Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

We were searching for a house more than six months until we encounter Domica. The speed that we were able to move into the new house was almost breathtaking. Not only that everything was fast but also cooperation and communication with employees of Domica (especially miss Madelon) was perfect. Everything was without any difficulties and they answered all our questions. We are more than happy to recommend Domica if you are looking for a house.

14/08/2020
Alice

Bezichting snel gepland, goede communicatie/uitleg en snelle afhandeling.

01/08/2020
Jeff
Domica Enschede

Domica heeft de afgelopen 4 jaar zorg gedragen voor mijn appartement nadat ze een huurder hadden gevonden. Ook al woonde ik zelf in het buitenland, ik hoefde me geen zorgen te maken over het beheer. Het contact was prima, snel en persoonlijk.

12/07/2020
Aletta
Domica Leiden

Het is allemaal supersnel gegaan. Afgelopen maandag gebeld, dinsdag bezichtigd en vrijdag de sleuteloverdracht. Communicatie was super en er werd prima meegedacht!

03/07/2020
J
Domica Enschede

Zeer te spreken over Anita en Kim ! Boven verwachting snel aan een woning gekomen dankzij hun inzet. Top !

30/06/2020
John
Domica Arnhem

Door het meedenken met de klant heb ik kostbare tijd gewonnen tijdens de 'Corona-periode'. Aangezien de grenzen van Belgie naar Nederland gesloten waren tijdens de Corona periode was het eigenlijk niet mogelijk om mijn pand via Domica te kunnen verhuren. Domica zocht mee naar een oplossing en uiteindelijk hebben we de sleutels via de post bij Domica kunnen krijgen en heeft Domica in afstemming met de huurders zelf het initiatief genomen om bezichtigingen in te plannen. Topservice!

28/06/2020
Ivo Hermens
Domica Enschede

Dikke pluim voor Anita!!! Zij heeft ons meer dan goed geholpen. Anita is klant en servicegericht, ze heeft aandacht voor je persoonlijk verhaal, denkt met je mee en weet de lijntjes kort te houden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij binnen no time een prachtige studio in Arnhem toegewezen hebben gekregen. Domica Arnhem maar in het bijzonder Anita dank je wel!!!

16/06/2020
Debby
Domica Arnhem

Overal voel je je een nummer als je een huurwoning zoekt. Bij Domica persoonlijk en vriendelijk contact (met Samira) en wordt je goed geholpen. Ondanks dat het nog niet gelukt is een woning te huren heb ik nu alle vertrouwen in dat het met Domica gaat lukken!! Ans

07/06/2020
Ans
Domica Utrecht

Ontzettend fijne service, vriendelijk en reageert snel.

29/05/2020
Ilse
Domica Apeldoorn

Rolf is een verhuurmakelaar die het voor ons 100 procent uitstekend heeft gedaan. Snel contact, snelle afspraken en een supersnelle overeenkomst. Een mooie woning voor een eerlijke prijs. Bedankt! Je maakt wel eens heel andere dingen mee, maar dit contact en deze deal waren dik in orde!

04/05/2020
Dirk van Vliet
Domica Enschede

Snelle communicatie.

02/05/2020
Emelien
Domica Enschede

Alles verliep heerlijk soepel en snel. Rolf heeft ons goed geholpen toen de website raar deed. Helemaal top!

25/04/2020
Lars
Domica Enschede

De bemiddeling van huren bij domica Enschede heb ik zeer positief ervaren. Vriendelijk geholpen, altijd gehouden aan de gemaakte afspraken en snelle reacties op gevraagde acties in telefoontjes en mailtjes. Verder ontzettend meedenkend en behulpzaam. Kortom, zeer positief!

22/04/2020
Susan
Domica Enschede

Hele fijne en vriendelijke service. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Domica heeft ons erg goed geholpen. Je merkt in het contact dat ze je erg graag willen helpen.

21/04/2020
Roel
Domica Amersfoort

Ik heb super goede ervaringen met Domica Amersfoort. Je word continu op de hoogte gehouden van woningen die beschikbaar zijn. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en proberen je goed te helpen! In het bijzonder Rianne, zij is mijn contactpersoon en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, heel fijn! Ikzelf stond nog niet eens zolang ingeschreven, maar kreeg via loting toch een woning aangeboden! Ik word erg leuk geïnformeerd en krijg continu updates (enthousiaste mails, foto’s en Facebook berichten) hoe het met de bouw van de woningen (in mijn geval Centerside) gaat. Ik zou iedereen Domica aanraden!

20/04/2020
Simone
Domica Amersfoort

Tijdens mijn zoektocht naar een appartement om samen met mijn vriend te gaan wonen kwamen we Domica Amersfoort tegen. De communicatie is erg goed en je kan altijd contact met ze opzoeken! AL snel konden we het huurcontract tekenen. We zijn erg fijn geholpen!

18/04/2020
Lisa Schwarte
Domica Amersfoort

Heel fijn ervaren. Er word snel gereageerd en goed gecommuniceerd.

16/04/2020
Daniek
Domica Enschede

Heel fijn

16/04/2020
Martin
Domica Amersfoort

Ik zocht een woning samen met mijn vriend. En eigenlijk bijna overal is het onduidelijk wat er nou precies te huur staat. Bij Domica betaal je een klein bedrag, maar je wordt fantastisch geholpen. Je kan altijd bellen en vragen stellen en ze willen echt met je mee denken. Ik dacht dat het nog wel even ging duren voordat ik een huisje had gevonden maar binnen 4 maanden kon ik al een huurcontract tekenen. Je wordt snel geholpen en ze bieden goede service en uitleg.

16/04/2020
Tamara Plenk
Domica Amersfoort

Met behulp van Domica heb ik in een zeer korte periode een passende woning gevonden. Ligging en grootte van de studio is naar wens en past binnen mijn budget. Duidelijk is dat de medewerkers van de vestiging in Amersfoort hart voor de zaak hebben en hun werk met plezier uitvoeren!

15/04/2020
Femke
Domica Amersfoort

Met behulp van Domica en in het bijzonder Rianne een leuk appartement in het centrum van Amersfoort weten te bemachtigen. Ik weet zeker dat ik daar samen met mijn vriend een hele mooie en vooral een leuke tijd en veel woonplezier gaan beleven! Er goede service van de medewerkers die erg goed hun best doen om voor jou de ideale woning te vinden. Bedankt Domica!😁

15/04/2020
Lesley
Domica Amersfoort

Ik heb 2 studio’s via Domica weten te bemachtigen waar ik super blij mee ben. Beide keren ben ik onwijs goed geholpen door de Domica team, het zijn vakkundige mensen met veel geduld en helpen je waar ze helpen kunnen. Ik heb al aan meerdere mensen om mij heen Domica aanbevolen omdat ik er erg tevreden mee ben, hoe vaak je ook belt met vragen je krijgt niet het gevoel dat je ze tot last bent.

15/04/2020
Nadia
Domica Amersfoort

Met behulp van Rianne van Domica een heel mooi appartement weten te krijgen waar ik en mijn partners hopelijk veel woonplezier gaan beleven! Super goede service en de medewerkers doen hun uiterste best om voor jou een de ideale woning te vinden. We kunnen haast niet wachten tot de oplevering in oktober! 😁

15/04/2020
Jeroen
Domica Amersfoort

Verrassend goede ervaring met deze verhuurmakelaar. In eerste instantie dacht ik bij een grote verhuurmakelaar dat contact moeizaam zou gaan, langzaam en stroef. Echter ben ik positief verrast. Een goede, heldere communicatie. Via telefoon zijn ze goed bereikbaar, en nu tijdens corona crisis ook vanuit huis goed bereikbaar via de mail. Mijn vragen als aspirant-huurder worden snel opgepakt en accuraat beantwoord. In het bijzonder heel blij met de service van Rianne. Ik kijk nu alleen maar meer uit naar de sleuteloverdracht van mijn woning in Amersfoort. Dank!

15/04/2020
Lisette
Domica Amersfoort

Grotije serafin

13/04/2020
serafin
Domica Den Bosch