.

25/03/2020
Kevin
Domica Enschede

Lex van Domica heeft ons fantastisch geholpen... Ons huis was binnen no-time verhuurd! Absolute aanrader!

18/03/2020
Margriet
Domica Den Bosch

Ik heb een huis gehuurd bij Domica. Dit was zeer gemakkelijk en snel. Als ik ooit nog een huurhuis zoek ga ik zeker weer bij Domica kijken!

12/03/2020
Levy Ester
Domica Zwolle

Mijn appartement laten verhuren door Domica Den Bosch in de persoon van Lex. Zeer doortastend en commercieel te werk gegaan. Iedere afspraak keurig netjes nagekomen. Zeer tevreden!

11/03/2020
Jan
Domica Den Bosch

Ik heb vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht alles zeer prettig ervaren, gelukkig. Ik kreeg per mail snel antwoord op mijn vragen. Samira heeft mij het meest geholpen, erg fijn contact. Warm persoon. Ook haar medecollega’s zijn super! Huren via Domica utrecht is een aanrader :).

06/03/2020
Hafsa
Domica Utrecht

Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen tijdens mijn zoekopdracht naar een nieuwe woning in Zwolle!

05/03/2020
Nick
Domica Zwolle

Ik kwam van site naar site bij Domica Den-bosch terecht.ik zag via andere sites een hoop woningen bij hun dus ik dacht yes. Alleen als je geen betaald account hebt kan je de details niet lezen. Afijn ik 40 euro!!! over en bijna bij alle enigszins voor zover het te betalen is staat geen huisdieren. En bedankt geld weg. En de ruimte waar ze staan als adres staat op Funda als te huur https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/den-bosch/object-41528468-schaarmeesterstraat-194/

05/03/2020
Elske Peters
Domica Den Bosch

Van begin tot eind super goed geholpen. Het proces / contact verliep soepel en vooral heel snel. Stonden klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Kortom, ik ben super tevreden en raad andere mensen ook aan om via dit bedrijf een huis te vinden.

03/03/2020
Yonini
Domica Utrecht

Ik heb via Domica Zwolle een woning gehuurd in het centrum van Zwolle. Medewerkers zijn heel behulpzaam en weten wat ze doen. Nogmaals hartstikke bedankt! Ps. ik kom gauw een wijntje doen!

28/02/2020
Martijd
Domica Zwolle

Ik heb Domica opnieuw ingeschakeld om nieuwe huurders voor mij te zoeken. Ze zijn goed bereikbaar, denken mee en hadden snel nieuwe huurders voor me gevonden. Ik ben erg tevreden!

25/02/2020
Karen
Domica Amsterdam

kort maar krachtig, super tevreden over Domica Den Bosch. Snel en professioneel geholpen door Lex. Bij vragen direct een reactie. Nu druk met de voorbereidingen om te gaan verhuizen. Lex bedankt. Groeten, Sandra

18/02/2020
Sandra
Domica Den Bosch

Deze hele organisatie is enorm onprofessioneel en ontzettend slecht georganiseerd. Niemand neemt zijn/haar verantwoordelijkheid en bij telefonisch of schriftelijk contact kan niemand je helpen of krijg je enorm kinderlijke reacties terug. Een organisatie waar je GEEN zaken mee wilt doen. Ze stelen je geld alsof het niets is, komen afspraken niet na, laten je voor kosten opdraven waar zij verantwoordelijk voor zijn en je moet zelf achter je terug te krijgen borg aan. Nee, deze organisatie moet heel snel totaal vernieuwd worden, met mensen die hun werk wel serieus nemen of totaal verdwijnen zodat niemand meer de dupe is van deze onprofessionele bende!!

09/02/2020
Twan
Domica Amersfoort

Ik was opzoek met spoed naar een huisje het en team van Domica heeft voor mij een geweldig mooi huisje gevonden! Ik ben jullie heel dankbaar 😊🏠 Top team en goede service en voor vragen kun je altijd bij ze terecht.

07/02/2020
Yvette
Domica Apeldoorn

Alles is heel soepel verlopen! Snel en vriendelijk geholpen aan een appartement. Het ziet er allemaal heel nieuw en strak uit, ik ben super tevreden.

07/02/2020
Marjolijn
Domica Utrecht

Van het aanbod van het appartement tot aan het verhuizen, ik voelde mij altijd zeer welkom en gehoord. Alles was goed georganiseerd en ik kreeg altijd binnen uiterlijk 2 dagen duidelijk antwoord op mijn vraag. Domica is echt een makelaar die aandacht aan je besteed en alles tot op de puntjes verzorgd. Al met al een zeer fijne ervaring!

07/02/2020
I
Domica Utrecht

Door de toppers van Domica, kan ik nu lekker genieten van me nieuwe huisje. Afspraken werden nagekomen en er werd duidelijk gecommuniceerd!

06/02/2020
Damy
Domica Utrecht

Altijd goed geholpen door de dames van Domica Utrecht. Je kan altijd bij ze terecht met je vragen en hebben ons geholpen aan een super leuke woning. Samira is niet te missen in de makelaar branche.

06/02/2020
Norrra
Domica Utrecht

Niet te vertrouwen.

05/02/2020
John
Domica Venlo

Op 28-1 heb ik op Facebook in de groep woonruimte 055 Apeldoorn een post geplaatst dat ik woonruimte in Apeldoorn zoek en dat mijn golden retriever mee mag. Eind van de avond ontving ik een fijn bericht van een medewerker van Domica dat er een studio te huur is en mijn trouwe vriend meenemen bespreekbaar is. Zo enorm blij dat de medewerker reageerde en hem een pb gestuurd. 29-1 om 7 uur sochtends antwoordde hij terug er staat vandaag een bezichtiging gepland en kun je dan? Uiteraard en over de studio allemaal een eerlijk en oprecht verhaal wat ik al in de pb heb gelezen. Ik werd door een andere collega hartelijk ontvangen tijdens de bezichtiging en voelde fijn en vertrouwd. Dit is gewoon goede service waar ik eens 40 euro voor heb betaald tijdens de inschrijving. Erg fijn en prettig en een aanrader

29/01/2020
Marjolein
Domica Apeldoorn

In deze tijden is het hectisch een huis te vinden. Nadat iets online komt, snel bellen, want anders is de bezichtiging vol. Sta je daar met 8 mensen in een kamertje, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je moet vragen. Tot de volgende dag 9 uur heb je de tijd om te zeggen of je het werkelijk wilt. Ik heb gezegd dat ik wel wil en met een hoop geluk ben ik uitgekozen door de verhuurder. De verhuurder heb ik trouwens niet gezien. Dat is ook niet nodig, want Domica regelt alles. In de steden is het vaak hectisch om een nieuwe woning te vinden. Voordeel van Domica is dat het een goed aanbod heeft op woningen, waar je ook in aanmerking komt, als je snel genoeg reageert. Aan de telefoon wordt je vriendelijk benaderd. Er werd mij ook gevraagd wat voor woningvoorkeur ik zou hebben. Ik zou het echt niet weten. Uiteindelijk ben ik in een goede studio terecht gekomen en ben ik tevreden over mijn nieuwe woning.

18/01/2020
Theo
Domica Amersfoort

Ik kwam via via bij Dominica Utrecht voor een huur appartementje en had het binnen 1 maand allemaal geregeld. Heel tevreden!

16/01/2020
Damy
Domica Utrecht

Het duurde even vanwege de grote vraag naar appartementen in Amersfoort, maar het is uiteindelijk gelukt om een mooi appartement te krijgen op een top locatie!

16/01/2020
Francine Teesink
Domica Amersfoort

I totally do not recommend Domica Den Bosch, on date 31.10.2019 I paid 2900 EURO for the deposit but we did not rent an appartment because of some missunderstandings. Since that date I am still wainting 2900 Euro.

08/01/2020
Daniel

Het was erg makkelijk om een woning te huren. Ik heb gemaild en toen werd ik gebeld. Toen ik op de bezichtiging was geweest kreeg ik de kans om hem te huren en naardat ik een contract had getekend ben ik verhuisd. Ik woon nu erg fijn

12/12/2019
Sinan
Domica Eindhoven

Samira van Domica verstaat haar vak als makelaar uitstekend. Ze heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en geeft bij een bezichtiging (die ook niet te veel mensen beslaat) iedereen individuele en persoonlijke aandacht. Ze is erg hartelijk en blijft vriendelijk zelfs als haar telefoon roodgloeiend staat met huurders die allen hetzelfde appartement willen hebben. Hierbij komt ze afspraken na, is ze goed benaderbaar en houdt ze je als huurder goed op de hoogte van de ontwikkelingen, zowel via mail als per telefoon. Ze zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in het proces en doet dit allemaal gepaard met een nuchtere kijk en een grote dosis hartelijkheid. Samira is erg hulpvaardig en luistert goed naar het individu. Ze heeft een realistisch beeld van de markt en geeft goede tips over hoe je je het beste kan positioneren in de toch krappe woningmarkt in Utrecht. Absoluut een aanrader en erg blij dat ik mij heb aangemeld bij Domica! Toppertje wat mij betreft.

12/12/2019
Narin
Domica Utrecht