voor werkende kandidaten (maximaal 2 personen).
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Maximaal 6 maanden te huren
- Het appartement is geheel gemeubileerd.
1
80
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 09/04/2019

Grotestraat , Waalwijk

€ 965,00 p/m
Schitterend gemeubileerd Short-stay appartement (ca. 75m2) in het centrum van Waalwijk met 2 slaapkamers en dakterras.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang naar de eerste etage.

Eerste verdieping:
Hal welke toegang geeft tot alle vertrekken.
Royale living met luxe open keuken v.v. het denkbare inbouwapparatuur. Aan de voorzijde (straatzijde) bevindt zich de ruime zitkamer met uitzicht over de winkelstraat.
Dit appartement heeft 2 slaapkamers. Een van ca. 13 m2 en een van ca. 6m2.
De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat.

Het ruime privé terras (ca. 24m2) is aan de achterzijde van de appartementen gelegen.
Op de begane grond is een prive berging aanwezig en de ruimte waar de fiets gestald kan worden.

Omgeving:
Dit appartement ligt midden in het centrum van de stad met alle faciliteiten in de directe omgeving en er bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid achter het overdekte winkelcentrum (betaald).
De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en 's-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de rijksweg A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar.

De kale huurprijs bedraagt € 965,-. Voor g/w/e zal een bedrag gerekend worden van € 80,- per maand. De servicekosten bedragen € 110,-

- Alleen voor werkende kandidaten (maximaal 2 personen).
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Maximaal 6 maanden te huren
- Het appartement is geheel gemeubileerd.
2
75
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 09/04/2019
Verhuurd

Heuvellaan , Hilversum

€ 900,00 p/m
1
35
Domica Hilversum 035-2018411 hilversum@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf per direct

Grotestraat , Waalwijk

€ 845,00 p/m
Prachtige Short-stay accomodatie, geheel gemeubileerd appartement (ca. 50m2) in het centrum van Waalwijk met 1 slaapkamer en dakterras.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang naar de eerste etage.

Eerste verdieping:
Hal welke toegang geeft tot alle vertrekken.
Royale living met luxe open keuken v.v. het denkbare inbouwapparatuur. Aan de voorzijde (straatzijde) bevindt zich de ruime zitkamer met uitzicht over de winkelstraat.
Dit appartement heeft 1 slaapkamer van ca. 11m2.
De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat.

Het ruime privé terras (ca. 28m2) is aan de achterzijde van de appartementen gelegen.
Op de begane grond is een prive berging aanwezig en de ruimte waar de fiets gestald kan worden.

Omgeving:
Dit appartement ligt midden in het centrum van de stad met alle faciliteiten in de directe omgeving en er bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid achter het overdekte winkelcentrum (betaald).
De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en 's-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de rijksweg A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar.

De kale huurprijs bedraagt € 845,-. Voor g/w/e zal een bedrag gerekend worden van € 55,- per maand. De servicekosten bedragen € 95,-

- Alleen voor werkende kandidaten (maximaal 2 personen).
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Maximaal 6 maanden te huren
- Het appartement is volledig gemeubileerd.
1
50
Domica Den Bosch 073-6128110 denbosch@domica.nl
Objecttype Appartement
Beschikbaar vanaf 09/04/2019