Ik reageerde binnen 10 minuten na het online komen van een nieuwe advertentie om een bezichtiging aan te vragen. Ik kreeg vervolgens een reactie terug dat de lijst voor bezichtigingsaanvragen al vol is, met daarnaast de grove aanvulling: "Bovendien hebben premium members voorrang op de bezichtigingen." Bied het dan niet aan aan mensen zonder lidmaatschap! i.c.m. de hoge prijzen (> €900 per maand voor een studio van 36m2) en de berichten die ik hier lees over slechte ervaringen denk ik niet dat je veel misloopt door niet voor Domica te kiezen.

11/01/2023
Vincent
Domica Amersfoort

Al langere tijd wilde ik een review schrijven. Ik ben via via bij Mark en Rene van Domica Amersfoort terecht gekomen. Wauw wat een service en snelheid van handelen. Ze communiceren vlot en volledig en doen echt hun best een fijne en leuke huurder voor je te vinden, wat ook lukt :-) Ze verzorgen ook het beheer en ook dat gaat naar volle tevredenheid. Kortom ik beveel Domica Amersfoort van harte aan!

19/11/2022
Josephine
Domica Amersfoort

Premium account nemen, maar je kunt fluiten naar de voordelen daarvan. Maar het geld zit in het laatje en dat krijg je mooi niet terug. Verschrikkelijk bedrijf

11/04/2022
Jurre van Kruijsbergen
Domica Arnhem

Altijd klant vriendelijke En helpen je goed op weg naar een woning die bij je past

16/02/2022
Daniella
Domica Amersfoort

Goede bereikbaarheid en heldere communicatie over verwachtingen.

04/01/2022
Tim
Domica Zwolle

We ervaarde de hulp van Rolf als erg vriendelijk en behulpzaam. Rolf was ook goed bereikbaar.

01/01/2022
Lotte
Domica Zwolle

Super fijne communicatie. Snel en duidelijk. Heel blij mee

30/12/2021
Carolien Jansen
Domica Enschede

Ik heb veel makelaars benaderd toen ik op zoek was naar een nieuwe plek in Enschede. Domica Enschede heeft snel op mijn verzoek gereageerd. Bovendien had Rolf de regelgeving en eisen heel duidelijk uitgelegd. Ik heb zowel via e-mail als telefonisch contact gehad met Rolf. In alle gevallen was hij zeer coöperatief geweest en had hij een duidelijk overzicht over hoe de procedure eruit zag. Hij maakte duidelijke afspraken en hield me ook altijd op de hoogte. Zeer aanbevolen.

25/12/2021
Asaad
Domica Enschede

It has been tough days with the housing shortage. I found Domica and saw an offer that fitted me well. I contacted the agent of Domica Enschede, and he responded quickly. Everything was clearly informed from the very beginning to the key transfer. p.s. I joined a social group of scam awareness and learned a lot about the illegal practices of fake agencies/landlords in the Netherlands. Then I figured it out that Domica IS NOT one of them. I just recommended Domica to my colleagues.

02/12/2021
Yan
Domica Enschede

Ik heb een super ervaring gehad met Domica. Eerste keer dat ik een woning huur in het buitenland. Alles ging heel vlot en snel. Het eerste contact was ook super vriendelijk en open. Na het contact heel snel een bezichtiging kunnen inplannen en ook daar verliep alles soepel. In enkele dagen tijd was alles rond en geregeld. Extra dank voor Rolf die alles op een heel snelle manier alles heeft kunnen afronden. Hoedje af voor Domica dit is zeker een aanrader voor iedereen!

02/12/2021
Michael
Domica Enschede

Goede makelaar, Je merkt dat door de woning nood het moeilijk is om iets te vinden. Bij domica moet je haast wel betalen voor een premium account, en je moet naar de bellen als je hebt gereageerd. Maar als je dat doet is een woning vinden of überhaupt bezichtigingen krijgen een stuk beter dan bij andere makelaar. Ik heb in 4 maanden, 300+ mails gestuurd voor woningen, mij ingeschreven bij 7 betaalde makelaars, 6 bezichtigingen gehad (3 bij domica) en 1 kamer gevonden. Domica heeft gezorgd dat ik deze kamer heb dus ik ben erg content, ook aardige mensen.

22/11/2021
Maxime Jean Nigon
Domica Arnhem

dat zijn grote bitches. ze liegen en laten je betalen om zelfs maar een kans te krijgen om naar een huis te kijken. automatische e-mails verzenden, om betaling vragen. In elke stad waar je kijkt, heb je een andere betaling nodig. En als je niet betaalt, geen kans om het huis te zien. Ze zeggen dat premium "prioriteit" heeft, maar de waarheid is dat ze exclusiviteit hebben. Ze boden me een bezichtiging aan, maar alleen als ik betaalde. Ik zei dat ik niet zou betalen, en ze zeiden dat dit niet eerlijk is tegenover wie anders betaalde.. Wel, ik denk dat het niet eerlijk is om mensen alleen te laten betalen om een kans te krijgen om een huis te zien. Een van de automatische e-mails die ze stuurden, het huis in kwestie stond al onder optie, dus ik zou niet eens een kans maken - zelfs als ik zou betalen. Vermijd alsjeblieft die teven zoals de duivel het kruis ontwijkt. Ze willen alleen geld verdienen aan de behoeften van mensen.

09/11/2021
Renata R Rocha
Domica Amersfoort

Ik heb mijn appartement ter huur aangeboden via Domica. Waardeloze communicatie vanuit de makelaar. Weinig tot geen flexibiliteit om het contract aan te passen. Uiteindelijk zelf met de huurder contact opgenomen om de overeenkomst in orde te maken. Geen aanrader!

21/10/2021
Paul
Domica Den Bosch

Vanaf dag 1 waren er al problemen.. Nu wonen we er 2,5 jaar.. helaas geen andere woning kunnen vinden anders waren we er allang uit gegaan! : -Schimmel -Versleten en beschimmelde - keukenkastjes. -Koelkast die na een paar maanden uit de inbouw viel -Rioolvliegjes in de badkamer -Rioollucht op zolder -Wc's niet de juiste hoeveelheid water, zodat de waterdruk te laag word. -Afzuigkap die het niet doet, Word vervangen en na een dag kapot is.. -In de badkamer was de geur zo verschikkelijk dat ze het bad deels er uit hebben gesloopt. Om nu te kijken waar de lucht vandaan komt en hoe ze dit gaan oplossen. Momenteel kunnen we dus niet in bad en douche of te warm of ijskoud. En dat met 2 kids in huis. Lekker veilig huis is het wel denk je niet? En Domica zegt hun best te doen maar deze waslijst bewijst dat ze dat totaal niet doen en niet met oplossingen komen..

18/10/2021
Iris

Dankzij Hafida’s doorzettingsvermogen, deskundigheid en strijdlustigheid, hebben wij een leuke woning kunnen krijgen die ons erg aansprak. Hafida stond altijd klaar voor ons zelfs NA haar werktijden! Dat noem je pas klantenservice! Ben je op zoek naar de beste verhuurmakelaar, dan MOET je bij Hafida zijn! Hafida, nogmaals bedankt voor je service. En wees gerust, wij gaan zeker genieten van de woning. Groetjes.

16/10/2021
Shafieq

Ik was met spoed opzoek naar een nieuwe woning ivm dat het gebouw waar ik in woonde werd gesloopt, en ben zeer snel geholpen en kon binnen een maand al me nieuwe appartement in! Top geregeld alles wat ik te zeggen heb!!

13/10/2021
Tyrone van room
Domica Utrecht

Ik was zelf al een klein jaar opzoek naar een woning en kon er nooit een vinden. Dit vooral omdat de mensen die werkte bij de bedrijven die de woningen regelde altijd slecht bereikbaar waren en er nooit echt waren voor je als woningzoekende. Toen kwam ik een leuke woning tegen die werd aangeboden door Domica. Ik dacht waarom niet en reageerde. Nog geen dag later werd ik gebeld door Hafida Azdad, een pracht vrouw met hart voor de zaak. Dit kon je aan alles merken wat zij deed. Zij gaf aan dat ik net te weinig verdiende voor deze woning maar dat zij wel op de hoogte was dat er een andere woning was in het zelfde complex. Voor deze woning verdiende ik wel genoeg. Na dit telefoontje had ik gelijk gereageerd op de woning en ik maak geen grap, in 2 weken tekende ik de huurovereenkomst en woon nu al een kleine week ontzettend fijn in deze woning. Dit was nooit gelukt zonder de hulp van Hafida Azdad. Ik kon haar altijd bellen via haar werk telefoon en zij had mij zelfs haar 06 nummer gegeven als ik ergens vragen over had of graag iets wou weten over de status van het verkrijgen van de woning. Ik ben oprecht nog nooit zo lief en zo professioneel geholpen door iemand waar dan ook als door Hafida. Ik zou Domica zeker aanraden voor als je snel een woning nodig hebt want deze mensen die hier werken staan oprecht voor je klaar en denken met alles met je mee en willen het beste voor hun klanten. Domica, geef Hafida Azdad maar een salaris verhoging en een dikke bonus dit jaar want iemand zo goed als haar en met zo een hart voor de zaak vind je nooit op de arbeidsmarkt deze tijd. Ik maak daar geen grap mee...

06/10/2021
Gino
Domica Utrecht

Bij kijken deed de stroom het niet maar moest wel meteen beslissen (in de douche was geen raam). Bij oplevering ontzettend smerig en heb alles opnieuw moeten verven, maar later ook weer opnieuw geverfd moeten opleveren. Verder zeer onbeschoft, vragen de hoofdprijs aan huur voor een slecht onderhouden, lekkend en tochtig appartement. Zelfs de verwarming werkte niet goed en reparaties zijn voor eigen rekening. Geld van de borg krijg je pas na weken onvolledig terug, want er is vast wel iets wat stuk is ofzo. Als je niet net zo in een een spagaat zit als ik destijds, niet hier gaan huren. Lees de positieve reviews eens goed door en misschien valt het jou ook op dat ze veelal door een paar dezelfde personen zijn geschreven. Al zou dat natuurlijk ook toeval kunnen zijn... Oh ja, alleen bereikbaar via de mail.

28/09/2021
Klaasje
Domica Venlo

Hoewel ik sceptisch was over de 40 euro die gevraagd werd voor een premium account, heb ik daar zeker geen spijt van. Rolf van Domica heeft me gedurende het hele traject tijdig op de hoogte gehouden van de status van mijn reacties op woningen en eventuele vragen goed beantwoord. Hij vertelde ook eerlijk over de kansen die je hebt. Enige nadeel vond ik het relatief beperkte woningaanbod.

10/09/2021
N.
Domica Enschede

It was a difficult search for a room in Arnhem, and I signed up to multiple websites and agencies in the hopes of finding a place to live. Eventually, I decided to visit the agencies in person and Domica was by far the most helpful. They are easy to get in contact with, and never once shied away from helping. (the answer boxes below are broken so ignore them)

20/08/2021
Billy

Na het aanmaken van een premium account direct in contact gekomen met de makelaar. Al snel mocht ik een mooi appartement bezichtigen in Hengelo en deze bezichtiging verliep erg professioneel. Contact via de mail was helder, informatief en to-the-point. Woon nu in Hengelo!

16/08/2021
Melvin
Domica Enschede

Vreselijk slecht in communicatie. Gereageerd op een woning, hier ook nog achteraan gebeld en 40 euro voor de site moeten betalen. Wordt nergens op gereageerd, slecht te bereiken en als je wel iemand aan de telefoon krijgt weet deze persoon eigenlijk ook nergens van. De woning waar ik drie maal achter aan heb gebeld voor een bezichtiging blijkt nu al verhuurd te zijn. De bezichtiging heb ik nooit gehad en ook nooit een bericht gekregen de het appartement al onder optie was of zelfs al verhuurd.

23/07/2021
Almer
Domica Zwolle

Ik heb 40 piek betaald zodat deze site kan faciliteren, maar ze faciliteren helemaal niets. In een maand is er één woning in Zwolle en 3 buiten Zwolle aangeboden. Op deze manier schiet het natuurlijk helemaal niet op. Ik heb me ook bij een andere site ingeschreven, waar veel meer aanbod is en waar je ook 40 piek betaald. Daarbij nemen ze niet op als je belt met vragen. Ik zou even verder zoeken.

14/07/2021
Thijs
Domica Zwolle

It was all great.

06/07/2021
Spyridon
Domica Enschede

Het was heel fijn, hoe snel en goed er geholpen werd met vragen en opmerkingen.

23/06/2021
Tom
Domica Enschede