Domica - de betrouwbare partner bij het huren en verhuren van woningen

Ontzettend fijne service, vriendelijk en reageert snel.

29/05/2020
Ilse
Domica Apeldoorn

Rolf is een verhuurmakelaar die het voor ons 100 procent uitstekend heeft gedaan. Snel contact, snelle afspraken en een supersnelle overeenkomst. Een mooie woning voor een eerlijke prijs. Bedankt! Je maakt wel eens heel andere dingen mee, maar dit contact en deze deal waren dik in orde!

04/05/2020
Dirk van Vliet
Domica Enschede

Snelle communicatie.

02/05/2020
Emelien
Domica Enschede

Alles verliep heerlijk soepel en snel. Rolf heeft ons goed geholpen toen de website raar deed. Helemaal top!

25/04/2020
Lars
Domica Enschede

De bemiddeling van huren bij domica Enschede heb ik zeer positief ervaren. Vriendelijk geholpen, altijd gehouden aan de gemaakte afspraken en snelle reacties op gevraagde acties in telefoontjes en mailtjes. Verder ontzettend meedenkend en behulpzaam. Kortom, zeer positief!

22/04/2020
Susan
Domica Enschede

Hele fijne en vriendelijke service. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Domica heeft ons erg goed geholpen. Je merkt in het contact dat ze je erg graag willen helpen.

21/04/2020
Roel
Domica Amersfoort

Ik heb super goede ervaringen met Domica Amersfoort. Je word continu op de hoogte gehouden van woningen die beschikbaar zijn. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en proberen je goed te helpen! In het bijzonder Rianne, zij is mijn contactpersoon en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, heel fijn! Ikzelf stond nog niet eens zolang ingeschreven, maar kreeg via loting toch een woning aangeboden! Ik word erg leuk geïnformeerd en krijg continu updates (enthousiaste mails, foto’s en Facebook berichten) hoe het met de bouw van de woningen (in mijn geval Centerside) gaat. Ik zou iedereen Domica aanraden!

20/04/2020
Simone
Domica Amersfoort

Tijdens mijn zoektocht naar een appartement om samen met mijn vriend te gaan wonen kwamen we Domica Amersfoort tegen. De communicatie is erg goed en je kan altijd contact met ze opzoeken! AL snel konden we het huurcontract tekenen. We zijn erg fijn geholpen!

18/04/2020
Lisa Schwarte
Domica Amersfoort

Heel fijn ervaren. Er word snel gereageerd en goed gecommuniceerd.

16/04/2020
Daniek
Domica Enschede

Heel fijn

16/04/2020
Martin
Domica Amersfoort

Ik zocht een woning samen met mijn vriend. En eigenlijk bijna overal is het onduidelijk wat er nou precies te huur staat. Bij Domica betaal je een klein bedrag, maar je wordt fantastisch geholpen. Je kan altijd bellen en vragen stellen en ze willen echt met je mee denken. Ik dacht dat het nog wel even ging duren voordat ik een huisje had gevonden maar binnen 4 maanden kon ik al een huurcontract tekenen. Je wordt snel geholpen en ze bieden goede service en uitleg.

16/04/2020
Tamara Plenk
Domica Amersfoort

Met behulp van Domica heb ik in een zeer korte periode een passende woning gevonden. Ligging en grootte van de studio is naar wens en past binnen mijn budget. Duidelijk is dat de medewerkers van de vestiging in Amersfoort hart voor de zaak hebben en hun werk met plezier uitvoeren!

15/04/2020
Femke
Domica Amersfoort

Met behulp van Domica en in het bijzonder Rianne een leuk appartement in het centrum van Amersfoort weten te bemachtigen. Ik weet zeker dat ik daar samen met mijn vriend een hele mooie en vooral een leuke tijd en veel woonplezier gaan beleven! Er goede service van de medewerkers die erg goed hun best doen om voor jou de ideale woning te vinden. Bedankt Domica!😁

15/04/2020
Lesley
Domica Amersfoort

Ik heb 2 studio’s via Domica weten te bemachtigen waar ik super blij mee ben. Beide keren ben ik onwijs goed geholpen door de Domica team, het zijn vakkundige mensen met veel geduld en helpen je waar ze helpen kunnen. Ik heb al aan meerdere mensen om mij heen Domica aanbevolen omdat ik er erg tevreden mee ben, hoe vaak je ook belt met vragen je krijgt niet het gevoel dat je ze tot last bent.

15/04/2020
Nadia
Domica Amersfoort

Met behulp van Rianne van Domica een heel mooi appartement weten te krijgen waar ik en mijn partners hopelijk veel woonplezier gaan beleven! Super goede service en de medewerkers doen hun uiterste best om voor jou een de ideale woning te vinden. We kunnen haast niet wachten tot de oplevering in oktober! 😁

15/04/2020
Jeroen
Domica Amersfoort

Verrassend goede ervaring met deze verhuurmakelaar. In eerste instantie dacht ik bij een grote verhuurmakelaar dat contact moeizaam zou gaan, langzaam en stroef. Echter ben ik positief verrast. Een goede, heldere communicatie. Via telefoon zijn ze goed bereikbaar, en nu tijdens corona crisis ook vanuit huis goed bereikbaar via de mail. Mijn vragen als aspirant-huurder worden snel opgepakt en accuraat beantwoord. In het bijzonder heel blij met de service van Rianne. Ik kijk nu alleen maar meer uit naar de sleuteloverdracht van mijn woning in Amersfoort. Dank!

15/04/2020
Lisette
Domica Amersfoort

Grotije serafin

13/04/2020
serafin
Domica Den Bosch

Snel bezichting. Binnen 1 week een appartement in Amsterdam. Duidelijke communicatie.

06/04/2020
Sjors
Domica Amsterdam

.

25/03/2020
Kevin
Domica Enschede

Lex van Domica heeft ons fantastisch geholpen... Ons huis was binnen no-time verhuurd! Absolute aanrader!

18/03/2020
Margriet
Domica Den Bosch

Ik heb een huis gehuurd bij Domica. Dit was zeer gemakkelijk en snel. Als ik ooit nog een huurhuis zoek ga ik zeker weer bij Domica kijken!

12/03/2020
Levy Ester
Domica Zwolle

Mijn appartement laten verhuren door Domica Den Bosch in de persoon van Lex. Zeer doortastend en commercieel te werk gegaan. Iedere afspraak keurig netjes nagekomen. Zeer tevreden!

11/03/2020
Jan
Domica Den Bosch

Ik heb vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht alles zeer prettig ervaren, gelukkig. Ik kreeg per mail snel antwoord op mijn vragen. Samira heeft mij het meest geholpen, erg fijn contact. Warm persoon. Ook haar medecollega’s zijn super! Huren via Domica utrecht is een aanrader :).

06/03/2020
Hafsa
Domica Utrecht

Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen tijdens mijn zoekopdracht naar een nieuwe woning in Zwolle!

05/03/2020
Nick
Domica Zwolle

Ik kwam van site naar site bij Domica Den-bosch terecht.ik zag via andere sites een hoop woningen bij hun dus ik dacht yes. Alleen als je geen betaald account hebt kan je de details niet lezen. Afijn ik 40 euro!!! over en bijna bij alle enigszins voor zover het te betalen is staat geen huisdieren. En bedankt geld weg. En de ruimte waar ze staan als adres staat op Funda als te huur https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/den-bosch/object-41528468-schaarmeesterstraat-194/

05/03/2020
Elske Peters
Domica Den Bosch