Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

Ik vond het fijn dat van Rolf Weijma snel een reactie met een alternatief kreeg, nadat een studio waar ik eigenlijk zou gaan bezichtigen, al verhuurd was. De snelle reactietijd, de mate van beschikbaarheid en deskundigheid heb ik ook als erg fijn ervaren! Verder heb ik geen op- of aanmerkingen, want ik heb de gang van zaken als positief ervaren.

05/05/2021
llse Robroek
Domica Enschede

Wees maar voorzichtig hier! Ziet er mooi uit onderaan in de website dat mijn probleem is opgelost maar dat is niet waar. Domica Venlo liet mij achter met ongeveer 5000 euro schade en hij heeft 600 euro vergoeding gegeven om mijn mond dicht te houden. Dit is volgens hem dan ook opgelost. Niet dus. Laat de borg nooit bij hem staan maar houd het voor jezelf dan heeft ie en incentive om het eindrapport aan te maken. Na twee maanden van het teruggeven van het huis nog geen eindverslag en nu zegt hij ook dat hij niet gaat meewerken (dus zijn verplichting om een eindrapport opstellen ook niet). Dit is Domica Venlo. Terwijl hij mijn vorige huurders ook gekort van hun borg waarvan ik niets gezien heb.

28/04/2021
Aniko
Domica Venlo

Kk ervaaar dat woningen aleen maar 1500 euro en meer of kamers van 370 euro op website gezet worden wats gebeurt met woningen die 2 kamers zijn en rond 700-800 kosten je wordt eigelijk opgelicht voor dat 40 euro inschrijf kosten dus beter niet gebruiken rotzooi

23/04/2021
Abdirisaq
Domica Arnhem

These housing agency is one of the housing agency you'd never expect in the Netherlands, they help me and my family so much and took care of us just as if we were their own family, they don't take you as a client but they go exceptional to help which is really awesome, on the day of receiving keys, Mr Rolf had to leave his holiday camp to make sure that we get the keys to the apartment and they have Landlords/Landladies that are very kind, our experience with the landlord was also very nice, God bless you Domica Enschede, we really appreciate you, I told him about this yesterday when we handed back the keys

31/03/2021
David

Vanaf moment 1 ben ik erg fijn geholpen. Het contact verliep goed, er werd telkens gereageerd wanneer ik vragen. Alles was duidelijk en ik zou het zeker aanraden aan anderen en heb dit ook zeker gedaan!

23/03/2021
Nancy
Domica Enschede

Super tevreden met mijn woning via Domica Amersfoort en hun service. Mooi aanbod, goed bereikbaar voor vragen en nette club!

17/03/2021
Anneke
Domica Amersfoort

Snel en adequaat geholpen. En goed geïnformeerd.

15/03/2021
Lotte
Domica Enschede

Heel snel geholpen aan een huurappartement. Altijd snel bereikbaar per mail en telefoon. Vriendelijke service!

10/03/2021
Marit
Domica Amersfoort

Ik heb de bemiddeling zeer positief ervaren. Bij vragen heb ik altijd zeer snel en duidelijke antwoorden gekregen. Fijne communicatie!

26/02/2021
Vera
Domica Enschede

Ik heb mijn huis. 3 jaar laten verhuurd door Domica Venlo. Het eerste jaar had ik hele nette Poolse huurders, huis netjes ondergehouden. Maar de volgende huurders hebben mijn huis laten kapot gaan, behangen verwijderd zonder toestemming. Mijn keuken en boven badkamers plafonds zijn zwaar beschadigd door niet luchten, onderste badkamer vol met schimmel en kalk achter gelaten, serre vol met schimmel, vies en de muur gezwollen door waterschade die niet werd gemeld noh verzorgd. Vloer verwarming uitgeschakeld voor de winter waardoor hij het niet meer doet en serre deur is bevroren. Hun rotzooi verborgen achter mijn schuur en gedeeltelijk in mijn huis achtergelaten. Alle sleutels binnen het huis en tuinhuisje verdwenen. Ook nog muis in het huis en uitwerpsel niet opgeruimd. Ze hebben hond gehad zonder toestemming en de tuin werd achter gelaten met hondenpoep en gaten. Heel veel meubels ook achtergelaten. En nu mijn beheerder aan wie ik elke maand voor het beheer betaald heb, aan wie ik duizenden euro’s betaald voor het onderhoud en reparatie van de woning, wilt de borg aan mij niet uitbetalen om mijn schade te kunnen herstellen en schoonmaak kosten te kunnen bedekken! Er is een verzoek geweest om deze beoordeling aan te passen maar na een maand is er nog geen waardevolle overeenkomst, dus geen aanpassing.

25/02/2021
Aniko
Domica Venlo

Wij zijn geholpen door Rolf. Direct vriendelijk ontvangen en goede hulp gehad. Alles is super snel geregeld.

21/02/2021
Lasse
Domica Enschede

De dames hebben op zeer korte termijn goede huurders voor mijn appartement gevonden.

20/01/2021
Esther
Domica Leiden

Mijn complimenten gaan naar Rolf! Ik waardeer hem enorm, en heb enorm veel respect voor hem! Kan hem niet genoeg bedanken voor zijn inzet, adviezen en geduld! Door Rolf zijn we zeer gelukkig en we zijn hem nogmaals zeer en zeer dankbaar voor alles! meer dan een professional! En ik overdrijf niet alles wat ik zeg meen ik oprecht en gun hem het beste!

30/12/2020
Anouar
Domica Enschede

Gezien een bijzondere uitgangspositie. Was het erg plezierig een makelaar te vinden die op aangename en professionele wijze mee dacht en meezocht naar een oplossing.

30/12/2020
j.c Tip
Domica Enschede

Er is als verhuurder goed geluisterd naar mijn wensen. De screening is geruststellend. Zo weet je precies wie je in huis haalt... Dank je wel Sanne!

22/12/2020
Saskia
Domica Amsterdam

Een goede keuze.

10/12/2020
Y. Luo
Domica Enschede

Hierbij kan ik team Domica Leiden warm aanbevelen ten bate van het bewerkstelligen van een maatwerk privé woning situatie. Zij het binnen het hogere segment dan wel aangepast op woonwens situaties voor starters/delers. Dit, met een warme persoonlijke ontvangst van hen naar huurders/klanten en potentiele huurders/klanten, terwijl hun professionaliteit binnnen de verhuurmakelaardij niettegenzeggend is. Met de inhoudelijke niche kennis binnen dit vakgebied wat onontbeerlijk voor verhuurder en huurder is.Ik heb het genoegen 'live' contact te hebben gehad met Mirte en Paula van team Domica Leiden, met ondertussen gewaardeerd telefonisch contact en assistentie vanuit de firma Domica Leiden waar nodig. - Uniqué punten: in bijzijn van bovengenoemden heb ik zowel een eigenaar ontmoet als een huidig huurder, elders op locatie, van één van de Domica Leiden aanbiedingen, waaruit ook met die partijen een warme zaken relatie is gebleken met de verhuurmakelaars Mirte en Paula. Daar waar ik niet eerder tot zaken zou gekomen zijn met Domica, zou team Leiden mijn vertrouwen hebben om samen naar een volgende particuliere optie te kijken. Hun persoonlijke aanpak en kennis van inhoud maakt hen een onweerstaanbare combinatie om mee tot zaken te komen (!). Karen

25/11/2020
Karen
Domica Leiden

Zeer beleefd en gewoon fantastisch geïnformeerd

10/11/2020
Eddy
Domica Utrecht

De makelaar waar ik contact mee had was erg aardig en meedenkend. Ze zijn goed te bereiken. Ik heb heel snel een woning gevonden die bij mij past.

06/11/2020
Sam
Domica Enschede

I applied through Domica for renting an apartment, the estate agent was very helpful and respectful along the way. He answered all my questions and made sure that I have all the information necessary. The process of getting the place went very fast, in my opinion.

26/10/2020
Codrut
Domica Enschede

Tijdens mijn zoektocht naar een huurflat, kwam ik al snel bij Domica terecht. Ik moest de makelaars er regelmatig aan herinneren dat ik interesse had in een bepaalde woning, en het begin verliep dan ook behoorlijk stroef. Toen ik eruit ging twee jaar later, zei de makelaar van Domica dat het ok zou zijn om een pot verf achter te laten voor de nieuwe bewoner. De muur was wit, maar niet helemaal hagelwit. Ik vertrouwde daarop, zeker omdat de volgende huurder hierbij stond en niet protesteerde. Nu moet ik 280 euro betalen voor niet geleverde services. (Het niet hagelwit achterlaten van een muur in die kamer) Dit is schandalig, ik vertrouwde beide mensen, en aangezien mijn huurbaas een slap iemand is die met alle winden meewaait, heeft het niet eens zin om het geld te verhalen. Domica had hier een bemiddelingsrol en ze waren weer onbetrouwbaar. Shame on you!

11/10/2020
Leontine
Domica Den Bosch

Mijn partner en ik zijn zo goed geholpen door de dames en heer bij Domica te Arnhem. Je krijgt er goede, snelle en vriendelijke service. Je hebt echt wat aan ze. We hadden binnen no time een woning! Toppers zijn het!

08/10/2020
Roxanne
Domica Arnhem

Rolf was de makelaar van mijn nieuwe huurwoning. Hij is klantvriendelijk, zorgt voor duidelijkheid en is bereikbaar voor vragen. Hij reageert snel. Al met al een goede ervaring met Domica, bedankt voor de bemiddeling!

30/09/2020
Jasmin
Domica Enschede

Naar ons aangemeld te hebben bij Domica is het allemaal erg snel gegaan. We hadden binnen een maand een woning! Het contact was top en duidelijk je weet precies waar je aan toe bent. Super bedankt voor alles!

07/09/2020
Catherine
Domica Enschede

Duidelijke informatie, bij vragen snel reactie, en snelle afhandeling van de procedure.

31/08/2020
Niek
Domica Enschede