Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

Hierbij kan ik team Domica Leiden warm aanbevelen ten bate van het bewerkstelligen van een maatwerk privé woning situatie. Zij het binnen het hogere segment dan wel aangepast op woonwens situaties voor starters/delers. Dit, met een warme persoonlijke ontvangst van hen naar huurders/klanten en potentiele huurders/klanten, terwijl hun professionaliteit binnnen de verhuurmakelaardij niettegenzeggend is. Met de inhoudelijke niche kennis binnen dit vakgebied wat onontbeerlijk voor verhuurder en huurder is.Ik heb het genoegen 'live' contact te hebben gehad met Mirte en Paula van team Domica Leiden, met ondertussen gewaardeerd telefonisch contact en assistentie vanuit de firma Domica Leiden waar nodig. - Uniqué punten: in bijzijn van bovengenoemden heb ik zowel een eigenaar ontmoet als een huidig huurder, elders op locatie, van één van de Domica Leiden aanbiedingen, waaruit ook met die partijen een warme zaken relatie is gebleken met de verhuurmakelaars Mirte en Paula. Daar waar ik niet eerder tot zaken zou gekomen zijn met Domica, zou team Leiden mijn vertrouwen hebben om samen naar een volgende particuliere optie te kijken. Hun persoonlijke aanpak en kennis van inhoud maakt hen een onweerstaanbare combinatie om mee tot zaken te komen (!). Karen

25/11/2020
Karen
Domica Leiden

Zeer beleefd en gewoon fantastisch geïnformeerd

10/11/2020
Eddy
Domica Utrecht

De makelaar waar ik contact mee had was erg aardig en meedenkend. Ze zijn goed te bereiken. Ik heb heel snel een woning gevonden die bij mij past.

06/11/2020
Sam
Domica Enschede

I applied through Domica for renting an apartment, the estate agent was very helpful and respectful along the way. He answered all my questions and made sure that I have all the information necessary. The process of getting the place went very fast, in my opinion.

26/10/2020
Codrut
Domica Enschede

Tijdens mijn zoektocht naar een huurflat, kwam ik al snel bij Domica terecht. Ik moest de makelaars er regelmatig aan herinneren dat ik interesse had in een bepaalde woning, en het begin verliep dan ook behoorlijk stroef. Toen ik eruit ging twee jaar later, zei de makelaar van Domica dat het ok zou zijn om een pot verf achter te laten voor de nieuwe bewoner. De muur was wit, maar niet helemaal hagelwit. Ik vertrouwde daarop, zeker omdat de volgende huurder hierbij stond en niet protesteerde. Nu moet ik 280 euro betalen voor niet geleverde services. (Het niet hagelwit achterlaten van een muur in die kamer) Dit is schandalig, ik vertrouwde beide mensen, en aangezien mijn huurbaas een slap iemand is die met alle winden meewaait, heeft het niet eens zin om het geld te verhalen. Domica had hier een bemiddelingsrol en ze waren weer onbetrouwbaar. Shame on you!

11/10/2020
Leontine
Domica Den Bosch

Mijn partner en ik zijn zo goed geholpen door de dames en heer bij Domica te Arnhem. Je krijgt er goede, snelle en vriendelijke service. Je hebt echt wat aan ze. We hadden binnen no time een woning! Toppers zijn het!

08/10/2020
Roxanne
Domica Arnhem

Rolf was de makelaar van mijn nieuwe huurwoning. Hij is klantvriendelijk, zorgt voor duidelijkheid en is bereikbaar voor vragen. Hij reageert snel. Al met al een goede ervaring met Domica, bedankt voor de bemiddeling!

30/09/2020
Jasmin
Domica Enschede

Naar ons aangemeld te hebben bij Domica is het allemaal erg snel gegaan. We hadden binnen een maand een woning! Het contact was top en duidelijk je weet precies waar je aan toe bent. Super bedankt voor alles!

07/09/2020
Catherine
Domica Enschede

Duidelijke informatie, bij vragen snel reactie, en snelle afhandeling van de procedure.

31/08/2020
Niek
Domica Enschede

WEES GEWAARSCHUWD! Ook ik voel me genoodzaakt anderen te waarschuwen. Een jaar geleden voor het eerst mijn appartement verhuurd via Domica Den-Bosch. De huurder zou een nette Nederlander met eigen bouwbedrijf zijn maar het bleek een Poolse podiumbouwer. Na drie maanden vertrok hij met de noorderzon. Mijn appartement lag helemaal in puin en ik had voor duizenden euro's schade inclusief zijn niet betaalde huur. De afgelopen maanden kwamen er brieven binnen van marechaussee, justitie, diverse incassobureaus maar ook politie uit Nederland, Duitsland en Italië. Het is overduidelijk geen zuivere koffie met deze verhuurder. Domica gaf aan dat zij hem keurig door de machine gehaald hadden en dat hen geen blaam trof. Een kennis van me die bij een ander verhuurbedrijf werkt kon echter zien dat hij bij hun klantsysteem geweigerd was omdat hij als onbetrouwbaar was bestempeld doordat hij schulden had. Domica heeft dus niet verder gekeken dan hun neus lang was en alleen maar geld gezien. Ik had betaald voor de achtergrondcheck en die hadden zij gedaan dus ik heb het zelf maar uit moeten zoeken vanaf toen. Uiteindelijk was mijn voorstel dat ik dan op zijn minst mijn geld terug zou krijgen, er van uit gaande dat zij inderdaad uit beste bedoelingen hadden gehandeld en dit een onvoorziene omstandigheid was. Zelfs dat kreeg ik niet. zij bleven erbij dat ze hadden geleverd waar ik voor had betaald... en dat terwijl mijn appartement dus volledig in puin lag door een foute huurder?! Als je wilt meemaken wat ik meemaak dan kun je elke willekeurige idioot van marktplaats uitnodigen, daar hoef je twee maanden huur als commissie voor te betalen. Bij andere woningverhuurbedrijven heb ik ook meerdere keren verhuurd maar dit nog nooit meegemaakt. Mijn ervaring is dus echt dat het door Domica komt. Vooral het niet thuis geven en niet meer antwoorden is voor mij het ergste.

19/08/2020
lindie
Domica Den Bosch

We were searching for a house more than six months until we encounter Domica. The speed that we were able to move into the new house was almost breathtaking. Not only that everything was fast but also cooperation and communication with employees of Domica (especially miss Madelon) was perfect. Everything was without any difficulties and they answered all our questions. We are more than happy to recommend Domica if you are looking for a house.

14/08/2020
Alice

Bezichting snel gepland, goede communicatie/uitleg en snelle afhandeling.

01/08/2020
Jeff
Domica Enschede

Domica heeft de afgelopen 4 jaar zorg gedragen voor mijn appartement nadat ze een huurder hadden gevonden. Ook al woonde ik zelf in het buitenland, ik hoefde me geen zorgen te maken over het beheer. Het contact was prima, snel en persoonlijk.

12/07/2020
Aletta
Domica Leiden

Het is allemaal supersnel gegaan. Afgelopen maandag gebeld, dinsdag bezichtigd en vrijdag de sleuteloverdracht. Communicatie was super en er werd prima meegedacht!

03/07/2020
J
Domica Enschede

Zeer te spreken over Anita en Kim ! Boven verwachting snel aan een woning gekomen dankzij hun inzet. Top !

30/06/2020
John
Domica Arnhem

Door het meedenken met de klant heb ik kostbare tijd gewonnen tijdens de 'Corona-periode'. Aangezien de grenzen van Belgie naar Nederland gesloten waren tijdens de Corona periode was het eigenlijk niet mogelijk om mijn pand via Domica te kunnen verhuren. Domica zocht mee naar een oplossing en uiteindelijk hebben we de sleutels via de post bij Domica kunnen krijgen en heeft Domica in afstemming met de huurders zelf het initiatief genomen om bezichtigingen in te plannen. Topservice!

28/06/2020
Ivo Hermens
Domica Enschede

Dikke pluim voor Anita!!! Zij heeft ons meer dan goed geholpen. Anita is klant en servicegericht, ze heeft aandacht voor je persoonlijk verhaal, denkt met je mee en weet de lijntjes kort te houden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij binnen no time een prachtige studio in Arnhem toegewezen hebben gekregen. Domica Arnhem maar in het bijzonder Anita dank je wel!!!

16/06/2020
Debby
Domica Arnhem

Overal voel je je een nummer als je een huurwoning zoekt. Bij Domica persoonlijk en vriendelijk contact (met Samira) en wordt je goed geholpen. Ondanks dat het nog niet gelukt is een woning te huren heb ik nu alle vertrouwen in dat het met Domica gaat lukken!! Ans

07/06/2020
Ans
Domica Utrecht

Ontzettend fijne service, vriendelijk en reageert snel.

29/05/2020
Ilse
Domica Apeldoorn

Rolf is een verhuurmakelaar die het voor ons 100 procent uitstekend heeft gedaan. Snel contact, snelle afspraken en een supersnelle overeenkomst. Een mooie woning voor een eerlijke prijs. Bedankt! Je maakt wel eens heel andere dingen mee, maar dit contact en deze deal waren dik in orde!

04/05/2020
Dirk van Vliet
Domica Enschede

Snelle communicatie.

02/05/2020
Emelien
Domica Enschede

Alles verliep heerlijk soepel en snel. Rolf heeft ons goed geholpen toen de website raar deed. Helemaal top!

25/04/2020
Lars
Domica Enschede

De bemiddeling van huren bij domica Enschede heb ik zeer positief ervaren. Vriendelijk geholpen, altijd gehouden aan de gemaakte afspraken en snelle reacties op gevraagde acties in telefoontjes en mailtjes. Verder ontzettend meedenkend en behulpzaam. Kortom, zeer positief!

22/04/2020
Susan
Domica Enschede

Hele fijne en vriendelijke service. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Domica heeft ons erg goed geholpen. Je merkt in het contact dat ze je erg graag willen helpen.

21/04/2020
Roel
Domica Amersfoort

Ik heb super goede ervaringen met Domica Amersfoort. Je word continu op de hoogte gehouden van woningen die beschikbaar zijn. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en proberen je goed te helpen! In het bijzonder Rianne, zij is mijn contactpersoon en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, heel fijn! Ikzelf stond nog niet eens zolang ingeschreven, maar kreeg via loting toch een woning aangeboden! Ik word erg leuk geïnformeerd en krijg continu updates (enthousiaste mails, foto’s en Facebook berichten) hoe het met de bouw van de woningen (in mijn geval Centerside) gaat. Ik zou iedereen Domica aanraden!

20/04/2020
Simone
Domica Amersfoort